מכבי תממש את האופציה על קית' לנגפורד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי תממש את האופציה על קית' לנגפורד

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 16:18

jol9 כתב:אסף - לגבי לאנגפורד. היום זה לא לפני 20 שנה. ברור שלאנגפורד יודע שיהיו לו הרבה הצעות, ולכן מכבי, אם היא רוצה אותו, יכולה לעשות מאמץ קצת יותר גדול ממה שמצטייר,
אלא אם כן באמת נעשה מאמץ גדול שאף אחד לא מודע אליו.
לממש עליו את האופציה, באמת היה אפשר כבר לפני חודש.

לגבי הדיון שהתפתח בפוסטים האחרונים, אני לא חושב שההנהלה לא עושה כלום, ואני גם לא חושב שמדובר בספינים. זאת התנהלות קבועה בעונת המלפפונים.
חצי מהפורום מתעסק בסקאוטינג, חצי אחר רודף אחרי כל פיסת אינפורמציה בתקשורת, יש את המבואסים שמבקרים כל דבר, ויש את אלה ששמחים עם כל דבר.
זה כבר רגיל.

סה"כ אני לא חושב שהדברים נזרקים סתם לאוויר. לטעמי, רוב הסיכויים שלאנגפורד ויותם כן יישחקו בעונה הבאה במכבי.
סיכוי לא נמוך גם שמאריץ' יגיע.
בעצם סימני השאלה הכי גדולים הם זהות הזרים בעמדות 1 ו-4 וזהות של ישראלי נוסף שכנראה יגיע.

ומה כבר מכבי יכלו לעשות? מה זה "מאמץ יותר גדול"? ניסו מה שניסו, ולא הצליח. הוא יודע מה הוא שווה, והוא לא יסכים לחתום פה סתם ככה, לפני שהוא בודק את כל האופציות. לפעמים מתייחסים פה בפורום לשחקנים כאל בובות שנשלטות בידי מה שההנהלה ואפילו אנחנו עצמנו מחליטים.
מה זה משנה מתי מימשו עליו את האופציה? זה לא משנה אם היו עושים את זה לפני שנה או עוד חודש. זה שניסו להאריך לו את החוזה, ולא לממש לו ישר את האופציה רק לשנה אחת, זה ניסיון מצוין, להמשיך איתו מעבר לשנה הבאה. לא הצליח, מה לעשות.
אבל ממש מרגיז שיש פה אנשים שלא משנה מה עושים, תמיד יתלוננו. עברנו 10 ימים מאז סיום העונה, וכבר התחלנו עם הדיונים על כך שההנהלה אדישה ולא עשינו כלום, שבפועל עשינו יותר מכל קבוצה באירופה, חוץ מחימקי. ועוד אחרי זה שומעים פה הודעות כמו "התנהלות עלובה ולא רצינית" בהקשר של זה שמימשו את האופציה על לאנגפורד. כאילו מה, מה כבר ההנהלה צריכה לעשות כדי לרצות פה אנשים?? להחתים את לברון וקובי בחצי מיליון דולר לעונה, ולהחליף את סופו ובלו בהאווארד וקווין לאב? או שגם זה לא מספיק, כי פדרמן יתקמצן על רכז ובטח יביא לנו את פרקינס או מישהו כזה...
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 16:20

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:מכבי רחוקה מהקבוצות הגדולות והעשירות שיכולות לקחת את הזמן ולומר לכל המועמדים שלהם להמתין בצד. אגב, המאמן של מכבי נמצא כבר ברוסיה ועוד מעט הוא מתחיל במשחקי הטורניר הקדם אולימפי כך שלא ברור בדיוק מי יבנה את הקבוצה.

בדיוק ההפך
למכבי אין את הפריבילגיה של הקבוצות הגדולות לסגור מהר עם שחקנים ובגלל זה כשצסק''א מסכמת עם ג'קסון תוך שבוע מכבי צריכה כמה חודשים טובים לנהל משא ומתן

אם אפשר לסגור עם שחקן לפני תום העונה מכבי לא יעשו את זה? יעשו ועשו השנה(שרמאדיני וכנראה מאריץ')אבל לא תמיד שחקנים רוצים..אי אפשר לאנוס אותם לזה

את טועה. ברצלונה ממש לא צריכה למהר כי אין לה בעיה להתחרות עם כל קבוצה. היא אומרת לכל שחקן מועמד שיחכה כי יש סיכוי שהוא יקבל הון והוא מחכה. מכסי לא יכולה לחכות לקבוצות הללו כי אז היא תישאר עם השאריות שלהן.

אבל אתה לא מבין שמו"מ לא לוקח יום, יומיים, וגם לא שבוע?? עוד לא הבנת שהשחקנים הם לא בובות, ולא ימהרו לחתום על חוזים? כי כמוך, גם הם יודעים שההנהלה של בארסה לא ממהרת, וגם הם מחכים להצעות אטרקטיביות.
ההנהלה של מכבי עד עכשיו פעלה באופן מושלם, וכבר החתימו את שרמאן, סגרו עם הלפרין, ומימשו אופציה על לאנגפורד. ויש דיבורים על סגירה עם מאריץ'. אז מה עוד אפשר לבקש? מה אתה רוצה? שבשבוע יחתימו את כולם על חוזים ל5 שנים בסכום של 200 אלף לעונה?
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 יוני 2012, 16:20

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:מכבי רחוקה מהקבוצות הגדולות והעשירות שיכולות לקחת את הזמן ולומר לכל המועמדים שלהם להמתין בצד. אגב, המאמן של מכבי נמצא כבר ברוסיה ועוד מעט הוא מתחיל במשחקי הטורניר הקדם אולימפי כך שלא ברור בדיוק מי יבנה את הקבוצה.

בדיוק ההפך
למכבי אין את הפריבילגיה של הקבוצות הגדולות לסגור מהר עם שחקנים ובגלל זה כשצסק''א מסכמת עם ג'קסון תוך שבוע מכבי צריכה כמה חודשים טובים לנהל משא ומתן

אם אפשר לסגור עם שחקן לפני תום העונה מכבי לא יעשו את זה? יעשו ועשו השנה(שרמאדיני וכנראה מאריץ')אבל לא תמיד שחקנים רוצים..אי אפשר לאנוס אותם לזה

את טועה. ברצלונה ממש לא צריכה למהר כי אין לה בעיה להתחרות עם כל קבוצה. היא אומרת לכל שחקן מועמד שיחכה כי יש סיכוי שהוא יקבל הון והוא מחכה. מכסי לא יכולה לחכות לקבוצות הללו כי אז היא תישאר עם השאריות שלהן.

מתי ראית את ברצלונה מחכה? מתי ראית את צסק''א מחכה?
מרגע שמתחילות שמועות על שחקנים שצסק''א רוצה(וזה בדרך כלל בתחילת הקיץ)תוך שבוע+- השחקן כבר אצלה
הם פשוט מבקשים חוזה עם סכום X והם מקבלים אותו
מכבי לא קבוצה כזאת והיא צריכה להתמקח על חוזים..לפעמים זה עולה בשחקנים אין מה לעשות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יוני 2012, 16:58

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:אם מימשו את האופציה על לאנגפורד, כי לפיו זה לא נכון.

מעניין אם לאנגפורד אומר אמת, מאיפה הוציאו כל העיתונאים את הידיעה הזו.
ואם לאנג' משקר, איזה אינטרס יש לו לכך??

זה לא עניין של שקר מצד זה או אחר. לדעתי, יש בארץ בעיה קשה של הבנת הנשמע והבנת הנקרא... :read

חחחח כן, כנראה שזו הבעיה.... :laugh1

jol9 כתב:אסף - לגבי לאנגפורד. היום זה לא לפני 20 שנה. ברור שלאנגפורד יודע שיהיו לו הרבה הצעות, ולכן מכבי, אם היא רוצה אותו, יכולה לעשות מאמץ קצת יותר גדול ממה שמצטייר,
אלא אם כן באמת נעשה מאמץ גדול שאף אחד לא מודע אליו.
לממש עליו את האופציה, באמת היה אפשר כבר לפני חודש.

יוני, מכבי ידעה שיש לה אפשרות לממש את האופציה עליו עד ה-15 ליוני, אז הם החליטו שמה כבר הם יכולים להפסיד עם עד התאריך הזה הם ינסו לקיים מו"מ כדי להאריך את החוזה בפחות כסף, מה כבר היה להם להפסיד? (וכמובן שזו די תמימות מצידם לחשוב שלאנגפורד יסכים לזה).
ונניח היו מודיעים ללאנגפורד לפני חודש שרוצים לממש את האופציה בלי מו"מ, אתה חושב שהוא היה אומר להם על המקום כן, אני נשאר, למרות שאני יודע שיכולות להיות לי הצעות גבוהות יותר בקיץ ואולי אני עאוכל להשתמש בסעיף היציאה??
סביר להניח שגם אם היו ממשים את האופציה לפני חודש, עדיין ללאנגפורד היה מספיק זמן (עד ה-15 ליוני) בשביל לתת למכבי תשובה סופית ובינתיים להמשיך לבדוק את האופציות שלו.

אז מה כל כך משנה שמכבי החליטה לממש את האופציה עליו עכשיו (אם אכן מימשה), אחרי שמיצו את המו"מ, ולא לפני חודש??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 03 יוני 2012, 17:04

יובל, מה אתה רוצה מפדרמן? הוא אשם שלגדלסטון יש שפיכה מוקדמת?
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 יוני 2012, 17:25

איך ערוץ הספרט מעסיקים ליצן שיסקר את גולת הכותרת של הערוץ שאחד הבעלים של מכבי גם מחזיק בחלק ממנו ? ממש נפלא ממני.
אפילו אם היו שמים קוף בעמדה הזאת הוא היה טועה פחות.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 03 יוני 2012, 17:36

אסף וחני, אני מבין מה אתם אומרים וגם מסכים. רק תיארתי את התחושה הכללית שלי, שמכבי לא באמת עשתה מהלך אמיתי כאן.
לא משנה, אני מקווה שעד ה15.6 לא יקרה שום דבר יוצא דופן, ולאנגפורד ימשיך עוד עונה במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמוליק » 03 יוני 2012, 17:37

asafb96 כתב:
שמוליק כתב:
עודד כתב:מה אגיד לכם, לא חייכתי כשנתקלתי בידיעה, ממש לא אתאכזב אם בסופו של עניין יקבל הצעה אחרת ולא ימשיך כאן.

פשוט לא מתחבר לשחקן הזה למרות שמכיר ביכולות שלו.
קשה לי לחיות עם העדר כישורים מסויימים (ראיית משחק/אינטיליגנציית כדורסל).
וגם משהו בהתנהלות שלו על המגרש, במה שהוא מקרין, אין חיספוס הקיצר:)

לא אוהב אותו

אני מבין מה שאתה אומר אבל, הוא החודר הטוב באירופה מצד אחד אבל מדי פעם ה"אנדרסון" עולה לו ובפרקי זמן קצובים.
אישית, אני מקווה שיפנה את התקציב למשהו יעיל וקבוצתי יותר ולאו דווקא בעמדה שלו.
אני לא מבין את בלאט. הייתי בטוח שהוא יביא את בנקס במקום לנגפורד. כנראה שרק אני רציתי שזה יקרה.

אני מניח שבאמת רק אתה רצית שזה יקרה. וטוב שבלאט מבין איזה שחקן גדול לאנגפורד. איך אפשר להשוות בינו לבין אשכרה אדריאן בנקס אני ממש לא מבין. לאנגפורד אחד הגארדים הכי איכותיים באירופה, וחלק מהאנשים פה עוד לא הבינו את זה, ועדיין מחפשים אצלו חסרונות. אנדרסון? מאיפה הבאת את זה? איפה הוא ואיפה השני. לאנגפורד הוא לא יותר "אנדרסון" מאשר פארמר, ספאנוליס, נבארו, טלטוביץ', ועוד כמה חברה באירופה. וכל אלה הם פנטזיה פה.
כמו מאצ'בן, אני בטוח ב100% שאם הוא לא היה פה, כולם, אבל כולם, היו מזילים עליו פה ריר ומפנטזים עליו. אבל הוא חתום במכבי, ושיחק פה השנה, אז כמובן מחפשים פה פאקים אצלו, ומביאים פה שמות מצחיקים בתקווה ש"יתנו מה שהוא נותן רק ביותר זול"

1. אתה שופך על בנקס את כל מה שנאמר בזמנו על פרגו. בנקס יהיה גניבה. הוא שחקן אדיר וזול. כן, זול. זול. זול.
2. כמו שכל אירופה למדה איך שומרים על סופו כך יעשו כל הקבוצות כשיצפו במשחק האחרון של מכבי נגד פאו. הם למדו לסגור אותו, תיסכלו אותו לחלוטין. במשחק הזה הוא היה פח ורק כי למדו אותו. וכן, האנדרסון עולה לו לראש לכמה דקות בכל רבע כי הוא לא טיפש. הוא חייב לשמור על הממוצעים שלו כדי שיוכל להשיג חוזה טוב יותר מזה שיש לו. מנטליות של כוכב קבוצות קטנות. זוהי תכונה שאני לא אוהב אצלו ורבים בפורום כבר הביעו עמדה דומה בעבר לגביו בנושא זה.
3. למרות סעיף קודם, אני מסכים איתך שבלאט מבין שהוא שחקן גדול והוא החודר הטוב באירופה. עד שאוברדוביץ' הגיע ומזער אותו.
הוא בפירוש לא שווה 1.1M. פראמר כן ויותר. טלטוביץ כן ויותר. לנגפורד ממש לא.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יוני 2012, 17:40

jol9 כתב:אסף וחני, אני מבין מה אתם אומרים וגם מסכים. רק תיארתי את התחושה הכללית שלי, שמכבי לא באמת עשתה מהלך אמיתי כאן.
לא משנה, אני מקווה שעד ה15.6 לא יקרה שום דבר יוצא דופן, ולאנגפורד ימשיך עוד עונה במכבי.

גם אני מאוד!! מקווה שהוא יישאר, אבל אם לא אני אקבל את זה ואבין שמכבי עשתה כל שביכולתה להשאיר אותו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 17:50

שמוליק כתב:
asafb96 כתב:
שמוליק כתב:
עודד כתב:מה אגיד לכם, לא חייכתי כשנתקלתי בידיעה, ממש לא אתאכזב אם בסופו של עניין יקבל הצעה אחרת ולא ימשיך כאן.

פשוט לא מתחבר לשחקן הזה למרות שמכיר ביכולות שלו.
קשה לי לחיות עם העדר כישורים מסויימים (ראיית משחק/אינטיליגנציית כדורסל).
וגם משהו בהתנהלות שלו על המגרש, במה שהוא מקרין, אין חיספוס הקיצר:)

לא אוהב אותו

אני מבין מה שאתה אומר אבל, הוא החודר הטוב באירופה מצד אחד אבל מדי פעם ה"אנדרסון" עולה לו ובפרקי זמן קצובים.
אישית, אני מקווה שיפנה את התקציב למשהו יעיל וקבוצתי יותר ולאו דווקא בעמדה שלו.
אני לא מבין את בלאט. הייתי בטוח שהוא יביא את בנקס במקום לנגפורד. כנראה שרק אני רציתי שזה יקרה.

אני מניח שבאמת רק אתה רצית שזה יקרה. וטוב שבלאט מבין איזה שחקן גדול לאנגפורד. איך אפשר להשוות בינו לבין אשכרה אדריאן בנקס אני ממש לא מבין. לאנגפורד אחד הגארדים הכי איכותיים באירופה, וחלק מהאנשים פה עוד לא הבינו את זה, ועדיין מחפשים אצלו חסרונות. אנדרסון? מאיפה הבאת את זה? איפה הוא ואיפה השני. לאנגפורד הוא לא יותר "אנדרסון" מאשר פארמר, ספאנוליס, נבארו, טלטוביץ', ועוד כמה חברה באירופה. וכל אלה הם פנטזיה פה.
כמו מאצ'בן, אני בטוח ב100% שאם הוא לא היה פה, כולם, אבל כולם, היו מזילים עליו פה ריר ומפנטזים עליו. אבל הוא חתום במכבי, ושיחק פה השנה, אז כמובן מחפשים פה פאקים אצלו, ומביאים פה שמות מצחיקים בתקווה ש"יתנו מה שהוא נותן רק ביותר זול"

1. אתה שופך על בנקס את כל מה שנאמר בזמנו על פרגו. בנקס יהיה גניבה. הוא שחקן אדיר וזול. כן, זול. זול. זול.
2. כמו שכל אירופה למדה איך שומרים על סופו כך יעשו כל הקבוצות כשיצפו במשחק האחרון של מכבי נגד פאו. הם למדו לסגור אותו, תיסכלו אותו לחלוטין. במשחק הזה הוא היה פח ורק כי למדו אותו. וכן, האנדרסון עולה לו לראש לכמה דקות בכל רבע כי הוא לא טיפש. הוא חייב לשמור על הממוצעים שלו כדי שיוכל להשיג חוזה טוב יותר מזה שיש לו. מנטליות של כוכב קבוצות קטנות. זוהי תכונה שאני לא אוהב אצלו ורבים בפורום כבר הביעו עמדה דומה בעבר לגביו בנושא זה.
3. למרות סעיף קודם, אני מסכים איתך שבלאט מבין שהוא שחקן גדול והוא החודר הטוב באירופה. עד שאוברדוביץ' הגיע ומזער אותו.
הוא בפירוש לא שווה 1.1M. פראמר כן ויותר. טלטוביץ כן ויותר. לנגפורד ממש לא.

בנקס הוא לא פארגו! בזמנו אני אישית אהבתי את פארגו והאמנתי שהוא יכול להיות שחקן מצוין ברמת יורוליג. גם בנקס יכול להיות שחקן נחמד, אבל הוא לא ברמה של פארגו, הוא בכלל לא רכז, ובטח שלא ברמה של לאנגפורד.
זול? יופי, גם אני מאוד זול. 50 אלף דולר מספיקים לי. אז מה? הוא לא ברמה של לאנגפורד.
מי למד לעצור אותו? אוברודוביץ' תסכל אותו? לאנגפורד קלע 13.4 נקודות בסדרה הזאת, על מה אתה מדבר??
איזה אנדרסון ואיזה נעליים? מנטליות של קבוצות קטנות? רבים בפורום הביעו עמדה דומה? כנראה שאתה קורה בפורום אחר. כי כמעט כולם פה ממש לא מסכימים איתך.
לאנגפורד הוא סקורר אדיר ברמות יורוליג, שחקן מגוון ונפלא. הוא שווה הרבה, אבל הרבה יותר מ1.1 מיליון דולר עם מה שאנחנו רואים באירופה. טוב מאוד שבלאט מנהל את מכבי ולא אתה, כי גם בלאט יודע מי זה לאנגפורד ומה הוא שווה, ומי זה בנקס ומה הוא שווה.
asafb96

הודעהעל ידי שמוליק » 03 יוני 2012, 18:35

מי למד לעצור אותו? אוברודוביץ' תסכל אותו? לאנגפורד קלע 13.4 נקודות בסדרה הזאת, על מה אתה מדבר??
איזה אנדרסון ואיזה נעליים? מנטליות של קבוצות קטנות? רבים בפורום הביעו עמדה דומה? כנראה שאתה קורה בפורום אחר. כי כמעט כולם פה ממש לא מסכימים איתך.
לאנגפורד הוא סקורר אדיר ברמות יורוליג, שחקן מגוון ונפלא. הוא שווה הרבה, אבל הרבה יותר מ1.1 מיליון דולר עם מה שאנחנו רואים באירופה. טוב מאוד שבלאט מנהל את מכבי ולא אתה, כי גם בלאט יודע מי זה לאנגפורד ומה הוא שווה, ומי זה בנקס ומה הוא שווה

אסף, אתה צודק. אכן, 13.4 ממוצע נקודות. רק חבל שאתה מסתכל רק על השורה התחתונה בסטטיסטיקה של המפגשים.
מי למד לעצור אותו אתה שואל? בוא נבדוק ביחד. כנס:
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=e2011
שני משחקים ראשונים מצוינים שלו.
משחק שלישי קלע רק 4 נק'? לא נורא, מילאו אותו בעבירות.
עכשיו בוא נגיע לשני המשחקים האחרונים מולם: אחוזים איומים מ2: 5 מ 10 ו- 3 מ 7!!!
לשלוש, חושך: 1 מ 5 במשחק הרביעי ו1 מ 3 בחמישי.
כנראה צפית במשחק של מכבי פנא בספורט גולד כי אני ראיתי איך אוברדוביץ למד לסגור אותו, איך לנגפורד נכנס עם הראש בקיר, איך דפקו לו חסימות של שני שחקנים על הראש. שחקן מגוון? לפי הנתונים שאני מראה, לא כל כך. נפלא? אתה מגזים.
הירטואל של לנגפורד כל כמה דקות, כשהוא מחליט ללכת לצבור נקודות וכולם זזים לכנפיים כדי לא להפריע לו בשניה ה- 12 להתקפה מעצבנת כל צופה כדורסל אירופי/קבוצתי.

הדבר היחידי שאני מצדיק אותך לחלוטין הוא שאף אחד בפורום לא מסכים איתי לגבי בנקס. :rolleyes
שמוליק

הודעהעל ידי jol9 » 03 יוני 2012, 18:40

שמוליק כתב:
לאנגפורד הוא סקורר אדיר ברמות יורוליג, שחקן מגוון ונפלא. הוא שווה הרבה, אבל הרבה יותר מ1.1 מיליון דולר עם מה שאנחנו רואים באירופה. טוב מאוד שבלאט מנהל את מכבי ולא אתה, כי גם בלאט יודע מי זה לאנגפורד ומה הוא שווה, ומי זה בנקס ומה הוא שווה

אסף, אתה צודק. אכן, 13.4 ממוצע נקודות. רק חבל שאתה מסתכל רק על השורה התחתונה בסטטיסטיקה של המפגשים.
כנראה צפית במשחק של מכבי פנא בספורט גולד כי אני ראיתי איך אוברדוביץ למד לסגור אותו, איך לנגפורד נכנס עם הראש בקיר, איך דפקו לו חסימות של שני שחקנים על הראש. שחקן מגוון? לפי הנתונים שאני מראה, לא כל כך. נפלא? אתה מגזים.
כשלנגפורד מחליט ללכת לצבור נקודות וכולם זזים לכנפיים כדי לא להפריע לו בשניה ה- 12 להתקפה מעצבנת כל צופה כדורסל אירופי.

הדבר היחידי שאני מצדיק אותך לחלוטין הוא שאף אחד בפורום לא מסכים איתי לגבי בנקס. :rolleyes

בנקס יכול להיות הצלחה ויכול להיות כשלון גדול. הוא כבר לא יומיים פה. כולם רואים ומכירים אותו, וכנראה שיש סיבה למה הוא עדיין לא הגיע לבמה המרכזית.
אפשר היה להגיד גם על סטרוברי ועל הגארד השני שהם הביאו מאשדוד שיכולים להצליח יותר טוב מלאנגפורד. בפועל זה כנראה לא יהיה נכון.

הבעיה היא בגישה. אתה לא מחליף את השחקן הכי טוב שלך, בשחקן שחוסר הוודאות לגביו היא כזאת גדולה. זה כמו להחליף את רונלדו מריאל באיזה חלוץ מאוססונה, בגלל
אותן הטענות בדיוק שאתה מביא.

"ללמוד שחקנים" זאת לדעתי קלישאה די ריקה מתוכן. שחקן טוב קשה לעצור גם אחרי שמכירים כל תנועה ותנועה שלו, ויש אינספור דוגמאות.
לאנגפורד משחק באירופה כבר כמה שנים, וכולם מכירים אותו, ויודעים שהוא הולך לשמאל. עדיין זה מהלך שקשה מאוד לעצור, גם כשאתה יודע שזה בא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 21:22

שמוליק כתב:

הירטואל של לנגפורד כל כמה דקות, כשהוא מחליט ללכת לצבור נקודות וכולם זזים לכנפיים כדי לא להפריע לו בשניה ה- 12 להתקפה מעצבנת כל צופה כדורסל אירופי/קבוצתי.

איזה שטויות! 5-10 ו3-7 זה אחוזים איומים?? על מה אתה מדבר?? זה אחוזים טובים. הוא קלע בסדרה הזאת יותר מ50% ל2, ועוד מול ההגנה החזקה של פאו. מחוץ לקשת הוא פחות פגע, אבל הוא עדיין קלע בסדרה הזאת 13.4 נקודות באחוזים די טובים.
אוברודוביץ' למד לסגור אותו? תראה את הסדרה מחדש ותחזור אלי. לאנגפורד היה מצוין ואוברדוביץ', מאמן גאון, הצליח להוריד לו מעט מאוד את הממוצעים, אבל ממש לא עצר אותו. 13.4 נקודות ביותר מ50% ל2 זה נקרא לעצור שחקן? חוץ מזה, שנה שעברה אוברדוביץ' שיתק את נבארו, אז זה אומר שנבארו לא שחקן? מאיפה השטויות האלה? נראה לך שבנקס היה עושה משהו יותר טוב?
לאגנפורד שחקן סופר מגוון וסופר איכותי. אחד הגארדים והסקוררים הטובים באירופה, ואם אתה לא רואה את זה, זאת בעייה שלך ורק שלך. למזלנו, בלאט יחליט מי יהיה פה, ובלאט רואה איזה שחקן אדיר לאנגפורד, ויודע שבנקס לא יתן חצי ממה שלאנגפורד נותן.
asafb96

הודעהעל ידי שמוליק » 03 יוני 2012, 22:42

הבעיה היא בגישה. אתה לא מחליף את השחקן הכי טוב שלך, בשחקן שחוסר הוודאות לגביו היא כזאת גדולה. זה כמו להחליף את רונלדו מריאל באיזה חלוץ מאוססונה, בגלל

מסכים אתך לגבי היכולות שלו. יש לי בעיה עם הנטייה הטבעית שלו לקחת פסק זמן ממשחק קבוצתי ולהרים את מכסת הנקודות האישית שלו כשכולם זזים הצידה ונותנים לו לחדור משמאל. לא אוהב את זה. זוהי מנטליות מושרשת אצלו.
"ללמוד שחקנים" זאת לדעתי קלישאה די ריקה מתוכן. שחקן טוב קשה לעצור גם אחרי שמכירים כל תנועה ותנועה שלו, ויש אינספור דוגמאות.

סופו הוא דוגמא סותרת לטענתך. גם נמושות ליגת מקופלת למדו אותו וניטרלו אותו.
לאנגפורד משחק באירופה כבר כמה שנים, וכולם מכירים אותו, ויודעים שהוא הולך לשמאל. עדיין זה מהלך שקשה מאוד לעצור, גם כשאתה יודע שזה בא

עובדה שבשני המשחקים אחרונים נגד פאו, אוברדוביץ המתין לו עם שני שחקנים משמאל וגרם לו לנגוח עם הראש בקיר. 3 מ7 לשתי נקודות הוא אחוז לא מחמיא.
אסף: איזה שטויות! 5-10 ו3-7 זה אחוזים איומים?? על מה אתה מדבר??

אם 3-7 לשתי נקודות במשחק רביעי הם לא אחוזים איומים ואתה מתעקש שלא להתמקד בנקודה (ממשחק רביעי) שבה אוברדוביץ הכין את הקבוצה שלו נגד לנגפורד אז אין לי דרך לשכנע אותך שאתה טועה. ויתרתי.
שנה שעברה אוברדוביץ' שיתק את נבארו, אז זה אומר שנבארו לא שחקן?

זו דווקא טענה מצוינת שלך. איתה אני מסכים לחלוטין. עם כל השאר......אתה מוטה מוטה מוטה.
שמוליק

הודעהעל ידי קודי » 04 יוני 2012, 00:37

מכבי מימשה את האופציה? שאלתי את לנגורד והנה תשובתו:
he point is... NO ONE has contacted, called, or emailed me to talk about the option. I have NOT heard from Maccabi...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2012, 05:14

שמוליק כתב:

מסכים אתך לגבי היכולות שלו. יש לי בעיה עם הנטייה הטבעית שלו לקחת פסק זמן ממשחק קבוצתי ולהרים את מכסת הנקודות האישית שלו כשכולם זזים הצידה ונותנים לו לחדור משמאל. לא אוהב את זה. זוהי מנטליות מושרשת אצלו.

סופו הוא דוגמא סותרת לטענתך. גם נמושות ליגת מקופלת למדו אותו וניטרלו אותו.
לאנגפורד משחק באירופה כבר כמה שנים, וכולם מכירים אותו, ויודעים שהוא הולך לשמאל. עדיין זה מהלך שקשה מאוד לעצור, גם כשאתה יודע שזה בא

עובדה שבשני המשחקים אחרונים נגד פאו, אוברדוביץ המתין לו עם שני שחקנים משמאל וגרם לו לנגוח עם הראש בקיר. 3 מ7 לשתי נקודות הוא אחוז לא מחמיא.
אסף: איזה שטויות! 5-10 ו3-7 זה אחוזים איומים?? על מה אתה מדבר??

אם 3-7 לשתי נקודות במשחק רביעי הם לא אחוזים איומים ואתה מתעקש שלא להתמקד בנקודה (ממשחק רביעי) שבה אוברדוביץ הכין את הקבוצה שלו נגד לנגפורד אז אין לי דרך לשכנע אותך שאתה טועה. ויתרתי.
שנה שעברה אוברדוביץ' שיתק את נבארו, אז זה אומר שנבארו לא שחקן?

זו דווקא טענה מצוינת שלך. איתה אני מסכים לחלוטין. עם כל השאר......אתה מוטה מוטה מוטה.

שמוליק, הבידודים שמכבי לפעמים משחקת בשביל לאנגפורד זאת לא המצאה של מכבי וגם לא המצאה של לאנגפורד. אול' עושה את זה בשביל ספאנוליס, בארסה בשביל נבארו,
צסקא בשביל תאודוסיץ' וקירלנקו ופאו בשביל DD. אמנם אנחנו מדברים על כדורסל אירופאי, אבל גם כאן, משחק אחד על אחד זה דבר חשוב.

דווקא קית' ממש לא מחפש כל הזמן את הסל. הרבה פעמים הוא עושה את החדירות האלה בשביל למסור ועושה את זה טוב. אולי לא כמו ספאנוליס, אבל עדיין מספיק טוב בעיניי.

את סופו אף אחד לא למד. אי אפשר ללמוד ולעצור את סופו. דווקא אם כבר, אז סופו הוא עוד דוגמא שמחזקת את מה שאני אומר. השנה הוא פשוט שיחק גרוע. בלי קשר להגנות שמולו,
אלא בעיקר קשור לעצמו ולמערכת היחסית שלו עם בלאט.

זה שפאו סוג של עצרו אותו במשחקים האחרונים, לא אומר כלום. אם עכשיו שוב היינו משחקים סדרה של 5 משחקים מולם, אתה חושב שהיו עוצרים אותו בכל החמישה משחקים? ברור שלא.
ישנן עליות וירידות, אבל בסה"כ קית' היה הדבר הכי טוב והכי יציב במכבי מהרגע שנכנס לכושר אישי טוב ועד סוף העונה, כמעט ובלי משחקי נפל.
לבוא ולהחליף שחקן כזה, בשחקן שמעולם לא שיחק בבמה המרכזית, ואין לנו מושג מה הוא שווה בה, זה לא הדבר הכי חכם לעשות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 04 יוני 2012, 05:38

קודי כתב:מכבי מימשה את האופציה? שאלתי את לנגורד והנה תשובתו:
he point is... NO ONE has contacted, called, or emailed me to talk about the option. I have NOT heard from Maccabi...

זה באמת קצת מוזר, אפילו מאוד.
אבל יכול להיות שמכבי דיברו עם הסוכן שלו והוא עדיין לא עידכן אותו ? אני אתן למכבי להנות מהספק בינתיים, לא רוצה לחשוב על האופציה השנייה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 04 יוני 2012, 05:43

פיק מציין שלנגפורד יכול לצאת מהחוזה עם ה-15 ביוני תמורת 50 אלף דולר בלבד, ושיש סיבה מדוע עדיין הוא לא חתם. אם תשאלו אותי, אתרי הספורט קפצו מעל הפופיק בעניינו, אני עדיין מהמר שהוא לא יהיה במכבי, לצערי הרב. תחושת בטן.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יוני 2012, 06:00

שמוליק , אני מסכים איתך לגבי בנקס , הוא פוטנציאל גדול ולדעתי הסיבה שהוא בארץ עדיין זה בגלל החשיפה שקטנה לה הקבוצה שלו זוכה . בעיה דומה יש גם לאלאנדסברג .
אבל אני לא מסכים איתך לגבי לאנגפורד . הוא שחקן שונה מאוד מאנדרסון בעיקר באופי . השאלה אם שווה למכבי להשאיר אותו בסכומים גבוהים יותר מהאופציה ולדעתי לא . אני לא בעד ששחקן אחד יקבל חוזה פי כמה מהאחרים ....
אני חושב שצריך לנסות להשאיר אותו אבל כמובן שלא בכל מחיר וחייבים לשמור על שפיות בתחום הזה . מה שכן אני חושב שאם מכבי הציעה לו 1.1 היא באמת עשתה את המקסימום להשאירו כמו שעשו בזמנו עם איידסון ואם הוא לא נישאר אני מכבד אותו ואותם .
מה שכן אם הוא לא נשאר הייתי מנסה להביא רכז בכיר ואז בעמדה 2 כן הייתי מנסה הימור כמו בנקס....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 04 יוני 2012, 06:03

yarinsaky כתב:
קודי כתב:מכבי מימשה את האופציה? שאלתי את לנגורד והנה תשובתו:

זה באמת קצת מוזר, אפילו מאוד.
אבל יכול להיות שמכבי דיברו עם הסוכן שלו והוא עדיין לא עידכן אותו ? אני אתן למכבי להנות מהספק בינתיים, לא רוצה לחשוב על האופציה השנייה.

לנגפורד צייץ מוקדם יותר אתמול שלא דיברו לא איתו ולא עם הסוכן שלו, כך שזה לא הסיפור. לפי הציוצים שלו הוא מאוד (מאוד) רוצה שמכבי תממש את האופציה ושהוא ימשיך לשחק כאן, אבל אני סקפטי אם זה יקרה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־19 אורחים