ת'רד מגפת הקורונה V3 - ''תעשו חיים'' ב. נתניהו

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מגפת הקורונה V3 - מדינה במשבר

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ספטמבר 2020, 22:20

וואלה אני חייב לציין... לא מבין את התלונות על מסיכות, לא מפריע לי (ואני עם משקפים) ואפילו היום התאמנתי עם מסיכה (והחלפתי בסוף האימון). וואלה לא כזה מעיק כמו שכולם אומרים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי jol9 » 09 ספטמבר 2020, 22:36

מסיכה זה מעיק. אבל באמת שאין מה להתלונן. צריך ללכת עם זה, במיוחד במקומות סגורים, עד שהחרא הזה ייגמר.

אצלנו בעבודה קיבלו החלטה מוזרה והחזירו אותנו ל40% עבודה מהמשרדים. כל חטיבה בימים אחרים, אבל בסוף הכל מתערבב עם הכל.
ברחבי הקמפוס שומרים על הנהלים, אבל בחדרים יכולים לשבת שלושה אנשים על 3 מ"ר, וזה לא מדאיג אף אחד.

מעבר לזה, למדתי שאחרי שסידרתי לעצמי משרד ביתי, האפקטיביות שלי מהבית גבוהה יותר בעשרות אחוזים מאשר במשרד.

מאוד מעניין אותי לראות איך תיראה העבודה שלנו בשנים הקרובות, אחרי שהשפעות הקורונה קצת ישכחו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 09 ספטמבר 2020, 22:50

Shay_uzan כתב:וואלה אני חייב לציין... לא מבין את התלונות על מסיכות, לא מפריע לי (ואני עם משקפים) ואפילו היום התאמנתי עם מסיכה (והחלפתי בסוף האימון). וואלה לא כזה מעיק כמו שכולם אומרים

זה מציק ומעיק, אבל זה לא תירוץ עבור כל אותם חוצפנים שזורקים זין ולא שמים/שמים בכאילו
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 09 ספטמבר 2020, 22:52

jol9 כתב:מסיכה זה מעיק. אבל באמת שאין מה להתלונן. צריך ללכת עם זה, במיוחד במקומות סגורים, עד שהחרא הזה ייגמר.

אצלנו בעבודה קיבלו החלטה מוזרה והחזירו אותנו ל40% עבודה מהמשרדים. כל חטיבה בימים אחרים, אבל בסוף הכל מתערבב עם הכל.
ברחבי הקמפוס שומרים על הנהלים, אבל בחדרים יכולים לשבת שלושה אנשים על 3 מ"ר, וזה לא מדאיג אף אחד.

מעבר לזה, למדתי שאחרי שסידרתי לעצמי משרד ביתי, האפקטיביות שלי מהבית גבוהה יותר בעשרות אחוזים מאשר במשרד.

מאוד מעניין אותי לראות איך תיראה העבודה שלנו בשנים הקרובות, אחרי שהשפעות הקורונה קצת ישכחו.

אם יש דבר חיובי מהמחלה הזאת זה שהיא מאיצה כנראה מעבר לעבודה חלקית מהבית
נראה לי שיש גם הליך דיגיטציה של שירותים מסויימים שבמקום לשרוף חצי יום בתורים, אתה יכול למלא מסמכים מהבית ולהגיש את הבקשה
A.Parker

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ספטמבר 2020, 23:23

A.Parker כתב:
Shay_uzan כתב:וואלה אני חייב לציין... לא מבין את התלונות על מסיכות, לא מפריע לי (ואני עם משקפים) ואפילו היום התאמנתי עם מסיכה (והחלפתי בסוף האימון). וואלה לא כזה מעיק כמו שכולם אומרים

זה מציק ומעיק, אבל זה לא תירוץ עבור כל אותם חוצפנים שזורקים זין ולא שמים/שמים בכאילו
לא יודע, שאני יוצא זה טבעי לי להיות עם מסיכה, משהו שעבר שנדרשתי להיות עם מסיכה* וזה היה נשמע לי הזוי עד שלא עשיתי את זה. אבל היום זה הרבה יותר מטבעי מבחינתי. אם לא היו לי משקפיים יש מצב שלא הייתי שם לב לזה שאני עם מסיכה. היום נסעתי בסאגווי למגרש בצד השני של העיר כי שם לרוב יותר ריק (והיה ריק) ורק לאחר חצי שעה של אימון, שמתי לב שהיא עלי (והיא נזרקה באותה שניה כי הייתי לבד, הייתה לי רזרבה וזה לא בריא להיות עם מסיכה באימון). או שאני יחיד סגולה שחוץ מכמה כאבים באוזנים אני לא מרגיש בעיה בזה או שאנשים הופכים את זה להרבה יותר ממה שזה.
אגב, אני עדיין בספק באפקטיביות שלה באוויר הפתוח, אבל זה לא אמור לשנות משהו. פשוט תלכו עם זה

*הסיבה היא שהייתי צריך לטוס וב90% מהטיולים שלי בחול סיימתי מושבת במלון עד שהייתי חייב למצוא דרך למנוע את זה, בסוף לא טסתי עם מסיכה ובמזל לא הייתי חולה חוץ מביום האחרון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 ספטמבר 2020, 07:24

3904 נשאים מאומתים אתמול, נראה שהשמיים הם הגבול...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2020, 15:19

גמזו מציע דברים ממש הגיוניים אבל אני מעדיפה לחכות לחרדים, הרי במילא זה לא מה שנכון והגיוני אלא במה שהחרדים יסכימו לו

גם אני חושבת שהרבה יותר חשוב לתקוע בשופר מאשר לחזור לשגרה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ספטמבר 2020, 15:23

Holiday_Armadillo כתב:
גם אני חושבת שהרבה יותר חשוב לתקוע בשופר

גיגיטי כמובן
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2020, 15:27

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
גם אני חושבת שהרבה יותר חשוב לתקוע בשופר

גיגיטי כמובן
ידעתי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 10 ספטמבר 2020, 16:36

Holiday_Armadillo כתב:גמזו מציע דברים ממש הגיוניים אבל אני מעדיפה לחכות לחרדים, הרי במילא זה לא מה שנכון והגיוני אלא במה שהחרדים יסכימו לו

גם אני חושבת שהרבה יותר חשוב לתקוע בשופר מאשר לחזור לשגרה

חלום ממשלה בלי ביבי והחרדים
A.Parker

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2020, 17:08

לא מאמינה שהם מאשימים את גמזו, הבושה מתה

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 10 ספטמבר 2020, 17:11

אין לתאר
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 ספטמבר 2020, 17:16

אגב, חיכיתי להודעה כזאת... ברור שגמזו אשם, מי האדיוט שנותן תוכנית שצריך לאשר אותה עד חודש קדימה? הוא מראש היה צריך לחזות את זה שישימו לו רגל בכל קביעה אפשרית ולתת תוכנית שרלוונטית לחצי שנה קדימה ככה שביום שיאשרו אותה, היא עוד תהיה רלוונטית.
תשאלו את האוצר לגבי התקציב, יגידו לכם שבגלל שהם ידעו שהתקציב לא יאושר בזמן שהם אמרו, הם ניסו להוריד מראש את שר האוצר מתקציב חד שנתי כבר מראש...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי A.Parker » 10 ספטמבר 2020, 17:17

זה יהיה אחד הדברים הדוחים והטיפשיים ביותר אם כל המדינה תיכנס לסגר כדי שהסגר לא יהיה רק על חרדים וערבים
אני כבר רואה את זה קורה
A.Parker

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 ספטמבר 2020, 17:36

A.Parker כתב:זה יהיה אחד הדברים הדוחים והטיפשיים ביותר אם כל המדינה תיכנס לסגר כדי שהסגר לא יהיה רק על חרדים וערבים
אני כבר רואה את זה קורה
עד שהחליטו לעשות סגר נקודתי, זה נהיה לא רלוונטי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2020, 17:39

אפשר להתדיין עד מחר על עניין של אחריות אישית מול אחריות ממשלתית, אבל העובדה שעדיין אנשים לא קלטו את הטימטום שבהורדת המסכה בזמן דיבור ואז החזרה שלה כשמסיימים לדבר מראה בדיוק איזה עם מטומטם יש לנו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2020, 17:42

Shay_uzan כתב:
A.Parker כתב:זה יהיה אחד הדברים הדוחים והטיפשיים ביותר אם כל המדינה תיכנס לסגר כדי שהסגר לא יהיה רק על חרדים וערבים
אני כבר רואה את זה קורה
''נהיה לא רלוונטי'' כי החרדים הבינו ש''לא בא לנו'' זה תשובה לגיטימית בשבילם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 10 ספטמבר 2020, 17:43

Shay_uzan כתב:
אני כבר רואה את זה קורה

בכוונה. מחפשים הצדקה לסגר מוחלט כי הם יודעים שיתקשו לאכוף/מפחדים מסגר על הבעייתיים.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 10 ספטמבר 2020, 17:44

Holiday_Armadillo כתב:אפשר להתדיין עד מחר על עניין של אחריות אישית מול אחריות ממשלתית, אבל העובדה שעדיין אנשים לא קלטו את הטימטום שבהורדת המסכה בזמן דיבור ואז החזרה שלה כשמסיימים לדבר מראה בדיוק איזה עם מטומטם יש לנו

אלה הרבה פחות מעצבנים אותי מאנשים כי זה נובע מחוסר הבנה. יותר מעצבן אותי אלה שלא שמים על ההנחיות בכללי.
A.Parker

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 ספטמבר 2020, 17:47

A.Parker כתב:
Shay_uzan כתב:
אני כבר רואה את זה קורה

בכוונה. מחפשים הצדקה לסגר מוחלט כי הם יודעים שיתקשו לאכוף/מפחדים מסגר על הבעייתיים.
כל עוד לא הקפיצו את המספרים במכוון,לפי התחזיות שאני רואה (אני לא מתחייב על הדיוק שלהן), נשאר קצת יותר משבועים לתפוסה מלאה של מערכת הבריאות... אני מאמין שלך יש מידע טיפה יותר מדויק לתת לנו.
נראה לי שהדיבור של לעשות סגר כולל או לא בגלל החרדים זה דיבור של אתמול, לפני שזונק מספר הנדבקים ל4000.
אגב, אני יכול לומר, אם כבר סגר אז שיביאו תוכנית כלכלית נורמאלית בשביל שאנשים יוכלו לקיים את הסגר ולא לירות לעצמם בראש, אבל על מי אני עובד? מדובר במדינת ישראליהו אז זה לא יקרה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד