מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הלפרין סיכם במכבי

הודעהעל ידי felix_r » 03 יוני 2012, 10:28

er79 כתב:
בכלל לא מסכים עם ההגדרה שנתת לגורדון. אתה בכלל ראית אותו משחק? מאיפה המצאת את האופי המחורבן?

אני ניזון מהתקשורת, בדיוק כמוך. אולי אני טועה, אולי אני מוטעה ליתר דיוק, אבל זה הבאזז שמסביבו. גם אם הוא לא כזה, עדיין הוא כזה מבחינת תכונות המשחק שלו, ואת זה אני כבר יודע בוודאות כי צפיתי בו, ולא צריך אחד כזה במכבי.

אתה נמהר במסקנות שלך. גם לגבי. אתה מכיר אותי? מאיפה אתה יודע ממה אני "ניזון" ?
אם לא ענית לשאלה האם ראית אותו משחק, אז כנראה שהתשובה היא לא.

לפי הדיבורים שלך, מצטיירת פה תמונה, שאתה מפתח פה תיאוריות מבלי להכיר את השחקנים בכלל. ואני לא מדבר רק על גורדון, אלא גם על השחקנים האחרים שאתה בעדם או נגדם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 10:30

felix_r כתב:
er79 כתב:
בכלל לא מסכים עם ההגדרה שנתת לגורדון. אתה בכלל ראית אותו משחק? מאיפה המצאת את האופי המחורבן?

אני ניזון מהתקשורת, בדיוק כמוך. אולי אני טועה, אולי אני מוטעה ליתר דיוק, אבל זה הבאזז שמסביבו. גם אם הוא לא כזה, עדיין הוא כזה מבחינת תכונות המשחק שלו, ואת זה אני כבר יודע בוודאות כי צפיתי בו, ולא צריך אחד כזה במכבי.

לפי הדיבורים שלך, מצטיירת פה תמונה, שאתה מפתח פה תיאוריות מבלי להכיר את השחקנים בכלל. ואני לא מדבר רק על גורדון, אלא גם על השחקנים האחרים שאתה בעדם או נגדם.

אני חושב שההגדרה שהוא נתן לגורדון היא לא כל כך רחוקה מהמציאות. הוא אולי לא שחקן עם אופי חרא, אבל הוא שחקן שמזכיר קצת את לאנגפורד, עם קצת יותר הגנה אבל פחות שכל ויותר אגואיסט.
asafb96

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי קובי » 03 יוני 2012, 10:31

הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 10:36

קובי כתב:ארויו בבשיקטאש:

http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=30678

38% מהשדה.. לא יודע, לא מתלהב להחזיר אותו
אם כבר משהו משהו מטורקיה, אז הייתי מעדיף את קורי פישר הצעיר שנתן אחלה עונה אישית, או אפילו דריוס וושינגטון, למרות שהוא לא ממש מהשחקים האהובים אליי, ואני לא יודע כמה יתאים למכבי, אבל יותר טוב ממה שיש היום בשוק
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 03 יוני 2012, 10:38

אז תקרא טוב יותר את ההודעה הקודמת שלי, כי עניתי לך. אני כן ראיתי אותו משחק, ולגבי האופי שלו אני ניזון מהתקשורת. ואתה מדבר על תיאוריה כלפי שחקנים. אתה הרי חושב שאתה תמיד צודק, ועל פיך יישק דבר. אז יש לי חדשות בשבילך - זה לא נכון.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 יוני 2012, 10:40

גם במכבי האחוזים שלו לא היו מי יודע כמה. הקליעה שלו משלוש הייתה לא יציבה והכניסות בכוח לסל נגמרו הרבה פעמים בחסימות של גבוהים, דבר שהוריד לו את האחוזים.
תוסיף לזה הגנה עוד פחות טובה, בטח ( גארד לבן בן 33 בכל זאת )., ותקבל כמעט אנטי תזה למה שבלאט מחפש מהגארד שלו .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 03 יוני 2012, 10:41

asafb96 כתב:
felix_r כתב:
er79 כתב:

אני חושב שההגדרה שהוא נתן לגורדון היא לא כל כך רחוקה מהמציאות. הוא אולי לא שחקן עם אופי חרא, אבל הוא שחקן שמזכיר קצת את לאנגפורד, עם קצת יותר הגנה אבל פחות שכל ויותר אגואיסט.

גורדון הוא שחקן צעיר שרגיל להיות הכוכב הראשי בקבוצתו. כאחד כזה קשה לו להשתלב בקבוצה גדולה כמו צסקא עם כל הסגל האינסופי שלה, כשהוא השחקן העשירי בערך שעולה מהספסל. האם זה אומר שהוא שחקן טיפש או שחקן בעיתי? אני לא חושב שניתן לקבוע בסבירות כלשהיא.

לאנגפורד, לדוגמא, הגיע למכבי לתפקיד הגארד המוביל, ואי אפשר לדעת איך היה מגיב אם היה הופך לשחקן ה 10.

לגבי תכונות השחקן של גורדון, היתי משווה אותו יותר לאנדרסון רק עמדה אחת פחות. הוא אתלט ברמה של NBA (דבר שאין ללאנגפורד לדוגמא).
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 10:41

yarinsaky כתב:גם במכבי האחוזים שלו לא היו מי יודע כמה. הקליעה שלו משלוש הייתה לא יציבה והכניסות בכוח לסל נגמרו הרבה פעמים בחסימות של גבוהים, דבר שהוריד לו את האחוזים.
תוסיף לזה הגנה עוד פחות טובה, בטח ( גארד לבן בן 33 בכל זאת )., ותקבל כמעט אנטי תזה למה שבלאט מחפש מהגארד שלו .

זה מה שכתבתי בת'רד השני ;)
אני חושב שלמרות המצב הלא משהו, יש כמה שחקנים בשוק שעדיפים עליו. בטח ובטח שיש שחקנים שיותר מתאימים לסגנון של בלאט
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 03 יוני 2012, 10:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 03 יוני 2012, 10:42

אני הייתי מביא את טרוואיס דיינר או טיילור רוצ'סטי כי שניהם יתרמו למכבי מה שהיא צריכה:ניהול משחק וקליעה טובה(ואפילו מצויינת)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 יוני 2012, 10:43

אני הייתי הולך על פרקינס במחיר סביר או טייריס רייס...
אבל בכל זאת אני מקווה שעדיין לא ירדו מג'אקסון כל עוד הוא לא חתום רישמית...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 03 יוני 2012, 10:43

יכול להיות שאתה צודק, אבל יש 2 נסיבות מקלות: 1. הוא מנהל משחק אדיר, קורא נפלא את המגרש, וזה מה שחסר לי, שחקן שישלים את אוחיון, כי סקורר/סלאשר כבר יש לי (לנגפורד). גם שחקני הגנה בקו האחורי כבר יש לי (אוחיון, לנגפורד, סמית'). אם בלאט רמז שהיה מעוניין בשאראס, הוא לאו דווקא מתנגד לרכז בעל קונוטציה התקפית. 2. הטעות של אפי הייתה שהביא את ארויו אחרון, במקום לבנות סביבו את הקבוצה. שמסביבך יש קונוסים כמו חג'ג', וויליאמס ועוד כמה ליצנים ששכחתי את שמם, אתה תלך יותר עם הראש בקיר. אף פעם לא ראיתי בעונה של ארויו כעונה מאכזבת, הבנייה של הסגל הייתה מאכזבת.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 03 יוני 2012, 10:45

rc4991 כתב:אני הייתי מביא את טרוואיס דיינר או טיילור רוצ'סטי כי שניהם יתרמו למכבי מה שהיא צריכה:ניהול משחק וקליעה טובה(ואפילו מצויינת)

כמה משחקים שלהם ראית העונה ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 10:47

felix_r כתב:
asafb96 כתב:
felix_r כתב:
er79 כתב:

גורדון הוא שחקן צעיר שרגיל להיות הכוכב הראשי בקבוצתו. כאחד כזה קשה לו להשתלב בקבוצה גדולה כמו צסקא עם כל הסגל האינסופי שלה, כשהוא השחקן העשירי בערך שעולה מהספסל. האם זה אומר שהוא שחקן טיפש או שחקן בעיתי? אני לא חושב שניתן לקבוע בסבירות כלשהיא.

לאנגפורד, לדוגמא, הגיע למכבי לתפקיד הגארד המוביל, ואי אפשר לדעת איך היה מגיב אם היה הופך לשחקן ה 10.

לגבי תכונות השחקן של גורדון, היתי משווה אותו יותר לאנדרסון רק עמדה אחת פחות. הוא אתלט ברמה של NBA (דבר שאין ללאנגפורד לדוגמא).

נכון, הוא היה שחקן מרכזי בציבונה, אבל אל תשכח שגם שנה שעברה בצסק"א, הוא היה שחקן מרכזי. והם סיימו בהשפלה ועפו בסיבוב הראשון.
גם לאנגפורד היה רגיל להיות כוכב, ואז שבא למכבי, הוא התחיל כשחקן משלים, וראינו שהוא מנסה להשתלב לאט לאט, ולא כפה את עצמו (גם כי הוא ידע שהוא לא בכושר)
ראיתי השנה הרבה משחקים של צסק"א, וגורדון דווקא קיבל דקות השנה (17-18 ביורוליג), אבל עדיין, הוא שיחק לפעמים די אגואיסטי. הרבה מאוד זריקות קשות מחצי מרחק/ל3 כשיש זמן על השעון, והרבה חדירות ראש בקיר.
יש לו תכונות שונות מלאנגפורד, זה נכון. הוא יותר אתלטי, עוזר יותר בריבאונד, שחקן הגנה יותר טוב, אבל לצד זאת, לטעמי, הוא שחקן פחות חכם, יותר אגואסיט, ופחות משיג נקודות בשטף הקבוצתי. אבל אי אפשר לומר שאין דימיון בינהם.
לא אמרתי שהוא טיפש ואמרתי שאין לו אופי חרא, אבל אני קיבלתי את הרושם שהוא שחקן קצת אגואיסט, ואני לא יודע כמה הוא מתאים למכבי (מקצועית ובטח שתקציבית)
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 10:50

er79 כתב:יכול להיות שאתה צודק, אבל יש 2 נסיבות מקלות: 1. הוא מנהל משחק אדיר, קורא נפלא את המגרש, וזה מה שחסר לי, שחקן שישלים את אוחיון, כי סקורר/סלאשר כבר יש לי (לנגפורד). גם שחקני הגנה בקו האחורי כבר יש לי (אוחיון, לנגפורד, סמית'). אם בלאט רמז שהיה מעוניין בשאראס, הוא לאו דווקא מתנגד לרכז בעל קונוטציה התקפית. 2. הטעות של אפי הייתה שהביא את ארויו אחרון, במקום לבנות סביבו את הקבוצה. שמסביבך יש קונוסים כמו חג'ג', וויליאמס ועוד כמה ליצנים ששכחתי את שמם, אתה תלך יותר עם הראש בקיר. אף פעם לא ראיתי בעונה של ארויו כעונה מאכזבת, הבנייה של הסגל הייתה מאכזבת.

אני יכול לקבל את זה, אבל עם זה, עדיין יש שמות יותר קורצים לדעתי בשוק
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 03 יוני 2012, 10:52

למעט ג'קסון, אני לא מוצא בשמות האחרים שהוצעו פה כאטרקטיביים יותר. זה לא שארויו הוא פסגת ההר מבחינתי, אבל הוא אופציה עדיפה בעיניי על השמות האחרים שהוצעו פה.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 03 יוני 2012, 10:53

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:אני הייתי מביא את טרוואיס דיינר או טיילור רוצ'סטי כי שניהם יתרמו למכבי מה שהיא צריכה:ניהול משחק וקליעה טובה(ואפילו מצויינת)

כמה משחקים שלהם ראית העונה ?

האמת שאף משחק,אבל ממה שקראתי עליהם(באתרים שמסקרים שחקנים)ומסטט' הם נראים לי מספיק טובים
אין מה לעשות כל שחקן יהיה הימור אבל אצל השנים האלה תקבל כמעט בוודאות ניהול משחק טוב(גם אם לא ברמה הכי גבוהה) וקליעה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 יוני 2012, 10:55

er79 כתב:למעט ג'קסון, אני לא מוצא בשמות האחרים שהוצעו פה כאטרקטיביים יותר. זה לא שארויו הוא פסגת ההר מבחינתי, אבל הוא אופציה עדיפה בעיניי על השמות האחרים שהוצעו פה.

מקצועית נטו שאראס יכול לתת אפילו יותר, כי כל התכונות ההתקפיות אצלו אפילו טובות יותר, בטח הקליעה. הבעייה איתו לדעתי לא מקצועית, לכן גם זו אופציה שלא תתממש כנראה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 10:57

yarinsaky כתב:
er79 כתב:למעט ג'קסון, אני לא מוצא בשמות האחרים שהוצעו פה כאטרקטיביים יותר. זה לא שארויו הוא פסגת ההר מבחינתי, אבל הוא אופציה עדיפה בעיניי על השמות האחרים שהוצעו פה.

מקצועית נטו שאראס יכול לתת אפילו יותר, כי כל התכונות ההתקפיות אצלו אפילו טובות יותר, בטח הקליעה. הבעייה איתו לדעתי לא מקצועית, לכן גם זו אופציה שלא תתממש כנראה.

אני גם חושב ששאראס יכול לתת יותר. גם שאר השמות כאן, רוצ'סטי (שאני לא מכיר אבל ממה שראיתי מעמיד מספרים יפים), רייס, דינר, ג'אמונט לוקאס, היקמן, וושינגטון וקורי פישר, עדיפים. לא שהם כוכבי העתיד של היורוליג, אבל זה מה יש...
אגב, אם אין אופציות מספיק טובות, הייתם מוכנים לתת את עמדת הרכז לאוחיון והלפרין, ולהביא פה SG כמו דומרקנט או סמי מאחיה?
asafb96

הודעהעל ידי אנטוניו » 03 יוני 2012, 11:18

טרוויס דיינר האריך חוזה בססארי כך שהוא לא אופציה יותר לדיון!!!
אתם ממשיכים להעלות שמות לא ריאליים ולהתעקש עליהם !!!!
ברור שבו מקלאב הוא האופציה הכי טובה. אבל הוא לא לדיון בכלל, ג'אקסון בדרך לצסקא ולא יגיע למכבי
גם שאראס (לא יגיע למכבי כל עוד בלאט מאמן)ו ארויו (חתום בבשיקטש ויקר מידי)
מכבי לא תחתים רכז יקר לאחר שהחתימה את הלפרין ולנגפורד !!!! אז די בבקשה תרדו לקרקע.
תדונו ברכזים היותר רלבנטים מבחינת זמניות ותקציב!!!!! גם אם השם לא נראה לכם אטרקטיבי במיוחד.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 יוני 2012, 11:19

מה עם ג'סטין דנטמון?
איפה הוא משחק?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא