הישרדות VIP

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הישרדות VIP

הודעהעל ידי asafb96 » 06 יוני 2012, 14:19

rc4991 כתב:
קובי כתב:הפספוס הגדול היה דווקא של ענבל גבריאלי. היא משכה אליה את ה"שותפים הטבעיים" (מיכל + עזאם) מחוץ לברית הפלוצים של איתי-אנה-ענת, כדי ליצור שוויון כוחות, אבל לא עשתה מספיק, כדי להכריע את הכף.
תורג'מן היה בטוח שיש לה פסלון, בגלל שהיא לא התאמצה במשימת הדגים עם הפה. היא הייתה צריכה להשלות אותו ואם הייתה עושה זאת, הוא היה חייב לפצל את ההצבעות, במידה ואכן לגבריאלי יש פסלון (נניח 2 הצבעות עבור גבריאלי ו-1 למיכל) ואז שלוש הקולות שגייסה גבריאלי היו גוברים.

זה א'-ב' של השרדות. חבל שלא עושים שיעורי בית לפני שמגיעים.

הוא לא היה מפצל את הקולות כי אז אחד מהם היה מודח אלא כולם היו מצביעים עבור מישהו אחר
זה היה דוחה את הדחתה בשלוש ימים אבל לא גורם לברית שלה לגבור על זאת של תורג'י

לא, זה דווקא היה יכול להיות מהלך יפה. כי לכאורה היו 5 (השלישייה+עזאם ומיכל) מול ענבל בלבד, ולא הייתה לו סיבה לפחד לפצל את הקולות, כי הם לא היו בטוחים אם באמת יש לה פסלון או לא. אז עזאם היה "יוזם" את זה שנניח תורג'י ואנה מצביעים למיכל, והשאר (ענת, עזאם ומיכל) מצביעים לענבל, ככה שזה יוצא 2 מול 1 לטובת הברית שלהם אם יש לה פסלון, או 3 מול 1 לטובת הברית שלהם אם אין לה פסלון. ככה שתורג'י היה בטוח שאם יש פסלון, אז מיכל הולכת, ואם אין אז ענבל הולכת. אבל עזאם ומיכל היו משחקים אותה עם תורג'י, ומצביעים לאנה, כך שיוצא מצב של 3 (עזאם, מיכל וענבל) מול תורג'י, אנה וענת, שהקולות שלהם מפוצלים, 2 למיכל ו1 לענבל
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 יוני 2012, 18:54

יש מצב שהת'רד הזה יהפוך להישרדות+היפה והחנון?(כי שניהם בערוץ 10)
זאת פשוט תוכנית שקורעת אותי כל פעם מחדש
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 07 יוני 2012, 16:46

Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שהת'רד הזה יהפוך להישרדות+היפה והחנון?(כי שניהם בערוץ 10)
זאת פשוט תוכנית שקורעת אותי כל פעם מחדש

תפתחי ת'רד חדש, אין צורך להתקמצן בשכונה ;)
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי rc4991 » 07 יוני 2012, 21:55

הרמה של התכנית יורדת מעונה לעונה והפעם היא הגיעה לרמה משעממת במיוחד
המשימות משעמממות אין יחסים מיוחדים בין המתמודדים(אנה ותורג'י לא ממש נחשב) ולא היתה הדחה אחת אסטרטגית-כל הדחה היתה על בסיס שנאה
בכל אופן כמה רשמים מהפרק האחרון:
1.שוב אני נאלץ להזכיר את איתי שגב שעולה לי על העצבים עם כל הרעש שהוא עושה וחבל שפרסטר מצטרף לחגיגה,אני לא מכיר בכלל את שגב אבל אני מניח שהוא לא נשוי(ומסיבה מוצדקת)
2.איזה דרמה ניסו לעשות בהפקה מזה שכמה קופים הגיעו למחנה באי הגלות,אפשר לחשוב שחיות טורפות אדם הגיעו לשם
3.עאזם בן אדם מטומטם שלקח להם את הסיר,מבחינה אסטרטגית זה יהרוג את השבט השני למרות שאני מאמין שיביאו להם סיר בקרוב(אולי במועצה?)אבל זה מחסל כל יחס אנוש עם שאר המתמודדים
4.שוב ההפקה התערבה כשהחליטה לשבט דאנג שאיתי ואושרי לא ישתתפו במשימת החסינות כי הם ישתתפו במשמית הפרס
מה זו השטות הזאת?עד עכשיו הם היו יכולים לקבוע בכל משימה מי לא ישתתף בה ופתאום לא רק שאלה שלא השתתפו בקודמת(פרסטר ובוקי)חייבים להשתתף גיא זוארץ קובע שאושרי ואיתי לא ישתתפו?

נקווה שבעונה הבאה כשיהיו משתתפים אנונימיים יהיה מעניין יותר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2012, 22:15

ההתערבות של ההפקה הייתה הגורם היחידי שבגללו הפסקתי לראות את הישרדות הישראלית..חד וחלק

זה גם ברור שאם מראים בפרומו שאושרי הולך בטוח אז יש לו שרשרת חסינות או משהו..אופתע לטובה אם לא

בקשר לזה שאמרת שכל הדחה היא על בסיס שנאה ולא אסטרטגית אתה צודק לגמרי וזה מה שקורה כשעושים עונות סלב בין אם זה בהישרדות או ב-VIP..יותר מדי ייפי נפש מהביצה המקומית(AKA תל אביב)שבשלב מאוד מוקדם מתחילים להרגיש יותר עליונים מאנשים אחרים במשחק
רציתי לקוות שהשבוע תהיה הדחה אסטרטגית פעם ראשונה אבל לא מאמינה שאושרי יודח בסוף..הם לא היו מראים את זה כל כך ברור בפרומו אם זאת הייתה התוצאה הסופית
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 08 יוני 2012, 12:45

לא הבנתי את עניין "אושרי הולך בטוח" בוודאי שלהפקה יש עניין ליצור הייפ סביב כל פרק ופרק, אבל אני חושב שההתערבויות שלה נהיו קצת יותר סמויות מאז העונה הראשונה. גם הבכי סביב סיר האוכל נראה אמיתי יחסית אז כנראה שהם לא ישנים בחדרים ממוזגים ליד האי כמו בעונה הראשונה. אני מקווה שלא יבנו משימת חסינות במיוחד בשבילו. בכל מקרה גם אם יודח יש את הקישקוש של ההפקה שלמודחים יש סיכוי לחזור. נראה לי שבגירסה האמריקאית זה לא קיים.
שחף

הודעהעל ידי EulGam05 » 08 יוני 2012, 13:26

שחף כתב:לא הבנתי את עניין "אושרי הולך בטוח" בוודאי שלהפקה יש עניין ליצור הייפ סביב כל פרק ופרק, אבל אני חושב שההתערבויות שלה נהיו קצת יותר סמויות מאז העונה הראשונה. גם הבכי סביב סיר האוכל נראה אמיתי יחסית אז כנראה שהם לא ישנים בחדרים ממוזגים ליד האי כמו בעונה הראשונה. אני מקווה שלא יבנו משימת חסינות במיוחד בשבילו. בכל מקרה גם אם יודח יש את הקישקוש של ההפקה שלמודחים יש סיכוי לחזור. נראה לי שבגירסה האמריקאית זה לא קיים.

בגירסה האמריקאית היה משהו דומה לזה בשלוש עונות (מתוך 24):
בעונה השביעית (Pearl Islands) שבה באמצע העונה החליטו להפתיע ולעשות משימת חסינות עם 3 שבטים - 2 השבטים שנשארו במשחק ושבט אחד של כל המודחים עד אותה נק' במשחק ואם המודחים זוכים במשימת החסינות אז 2 מהם יוכלו לחזור למשחק בעוד ש-2 השבטים ידיחו כ"א מתמודד - כמו שבסופו של דבר קרה (אגב, עונה מאד מומלצת, אולי העונה הטובה ביותר בהישרדות האמריקאית בכל מה שקשור לטוויסטים ומשימות).
העונה ה-22 עם ראסל האנץ ורוב מריאנו והעונה ה-23 עם אוסקר לוסת' (אוזי מעונת Cook Islands) ובנג'מין ווייד (קואץ' מעונת Tocantins) שהתקיימו במתכונת דומה לאלו של ההישרדות הישראלית (המודחים מתמודדים ביניהם בדו-קרב על האפשרות לחזור למשחק).

בכל מקרה, אני אופתע אם אושרי יודח, זה כבר נהיה סוג של כלל אצבע שהמתמודד שנראה הכי וודאי שיודח לפי הפרומואים לא מודח בסופו של דבר. חבל גם שלא בגלל שעושה רושם שהעונה הזאת הולכת בצעדי ענק לאיחוד גדול ולא מרגש במיוחד של כל הבראנז'ה התל-אביבית הזאת ואני לא יודע אם אוכל להביא את עצמי לצפייה בהמשך העונה אחריו.

אגב, רק אני לא מכיר 3/4 מה-"סלבריטאים" האלה? הכרתי את שגב, פרסטר, ג'מצ'י, מויאל, זוארץ ועזאם - כל השאר אני לא יודע על מה הם מפורסמים.
EulGam05

הודעהעל ידי שחף » 08 יוני 2012, 18:04

נו, 3 עונות מתוך 24 לעומת 100% מהעונות בהישרדות הישראלית. אני חושב שבאופן כללי זה דבילי להחריד להחזיר מתמודד שהודח(כנראה זה היה בגלל שהוא לא היה מספיק טוב) בטח אחרי שבהישרדות הישראלית הוא מקבל לפני ההדחה משימת חסינות אישית(לא יודע כמה זה קיים בפורמט האמריקאי לפני האיחוד שבו כל אחד משחק בשביל עצמו)כדי להציל את עורו. בכל אופן די שמחתי שמתמודדת כמו זוארץ הודחה. סתם פלקט אנושי ולא מעניין במיוחד. עזאם עזאם, למרות שהוא דביל, לפחות יוצר עניין מסויים.
שחף

הודעהעל ידי EulGam05 » 08 יוני 2012, 18:48

לא אמרתי שזה היה טוב, למעשה גם באמריקאית החזרת מתמודדים שהודחו זכה בעיקר לביקורת שלילית.
EulGam05

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2012, 19:38

איזה יופי שאושרי הודח. מצד שני כנראה שתורג'מן לקח פסלון חסינות :throwup2
שחף

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 יוני 2012, 20:21

אושרי היה מאוד נאיבי. הוא היה צריך לדעת כשאחד המתמודדים החזקים בעונה הוא מהווה איום ומטרה גדולה להדחה. לצערו הוא לא הצליח לקרוא את המהלכים. הטעות שלו הייתה שהוא היה בסדר עם כולם ולא יצר קשרי חברות חזקים מספיק בכדי ליצור ברית חזקה ומובססת, כמו עמיתו תורג'מן בשבט השני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2012, 20:44

האמת שבניגוד לתורג'מן שאני לא סובל אושרי נראה כמו בחור מאוד נחמד והרבה פחות שחצן. אממה, זה שהוא חבר שלו סימן אותו מראש ואף אחד לא נראה לי רוצה לראות עונה צפויה שהשניים האלה מדיחים את מי שבא להם בדרך.
לא נראה לי שהיה לו מה לעשות במקרה הזה. הדחה מושלמת, בתקווה שלא יחזור מאי המתים או משהו.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 יוני 2012, 21:09

שחף כתב:האמת שבניגוד לתורג'מן שאני לא סובל אושרי נראה כמו בחור מאוד נחמד והרבה פחות שחצן. אממה, זה שהוא חבר שלו סימן אותו מראש ואף אחד לא נראה לי רוצה לראות עונה צפויה שהשניים האלה מדיחים את מי שבא להם בדרך.
לא נראה לי שהיה לו מה לעשות במקרה הזה. הדחה מושלמת, בתקווה שלא יחזור מאי המתים או משהו.

אושרי ממש ממש לא הפריע לי אבל שמחתי שהוא הלך רק כי סוף סוף הייתה הדחה אסטרטגית
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 יוני 2012, 22:28

בסך הכל הפרק הערב היה טוב,המשימות היו די מעניינות וסוף סוף גם קיבלנו הדחה אסטרטגית
שאפו לשגב שדווקא הוא יזם והוביל את המהלך בצורה נהדרת עד להדחה הלא צפויה של אושרי שאני אוהב

נראה לי שהפרק הבא הולך להיות מעניין במיוחד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי michael » 10 יוני 2012, 04:53

בשונה מעונות קודמות שהמשתתפים לא הכירו אחד את השני, כאן יש בין רובם הכרות מוקדמת.
נראה לי שאושרי ואיתי שגב אם יפגשו בעתיד באיזה הפקה או באיזה תוכנית - הם לא ידברו ויהיה קצר נוראי בינהם.
אני לא מאמין שאושרי יסלח בחיים לאיתי.

התוכנית הזאת גורמת לכך שבמידה מסויימת אנשים שעוד יפגשו אחד עם השני בעתיד (בעבודה בבראנז'ה) יוצאים משם עם קשרים שהם פשוט שרופים לגמריי.

גם הדימוי הציבורי נפגע בצורה קשה.
תורג'י פגע בדימוי שלו באופן קשה, עזאם כבר לא כזה גיבור שחזר מהשבי , ענת כבר לא הספורטאית הצחה שמפרסמת חטיפי כושר,
לקרוא כתבה של בוקי כבר יראה אחרת לגמריי. דורון נראה עצבני מתמיד...

נראה לי שמכולם היחידה שלא זוהמה ושמרה על פאסון היא מיכל זוארץ.
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יוני 2012, 05:05

ועדיין צריך לשמור על פרופורציות ולהבין שזה משחק
אפשר להיות מאוכזבים או נסערים באותו רגע אבל זה הישרדות ולא האח הגדול ובעיניי יש הבדל גדול
באח הגדול אתה מועמד להדחה על סמך היחס שלך לאחרים בבית ובהישרדות זה נטו אסטרטגיה ובריתות ואף אחד לא חסין מזה..גם לא ה-שלישייה של תורג'י, אושרי ואנה וראינו את תחושת הזכאות שלהם כשתורג'י אמר בפרומו ''אף אחד פה לא רבע מהשורד שאושרי היה''..אם אושרי כזה שורד אז הוא היה נשאר במשחק ודואג לאסטרטגיה במקום להישען על הסטטוס שלו כשחקן ישראלי
אם הוא לא יסלח להם על זה שהדיחו אותו אז הוא בן אדם קטנוני וכנ''ל כל אחד אחר שישמור טינה על הדחה במשחק..זה יהיה הכי ישראלי מצידם

מה שכן, איתי שגב ופרסטר חברים כבר למעלה מ-20 שנה ויש שמועות שהם לא מדברים בעקבות משהו שקרה במשחק
אסטרטגיה אסטרטגיה אבל אני יכולה להבין נתק אם מתבצעת בגידה במערכת יחסים כזאת ארוכה מחוץ למשחק
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 10 יוני 2012, 21:49

פרק ענק, אהבתי. סוף סוף, הדחה אמיתית ואסטרטגית ולא צפוייה ומשעממת.

למי שמתפלא על נתק בין אנשים בעולם הזה של הסלבס סוג ז' שהביאו לתוכנית הישרדות - מדובר בעולם של הרבה תחרות והמון המון אגו.
לא פלא שאושרי הגיב, כפי שהגיב.

ההדחה הייתה ראוייה ויפה. אושרי היה מדיח את כל אחד מחברי השבט השני, כשהיה חובר לבן זוגו, תורג'מן. שלא יעבדו עליכם.
סחתיין על איתי שגב, שלקח יוזמה ועשה מעשה. לא מאמין שזה היה קורה בלעדיו. כל החבר'ה בהשרדות "VIP" נראים עד כה דיי מסורסים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי michael » 17 יוני 2012, 06:53

מהלך יפה של יוליה.
סגרה חשבון כמו שצריך עם נטלי.
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי קובי » 17 יוני 2012, 10:22

היה לי קשה לשמוח עם המהלך הזה, אפילו שדדון היא בהמה. לטווח הארוך המהלך הזה חיזק את איתי ושות' השנואים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 יוני 2012, 13:42

קובי כתב:היה לי קשה לשמוח עם המהלך הזה, אפילו שדדון היא בהמה. לטווח הארוך המהלך הזה חיזק את איתי ושות' השנואים.

בהתחלה אהבתי את ''ברית הלוזרים'' והם היו לי כקונטרה לברית מהשבט הדוחה אבל שגב הפך להיות תורג'מן וכמה אפשר לשמוע את פרסטר עם הבכי של ''אני נגרר'', ''אף אחד לא שומע אותי'', ''אני מרגיש כמו ילד בבית הספר שכולם רודים בו''..חלאס!!
כרגע אני רוצה שיוליה תזכה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־0 אורחים