ת׳רד המלפפונים V2 - זיזיץ' נוחת בישראלי ביום רביעי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - קמרון אוליבר בדרך?

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 יולי 2020, 21:02

חצי עונה טובה וחזרתם להיות הכלבות הקטנות של פדרמן.

אם אתם מחזיקים מאוליבר והשני, תגידו. אל תסייגו עם "אין תקציב" ו"קורונה". כי אלה לא תירוצים ולא צריך לעניין אותנו העו"ש של פדרמן.

יש שחקנים טובים בליגה וכמעט כל שנה יש איזה שם שמעניין אותי (בראיינט לפני שנתיים, לדוגמה) וכשאני רוצה שחקן מהליגה אני לא מבטח את עצמי עם אלף הסתייגויות על תקציב. האם מכבי צריכה לבסס את כל הרכש על שחקני ליגה+ ג'ונס שהוא שחקן ליגה לכל דבר? התשובה היא לא.

לגופו של עניין אני התרשמתי מאוליבר ואני חושב שהוא שווה יורוליג, אבל בטח לא בתור שחקן מוביל בעמדה 4,מה שהוא יהיה בהתחשב במה שנשאר מכספי. גם השני יכול למצוא את עצמו נזרק לחמישייה כי אף אחד לא יודע איך האנטר יראה עונה הבאה. איפה זה משאיר אותנו מבחינת עומק ונסיון יורוליג?

ומציע לכולם לרדת מהטרמינולוגיה של "לא מבין על מה התלונות" שוב, כי זה מוצה לפני 6-7 שנים כבר. יש הרבה מקום לתלונות, שחררו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Jack55 » 25 יולי 2020, 21:03

אדגר פו כתב:בהתחשב בזה שאירופה מתחילה כבר עם הגל השני כשהגל השלישי של הקורונה לקראת החורף יהיה קטלני יותר, אולי לא כדאי גם להשקיע סכומים גדולים כל כך
כשלא בטוח שתהיה עונה.
אני לא אתאכזב ממה שיקרה הקיץ בגזרת החיזוק, ברור לי שכמעט כל תקציב השחקים כבר הוצא על השחקנים הנשארים, בטח אחרי הקיצוצים הצפויים בכל מקרה.

יש נחמה אחת שיש מאמן שלפחות יודע מה הוא רוצה ועושה גם אם לא כל משאלותיו יתגשמו הקיץ. זה מה יש.

לגמרי, תכלס גם היינו צריכים לקחת בחשבון אחריי ששמו על ווילבקין כמעט 2 מיליון לעונה שלא יגזימו בקיץ עם ההחתמות, בטח ובטח עם המצב הנוכחי של הקורונה וההפסדים המטורפים של המועדון.
ואני מזכיר בעונה הבאה גם השכר של השחקנים הבאים ישודרג - בראיינט ב100K, זוסמן ב120K, האנטר ב200K ואני לא אתפלא אם שילמו קצת פיצויים לטאריק בהסכם על שחרור החוזה.
נכון אמנם קלויארו ודורסי הסכימו לקצץ קצת מהשכר ונקבל מענק מכובד בזכות אבדיה, אבל גם לא צריך לשכוח את ההחתמות באמצע העונה שעלו הרבה - ריינולדס בסביבות ה150K, ג'קסון 400K וגם אמארה עם כמה עשרות אלפים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 25 יולי 2020, 21:06

MTA2311 כתב:חצי עונה טובה וחזרתם להיות הכלבות הקטנות של פדרמן.

אם אתם מחזיקים מאוליבר והשני, תגידו. אל תסייגו עם "אין תקציב" ו"קורונה". כי אלה לא תירוצים ולא צריך לעניין אותנו העו"ש של פדרמן.

יש שחקנים טובים בליגה וכמעט כל שנה יש איזה שם שמעניין אותי (בראיינט לפני שנתיים, לדוגמה) וכשאני רוצה שחקן מהליגה אני לא מבטח את עצמי עם אלף הסתייגויות על תקציב. האם מכבי צריכה לבסס את כל הרכש על שחקני ליגה+ ג'ונס שהוא שחקן ליגה לכל דבר? התשובה היא לא.

לגופו של עניין אני התרשמתי מאוליבר ואני חושב שהוא שווה יורוליג, אבל בטח לא בתור שחקן מוביל בעמדה 4,מה שהוא יהיה בהתחשב במה שנשאר מכספי. גם השני יכול למצוא את עצמו נזרק לחמישייה כי אף אחד לא יודע איך האנטר יראה עונה הבאה. איפה זה משאיר אותנו מבחינת עומק ונסיון יורוליג?

ומציע לכולם לרדת מהטרמינולוגיה של "לא מבין על מה התלונות" שוב, כי זה מוצה לפני 6-7 שנים כבר. יש הרבה מקום לתלונות, שחררו.

נכון, אבל הקיץ אנחנו במצב שונה לגמרי שלא היה אף פעם עם הפסדים מטורפים וגם אתה יודע את זה.
ועכשיו הכי ברצינות שיש, מה אתה היית עושה במקום מכבי במצב הנוכחי? (כאשר ידוע שהמועדון עם תקציב נמוך משמעותית ובהפסדים בעקבות הקורונה)
את מי היית מחתים במצב כזה?

אגב שאתה כותב לא לסייג את הדברים עם אין תקציב וקורונה, אז מה אתה מצפה שאנשים יעשו?
זאת המציאות הנוכחית לקראת העונה הבאה, אי אפשר פשוט להתעלם מזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי yellowaura » 25 יולי 2020, 21:09

לא קיבלנו המון מעמדה 4 השנה וגם הסתדרנו יחסית עם עמדה 5 שתלויה בהאנטר בחלקים גדולים.

מבחינתי השנה מה שנתן את היתרון הגדול זה מה שפיני גרשון אמר שהוא הדבר הכי חשוב ביורוליג..גארדים גדולים ואיכותיים.בעמדה 2 ו 3.
בראיינט, דורסי, אבדיה, זוסמן יחד עם האנטר וווילבקין זה הבסיס.
ולדעתי הפוינט המחליף גם היה קריטי וקצת מבואס על ההחתמה הזו.

בלאק, כספי, אייסי..התבררו כלא קריטיים.

לכן הכי חשוב להשאיר את דורסי ובראיינט ולמצוא מחליף ברמה גבוהה לאבדיה. סמול איכותי, גדול, מוביל כדור.

לעמדה 4 אוליבר מספיק.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 יולי 2020, 21:10

תהיה זהיר אראל. הוא נושך.

אני מחזיק משניהם.
לא צריך לתרץ. אופציות טובות מאוד בשוק בעייתי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 25 יולי 2020, 21:11

החציל האצטקי כתב:תהיה זהיר אראל. הוא נושך.

אני מחזיק משניהם.
לא צריך לתרץ. אופציות טובות מאוד בשוק בעייתי.

בא בגישה של לנהל דיון הכי רציני שיש כי אני רוצה גם להבין את מה שהוא חושב, הכי לא בקטע של ציניות או "ריב".
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 25 יולי 2020, 21:16

בקשר למדר, אני חושב שאתם קצת נותנים יותר מדי משקל לרמי כהן בסיפור. אם מדר ירצה להיות במכבי לא חושב שגם רמי כהן ונאומי הפועל תל אביב שלו יעזרו פה, וישתלם לו לקבל באיי אאוט מכובד מאשר שחקן שרוצה להתקדם מקצועית (והכי חשוב: במפעל אירופי) ולא יוכל לקבל את זה בהפועל.

הכל יקום וייפול על הרצון של מדר עצמו, אם הוא ירצה להיות במכבי, לא חושב שמשהו יעצור את זה (חוץ ממכבי עצמה).

גם אסור לנו לקחת מובן מאליו את התרומה האדירה של דני כישראלי השנה. יהיה לנו חתיכת חור בשנה הבאה ומדר על הנייר יכול למלא אותו בצורה אידיאלית.
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 25 יולי 2020, 21:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
~Box & 1~

הודעהעל ידי bublil27 » 25 יולי 2020, 21:17

לדעתי נהיה זקוקים לשני רכזים ובהנחה מציאותית שאין כסף וצריך ישראלים וג'ונס הוא הרכז הזר היחיד שינחת כאן מה דעתכם על יפתח זיו כרכז שני?
bublil27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 יולי 2020, 21:34

לא מחזיק מיפתח. במקרה האוטופי יהיה אוחיון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 25 יולי 2020, 21:54

אגב הנקינס, סרטון הייליטס מהBCL העונה :

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי felix_r » 25 יולי 2020, 22:18

Jack55 כתב:אגב הנקינס, סרטון הייליטס מהBCL העונה :

סרטון יפה, רק רציתי לשאול אותך למה שמת לו מוזיקה של שחורים כשהוא לבן? :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Jack55 » 25 יולי 2020, 22:23

felix_r כתב:סרטון יפה, רק רציתי לשאול אותך למה שמת לו מוזיקה של שחורים כשהוא לבן? :)

האמת שבחרתי באופן רנדומלי, חשבתי שישתלב יפה עם הדאנקים והאסקפלוסיביות שלו בהתקפה ;)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי A.Parker » 25 יולי 2020, 22:24

החציל האצטקי כתב:הנקינס ואוליבר זה חיזוקים מעולים. מ-ע-ו-ל-י-ם.

ג׳ונס טעון הוכחה, אבל:
1. הוא רכז- ואנחנו צריכים אחד
2. הוא זול

השלב הבא יהיה להעביר את ים מדר את הכביש. אפשר לקנח עם סורקין במקום ג׳ייק.

שאלה רצינית: איך זה שבתחילת כל קיץ (שלא נאמר אמצע עונה) אתה אומר שחייבים לפתוח את הכיס, להנחית פה שמות מהשורה הראשונה של אירופה ולתת פייט לגדולות כי רק ככה מצליחים, ומהר מאוד אתה מחליף לגמרי דיסק ומצדיק החתמות של הימורים בגלל ניתוח של הבסט קייס סנריו?
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 25 יולי 2020, 22:25

felix_r כתב:

סרטון יפה, רק רציתי לשאול אותך למה שמת לו מוזיקה של שחורים כשהוא לבן? :)

בינתיים זה בסדר, אבל אם באמת יחתום במכבי, אז תצטרך לשאול אותו איזו מוזיקה הוא אוהב :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 25 יולי 2020, 22:27

נו, נראה אותו מחר מול ירושלים. נקווה שיתן הצגה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי JWill55 » 25 יולי 2020, 22:55

החציל האצטקי כתב:
JWill55 כתב:

ג׳ונס טעון הוכחה, אבל:
2. הוא זול

מסכים לגבי הנקינס ואוליבר. גם בקיץ רגיל הייתי מקבל אותם בשמחה, אז על אחת כמה וכמה בתקופת הקורונה.
במידה והם אכן יגיעו, יחד עם האנטר וקלויארו מהסגל הקיים יהיה לנו פוטנציאל הגנתי נהדר בעמדות הפנים, כשגם מבחינה התקפית זה קו קדמי מאוד יעיל, אף על פי שאף אחד מהם לא בטופ לבל של אירופה מבחינת יכולת ליצור לעצמם נקודות.

הנקינס פינישר על. רים ראנר, לובים, ריבאונד התקפה והוק בשתי ידיים בפוסט. סנטר משובח.
אוליבר בכלל- כשרון התקפי עצום. שניהם שדרוג אמיתי לקבוצה.

יאניס יצטרך לכייל אותם מנטלית- אבל מקצועית- שניהם מעולים.

אמרתי - הם שחקנים מאוד יעילים בחלק ההתקפי, אבל לא שחקנים שיוצרים לעצמם ברמה של שחקני ההתקפה הטובים באירופה.
להנקינס יש טאץ' נהדר באזור הטבעת, אבל הוא שחקן שבעיקר ניזון מאחרים, ולא כזה שלבודד אותו תהיה האופציה הראשונה או השניה שלך בהתקפה. הוא לא שחקן פוסט אפ יוצא דופן, לא אחד שייקח שחקן לסל בכדרור ולא קולע טוב מבחוץ או חצי מרחק.
אוליבר יותר מגוון וכזה שאפשר לדחוף לו כדור ולזוז הצידה, אבל גם ממנו לא ראיתי מובים שיעילים בצורה מספיק עקבית כדי להגדיר כ"טופ יורוליג". אולי גם זה יגיע, קודם שיחתום.
JWill55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 יולי 2020, 23:02

A.Parker כתב:

ג׳ונס טעון הוכחה, אבל:
2. הוא זול

שאלה רצינית: איך זה שבתחילת כל קיץ (שלא נאמר אמצע עונה) אתה אומר שחייבים לפתוח את הכיס, להנחית פה שמות מהשורה הראשונה של אירופה ולתת פייט לגדולות כי רק ככה מצליחים, ומהר מאוד אתה מחליף לגמרי דיסק ומצדיק החתמות של הימורים בגלל ניתוח של הבסט קייס סנריו?

יש לי בוחן מציאות סביר ויכולת לווסת בין ווישפול תינקינג לוורסט קייס סנריו.
אני גם ככה לא קובע כלום- רק נותן פרשנות נכונה לרגע נתון כשברקע מבחינתי תמיד יש גם חשיבה קדימה.

צריך להשקיע. כן.
במציאות הזו? איך אפשר לטחון את המנטרה?

הבעלים פה. המחאה המיניאטורית שדורשת לסלק אותם ממכבי מנותקת כמו ביבי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי JWill55 » 25 יולי 2020, 23:06

MTA2311 כתב:חצי עונה טובה וחזרתם להיות הכלבות הקטנות של פדרמן.

תראה, נכון לעכשיו ההכנסות של מכבי צפויות לרדת בעשרות מיליוני שקלים, אחרי הפיצוי. אז אפשר לחיות בנדמה לי ולהגיד זבש"ם, שכל אחד יביא עוד כמה מיליוני שקלים מהבית בתקופת משבר כלכלי, ואפשר גם להיות ריאליים. אני בוחר באופציה השניה, אבל בפורום שהפך את הבכיינות למקצוע, אני לגמרי מבין למה מעדיפים כאן את האופציה הראשונה.

*כותב הפוסט מחזיק מאוליבר ומ"השני" גם כשאין קורונה.
JWill55

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 יולי 2020, 23:21

החציל האצטקי כתב:
A.Parker כתב:

ג׳ונס טעון הוכחה, אבל:
2. הוא זול

יש לי בוחן מציאות סביר ויכולת לווסת בין ווישפול תינקינג לוורסט קייס סנריו.
אני גם ככה לא קובע כלום- רק נותן פרשנות נכונה לרגע נתון כשברקע מבחינתי תמיד יש גם חשיבה קדימה.

צריך להשקיע. כן.
במציאות הזו? איך אפשר לטחון את המנטרה?

הבעלים פה. המחאה המיניאטורית שדורשת לסלק אותם ממכבי מנותקת כמו ביבי.

אין בעיה הכל טוב, רק שיש הבדל בין להגיד "אלה אחלה החתמות בהתחשב במצב" או וואטאבר לבין "אלה שחקנים שלא צריכים להיות במכבי בפוזיציה שהם יהיו בה אבל זאת המציאות". הבדל גדול מאוד. וזה לא ספציפית לגביך ולא ספציפית לגבי שני השחקנים האלה. זה משהו שחוזר על עצמו מאז שאני בפורום. יש לזה הרבה סיבות אבל זה לא פעם בגלל נסיונות כיסתוח למקרה ששחקנים שאתם אוהבים ורוצים במכבי יתבררו כבאסטים. תגדלו ביצים ותגידו שאתם אוהבים שחקן בלי קשר לכמה כסף יש לפדרמן. שוב, לא אתה ספציפית.

וזה באמת נחמד לראות איך אתם בטוחים שרק אתם מצליחים לראות את המציאות בצורה כל כך בהירה בניגוד אל המנותקים והבכיינים שצריכים שתסבירו להם שאין כסף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 25 יולי 2020, 23:30

נראה שאין לו גוף לשמור על סנטרים גדולים
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים