LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:עזוב ירידה לא ירידה, גם קובי בירידה ויותר טוב מכל שוטינג, השם של באטיסט יותר טוב מכל שם אחר שהוזכר, אין מה לעשות, חרא שוק שחקנים..
אני מאמין שיכול לתת עוד שנתיים טובות וגם לתת לגיורגי הזדמנות טובה יותר, לחלוק דקות עם סאטיסט פיפטי פיפטי זה לא רע..
נתן טופ 16 מצויין..
איך אני אוהב את הדוגמאות המוגזמות שלך...
איך יכול להיות שאתה מעדיף שחקן שיכול לתת פה מקסימום עונה אחת, מאשר שחקן צעיר יותר שנמצא לפני השיא?
גם על פאפאלוקאס אמרו שהוא ישחק רק 15 דקות, וייתן תפוקה מצויינת, וכולם יודעים איך זה נגמר.
אנחנו לא צריכים להתפשר על שחקנים זקנים, רק כי השוק לא משהו. זאת עצלנות של המערכת.
ועזוב את זה שבאטיסט בשלב הזה של הקריירה, הוא רק שחקן פיק אנד רול. יש מישהו במכבי שיכול לשחק איתו פיק אנד רול??
כן, אתה כבר אמור לדעת שאני נותן את הדוגמאות מוגזמות בכוונה, לא?
גם אתה מגזים פה עם פאפס והשלוש עונות אחרונות לפני מכבי עם ממוצע של 4 נקודות..
אתה לא יכול לדעת שבאטיסט חי רק מפיק אנד רולים בגלל ששני המועמדים האחרים גם שיחקו בפאו אך ורק פיקים, זאת השיטה של זליקו..
על מי אתה מדבר? מי זה השחקן הזה שנמצא לפני השיא, לא שמעתי עליו, הוא מועמד למכבי? איך קוראים לו?
זה שאתה עושה את זה בכוונה לא הופך את זה ללא מפגר/לנכון.
מישהו אמר שב3 עונות האחרונות אלה היו הממוצעים שלו? הוא נראה לך אותו שחקן מלפני 5 שנים? נראה לך שהוא יכול לשחזר את היכולות שלו מלפני שנתיים בגיל 36?
אתה שומע את עצמך? מה זה "אתה לא יכול לדעת שבאטיסט חי רק מפיק אנד רולים"? הוא עושה את אותם הדברים כבר 8 שנים, נראה לך שברגע שהוא יעזוב את פאו וישחק אצל מאמן עם שיטה אחרת, הוא יהפוך לקלעי גדול, או לשחקן פוסט אפ?
זה התפקיד שלי להחתים שחקנים במכבי? יש שמועות שקיימת מחלקת סקאוטינג במועדון, לא? מעניין כמה משלמים לאבי אבן, בשביל להגיד בסוף העונה "שמעתי על איזה שחקן מיוון, הוא קצת מבוגר, אבל אני מאמין שהוא עדיין יכול לתרום".
אי אפשר עונה אחרי עונה להיכנע לבינוניות, ולהאשים את השוק הגרוע. אין כסף? סבבה.. שהמאמנים ומחלקת הסקאוטינג יטוסו לכל חור בעולם, וימצאו את הניקולה/האפמן הבא.