המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אם נולה בכל זאת מפסיד היום (כבר לא יקרה) ונדאל זוכה בטורניר עדיין נולה ראשון ונדאל שני?
jol9 כתב:LIAV10 כתב:אם נולה בכל זאת מפסיד היום (כבר לא יקרה) ונדאל זוכה בטורניר עדיין נולה ראשון ונדאל שני?
רפא לא ירוויח כלום מהטורניר הזה גם אם ינצח, ונובאק לא יפסיד הרבה כי הוא הודח בחצי בשנה שעברה. אז התשובה היא לא.
יש לי דז'וו שלילי כזה מהטורניר הזה. מזכיר לי קצת את 2009. גם שם רפא היה פייבוריט מובהק, שיחק לא רע אפילו עד שפגש את סודרלינג.
פדרר ניצל את זה ולמרות שלא ממש הבריק, הצליח לקחת את הטורניר.
גם השנה פדרר לגמרי לא במיטבו, גם נובאק לא, ורפא נראה די טוב. אני מקווה שרפא יידע להסתכל רק על עצמו ולקחת משחק אחרי משחק.
כבר מחר יש לו אתגר גדול עם אלמגרו.
LIAV10 כתב:זה אומר שכל עוד נולנ מגיע לגמר הוא מגדיל את הפער מראפא לא משנה מה יעשה נדאל בטורניר..
jol9 כתב:LIAV10 כתב:זה אומר שכל עוד נולנ מגיע לגמר הוא מגדיל את הפער מראפא לא משנה מה יעשה נדאל בטורניר..
נכון. לי אישית בכלל לא איכפת מהעניין הזה.
לנובאק מגיע להיות ראשון. הוא אמנם לא דורס כמו בשנה שעברה, אבל הוא עדיין לוקח טורנירים ונראה מצויין רוב הזמן.
yiffy כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:זה אומר שכל עוד נולנ מגיע לגמר הוא מגדיל את הפער מראפא לא משנה מה יעשה נדאל בטורניר..
נכון. לי אישית בכלל לא איכפת מהעניין הזה.
לנובאק מגיע להיות ראשון. הוא אמנם לא דורס כמו בשנה שעברה, אבל הוא עדיין לוקח טורנירים ונראה מצויין רוב הזמן.
אנחנו חיים באותה פלנטה??
נולה חווה עונת חימר נוראית. הוא לא נראה טוב באף טורניר חימר ששיחק בו עד כה, להוציא את חצי הגמר של רומא נגד פדרר. הוא גם לא בדיוק הבריק במיאמי, הטורניר הגדול היחיד בו זכה מאז אוסטרליה, ונהנה מההדחה המוקדמת של פדרר ומהפרישה של נדאל.
אני חושב ששתי נצחונות בגמרים של מאסטרס על חימר נתנו לרפא את הביטחון הדרוש. הוא לא יגיע עם רגשות נחיתות לגמר מול נולה.
LIAV10 כתב:אני חייב לציין שהייתי בשדה תעופה בברזיל במרחק 100 מטר ממנו ומואנגר לאב ופלאמנגו..
jol9 כתב:LIAV10 כתב:אני חייב לציין שהייתי בשדה תעופה בברזיל במרחק 100 מטר ממנו ומואנגר לאב ופלאמנגו..
שו???
ממי מאלמגרו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים