המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני חושב שהעניין של בלו נופח מעבר לכל פרופורציה בתקשורת. הפכו אותו לשחקן הכי חשוב והכי מרכזי בקבוצה, בעוד בפועל מדובר ברול פלייר.
הוא קלע אבסולוטי וווינר גדול, אבל בתפקידים המסורתיים של הPF כמו ריבאונד, הגנה, חסימה ונוכחות בצבע, הוא פחות טוב מרוב הפאוורים מול מכבי שיחקה, וזה כולל
גם את ליאור שחלש גם הוא בעניינים האלה.
בכל אופן, זה שמכבי כביכול היתה צריכה לחכות לבלו בשביל לבנות את הסגל, זאת שטות, וחזרתי על זה בכל השבועות האחרונים.
לי אישית הרעיון לא מפריע. מותר לו להגיד מה שבא לו. אם יחזור לכאן, עדיין נקבל אותו באהבה.
מתAMסרת כתב:יש אפשרות שמישהו יסרוק ויעלה את הראיון לכאן ?
גם בראיונות קודמים שהוא נתן לאתרים התרשמתי שהאגו משחק פה תפקיד ראשי...
כנראה שהיום המחיר שצריך לשלם (ריחוק מהבית והמשפחה) מול התחושה שלו שהוא לא מספיק מוערך באירופה בכלל, ובמכבי בפרט עושה את ההבדל.
ואני אומרת לא רוצה - לא צריך ! לא אוהבת את משחקי האגו האלה...
מתAMסרת כתב:חחח...תודה כרמל, אני עוד מהענתיקות ..![]()
לא אוהבת את מה שקראתי...
Holiday_Armadillo כתב:מתAMסרת כתב:חחח...תודה כרמל, אני עוד מהענתיקות ..![]()
לא אוהבת את מה שקראתי...
זה בסדר, גם אני גיליתי את זה רק בשלב מסויים ואני לא מהענתיקות![]()
עכשיו את יודעת אז עכשיו את מהמודרנים
Mta_atic כתב:לא מבין מה כולם יצאו מהחורים, הטענות שלו לגיטימיות לגמריי.
אחד השחקנים הבודדים שבאמת בא לעבודה, גאנר נדיר ושחקן טוב בשני צדדים של המגרש.
זה לא רק השכר המצחיק שלו שבעייני אמור להיות באיזור ה-750K לפחות, אלא העובדה שמחייבים אותו לבוא בקיץ לנבחרת ותולים בכך את החוזים שלו במכבי.
כשחלק מהשחקנים סביבו מקבלים שדרוג של מאות אחוזים בחוזה שלהם, הוא עדיין נתקע על איזור אותו סכום ולא משנה כמה מרכזי הוא היה באותה עונה.
הבעיה פה היא שחלק מאוהדי מכבי נראים כמו אוהדי הפועל, אי אפשר לפצות פה ולהביע דעה הפוכה על מה שקורה במועדון.
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:לא מבין מה כולם יצאו מהחורים, הטענות שלו לגיטימיות לגמריי.
זה לא רק השכר המצחיק שלו שבעייני אמור להיות באיזור ה-750K לפחות, אלא העובדה שמחייבים אותו לבוא בקיץ לנבחרת ותולים בכך את החוזים שלו במכבי.
כשחלק מהשחקנים סביבו מקבלים שדרוג של מאות אחוזים בחוזה שלהם, הוא עדיין נתקע על איזור אותו סכום ולא משנה כמה מרכזי הוא היה באותה עונה.
הבעיה פה היא שחלק מאוהדי מכבי נראים כמו אוהדי הפועל, אי אפשר לפצות פה ולהביע דעה הפוכה על מה שקורה במועדון.
בקיץ האחרון הוא היה שחקן חופשי ואמר שיש לו הצעות יותר גבוהות משל מכבי
בסוף הוא חתם תמורת שידרוג ונשאר אז את מי הוא מאשים בדיוק שהוא לא קיבל יותר כסף? את מכבי שלא הציעו לו או קבוצות אחרות?
מכבי זה עסק ואם שחקן לא אומר ''יש לי הצעה של 750K, אם לא תציעו לי 751K אני הולך'' אז אתה חושב שהם יגידו ''יאללה, בוא ניתן לך הצעה שגבוהה פי 3 מכל ההצעות האחרות שיש לך כי זה מה שאתה שווה למרות שלא תלך''? יש גבול
הוא בחר לחתום פה תמורת הסכום שהוצע לו והוא זה ששיחק הכי הרבה דקות במכבי..על מה הוא בוכה בדיוק? על זה שלא רשום בעיתון שהוא פתח בחמישייה? נו באמת
היה לי עצוב שהוא עזב ועכשיו הרבה פחות עצוב לי אחרי הראיון הזה
Mta_atic כתב:לא מבין מה כולם יצאו מהחורים, הטענות שלו לגיטימיות לגמריי.
Holiday_Armadillo כתב:עד כמה שאתה לא מרוצה מזה שחקנים מקבלים חוזים לפי המלחמה שהולכת סביבם
עזוב את זה שאני חושבת שזה היה בלוף שהוא איים לעזוב וזה שהוא חתם על שידרוג מינימלי מוכיח את זה, מכבי לא נולדו אתמול והם לא יציעו לשחקן סכום מסויים אם הם לא יילך בסכום נמוך יותר
אם אתה מתכוון לפתוח קבוצה שבה כל בלו יקבל 750K וכל לאנגפורד יקבל 1.5 מליון אז בהצלחה עם הקיום שלה לאורך זמן
אם לא מצא חן בעיניו והוא רצה יותר כסף אז שיעזוב למקום אחר..רק שלא הציעו לו יותר, נכון? בלו קיבל במכבי את המקסימום שהוא היה יכול לקבל באירופה ואף אחד לא היה נותן(ובצדק)חוזה עם סכום מסויים בשביל שירגיש טוב עם עצמו
וכן, שחקן שלא מתבטא נכון ואומר דברים מסויימים על המועדון לא צריך להיות במועדון
בעיניך זה עצוב בעיניי זאת עובדה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים