המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:בהתחשב בזה שאירופה מתחילה כבר עם הגל השני כשהגל השלישי של הקורונה לקראת החורף יהיה קטלני יותר, אולי לא כדאי גם להשקיע סכומים גדולים כל כך
כשלא בטוח שתהיה עונה.
אני לא אתאכזב ממה שיקרה הקיץ בגזרת החיזוק, ברור לי שכמעט כל תקציב השחקים כבר הוצא על השחקנים הנשארים, בטח אחרי הקיצוצים הצפויים בכל מקרה.
יש נחמה אחת שיש מאמן שלפחות יודע מה הוא רוצה ועושה גם אם לא כל משאלותיו יתגשמו הקיץ. זה מה יש.
MTA2311 כתב:חצי עונה טובה וחזרתם להיות הכלבות הקטנות של פדרמן.
אם אתם מחזיקים מאוליבר והשני, תגידו. אל תסייגו עם "אין תקציב" ו"קורונה". כי אלה לא תירוצים ולא צריך לעניין אותנו העו"ש של פדרמן.
יש שחקנים טובים בליגה וכמעט כל שנה יש איזה שם שמעניין אותי (בראיינט לפני שנתיים, לדוגמה) וכשאני רוצה שחקן מהליגה אני לא מבטח את עצמי עם אלף הסתייגויות על תקציב. האם מכבי צריכה לבסס את כל הרכש על שחקני ליגה+ ג'ונס שהוא שחקן ליגה לכל דבר? התשובה היא לא.
לגופו של עניין אני התרשמתי מאוליבר ואני חושב שהוא שווה יורוליג, אבל בטח לא בתור שחקן מוביל בעמדה 4,מה שהוא יהיה בהתחשב במה שנשאר מכספי. גם השני יכול למצוא את עצמו נזרק לחמישייה כי אף אחד לא יודע איך האנטר יראה עונה הבאה. איפה זה משאיר אותנו מבחינת עומק ונסיון יורוליג?
ומציע לכולם לרדת מהטרמינולוגיה של "לא מבין על מה התלונות" שוב, כי זה מוצה לפני 6-7 שנים כבר. יש הרבה מקום לתלונות, שחררו.
החציל האצטקי כתב:תהיה זהיר אראל. הוא נושך.
אני מחזיק משניהם.
לא צריך לתרץ. אופציות טובות מאוד בשוק בעייתי.
Jack55 כתב:אגב הנקינס, סרטון הייליטס מהBCL העונה :
felix_r כתב:סרטון יפה, רק רציתי לשאול אותך למה שמת לו מוזיקה של שחורים כשהוא לבן?
החציל האצטקי כתב:הנקינס ואוליבר זה חיזוקים מעולים. מ-ע-ו-ל-י-ם.
ג׳ונס טעון הוכחה, אבל:
1. הוא רכז- ואנחנו צריכים אחד
2. הוא זול
השלב הבא יהיה להעביר את ים מדר את הכביש. אפשר לקנח עם סורקין במקום ג׳ייק.
felix_r כתב:Jack55 כתב:אגב הנקינס, סרטון הייליטס מהBCL העונה :
סרטון יפה, רק רציתי לשאול אותך למה שמת לו מוזיקה של שחורים כשהוא לבן?
החציל האצטקי כתב:JWill55 כתב:החציל האצטקי כתב:הנקינס ואוליבר זה חיזוקים מעולים. מ-ע-ו-ל-י-ם.
ג׳ונס טעון הוכחה, אבל:
2. הוא זול
מסכים לגבי הנקינס ואוליבר. גם בקיץ רגיל הייתי מקבל אותם בשמחה, אז על אחת כמה וכמה בתקופת הקורונה.
במידה והם אכן יגיעו, יחד עם האנטר וקלויארו מהסגל הקיים יהיה לנו פוטנציאל הגנתי נהדר בעמדות הפנים, כשגם מבחינה התקפית זה קו קדמי מאוד יעיל, אף על פי שאף אחד מהם לא בטופ לבל של אירופה מבחינת יכולת ליצור לעצמם נקודות.
הנקינס פינישר על. רים ראנר, לובים, ריבאונד התקפה והוק בשתי ידיים בפוסט. סנטר משובח.
אוליבר בכלל- כשרון התקפי עצום. שניהם שדרוג אמיתי לקבוצה.
יאניס יצטרך לכייל אותם מנטלית- אבל מקצועית- שניהם מעולים.
A.Parker כתב:החציל האצטקי כתב:הנקינס ואוליבר זה חיזוקים מעולים. מ-ע-ו-ל-י-ם.
ג׳ונס טעון הוכחה, אבל:
2. הוא זול
שאלה רצינית: איך זה שבתחילת כל קיץ (שלא נאמר אמצע עונה) אתה אומר שחייבים לפתוח את הכיס, להנחית פה שמות מהשורה הראשונה של אירופה ולתת פייט לגדולות כי רק ככה מצליחים, ומהר מאוד אתה מחליף לגמרי דיסק ומצדיק החתמות של הימורים בגלל ניתוח של הבסט קייס סנריו?
MTA2311 כתב:חצי עונה טובה וחזרתם להיות הכלבות הקטנות של פדרמן.
אם אתם מחזיקים מאוליבר והשני, תגידו. אל תסייגו עם "אין תקציב" ו"קורונה". כי אלה לא תירוצים ולא צריך לעניין אותנו העו"ש של פדרמן.
יש שחקנים טובים בליגה וכמעט כל שנה יש איזה שם שמעניין אותי (בראיינט לפני שנתיים, לדוגמה) וכשאני רוצה שחקן מהליגה אני לא מבטח את עצמי עם אלף הסתייגויות על תקציב. האם מכבי צריכה לבסס את כל הרכש על שחקני ליגה+ ג'ונס שהוא שחקן ליגה לכל דבר? התשובה היא לא.
לגופו של עניין אני התרשמתי מאוליבר ואני חושב שהוא שווה יורוליג, אבל בטח לא בתור שחקן מוביל בעמדה 4,מה שהוא יהיה בהתחשב במה שנשאר מכספי. גם השני יכול למצוא את עצמו נזרק לחמישייה כי אף אחד לא יודע איך האנטר יראה עונה הבאה. איפה זה משאיר אותנו מבחינת עומק ונסיון יורוליג?
ומציע לכולם לרדת מהטרמינולוגיה של "לא מבין על מה התלונות" שוב, כי זה מוצה לפני 6-7 שנים כבר. יש הרבה מקום לתלונות, שחררו.
החציל האצטקי כתב:A.Parker כתב:החציל האצטקי כתב:הנקינס ואוליבר זה חיזוקים מעולים. מ-ע-ו-ל-י-ם.
ג׳ונס טעון הוכחה, אבל:
2. הוא זול
שאלה רצינית: איך זה שבתחילת כל קיץ (שלא נאמר אמצע עונה) אתה אומר שחייבים לפתוח את הכיס, להנחית פה שמות מהשורה הראשונה של אירופה ולתת פייט לגדולות כי רק ככה מצליחים, ומהר מאוד אתה מחליף לגמרי דיסק ומצדיק החתמות של הימורים בגלל ניתוח של הבסט קייס סנריו?
יש לי בוחן מציאות סביר ויכולת לווסת בין ווישפול תינקינג לוורסט קייס סנריו.
אני גם ככה לא קובע כלום- רק נותן פרשנות נכונה לרגע נתון כשברקע מבחינתי תמיד יש גם חשיבה קדימה.
צריך להשקיע. כן.
במציאות הזו? איך אפשר לטחון את המנטרה?
הבעלים פה. המחאה המיניאטורית שדורשת לסלק אותם ממכבי מנותקת כמו ביבי.
Jack55 כתב:אגב הנקינס, סרטון הייליטס מהBCL העונה :
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים