קודי כתב:ראפא עבר את הניתוח המדובר כבר לפני כמה ימים ואין לי ספק שבמכבי ידעו את זה (הוא דיבר על זה בגלוי בראיון שערך לפני כמה שבועות). לא נראה לי שהוא מועמד רלוונטי ולא בגלל הניתוח, אלא בשל העובדה שמדובר בשחקן טוב עם אזרחות ספרדית ובעידן של מגבלות זרים הוא אמור להיות מצרך מאוד מבוקש בליגה הספרדית, בה יש לא מעט קבוצות שיכולות לשלם יותר ממכבי. בנוסף, הבן אדם דובר ספרדית (או פורטוגזית, אבל זה לא ממש משנה) ונשוי לספרדיה, כך שברור שההעדפה שלו תהיה לשחק בספרד. אתם רואים סרט שמכבי תוכל להביא אותו במחיר סביר? אתם רואים סרט שמכבי תשלם מחיר לא סביר בשביל להביא אותו? מהסיבות האלה אני לא רואה סיכוי שהוא יגיע לכאן.
בכלל, נראה לי שכל משחק ה"ג'נרל מנג'ר" שדני פדרמן משחק בו מתחיל להתרסק לו בפנים. הוא כנראה רגיל לשחק את זה במחשב, שם יש כמה פסילות ומחירי השחקנים קבועים ולא משתנים. בעולם האמיתי מחירי השחקנים משתנים כל יום ויש כאן כוחות שוק שאתה לא שולט עליהם ופועלים כל העת. לפני סוף העונה התראיין פדרמן הבן במספר מקומות וטען שהוא לא דואג לקראת הקיץ ושיש לו כמה אלטרנטיבות בכל עמדה. בפועל מה שקורה הרבה יותר מורכב ולא בטוח שהוא מסוגל להתמודד עם המצב, בטח לא כשהמאמן שלו ומי שאמור להוביל את כל תהליך בניית הקבוצה נמצא ברוסיה ויהיה עסוק עם הנבחרת הרוסית עוד חודשיים.
גבר, לא נמאס לך להסיק מסגנות אחרי שבועיים, ולצאת בהצהרות אחרי שרק שחקן אחד חתם? לאן אתה רץ? כבר קברת את "משחק הג'נרל מנג'ר" עוד לפני שהוא התחיל? מזכיר לי את כל הנבואות השחורות פה, שתמיד מתנפצות בפנים. חכה קצת לפני שאתה קובר את פדרמן ומכבי