המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:מכבי לא מחזיקה שחקן על כמו ספאנוליס ואין לה תואר יורוליג.
היא בסך הכול נתנה סדרה לא רעה מול קבוצה מזדקנת כמו פאו ולא הצליחה. רוב העונה שיחקנו כדורסל ממש לא מעניין, איזה אנשי כדורסל החזיקו ממכבי העונה ?
כל שנה בונים כאן קבוצה חדשה עם פנזטיות חדשות, שיהיה לכולם לבריאות. בעיקר למשפחת פדרמן.
אני באמת לא מבין מה אתה מנסה לומר.
מצד אחד, למכבי אין כוכב-על, אך מצד שני, אתה מתלונן על זה שמפרקים כל שנה את הסגל.
אז מה נכון? מה עדיף? להמשיך עם אותו סגל חסר נשמה וחסר צבע שלא כלל כוכבי-על ולקוות שההמשכיות תהופך אותנו מקבוצה שמתקשה מול פאו המזדקנת לאלופת היורוליג? או שמא כדאי לנסות בכל זאת לרענן קצת את הסגל ולהביא שחקנים שעשויים להתגלות כטובים או אפילו ככוכבים (כמו שעבד לא רק אצל אולימפיאקואס או אצל מכבי של לפני שנה) ואז להגיע להישג קצת יותר משמעותי מאשר הזדחלות לשלב ההצלבה?
אני לא מבין איך מצד אחד אפשר להתלונן על שחקנים שאין כאן ומצד שני לרצות להמשיך בסגל הקיים תוך כדי שגם גורסים שהקבוצה היא חסרת נשמה וצבע. אני חושב שברור לכולם שמכבי צריכה לעשות לא מעט שינויים בסגל אם היא גם רוצה להתמודד מול הקבוצות הגדולות של היבשת וגם רוצה להכניס קצת צבע ונשמה לקבוצה. אני לא רואה שום טעם להמשיך עם שחקנים כמו שייר, מאלט (שכבר עזבו), פאפאלוקאס, בורשטיין וסופו הנגמר. לכל החבורה הזו אתה יכול לצרף את בלו שפרש וכבר יש לך שישה שחקנים שפשוט מכורח הנסיבות היו צריכים לעזוב ועבור חלקם גם טוב שכך.
אני גם לא מבין מה הקשר לפדרמן. הוא אשם שבלאט לא בנה נכון את הקבוצה בקיץ? הוא זה שאחראי ליכולת הנוראית של סופו לקראת סוף העונה? בגללו הנדריקס ולנגפורד דורשים סכומים גבוהים מאוד? בגללו מפרקים את הכל ובונים מחדש?
אז נכון, פדרמן עשה זובור לא קטן לבלאט כאשר לא הרשה לו להחליף את פאפאלוקאס בתחילת העונה (דבר שאף אחד כאן כמעט ולא התיחס ובטח שלא העז לבקר), אבל אני באמת לא רואה מה הוא עוד לא עושה בסדר. פעם דוקא נתנו קדריט למכבי כאשר היא בחרה לא להתפרע יותר מדי עם כספים ולא הוציאה סכומים המתקרבים למליון דולר עבור שחקני ספסל.
חוץ מזה, בנתיים נראה שפדרמן מבין היטב לליבם של האוהדים ואני מתפלא מדוע הוא מקבל כ"כ הרבה ביקורת; את השחקנים שהוא הנחית או מתכנן להנחית על ראשו של המאמן, האוהדים רק אהבו וחלקם אף מתפלל לראות כאן.
yzafrir כתב:לורבק ??? מדברים איתנו על דאור פאקינג פישר !!! שחקן שבכיף הייתי מביא (כסנטר מחליף !!! ) .
זה פשוט לא ייאמן אבל מכבי מכוונת לשחקנים שהם ברמת מחליפים וזהו .
לגבי ניקולאס , זה כלכך 2008....מעט מידי ומאוחר מידי....
אני כבר לא יודע אם כל השמות של מאריץ' ג'אקסון או הניסיון להשאיר את לאנגפורד ב-1.1 הוא ספין של ההנהלה כדי לצאת טוב בעיני האוהדים כאילו הם באמת מנסים לבנות משהו גדול....אני חושב שאחרי שיחודשו כל המנויים נחזר לפרופורצית עם קיצ'נים למינהם....
לגבי קנר מדלי , אני מעדיף את דולמן עליו . ראיתי אותו בכל המשחקים שלו העונה (בגלל דאונס) והוא מאוד הרשים אותי .
קנר מדלי אומנם שיחק בקבוצה גדולה יותר שהייתה בעונה רעה יחסית אבל גם הוא הגיע לולנסיה מקבוצות בינוניות בספרד ובגיל הרבה יותר מאוחר מדולמן . לדולמן זו בדיוק הזמן לעשות את הפריצה בקבוצת יורוליג...
yarinsaky כתב:צפריר, אני מקווה שברור לך שהסגל שלך בחתימה לא ריאלי בעליל.
ד"א, אני צריך להתחיל לשלם ליוני סוג של משכורת. חסך לי כאן מחשבה לתגובה לפוסט של חביב. בגילי צריך כבר עוזרים.
er79 כתב:הבוקר ב"ידיעות" בלאט מכחיש כל קשר או שיחות עם ניקולאס ופישר. עוד כתוב שם שסנט פטרסבורג שלחה ללנגפורד הצעה על סך 1.5 מליון דולר, ושבמועדון יש נטייה להשאיר את שון ג'יימס לעונה נוספת.
1.5 זה בסך הכל 300K יותר ממכבי (אם לוקחים בחשבון את הפיצוי שהוא צריך לשלם...) . זה לא סכום שיגרום לו לעבור לרוסיה לקבוצה שלא בטוח שתשחק ביורוליג...אם כן אז הוא באמת כנראה מעדיף כסף על הישגים מקצועיים...
חנו'ש כתב:כשאני מנסה לחשוב על זה, לא זכור לי מקרים בהם איבדנו שחקנים לקבוצות ברמת סנט פטרסבורג.
אומנם הרבה שחקנים ברחו לנו בשנים האחרונות בשביל חוזים גבוהים יותר, אבל זה היה תמיד לגדולות של היבשת, לא לירידה ענקית ברמה כמו קבוצות יורוקאפ (למרות סכומי העתק שהם מציעים).
מי יודע? אולי לאנגפורד יהיה הראשון??
yzafrir כתב:חנו'ש כתב:כשאני מנסה לחשוב על זה, לא זכור לי מקרים בהם איבדנו שחקנים לקבוצות ברמת סנט פטרסבורג.
אומנם הרבה שחקנים ברחו לנו בשנים האחרונות בשביל חוזים גבוהים יותר, אבל זה היה תמיד לגדולות של היבשת, לא לירידה ענקית ברמה כמו קבוצות יורוקאפ (למרות סכומי העתק שהם מציעים).
מי יודע? אולי לאנגפורד יהיה הראשון??
אם כן , זה לא לזכותו...זה יהיה עלוב יותר מאשר העזיבה של הלפרין לאולימפיאקוס....בטח בסכומים שמדובר כרגע...
yarinsaky כתב:צפריר, אני מקווה שברור לך שהסגל שלך בחתימה לא ריאלי בעליל.
ד"א, אני צריך להתחיל לשלם ליוני סוג של משכורת. חסך לי כאן מחשבה לתגובה לפוסט של חביב. בגילי צריך כבר עוזרים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, מקאדו 3 ו־20 אורחים