המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Shay_uzan כתב:וואלה אני חייב לציין... לא מבין את התלונות על מסיכות, לא מפריע לי (ואני עם משקפים) ואפילו היום התאמנתי עם מסיכה (והחלפתי בסוף האימון). וואלה לא כזה מעיק כמו שכולם אומרים
jol9 כתב:מסיכה זה מעיק. אבל באמת שאין מה להתלונן. צריך ללכת עם זה, במיוחד במקומות סגורים, עד שהחרא הזה ייגמר.
אצלנו בעבודה קיבלו החלטה מוזרה והחזירו אותנו ל40% עבודה מהמשרדים. כל חטיבה בימים אחרים, אבל בסוף הכל מתערבב עם הכל.
ברחבי הקמפוס שומרים על הנהלים, אבל בחדרים יכולים לשבת שלושה אנשים על 3 מ"ר, וזה לא מדאיג אף אחד.
מעבר לזה, למדתי שאחרי שסידרתי לעצמי משרד ביתי, האפקטיביות שלי מהבית גבוהה יותר בעשרות אחוזים מאשר במשרד.
מאוד מעניין אותי לראות איך תיראה העבודה שלנו בשנים הקרובות, אחרי שהשפעות הקורונה קצת ישכחו.
לא יודע, שאני יוצא זה טבעי לי להיות עם מסיכה, משהו שעבר שנדרשתי להיות עם מסיכה* וזה היה נשמע לי הזוי עד שלא עשיתי את זה. אבל היום זה הרבה יותר מטבעי מבחינתי. אם לא היו לי משקפיים יש מצב שלא הייתי שם לב לזה שאני עם מסיכה. היום נסעתי בסאגווי למגרש בצד השני של העיר כי שם לרוב יותר ריק (והיה ריק) ורק לאחר חצי שעה של אימון, שמתי לב שהיא עלי (והיא נזרקה באותה שניה כי הייתי לבד, הייתה לי רזרבה וזה לא בריא להיות עם מסיכה באימון). או שאני יחיד סגולה שחוץ מכמה כאבים באוזנים אני לא מרגיש בעיה בזה או שאנשים הופכים את זה להרבה יותר ממה שזה.A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:וואלה אני חייב לציין... לא מבין את התלונות על מסיכות, לא מפריע לי (ואני עם משקפים) ואפילו היום התאמנתי עם מסיכה (והחלפתי בסוף האימון). וואלה לא כזה מעיק כמו שכולם אומרים
זה מציק ומעיק, אבל זה לא תירוץ עבור כל אותם חוצפנים שזורקים זין ולא שמים/שמים בכאילו
Holiday_Armadillo כתב:
גם אני חושבת שהרבה יותר חשוב לתקוע בשופר
ידעתיMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
גם אני חושבת שהרבה יותר חשוב לתקוע בשופר
גיגיטי כמובן
Holiday_Armadillo כתב:גמזו מציע דברים ממש הגיוניים אבל אני מעדיפה לחכות לחרדים, הרי במילא זה לא מה שנכון והגיוני אלא במה שהחרדים יסכימו לו
גם אני חושבת שהרבה יותר חשוב לתקוע בשופר מאשר לחזור לשגרה
עד שהחליטו לעשות סגר נקודתי, זה נהיה לא רלוונטיA.Parker כתב:זה יהיה אחד הדברים הדוחים והטיפשיים ביותר אם כל המדינה תיכנס לסגר כדי שהסגר לא יהיה רק על חרדים וערבים
אני כבר רואה את זה קורה
''נהיה לא רלוונטי'' כי החרדים הבינו ש''לא בא לנו'' זה תשובה לגיטימית בשבילםShay_uzan כתב:עד שהחליטו לעשות סגר נקודתי, זה נהיה לא רלוונטיA.Parker כתב:זה יהיה אחד הדברים הדוחים והטיפשיים ביותר אם כל המדינה תיכנס לסגר כדי שהסגר לא יהיה רק על חרדים וערבים
אני כבר רואה את זה קורה
Shay_uzan כתב:עד שהחליטו לעשות סגר נקודתי, זה נהיה לא רלוונטיA.Parker כתב:זה יהיה אחד הדברים הדוחים והטיפשיים ביותר אם כל המדינה תיכנס לסגר כדי שהסגר לא יהיה רק על חרדים וערבים
אני כבר רואה את זה קורה
Holiday_Armadillo כתב:אפשר להתדיין עד מחר על עניין של אחריות אישית מול אחריות ממשלתית, אבל העובדה שעדיין אנשים לא קלטו את הטימטום שבהורדת המסכה בזמן דיבור ואז החזרה שלה כשמסיימים לדבר מראה בדיוק איזה עם מטומטם יש לנו
כל עוד לא הקפיצו את המספרים במכוון,לפי התחזיות שאני רואה (אני לא מתחייב על הדיוק שלהן), נשאר קצת יותר משבועים לתפוסה מלאה של מערכת הבריאות... אני מאמין שלך יש מידע טיפה יותר מדויק לתת לנו.A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:עד שהחליטו לעשות סגר נקודתי, זה נהיה לא רלוונטיA.Parker כתב:זה יהיה אחד הדברים הדוחים והטיפשיים ביותר אם כל המדינה תיכנס לסגר כדי שהסגר לא יהיה רק על חרדים וערבים
אני כבר רואה את זה קורה
בכוונה. מחפשים הצדקה לסגר מוחלט כי הם יודעים שיתקשו לאכוף/מפחדים מסגר על הבעייתיים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים