עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס2 - מישהו יפריע לרפא לקחת עוד RG?

הודעהעל ידי jol9 » 05 יוני 2012, 17:27

כל הכבוד לפדרר שהצליח לצאת מהבור הזה.
לדעתי מי שיהיה מולו בגמר יהיה סחוט פיזית ומנטלית. לא ראיתי בכלל את המשחק של פדרר ככה שקשה לי לדעת איך הוא שיחק,
אבל הוא מצליח לעמוד במשימה למרות שהוא מפסיד מערכות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יוני 2012, 17:40

אם נולה בכל זאת מפסיד היום (כבר לא יקרה) ונדאל זוכה בטורניר עדיין נולה ראשון ונדאל שני?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 05 יוני 2012, 17:44

LIAV10 כתב:אם נולה בכל זאת מפסיד היום (כבר לא יקרה) ונדאל זוכה בטורניר עדיין נולה ראשון ונדאל שני?

רפא לא ירוויח כלום מהטורניר הזה גם אם ינצח, ונובאק לא יפסיד הרבה כי הוא הודח בחצי בשנה שעברה. אז התשובה היא לא.

יש לי דז'וו שלילי כזה מהטורניר הזה. מזכיר לי קצת את 2009. גם שם רפא היה פייבוריט מובהק, שיחק לא רע אפילו עד שפגש את סודרלינג.
פדרר ניצל את זה ולמרות שלא ממש הבריק, הצליח לקחת את הטורניר.

גם השנה פדרר לגמרי לא במיטבו, גם נובאק לא, ורפא נראה די טוב. אני מקווה שרפא יידע להסתכל רק על עצמו ולקחת משחק אחרי משחק.
כבר מחר יש לו אתגר גדול עם אלמגרו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יוני 2012, 17:47

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:אם נולה בכל זאת מפסיד היום (כבר לא יקרה) ונדאל זוכה בטורניר עדיין נולה ראשון ונדאל שני?

רפא לא ירוויח כלום מהטורניר הזה גם אם ינצח, ונובאק לא יפסיד הרבה כי הוא הודח בחצי בשנה שעברה. אז התשובה היא לא.

יש לי דז'וו שלילי כזה מהטורניר הזה. מזכיר לי קצת את 2009. גם שם רפא היה פייבוריט מובהק, שיחק לא רע אפילו עד שפגש את סודרלינג.
פדרר ניצל את זה ולמרות שלא ממש הבריק, הצליח לקחת את הטורניר.

גם השנה פדרר לגמרי לא במיטבו, גם נובאק לא, ורפא נראה די טוב. אני מקווה שרפא יידע להסתכל רק על עצמו ולקחת משחק אחרי משחק.
כבר מחר יש לו אתגר גדול עם אלמגרו.

מי זכה שנה שעברה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 יוני 2012, 18:07

נדאל זכה בשנה שעברה .

ופדרר נתן היום טניס מרהיב בחלק השני של המשחק , שיחק עם דל פוטרו כאילו הוא בשכונה עם כדורים לכל נקודה אפשרית במגרש.

גם דיוקו שאומנם נהנה מהחטאות מסמרות של טסונגה נתן טניס הגנתי כמו שהוא יודע לתת בנקודות המכריעות והשאיר לצרפתי מעט מאוד צ'אנסים ברגעים הקריטים , צ'אנסים שהוא לא השכיל לקחת.

ויוני - אתה עדיין חושב שהחצי של נדאל מזכיר במשהו את החצי של פדרר ודיוקוביץ'? הבדלי רמות גדולים מאוד בין דל פוטרו וטסונגה לפרר ואלמגרו ועל הפער בין מארי לדיוקו חבל להכביר מילים למרות שאני מעריך מאוד את מארי לפחות מקצועית , יש לו הרבה מאוד טניס שהביא אותו קרוב מאוד יותר מידי פעמים כדי שהוא לא יקח את זה עד הסוף פעם.
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 05 יוני 2012, 18:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי yiffy » 05 יוני 2012, 18:12

שמחה גדולה שפדרר השלים את הקאמבק. במערכה השלישית אמנם הפציעה של דלפו הייתה ניכרת, אבל בשלישית ובחמישית זה היה פתוח לחלוטין ופדרר נשאר קר רוח ולקח את הנקודות החשובות.
לנולה הנקניק הזה יש 9 נשמות. 4 מצ'-פוינטס נגד קהל אוהד ליריב והוא בכל זאת הצליח לצאת מהבור. אני מאוד מוטרד מחצי הגמר הזה. חצי הגמר ברומא היה לחלוטין בשליטת נולה והתחושה הייתה לאורך כל הדרך שהוא בעל הבית. פדרר מגן לא רע אבל פחות טוב מנדאל שבעצמו לא מצא לזה תשובות במשך כל שנה שעברה, אז אני לא אופטימי במיוחד. לפחות שניהם עייפים במידה שווה פלוס מינוס.

נדאל הוא מגה-פייבוריט מובהק. הוא בערך משלים הקפה סביב כולם בשלב זה.
יוני, אלמגרו הוא לא "אתגר גדול". אי אפשר להשוות אותו לשחקנים שפדרר ונולה קיבלו לרבע, אפילו לא בצחוק. אני אהיה מאוד מופתע אם הוא ייקח מערכה.
אני מוכן לקבל הערכה שנדאל בכושר הנוכחי היה מנצח גם יריבים קשים יותר, אבל בוא לא נאבד פרופורציות.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 05 יוני 2012, 18:39

יוסי, טסונגה לא ידוע כשחקן חימר קלאסי. יש לו טניס מצויין, אבל אם הוא פוגש את פרר או אלמגרו, בכלל לא בטוח שהוא עובר.
דלפוטרו בכלל היה פצוע כל הטורניר. אין לי מושג איך הוא עבר את ברדיץ'. גם הוא אגב לא טוב יותר מפרר על החימר, בטח לא כשהוא לא 100% כשיר.
חוץ מזה, זה השחקן הראשון שפדרר מקבל שהוא בערך במאייה הראשונה, ככה שאין לך בכלל מה להתלונן על ההגרלה.

יפתח, לא אומר שרפא לא פייבוריט, אבל הוא צריך להיות מאוד חד ומרוכז. אף אחד לא ייתן לו מתנות. אלמגרו מתח אותו גם בעונת השיא שלו לפני שנתיים,
גם ברבע הגמר בRG, גם בטורניר במדריד. יש לו את הטניס להציק לרפא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 יוני 2012, 18:45

סדר המשחקים מחר דומה להיום. רפא ואלמגרו יעלו בשאטרייה אחרי שראפובה וקאנפי,
ומארי ופרר יעלו בלנגלן אחרי שבדובה וקביטובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 05 יוני 2012, 19:00

רפא ופרר עולים.
עד כה אני לא נפלתי באף אחד מההימורים שלי ;)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יוני 2012, 19:20

זה אומר שכל עוד נולנ מגיע לגמר הוא מגדיל את הפער מראפא לא משנה מה יעשה נדאל בטורניר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 05 יוני 2012, 19:33

LIAV10 כתב:זה אומר שכל עוד נולנ מגיע לגמר הוא מגדיל את הפער מראפא לא משנה מה יעשה נדאל בטורניר..

נכון. לי אישית בכלל לא איכפת מהעניין הזה.
לנובאק מגיע להיות ראשון. הוא אמנם לא דורס כמו בשנה שעברה, אבל הוא עדיין לוקח טורנירים ונראה מצויין רוב הזמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 05 יוני 2012, 19:43

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:זה אומר שכל עוד נולנ מגיע לגמר הוא מגדיל את הפער מראפא לא משנה מה יעשה נדאל בטורניר..

לנובאק מגיע להיות ראשון. הוא אמנם לא דורס כמו בשנה שעברה, אבל הוא עדיין לוקח טורנירים ונראה מצויין רוב הזמן.

אנחנו חיים באותה פלנטה??
נולה חווה עונת חימר נוראית. הוא לא נראה טוב באף טורניר חימר ששיחק בו עד כה, להוציא את חצי הגמר של רומא נגד פדרר. הוא גם לא בדיוק הבריק במיאמי, הטורניר הגדול היחיד בו זכה מאז אוסטרליה, ונהנה מההדחה המוקדמת של פדרר ומהפרישה של נדאל.

אני חושב ששתי נצחונות בגמרים של מאסטרס על חימר נתנו לרפא את הביטחון הדרוש. הוא לא יגיע עם רגשות נחיתות לגמר מול נולה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 05 יוני 2012, 19:58

yiffy כתב:
jol9 כתב:

אנחנו חיים באותה פלנטה??
נולה חווה עונת חימר נוראית. הוא לא נראה טוב באף טורניר חימר ששיחק בו עד כה, להוציא את חצי הגמר של רומא נגד פדרר. הוא גם לא בדיוק הבריק במיאמי, הטורניר הגדול היחיד בו זכה מאז אוסטרליה, ונהנה מההדחה המוקדמת של פדרר ומהפרישה של נדאל.

אני חושב ששתי נצחונות בגמרים של מאסטרס על חימר נתנו לרפא את הביטחון הדרוש. הוא לא יגיע עם רגשות נחיתות לגמר מול נולה.

רפא עוד לא בגמר...
היו העונה סה"כ 6 טורנירים גדולים. 2 לקח נובאק, 2 פדרר ו-2 רפא. הייתי אומר שזה מאוזן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2012, 16:42

רפא עולה לחצי גמר לאחר ניצחון בשלוש מערכות על אלמגרו, אבל למרות שזה היה 3-0, זה ממש לא היה פשוט.
אלמגרו שחקן פשוט מצויין. חסר לו הגרוש לירה, בערך כמו לרוב הסבב פרט לרביעייה הראשונה, אבל יש לו הכל הכל.

במערכה הראשונה לדעתי הם היו שווים לגמרי בעיקר על ההגשות שלהם, והיא גם נגמרה בשובר שוויון.
במערכה השניה, רפא היה טוב יותר וחד יותר, ודווקא בשלישית שנגמרה 6-3 לטובתו, הוא היה לטעמי אפילו קצת פחות טוב מאלמגרו, שהשיג המון ווינרים, והיו לו כמה נקודות שבירה.
בסוף רפא ידע לגרד עוד נקודה ועוד נקודה, ולקח את המערכה השלישית.

מארי ופרר נלחמים עכשיו במלוא המרץ והמצב הוא 1-1 במערכות, כאשר כל מערכה לקחה למעלה משעה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 06 יוני 2012, 16:49

זה היה תסריט ידוע מראש שאלמגרו אולי יעשה קצת בעיות פה ושם אבל לא באמת היה לו סיכוי להפתיע את רפא, שטוחן שחקנים כמוהו בRG כבר 7-8 שנים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יוני 2012, 16:59

אני חייב לציין שהייתי בשדה תעופה בברזיל במרחק 100 מטר ממנו ומואנגר לאב ופלאמנגו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2012, 19:40

LIAV10 כתב:אני חייב לציין שהייתי בשדה תעופה בברזיל במרחק 100 מטר ממנו ומואנגר לאב ופלאמנגו..

שו???
ממי מאלמגרו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2012, 19:41

מחר יהיה לנו קצת חופש מטניס גברים, ואז ביום שישי הגדול שני חצאי גמר גדולים - דרבי ספרדי בין רפא לפרר והקרב הגדול של חצאי הגמר
של השנים האחרונות - פדרר מול נובאק.

לדעתי הכל פתוח, ויהיו משחקים צמודים ומורטי עצבים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יוני 2012, 20:03

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:אני חייב לציין שהייתי בשדה תעופה בברזיל במרחק 100 מטר ממנו ומואנגר לאב ופלאמנגו..

שו???
ממי מאלמגרו?

חחחחחחחחחחח איזה הזוי...
הייתי בטוח שאנחנו בת'רד כדורגל ומדברים על רונאלדיניו, פשוט הזוי, מה אני לוקח? :ugeek:
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 06 יוני 2012, 20:23

ראיתי את המשחק בין אלמגרו לנדאל. למרות שלא היה white wash, זה היה די חד צדדי. אלמגרו הבריק רק על הסרב שלו, ושובר השיוויון במערכה הראשונה רפא היה נינוח במיוחד.

כאמור, ההימורים שלי ממשיכים לפגוע בול, גם ברמת המערכות ;)
הימור לחצאי הגמר: רוג'ר בחמש מערכות ורבע בארבע.
yiffy
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים