jol9 כתב:אסף - לגבי לאנגפורד. היום זה לא לפני 20 שנה. ברור שלאנגפורד יודע שיהיו לו הרבה הצעות, ולכן מכבי, אם היא רוצה אותו, יכולה לעשות מאמץ קצת יותר גדול ממה שמצטייר,
אלא אם כן באמת נעשה מאמץ גדול שאף אחד לא מודע אליו.
לממש עליו את האופציה, באמת היה אפשר כבר לפני חודש.
לגבי הדיון שהתפתח בפוסטים האחרונים, אני לא חושב שההנהלה לא עושה כלום, ואני גם לא חושב שמדובר בספינים. זאת התנהלות קבועה בעונת המלפפונים.
חצי מהפורום מתעסק בסקאוטינג, חצי אחר רודף אחרי כל פיסת אינפורמציה בתקשורת, יש את המבואסים שמבקרים כל דבר, ויש את אלה ששמחים עם כל דבר.
זה כבר רגיל.
סה"כ אני לא חושב שהדברים נזרקים סתם לאוויר. לטעמי, רוב הסיכויים שלאנגפורד ויותם כן יישחקו בעונה הבאה במכבי.
סיכוי לא נמוך גם שמאריץ' יגיע.
בעצם סימני השאלה הכי גדולים הם זהות הזרים בעמדות 1 ו-4 וזהות של ישראלי נוסף שכנראה יגיע.
ומה כבר מכבי יכלו לעשות? מה זה "מאמץ יותר גדול"? ניסו מה שניסו, ולא הצליח. הוא יודע מה הוא שווה, והוא לא יסכים לחתום פה סתם ככה, לפני שהוא בודק את כל האופציות. לפעמים מתייחסים פה בפורום לשחקנים כאל בובות שנשלטות בידי מה שההנהלה ואפילו אנחנו עצמנו מחליטים.
מה זה משנה מתי מימשו עליו את האופציה? זה לא משנה אם היו עושים את זה לפני שנה או עוד חודש. זה שניסו להאריך לו את החוזה, ולא לממש לו ישר את האופציה רק לשנה אחת, זה ניסיון מצוין, להמשיך איתו מעבר לשנה הבאה. לא הצליח, מה לעשות.
אבל ממש מרגיז שיש פה אנשים שלא משנה מה עושים, תמיד יתלוננו. עברנו 10 ימים מאז סיום העונה, וכבר התחלנו עם הדיונים על כך שההנהלה אדישה ולא עשינו כלום, שבפועל עשינו יותר מכל קבוצה באירופה, חוץ מחימקי. ועוד אחרי זה שומעים פה הודעות כמו "התנהלות עלובה ולא רצינית" בהקשר של זה שמימשו את האופציה על לאנגפורד. כאילו מה, מה כבר ההנהלה צריכה לעשות כדי לרצות פה אנשים?? להחתים את לברון וקובי בחצי מיליון דולר לעונה, ולהחליף את סופו ובלו בהאווארד וקווין לאב? או שגם זה לא מספיק, כי פדרמן יתקמצן על רכז ובטח יביא לנו את פרקינס או מישהו כזה...