דיוויד בלו הודיע: לוקח פסק זמן מכדורסל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דיוויד בלו הודיע: לוקח פסק זמן מכדורסל

הודעהעל ידי קודי » 07 יוני 2012, 05:52

בלו לא יוצא ממש טוב, לפחות לא בעיניי, מהראיון הזה. הפרישה שלו היא כי הוא רוצה להיות בבית אבל גם לזה, מסתבר, יש מחיר, ואם הוא היה מקבל הצעה גבוהה הוא היה עוזב את המשפחה וחוזר לאירופה. גם סיפור הכבוד לא ממש ברור לי והמחשבה שהוא לא זוכה לקרדיט כי הוא לא פותח בחמישיה. לא יודע, אחרי קריאת הראיון אני מרגיש הרבה יותר טוב עם הפרישה שלו ולא ממש מתגעגע אליו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מתAMסרת » 07 יוני 2012, 06:14

יש אפשרות שמישהו יסרוק ויעלה את הראיון לכאן ?
גם בראיונות קודמים שהוא נתן לאתרים התרשמתי שהאגו משחק פה תפקיד ראשי...
כנראה שהיום המחיר שצריך לשלם (ריחוק מהבית והמשפחה) מול התחושה שלו שהוא לא מספיק מוערך באירופה בכלל, ובמכבי בפרט עושה את ההבדל.
ואני אומרת לא רוצה - לא צריך ! לא אוהבת את משחקי האגו האלה...
מתAMסרת

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 יוני 2012, 07:11

אני עדיין אוהב אותו, לפעמים רגעים מסויימים גורמים לאנשים להגיד דברים טיפשיים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 07 יוני 2012, 08:01

אותי הוא כבר עיצבן בראיון הראשון שלו לוואלה,הבחור מלא אגו
אני יודע שכולם פה מתים עליו ומתייחסים אל עזיבתו כאל מכה קשה אבל אני לא כל כך מחזיק ממנו,אומנם מדובר בשחקן עם יד אוטומטית לשלוש אבל זה בא על חשבון דברים אחרים כמו ריבאונד,הגנה ומשחק פנים
אני חושב שארבע אחר יכול לתת תרומה לא פחות טובה ורב הסיכויים שאף יותר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2012, 08:50

אני חושב שהעניין של בלו נופח מעבר לכל פרופורציה בתקשורת. הפכו אותו לשחקן הכי חשוב והכי מרכזי בקבוצה, בעוד בפועל מדובר ברול פלייר.
הוא קלע אבסולוטי וווינר גדול, אבל בתפקידים המסורתיים של הPF כמו ריבאונד, הגנה, חסימה ונוכחות בצבע, הוא פחות טוב מרוב הפאוורים מול מכבי שיחקה, וזה כולל
גם את ליאור שחלש גם הוא בעניינים האלה.

בכל אופן, זה שמכבי כביכול היתה צריכה לחכות לבלו בשביל לבנות את הסגל, זאת שטות, וחזרתי על זה בכל השבועות האחרונים.

לי אישית הרעיון לא מפריע. מותר לו להגיד מה שבא לו. אם יחזור לכאן, עדיין נקבל אותו באהבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 07 יוני 2012, 09:06

jol9 כתב:אני חושב שהעניין של בלו נופח מעבר לכל פרופורציה בתקשורת. הפכו אותו לשחקן הכי חשוב והכי מרכזי בקבוצה, בעוד בפועל מדובר ברול פלייר.
הוא קלע אבסולוטי וווינר גדול, אבל בתפקידים המסורתיים של הPF כמו ריבאונד, הגנה, חסימה ונוכחות בצבע, הוא פחות טוב מרוב הפאוורים מול מכבי שיחקה, וזה כולל
גם את ליאור שחלש גם הוא בעניינים האלה.

בכל אופן, זה שמכבי כביכול היתה צריכה לחכות לבלו בשביל לבנות את הסגל, זאת שטות, וחזרתי על זה בכל השבועות האחרונים.

לי אישית הרעיון לא מפריע. מותר לו להגיד מה שבא לו. אם יחזור לכאן, עדיין נקבל אותו באהבה.

אמרו שהוא השתנה עם השנים... אתה יודע מה...לא שופטת אותו.
אני אוהבת אותו כשחקן וכווינר, והוא באמת אבידה. עדיין לא כל כך אהבתי את מה שאמר בראיונות.
מתAMסרת

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2012, 14:01

מתAMסרת כתב:יש אפשרות שמישהו יסרוק ויעלה את הראיון לכאן ?
גם בראיונות קודמים שהוא נתן לאתרים התרשמתי שהאגו משחק פה תפקיד ראשי...
כנראה שהיום המחיר שצריך לשלם (ריחוק מהבית והמשפחה) מול התחושה שלו שהוא לא מספיק מוערך באירופה בכלל, ובמכבי בפרט עושה את ההבדל.
ואני אומרת לא רוצה - לא צריך ! לא אוהבת את משחקי האגו האלה...

דבר ראשון, יש באינטרנט מהדורה דיגיטלית של ישראל היום אז כבר לא צריך ''לסרוק'' ראיונות
http://digital-edition.israelhayom.co.i ... %2F06%2F07

דבר שני, הנה הראיון(המלא יפורסם מחר)

דיוויד בלו: "עזבתי כדי להרגיש חופשי"

המתאזרח, שסיים את דרכו במכבי ת"א, פתח את ביתו בלוס אנג'לס בפני "ישראל היום" וטען: "לשחק באירופה כבר לא עושה לי את זה, לא חשבתי שאני מקבל את היחס הראוי"

פחות משבוע אחרי שהודיע למכבי ת"א על עזיבתו, דיוויד בלו נהנה מהחיים בלוס אנג'לס.
בראיון מיוחד שיתפרסם מחר במוסף "שישבת" הוא פותח את ביתו ומספר על המציאות החדשה: הוא הולך בכל בוקר לשיעורי סוציולוגיה באוניברסיטת דרום קליפורניה, בקרוב יחל לשמש שדר קווים במשחקי ליגת המכללות ב-ESPN והוא רוצה להפוך לשחקן קולנוע או לפרשן כדורסל.
אחרי 333 הופעות, 11 תארים ושש עונות במכבי, בלו לא פוסל חזרה למדים הצהובים בינואר - אבל גם לא מתחייב שישחק רק בשורות האלופה הישראלית. "אם אחת הקבוצות באן.בי.אי תציע לי חוזה, ודאי הלייקרס או הקליפרס שמשחקות כאן בלוס אנג'לס, אני אלך על זה בכל הכוח בלי שאלות. גם אם קבוצה גדולה באירופה תבוא אלי בהצעה טובה, אני בהחלט אשקול זאת עם אשתי. מכבי יכולה להיות אופציה, אבל כרגע לא נראה שהיא מסוגלת לתת לי הצעה כזו."
בכל מקרה, מבהיר הפורוורד: "אני עדיין לא במקום של פרישה מוחלטת מכדורסל, אבל בהחלט שלם עם עצמי. אתה יכול לראות בעצמך, אני שבוע בבית ותראה מה נהיה ממני. לשחק באירופה כבר לא עושה לי את זה. אני אוהב את הכדורסל כמשחק, והאתגר עדיין נמצא שם מבחינתי, אבל החלק המקצועי כבר לא עשה לי טוב."
בלו חווה לא מעט רגעים מתסכלים במכבי, והם היו חלק מהגורמים שדחפו אותו להחלטה. "לא רציתי להאריך את החוזה, בעיקר כי רציתי להרגיש חופשי. לא רציתי לשהות בקיץ באמריקה בידיעה שאני צריך לעזוב שוב. רציתי להרגיש משוחרר. מרגע שנחתי פה הרגשתי חופשי. אני יכול לעשות כל מה שאני רוצה ולשחק איפה שאני רוצה, ודברים קורים. אני יוצר פה קשרים, חזרתי ללמוד. אני מחייך, אני מאושר. אמנם חייתי באירופה ובישראל, אבל הבית שלי הוא כאן. ידעתי שזו העונה האחרונה שלי והתייחסתי לכל משחק כאילו הוא האחרון. רציתי לנצור כל רגע. בעונה החולפת לא הרגשתי שאני זוכה להכרה. בשביל שחקן אמריקני לא להיות בחמישייה הפותחת, זה לא הכי אטרקטיבי. זה עניין של כבוד שאתה מצפה לו. לא חשבתי שאני מקבל את היחס הראוי במכבי."
קמפיין האוהדים למען השארתו ריגש אותו, אבל לא באמת שינה: "האוהדים נתנו לי כבוד עצום, אני חב להם תודה ענקית על כך שהם תמיד העריכו אותי. הם חלק מסוים במשוואה הזאת, אבל בסופו של דבר כדורסל הוא ביזנס."
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 07 יוני 2012, 14:12

חחח...תודה כרמל, אני עוד מהענתיקות .. ;)

לא אוהבת את מה שקראתי...
מתAMסרת

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2012, 14:35

מתAMסרת כתב:חחח...תודה כרמל, אני עוד מהענתיקות .. ;)

לא אוהבת את מה שקראתי...

זה בסדר, גם אני גיליתי את זה רק בשלב מסויים ואני לא מהענתיקות :beee
עכשיו את יודעת אז עכשיו את מהמודרנים :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 07 יוני 2012, 14:43

Holiday_Armadillo כתב:
מתAMסרת כתב:חחח...תודה כרמל, אני עוד מהענתיקות .. ;)

לא אוהבת את מה שקראתי...

זה בסדר, גם אני גיליתי את זה רק בשלב מסויים ואני לא מהענתיקות :beee
עכשיו את יודעת אז עכשיו את מהמודרנים :laugh2

גם אני עוד לא ממש...
אבל תודי שיש לי תירוץ טוב :tongue3
ויש לי עוד המוון ללמוד..
מתAMסרת

הודעהעל ידי עודד » 07 יוני 2012, 15:15

הבחור שיחק הכי הרבה דקות במכבי והוא בוכה על זה שלא פתח בחמישייה?
מטופש בעיניי.

אני כבר התקדמתי הלאה, בלו מי?

יאללה ביי
עודד

הודעהעל ידי Mta_atic » 07 יוני 2012, 17:01

לא מבין מה כולם יצאו מהחורים, הטענות שלו לגיטימיות לגמריי.
אחד השחקנים הבודדים שבאמת בא לעבודה, גאנר נדיר ושחקן טוב בשני צדדים של המגרש.
זה לא רק השכר המצחיק שלו שבעייני אמור להיות באיזור ה-750K לפחות, אלא העובדה שמחייבים אותו לבוא בקיץ לנבחרת ותולים בכך את החוזים שלו במכבי.
כשחלק מהשחקנים סביבו מקבלים שדרוג של מאות אחוזים בחוזה שלהם, הוא עדיין נתקע על איזור אותו סכום ולא משנה כמה מרכזי הוא היה באותה עונה.

הבעיה פה היא שחלק מאוהדי מכבי נראים כמו אוהדי הפועל, אי אפשר לפצות פה ולהביע דעה הפוכה על מה שקורה במועדון.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2012, 17:07

Mta_atic כתב:לא מבין מה כולם יצאו מהחורים, הטענות שלו לגיטימיות לגמריי.
זה לא רק השכר המצחיק שלו שבעייני אמור להיות באיזור ה-750K לפחות, אלא העובדה שמחייבים אותו לבוא בקיץ לנבחרת ותולים בכך את החוזים שלו במכבי.
כשחלק מהשחקנים סביבו מקבלים שדרוג של מאות אחוזים בחוזה שלהם, הוא עדיין נתקע על איזור אותו סכום ולא משנה כמה מרכזי הוא היה באותה עונה.

הבעיה פה היא שחלק מאוהדי מכבי נראים כמו אוהדי הפועל, אי אפשר לפצות פה ולהביע דעה הפוכה על מה שקורה במועדון.

בקיץ האחרון הוא היה שחקן חופשי ואמר שיש לו הצעות יותר גבוהות משל מכבי
בסוף הוא חתם תמורת שידרוג ונשאר אז את מי הוא מאשים בדיוק שהוא לא קיבל יותר כסף? את מכבי שלא הציעו לו או קבוצות אחרות?
מכבי זה עסק ואם שחקן לא אומר ''יש לי הצעה של 750K, אם לא תציעו לי 751K אני הולך'' אז אתה חושב שהם יגידו ''יאללה, בוא ניתן לך הצעה שגבוהה פי 3 מכל ההצעות האחרות שיש לך כי זה מה שאתה שווה למרות שלא תלך''? יש גבול
הוא בחר לחתום פה תמורת הסכום שהוצע לו והוא זה ששיחק הכי הרבה דקות במכבי..על מה הוא בוכה בדיוק? על זה שלא רשום בעיתון שהוא פתח בחמישייה? נו באמת

היה לי עצוב שהוא עזב ועכשיו הרבה פחות עצוב לי אחרי הראיון הזה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 07 יוני 2012, 17:16

Holiday_Armadillo כתב:

בקיץ האחרון הוא היה שחקן חופשי ואמר שיש לו הצעות יותר גבוהות משל מכבי
בסוף הוא חתם תמורת שידרוג ונשאר אז את מי הוא מאשים בדיוק שהוא לא קיבל יותר כסף? את מכבי שלא הציעו לו או קבוצות אחרות?
מכבי זה עסק ואם שחקן לא אומר ''יש לי הצעה של 750K, אם לא תציעו לי 751K אני הולך'' אז אתה חושב שהם יגידו ''יאללה, בוא ניתן לך הצעה שגבוהה פי 3 מכל ההצעות האחרות שיש לך כי זה מה שאתה שווה למרות שלא תלך''? יש גבול
הוא בחר לחתום פה תמורת הסכום שהוצע לו והוא זה ששיחק הכי הרבה דקות במכבי..על מה הוא בוכה בדיוק? על זה שלא רשום בעיתון שהוא פתח בחמישייה? נו באמת

היה לי עצוב שהוא עזב ועכשיו הרבה פחות עצוב לי אחרי הראיון הזה

וברצינות, ממי את חושבת שהוא קיבל הצעות, מבראסה?
מדובר בקבוצות הרוסיות עם הכסף הגדול או בקבוצות שוליות שלא משתתפות במסגרת משמעותית/מכוונות גבוהה.

בלו דיבר על חוסר הערכה ממכבי, ובקטע הזה אני מסכים איתו לגמרי.
שחקן כמו דווין סמית' מגיע חדש לקבוצה עם חוזה גדול ממנו, אליהו מרוויח פי 2 ממנו, על שחקנים כמו פארגו ולנגפורד המועדון מחזר ונלחם,
ורק דיוויד בלו שכל פעם מחדש עולה מהספסל ומטה את המשחק, לא מקבל שדרוג בחוזה ממכבי ולא רק זה אלא שהוזה שלו מגיע עם התניות, כאילו אומרים לו "או שתעשה מה שאנחנו אומרים או שאין חוזה".
דיוויד בלו מרגיש, ובצדק, שמכבי סוחטת את הלימון שלו עד הסוף. השחקן אוהב את מכבי ואת ישראל ומכבי כאילו מנצלת את זה בשביל להשאיר אותו במחיר בדיחה.
אין אחד שלא יסכים עם זה שבלו הוא אנדרייטד, הבעיה היא שלפעמים מכבי לא מכבדת את השחקנים שלה.
כששחקן רוצה לעזוב בגלל שמציעים לו כמה לירות יותר אז כולם קוראים לו בוגד, כששחקן שרוצה להישאר, מתלונן על כך שהוא לא מקבל שכר ויחס ראוי כשבפועל מגיע לו את זה הוא גם הופך לבוגד.

לגבי המשפט האחרון שלך, רק מוכיח את מה שכתבתי מקודם.
שחקן שלא מתבטא ברוח המפלגה מקומו לא איתנו. פשוט עצוב.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2012, 17:20

עד כמה שאתה לא מרוצה מזה שחקנים מקבלים חוזים לפי המלחמה שהולכת סביבם
עזוב את זה שאני חושבת שזה היה בלוף שהוא איים לעזוב וזה שהוא חתם על שידרוג מינימלי מוכיח את זה, מכבי לא נולדו אתמול והם לא יציעו לשחקן סכום מסויים אם הם לא יילך בסכום נמוך יותר
אם אתה מתכוון לפתוח קבוצה שבה כל בלו יקבל 750K וכל לאנגפורד יקבל 1.5 מליון אז בהצלחה עם הקיום שלה לאורך זמן

אם לא מצא חן בעיניו והוא רצה יותר כסף אז שיעזוב למקום אחר..רק שלא הציעו לו יותר, נכון? בלו קיבל במכבי את המקסימום שהוא היה יכול לקבל באירופה ואף אחד לא היה נותן(ובצדק)חוזה עם סכום מסויים בשביל שירגיש טוב עם עצמו

וכן, שחקן שלא מתבטא נכון ואומר דברים מסויימים על המועדון לא צריך להיות במועדון
בעיניך זה עצוב בעיניי זאת עובדה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 יוני 2012, 17:27

אני מסכימה עם כרמל.
אם היו לו הצעות גבוהות יותר ממה שמכבי הציעה לו, למה לא הלך אליהם??
ואם מכבי נתנה לו את ההצעות הכי גבוהות בשוק, מה יש לו להתלונן??
שחקן שווה מה שמציעים לו בשוק, אין שום סיבה להציע לו יותר במידה ואין תחרות עליו מצד קבוצות אחרות!!
אליהו הרוויח הרבה יותר בוויטוריה ולכן זה היה השווי שלו בשביל מכבי, פארגו ולאנגפורד קיבלו ומקבלים הצעות גבוהות הרבה יותר מקבוצות אחרות ולכן אין למכבי ברירה אלא להציע להם חוזים גבוהים (לגבי סמית' אני לא ממש יודעת מה היה הביקוש שלו בקיץ שעבר, אבל לא נראה לי שהמשכורת שלו השנה היתה גבוהה מזו של בלו).
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2012, 17:59

המשפט האחרון שלך הוא נכון. מותר לבן אדם להגיד מה הוא חושב, ואין לי בכלל בעיה עם זה.
מה שכן, הוא לא שווה 750K. ממש לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 07 יוני 2012, 18:24

Holiday_Armadillo כתב:עד כמה שאתה לא מרוצה מזה שחקנים מקבלים חוזים לפי המלחמה שהולכת סביבם
עזוב את זה שאני חושבת שזה היה בלוף שהוא איים לעזוב וזה שהוא חתם על שידרוג מינימלי מוכיח את זה, מכבי לא נולדו אתמול והם לא יציעו לשחקן סכום מסויים אם הם לא יילך בסכום נמוך יותר
אם אתה מתכוון לפתוח קבוצה שבה כל בלו יקבל 750K וכל לאנגפורד יקבל 1.5 מליון אז בהצלחה עם הקיום שלה לאורך זמן

אם לא מצא חן בעיניו והוא רצה יותר כסף אז שיעזוב למקום אחר..רק שלא הציעו לו יותר, נכון? בלו קיבל במכבי את המקסימום שהוא היה יכול לקבל באירופה ואף אחד לא היה נותן(ובצדק)חוזה עם סכום מסויים בשביל שירגיש טוב עם עצמו

אני יודע לפי מה שחקנים מקבלים חוזים, ולא אני ולא את יודעים איזה חוזים הציעו לבלו ולמה הוא לכאורה סירב (לדעתי מטעמים אישיים).
אני רק אומר ש:
א. לטעמי מדובר בצביעות שאוהדים בכייניים בוכים על כל שחקן שהולך אחרי "כסף גדול" ולא שומר נאמנות למועדון, כשמצד שני העובדה שהמועדון לא יכול להציע חוזה טיפה יותר מכובד מבחינת תנאים לשחקן מקצוען ומסור מתקבלת על דעתו מבלי להניד עפעף.
ב. כפי שכתבתי כבר פעמיים, זה לא מתחיל ונגמר בכסף אלא גם בגישה הכללית ובסעיפים שנכנסים לחוזה דוגמת הסעיף של נבחרת ישראל שבעייני מקומם, מרגיש ומביע זלזול בשחקן (ולטעמי עוד יותר בנבחרת).
ג. אף אחד לא ציפה שיקבל חוזה עתק כשבפועל אין עליו אף הצעה אטרקטיבית ממקום אחר, אבל כן סוג של שדרוג מסויים בשכר לפי סכום יותר ראוי. אל תשכחי שגם על שחקן כמו טל בורשטיין לא הייתה מלחמה גדולה באירופה ועדיין הוא לא עושה חצי ממנו ומקבל יותר ממנו.

ולגבי המשפט שלך:

א. איזו עובדה זאת בדיוק?
ב. בלו התבטא סופר נכון, לגמרי לא לכלך על המועדון אלא העביר ביקורת עניינית ואמר את אשר על ליבו בצורה הוגנת (לפחות לפי מה שנכתב עד כה בפרומו).
את חושבת שקבוצת כדורסל זו דיקטטורה? את בעד סתימת פיות? בכלל, את בעצמך לא מעבירה ביקורת על המועדון ועדיין מחשיבה את עצמך כאוהדת?
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2012, 18:30

אני מעבירה ביקורת כשאני רואה לנכון ולא מתי שאחרים רואים לנכון וכן, אני רואה את עצמי כאוהדת לא פחות ממך
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 07 יוני 2012, 18:44

נו, מסתבר ששבועיים בארה"ב הספיקו כדי שהשתן יעלה לו לראש. בשום קבוצה אירופאית אני לא חושב שהוא היה מקבל 750K(אולי מהטורקיות וכל מיני חימקי מוסקבות שזורקות כסף לפחץ). ואני לא חושב שבקבוצה אחרת בטופ של היורוליג הוא היה מקבל כל כך הרבה דקות. בברצלונה כמחליף של ארזאם לורבק? בפאנאתנייקוס עם הרוטציות הסופר עמוקות? או אולי בריאל, שגם לה יש שחקן טוב ממנו בעמדה 4?
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים