ת'רד מגפת הקורונה V3 - ''תעשו חיים'' ב. נתניהו

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מגפת הקורונה V3 - מדינה במשבר

הודעהעל ידי A.Parker » 04 ספטמבר 2020, 00:48

jol9 כתב:הכל בסדר. אני בעד ביקורת. אבל גם הביקורת צריכה להיות מודעת לעצמה.

בואו, אף אחד מאיתנו לא ניהל שום דבר אפילו קרוב למה שקורה כאן.

המומחים הם מומחים למשהו ספציפי - נגיד אפידימיולוגיה. אבל הם לא מומחים לכלכלה והם לא
מומחים לחברה והם לא צריכים לקבל את ההחלטות ולשלם את המחירים על ההחלטות האלה.
לכן גם ביקורות על התנהלות ועל אי הקשבה למומחים הן ביקורות בעירבון מוגבל, שוב, כי
אף אחד מאיתנו לא באמת מדבר מנסיון אישי ומקצועי.

זה מדהים איך את המהלכים החיוביים של ביבי (לדעתך) קל לנתח, אבל דברים שמלווים בביקורת? לא, זה רק ליחידי סגולה, שגם להם אין תמונה רחבה מספיק.
ושוב, זה לא ברמת המיקרו של אירוע כזה או אחר, זה מאקרו לגבי כל ההתנהלות הנוראית עד כה.
A.Parker

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ספטמבר 2020, 11:31

''תורידי את המסכה כשאת לבד, זה לא בריא! כולם אומרים שזה לא בריא! אם זה היה בריא אלוהים היה בורא אותנו עם מסכות''

במחשבה שנייה, חבל שהקורונה לא יותר קטלנית
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 ספטמבר 2020, 12:21

Holiday_Armadillo כתב:להגיד שאנחנו לא יכולים להגיד שהעניין מנוהל לא טוב כי מעולם לא ניהלנו אותו בעצמנו זה כמו להגיד שאנחנו לא יכולים לציין ששחקן כדורסל הוא לא שחקן טוב כי מעולם לא שיחקנו ב-NBA

הייתי שואלת אותך אם היית כל כך מתון בביקורת שלך אם ביבי לא היה ראש ממשלה אבל שנינו יודעים את התשובה, אני רק לא בטוחה שאתה מעוניין להודות בה

כרמל,
לא אמרתי שאנחנו לא יכולים לבקר. ההיפך. אנחנו יכולים וצריכים.
ביקשתי רק שכל אחד יזכור שבסוף הדעה שלנו היא רק הדעה שלנו, והמשקל שלה הוא בהתאם.

אף אחד מאיתנו הוא לא נוסטרדמוס ולא יודע מה צריך לעשות ומה לא.

לגבי המשפט האחרון - אני באמת לא יודע. בזמן מלחמת לבנון השניה אני לא זוכר את עצמי חושב שהיא מנוהלת גרוע או טוב, כי אני לא באמת יכול לדעת. אחרי שהאירוע נגמר ויש מסקנות של ועדות חקירה, אז אפשר לבוא ולהגיד כך או אחרת. לדעתי זאת הדרך האחראית והנכונה יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 ספטמבר 2020, 12:26

A.Parker כתב:

המומחים הם מומחים למשהו ספציפי - נגיד אפידימיולוגיה. אבל הם לא מומחים לכלכלה והם לא
לכן גם ביקורות על התנהלות ועל אי הקשבה למומחים הן ביקורות בעירבון מוגבל, שוב, כי

זה מדהים איך את המהלכים החיוביים של ביבי (לדעתך) קל לנתח, אבל דברים שמלווים בביקורת? לא, זה רק ליחידי סגולה, שגם להם אין תמונה רחבה מספיק.
ושוב, זה לא ברמת המיקרו של אירוע כזה או אחר, זה מאקרו לגבי כל ההתנהלות הנוראית עד כה.

על מה מדובר? על שלום עם האמירויות?
אני יכול להגיד דברים על סמך מידע, ובאיזשהי פרספקטיבה.
למשל, אני כבר שהים אומר שהטיפול של ממשלות נתניהו בחמאס הוא רע. למה? כי עבר כבר מספיק זמן ואפשר לגבש דעה.
לגבי הקורונה זה פשוט עוד מוקדם מדי וכל מה שיש לנו הן השוואות מספריות שלא כולן רלוונטיות מכל מיני סיבות, או מנטרות שחוזרים עליהן בתקשורת של מה היה צריך לעשות ככה ומה אחרת.
צר לי אבל לא בנט, ולא ערד ניר, ולא שטרסלר יודעים יותר טוב מהאחרים מה צריך לעשות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 ספטמבר 2020, 12:47

jol9 כתב:
A.Parker כתב:

למשל, אני כבר שהים אומר שהטיפול של ממשלות נתניהו בחמאס הוא רע. למה? כי עבר כבר מספיק זמן ואפשר לגבש דעה.
לגבי הקורונה זה פשוט עוד מוקדם מדי וכל מה שיש לנו הן השוואות מספריות שלא כולן רלוונטיות מכל מיני סיבות, או מנטרות שחוזרים עליהן בתקשורת של מה היה צריך לעשות ככה ומה אחרת.
צר לי אבל לא בנט, ולא ערד ניר, ולא שטרסלר יודעים יותר טוב מהאחרים מה צריך לעשות.
יש כרגע עובדה ברורה שישראל היא המדינה עם מספר הנדבקים הגבוה ביותר בעולם כולו. זה מטורף.
העיקר ביבי ידע להתגאה שישראל במצב טוב ביחס לעולם וזקף זאת לזכותו. עכשיו פתאום הוא לא פוצה פיו וכמובן יטיל את כל האחריות על השעיר לעזעזאל התורן (גמזו).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 ספטמבר 2020, 12:59

MTA2311 כתב:תחליף את המילה קורונה בהודעה שלך במילה אוסלו ותגיד לי מה אתה חושב עליה

לא ממש הבנתי את ההקשר (מה גם שהמילה קורונה לא מופיעה בהודעה שלי... :disgust: )

אם הבנתי למה אתה מתכוון אז האם ביקרתי או אפשר היה לבקר את הסכם אוסלו בזמן אמת.

א - אני לא יודע. הייתי אז בתיכון, וקשה לי במרחק של כמעט 30 שנה להגיד מה חשבתי אז, ולמה זה באמת חשוב עכשיו.

ב - אבל גם אם נניח שאני לא יודע מה קרה אחרי הסכם אוסלו, מדובר כאן במשהו פוליטי-מדיני. אם יש לי השקפה פוליטית שאומרת שאני בעד
החזרת שטחים תמורת סיכוי לנורמליזציה, אז סביר להניח שאני אתמוך. אם אני נגד זה - סביר שאתנגד. לכן, הביקורת היא על עצם המהלך עצמו ולא על התוצאות שלו
שבזמן אמת אי אפשר לדעת מה הן יהיו.

ג - כאן מדובר על משהו אחר לגמרי. לא פוליטי, לא מדיני, ומשהו שפגע בכל העולם. אין איזה מתכון לנצח את הדבר הזה, אחרת לא היינו רואים מדינות אדומות לאורך כל כך הרבה זמן.
אפשר לדבר על דברים נקודתיים כמו מערך תשאול או על השחרור המהיר מדי של המשק אחרי הגל הראשון (שאגב בנט המשיח היה מהדוחפים הבולטים לשחרר את המשק כמה שיותר מהר) אבל
אי אפשר באמת לדעת אם לא היינו בול באותו המצב כמו היום אם היו מחכים עוד כמה שבועות עם שחרור הסגר, רק במצב כלכלי הרבה פחות טוב. פשוט אי אפשר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 ספטמבר 2020, 13:05

Shay_uzan כתב:

נכון, לא נהלתי משבר כזה... אבל מנגד, מלא מדינות אחרות כן. הרבה מדינות שהיה להן הרבה פחות זמן להתכונן מאיתנו (אפילו בפערים של חודשים), הרבה מדינות הראו לנו מה כן ומה לא ומה ישראל עשתה? צחקה בפנים של כולם ואמרה "אנחנו מספר אחד ולא צריכים לעשות כלום".
למה רוב המוחלט של המדינות לא הזניחו את החקירות האפדימיולוגיות? למה רוב המדינות מעבירות את הכסף לעסקים במקום לציבור או יותר חשוב, למה הן לא תוקעות את הכסף מאחורי חומה של בירוקריטיה.
נכון, אף אחד פה לא ניהל דבר כזה אבל לא חסר מנהיגים שעשו את זה טוב, אז לומר שזה מצב יחודי שלנו זה לא נכון

שוב - אין פתרונות קסם. יש מדינות שהצליחו יותר ויש כאלה שהצליחו פחות. יש כאלה שסופרות אלפי ועשרות אלפי מתים ויש כאלה שסופרות מאות. יש כאלה שהכלכלה שלהם מתאוששת יותר
ויש כאלה שהיא עדיין בדשדוש.

אז שוב, כמו שאמרתי לאור - יכול להיות שהיו החלטות נקודתיות לא נכונות, אבל זה לא הסיפור לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 ספטמבר 2020, 13:10

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
A.Parker כתב:

יש כרגע עובדה ברורה שישראל היא המדינה עם מספר הנדבקים הגבוה ביותר בעולם כולו. זה מטורף.
העיקר ביבי ידע להתגאה שישראל במצב טוב ביחס לעולם וזקף זאת לזכותו. עכשיו פתאום הוא לא פוצה פיו וכמובן יטיל את כל האחריות על השעיר לעזעזאל התורן (גמזו).

הדגש הוא על "כרגע" וכדאי גם להגיד - מספר הנדבקים לנפש, לא מספר הנדבקים הכולל.

התמותה היא עדיין במקום טוב, וגם מספר החולים הקשים, לא מסכן עדיין את מערכת הבריאות.

הכל עוד יכול להיות יותר גרוע. כל אחד מאתנו צריך להיות אחראי, והממשלה צריכה לקבל החלטות קשות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ספטמבר 2020, 14:18

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:תחליף את המילה קורונה בהודעה שלך במילה אוסלו ותגיד לי מה אתה חושב עליה

לא ממש הבנתי את ההקשר (מה גם שהמילה קורונה לא מופיעה בהודעה שלי... :disgust: )

אם הבנתי למה אתה מתכוון אז האם ביקרתי או אפשר היה לבקר את הסכם אוסלו בזמן אמת.

א - אני לא יודע. הייתי אז בתיכון, וקשה לי במרחק של כמעט 30 שנה להגיד מה חשבתי אז, ולמה זה באמת חשוב עכשיו.

ב - אבל גם אם נניח שאני לא יודע מה קרה אחרי הסכם אוסלו, מדובר כאן במשהו פוליטי-מדיני. אם יש לי השקפה פוליטית שאומרת שאני בעד
החזרת שטחים תמורת סיכוי לנורמליזציה, אז סביר להניח שאני אתמוך. אם אני נגד זה - סביר שאתנגד. לכן, הביקורת היא על עצם המהלך עצמו ולא על התוצאות שלו
שבזמן אמת אי אפשר לדעת מה הן יהיו.

ג - כאן מדובר על משהו אחר לגמרי. לא פוליטי, לא מדיני, ומשהו שפגע בכל העולם. אין איזה מתכון לנצח את הדבר הזה, אחרת לא היינו רואים מדינות אדומות לאורך כל כך הרבה זמן.
אפשר לדבר על דברים נקודתיים כמו מערך תשאול או על השחרור המהיר מדי של המשק אחרי הגל הראשון (שאגב בנט המשיח היה מהדוחפים הבולטים לשחרר את המשק כמה שיותר מהר) אבל
אי אפשר באמת לדעת אם לא היינו בול באותו המצב כמו היום אם היו מחכים עוד כמה שבועות עם שחרור הסגר, רק במצב כלכלי הרבה פחות טוב. פשוט אי אפשר.

לא. אין משמעות לזמן אמת או לא. כשנוח לך אתה מבקר חופשי בלי שום מעצורים גם כשאין לך שום מומחיות, ידע או נתונים. אוסלו זו דוגמה, אבל אפשר בשקט לדבר על הביקורת על מערכת המשפט. שם זה בסדר? על סמך מה זה נעשה שם? אין גם משמעות לסוג העניין. גם לאוסלו יש נדבכים כלכליים, בטחוניים, חברתיים וכו. זה שמדובר בהסכם שהתקבל על ידי המערכת הפוליטית לא הופך את זה לסוגייה שהיא רק פוליטית, וגם אם כן, גם פוליטיקה זה מקצוע שדורש מומחיות ונתונים.

לא ראיתי פה אף ביקורת שמדברת על מודלים סטטיסטיים מורכבים או על פיתוח נוגדנים אצל מחלימים כן או לא. כשיום לפני החזרה ללימודים עוד מתקבלות החלטות על איזה ערים כן יפתחו בתי ספר ואיזה לא על סמך מי צועק חזק יותר, כשאין ישיבות ממשלה כבר חודש, כשלא מקימים מערכים שהוקמו בכל מדינה שהצליחה להתמודד, כשבעצם כבר הופסקו כל הפעולות הממשלתיות בשביל להילחם בעלייה בתחלואה כי פוליטית זה בעייתי ובאמת שיש עוד הרבה דוגמאות, לא קשה במיוחד לבקר ולא צריך להיות פרופסור לאפידמיולוגיה בשביל לדבר.

העסק לא מנוהל. זה באמת מהדברים היותר ברורים, ואומרים את זה אנשים מכל המפה הפוליטית. הממשלה פשוט הפסיקה לתפקד. קשה לי להאמין שאתה לא רואה את זה, אז מעניין מה כן יש פה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 04 ספטמבר 2020, 14:49

אור, אתה אומר שלהילחם בתחלואה זה לא נוח מבחינה פוליטית. נניח שאני מסכים עם זה בהקשר לחרדים,
אבל מה שקשר לערבים? גם זה לא נוח פוליטית?

אני לא עושה הקשר מידי בין ישיבות ממשלה לבין לחימה בקורונה. מי שצריך לשבת אחד עם השני, הם בעיקר שרים מהליכוד (חינוך, בריאות, אוצר וכמובן רוה"מ), ובנושאי ביטחון ברור שנתניהו וגנץ גם יושבים.
לא אומר שזה תקין שאין ישיבות ממשלה, אבל זה שאין ישיבות ממשלה לא אומר בהכרח שלא מתעסקים בקורונה.

אני כן מסכים על הביקורת הפוליטית. זה היה צריך להיות אחרת, אבל חוסר האמון בין הצדדים שם גדול מדי כנראה.

לגבי מה שאמרת בהתחלה - מערכת המשפט עובדת במתכונת הזאת כבר 20 שנה בערך. מספיק זמן בשביל לגבש עמדה.
הקורונה איתנו רק חצי שנה והיא עדיין בעיצומה.

בנוסף, כמו שאני טוען - אין פתרונות קסם. אם היה, כולם היו משתמשים בהם. פתרון הקסם יהיה מציאת חיסון, ואז הכל יחזור לנורמליות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 04 ספטמבר 2020, 15:08

jol9 כתב:
A.Parker כתב:

כבר ענו לך במקומי אז רק אצטט:
לא. אין משמעות לזמן אמת או לא. כשנוח לך אתה מבקר חופשי בלי שום מעצורים גם כשאין לך שום מומחיות, ידע או נתונים. אוסלו זו דוגמה, אבל אפשר בשקט לדבר על הביקורת על מערכת המשפט. שם זה בסדר? על סמך מה זה נעשה שם? אין גם משמעות לסוג העניין. גם לאוסלו יש נדבכים כלכליים, בטחוניים, חברתיים וכו. זה שמדובר בהסכם שהתקבל על ידי המערכת הפוליטית לא הופך את זה לסוגייה שהיא רק פוליטית, וגם אם כן, גם פוליטיקה זה מקצוע שדורש מומחיות ונתונים.

לא ראיתי פה אף ביקורת שמדברת על מודלים סטטיסטיים מורכבים או על פיתוח נוגדנים אצל מחלימים כן או לא. כשיום לפני החזרה ללימודים עוד מתקבלות החלטות על איזה ערים כן יפתחו בתי ספר ואיזה לא על סמך מי צועק חזק יותר, כשאין ישיבות ממשלה כבר חודש, כשלא מקימים מערכים שהוקמו בכל מדינה שהצליחה להתמודד, כשבעצם כבר הופסקו כל הפעולות הממשלתיות בשביל להילחם בעלייה בתחלואה כי פוליטית זה בעייתי ובאמת שיש עוד הרבה דוגמאות, לא קשה במיוחד לבקר ולא צריך להיות פרופסור לאפידמיולוגיה בשביל לדבר.

העסק לא מנוהל. זה באמת מהדברים היותר ברורים, ואומרים את זה אנשים מכל המפה הפוליטית. הממשלה פשוט הפסיקה לתפקד. קשה לי להאמין שאתה לא רואה את זה, אז מעניין מה כן יש פה.

מה שממש מעניין אותי זה אם אתה באמת לא מודע לדיסוננסים שלך או שאתה מדחיק אותם.
A.Parker

הודעהעל ידי Shay_uzan » 04 ספטמבר 2020, 15:40

jol9 כתב:
Shay_uzan כתב:

נכון, לא נהלתי משבר כזה... אבל מנגד, מלא מדינות אחרות כן. הרבה מדינות שהיה להן הרבה פחות זמן להתכונן מאיתנו (אפילו בפערים של חודשים), הרבה מדינות הראו לנו מה כן ומה לא ומה ישראל עשתה? צחקה בפנים של כולם ואמרה "אנחנו מספר אחד ולא צריכים לעשות כלום".
למה רוב המוחלט של המדינות לא הזניחו את החקירות האפדימיולוגיות? למה רוב המדינות מעבירות את הכסף לעסקים במקום לציבור או יותר חשוב, למה הן לא תוקעות את הכסף מאחורי חומה של בירוקריטיה.
נכון, אף אחד פה לא ניהל דבר כזה אבל לא חסר מנהיגים שעשו את זה טוב, אז לומר שזה מצב יחודי שלנו זה לא נכון

שוב - אין פתרונות קסם. יש מדינות שהצליחו יותר ויש כאלה שהצליחו פחות. יש כאלה שסופרות אלפי ועשרות אלפי מתים ויש כאלה שסופרות מאות. יש כאלה שהכלכלה שלהם מתאוששת יותר
ויש כאלה שהיא עדיין בדשדוש.

אז שוב, כמו שאמרתי לאור - יכול להיות שהיו החלטות נקודתיות לא נכונות, אבל זה לא הסיפור לדעתי.
מתנצל אבל התירוץ שזה מקרה יחודי, לא עובד פה. אנחנו רואים מה קורה בעולם ונכון בנתיים אין פה אלפי מתים אבח אהחנו המדינה עם הניהול הכלכלי מהגרועים בעולם, עם כמות הנדבקים היום הגבוה בעולם וניהול הגל השני עד כה הרע בעולם.
בזמן שראינו שהמדינות שהצליחו בגל הראשון ומנעו את הגל השני (כן, עוד לפי הגל השני שלנו) עשו את זה עם כמעט 2 דברים בלבד, חקירות אפטימיולוגיות ובדיקות מהירות, משום מה ישראל, למרות הידיעה הזאת, החליטה לזנוח את שניהם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 05 ספטמבר 2020, 19:48

שאלו עכשיו בערוץ 12 נציג ממשרד הבריאות לגבי הנתונים על ההפגנות והוא ענה "זה לא משנה אם זה 2 או (גימגום רב) 20". האמירה הזאת מסבירה הרבה על הניהול הכושל במדינה הזאת.
אגב, ל11 שבועות, שרובם עם מספר ארבע ספרתי של נדבקים והוא אומר שזה בין 2-20 ואז אומר שזה מוקד הדבקה שחייב לסגור הרגע... בחיאת זה לא רציני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי jol9 » 05 ספטמבר 2020, 21:54

https://twitter.com/mot_tal/status/1302 ... 18241?s=21

אז אולי לא הייתי כל כך רחוק מהאמת בכל זאת.
אמנם אין נתוני הדבקה מההפגנות (אולי כי הם משאירים טלפונים בבית) אבל לפחות יש אמירה חד משמעית מגורם רשמי, פרופ׳ חזי לוי, שזאת אכן מדגרת קורונה (פרשנות שלי לדברים שלו).

סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 05 ספטמבר 2020, 22:31

jol9 כתב:https://twitter.com/mot_tal/status/1302293732235018241?s=21

אז אולי לא הייתי כל כך רחוק מהאמת בכל זאת.
אמנם אין נתוני הדבקה מההפגנות (אולי כי הם משאירים טלפונים בבית) אבל לפחות יש אמירה חד משמעית מגורם רשמי, פרופ׳ חזי לוי, שזאת אכן מדגרת קורונה (פרשנות שלי לדברים שלו).

ההבדל בין 20 ל200 (המינימום למאות) וב11 שבועות זה עצום.
אגב, הנתונים עדיין לא לטובתו, היה מספר עצום מוקדי הפגנות בעולם (רק ארצות הברית זה עשרות מוקדים ענקיים) ורק באחד היה עליה בתכלואה בתקופה שההפגנות משפיעות עליה ושוב, אותה מדינה פתחה ברים במקביל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 ספטמבר 2020, 16:50

בבקשה תסבירו לי שוב איך רק ביבי חזק שלא יכולים לכופף

או שזה לגיטימי כי ''מה שאתם לא מבינים, זה שהוא מעדיף ויתורים כואבים על בחירות יקרות, אתם פשוט לא מבינים, ככה זה בפוליטיקה''

ואל תשכחו להוסיף בסוף ש''אף אחד מאיתנו לא התמודד עם דבר כזה, יכול להיות הרבה יותר גרוע, במאקרו אנחנו בסדר אז יש ביקורת אבל עדיין, ביבי המלך''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 ספטמבר 2020, 17:49

Holiday_Armadillo כתב:בבקשה תסבירו לי שוב איך רק ביבי חזק שלא יכולים לכופף

או שזה לגיטימי כי ''מה שאתם לא מבינים, זה שהוא מעדיף ויתורים כואבים על בחירות יקרות, אתם פשוט לא מבינים, ככה זה בפוליטיקה''

ואל תשכחו להוסיף בסוף ש''אף אחד מאיתנו לא התמודד עם דבר כזה, יכול להיות הרבה יותר גרוע, במאקרו אנחנו בסדר אז יש ביקורת אבל עדיין, ביבי המלך''

מה פספסתי
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 ספטמבר 2020, 17:59

MTA2311 כתב:

מה פספסתי
דחה את פגישת הממשלה שהייתה אמורה לאשר את הסגר בגלל לחץ החרדים ואמר להם ש''ייבחן חלופות''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 ספטמבר 2020, 18:17

המלצה - עוצר מ-19:00, כי לפני זה, שכולם בעבודה ובבתי הספר אין הדבקה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 ספטמבר 2020, 18:50

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

מה פספסתי
דחה את פגישת הממשלה שהייתה אמורה לאשר את הסגר בגלל לחץ החרדים ואמר להם ש''ייבחן חלופות''

מפחיד כבר הואקום השלטוני במדינה הזאת
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים