מלפפונים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי שחף » 12 יוני 2012, 20:35

קודי כתב:
שחף כתב:למכבי? אני חושב שאם באטיסט ישתחרר יהיו קבוצות עם יותר מזומנים שיקחו אותו. חוץ מזה, באטיט שחקן נפלא אבל אחרי השיא, בעיני. ראינו אותו בחצי הגמר מול צסק''א מתקשה לסיים בפנים מול הסייז שלהם. הוא לא יהיה יותר טוב שגם החבר דיאמנטידיס לא לידו.

בואו לא נהיה מפונקים וחזירים מדי. מבחינתי אפשר להטיל מטבע ולפי התוצאה ניקח אקראית אחד משלושתם. לא רואה סיכוי לקחת מישהו טוב יותר והחשש שלי הוא שלא יהיה כסף לאף אחד מהם ונקבל כאן איזה ברזילאי חיוור או שנישאר עם הנדריקס כסנטר פותח.
קשה להחליט אם עדיף את ויוקאס או מאריץ. אני חושב שויוקאס יציב יותר וטכני יותר ואילו מאריץ בעל אפסייד גדול יותר, אם כי גם הסיכוי אצלו לנפילה גדול יותר.

אני חושב שסימן השאלה לגבי מאריץ' זה לא האפסייד אלא מה הוא באמת שווה. האם חוסר ההצלחה בפאו הואעניין של שיטת משחק שלא התאימה לו, או שהעונה בפרטיזן הייתה עונת קריירה ומשהו חד פעמי עבורו.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 יוני 2012, 20:36

MTA2311 כתב:באטיסט? אולי נחזיר את ניקולה מפרישה?
הבחור לא פוגע חוץ מבמשחקים נגד מכבי, כבר שנתיים.. לא תודה.

שנתיים לא פוגע? אני מכיר הרבה שחקנים שהיו שמחים לא לפגוע כמוהו, הוא נבחר שנה שעברה רק בחמישיית העונה, אפס..

הוא יותר טוב מכל סנטר שהשם שלו עלה הקיץ, הוא יכול לשחק 20 דקות ובשקט לתת 10+5 ולתת לגרגמל צ'אנס טוב יותר להתפתח..
היה לבאטיסט טופ 16 מעולה השנה של 13 + 5, איך אוהד מכבי יכול לבקש יותר? זה לא שיביאו לפה שמות טובים יותר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יוני 2012, 20:41

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:באטיסט? אולי נחזיר את ניקולה מפרישה?
הבחור לא פוגע חוץ מבמשחקים נגד מכבי, כבר שנתיים.. לא תודה.

שנתיים לא פוגע? אני מכיר הרבה שחקנים שהיו שמחים לא לפגוע כמוהו, הוא נבחר שנה שעברה רק בחמישיית העונה, אפס..

הוא יותר טוב מכל סנטר שהשם שלו עלה הקיץ, הוא יכול לשחק 20 דקות ובשקט לתת 10+5 ולתת לגרגמל צ'אנס טוב יותר להתפתח..
היה לבאטיסט טופ 16 מעולה השנה של 13 + 5, איך אוהד מכבי יכול לבקש יותר? זה לא שיביאו לפה שמות טובים יותר..

איך אוהד מכבי יכול לבקש יותר משחקן בן 35 וחצי שנמצא במגמת ירידה? חשבתי שהסטנדרטים שלי נמוכים, אבל כנראה שלא..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 יוני 2012, 20:56

עזוב ירידה לא ירידה, גם קובי בירידה ויותר טוב מכל שוטינג, השם של באטיסט יותר טוב מכל שם אחר שהוזכר, אין מה לעשות, חרא שוק שחקנים..
אני מאמין שיכול לתת עוד שנתיים טובות וגם לתת לגיורגי הזדמנות טובה יותר, לחלוק דקות עם סאטיסט פיפטי פיפטי זה לא רע..
נתן טופ 16 מצויין..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יוני 2012, 21:04

LIAV10 כתב:עזוב ירידה לא ירידה, גם קובי בירידה ויותר טוב מכל שוטינג, השם של באטיסט יותר טוב מכל שם אחר שהוזכר, אין מה לעשות, חרא שוק שחקנים..
אני מאמין שיכול לתת עוד שנתיים טובות וגם לתת לגיורגי הזדמנות טובה יותר, לחלוק דקות עם סאטיסט פיפטי פיפטי זה לא רע..
נתן טופ 16 מצויין..

איך אני אוהב את הדוגמאות המוגזמות שלך...
איך יכול להיות שאתה מעדיף שחקן שיכול לתת פה מקסימום עונה אחת, מאשר שחקן צעיר יותר שנמצא לפני השיא?
גם על פאפאלוקאס אמרו שהוא ישחק רק 15 דקות, וייתן תפוקה מצויינת, וכולם יודעים איך זה נגמר.
אנחנו לא צריכים להתפשר על שחקנים זקנים, רק כי השוק לא משהו. זאת עצלנות של המערכת.
ועזוב את זה שבאטיסט בשלב הזה של הקריירה, הוא רק שחקן פיק אנד רול. יש מישהו במכבי שיכול לשחק איתו פיק אנד רול??
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מתAMסרת » 12 יוני 2012, 21:09

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:עזוב ירידה לא ירידה, גם קובי בירידה ויותר טוב מכל שוטינג, השם של באטיסט יותר טוב מכל שם אחר שהוזכר, אין מה לעשות, חרא שוק שחקנים..
נתן טופ 16 מצויין..

איך יכול להיות שאתה מעדיף שחקן שיכול לתת פה מקסימום עונה אחת, מאשר שחקן צעיר יותר שנמצא לפני השיא?
גם על פאפאלוקאס אמרו שהוא ישחק רק 15 דקות, וייתן תפוקה מצויינת, וכולם יודעים איך זה נגמר.
אנחנו לא צריכים להתפשר על שחקנים זקנים, רק כי השוק לא משהו. זאת עצלנות של המערכת.
ועזוב את זה שבאטיסט בשלב הזה של הקריירה, הוא רק שחקן פיק אנד רול. יש מישהו במכבי שיכול לשחק איתו פיק אנד רול??

..הלפרין אולי ? ;)
מה יהיה עם בעיות המס ???... לא הגיע הזמן לגמור עם זה כבר :stoned
מתAMסרת

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 יוני 2012, 21:11

MTA2311 כתב:
נתן טופ 16 מצויין..

כן, אתה כבר אמור לדעת שאני נותן את הדוגמאות מוגזמות בכוונה, לא?
גם אתה מגזים פה עם פאפס והשלוש עונות אחרונות לפני מכבי עם ממוצע של 4 נקודות..
אתה לא יכול לדעת שבאטיסט חי רק מפיק אנד רולים בגלל ששני המועמדים האחרים גם שיחקו בפאו אך ורק פיקים, זאת השיטה של זליקו..

על מי אתה מדבר? מי זה השחקן הזה שנמצא לפני השיא, לא שמעתי עליו, הוא מועמד למכבי? איך קוראים לו?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 12 יוני 2012, 21:12

באטיסט בירידה, וממש לא יתאים למכבי הנוכחית. הוא בנוי על הפיק-אנד-רול, בלי זה אין לו יותר מדי מה למכור. ופה כאמור, לא יהיה לו לא את שאראס, לא את דאימנטידיס, ולא את ספאנוליס. הוא בן 35 וחצי, בירידה, ולא ממש אמור להיות זול. מעדיף את וויקאס ומאריץ' כיום לפניו. שניהם צעירים ורעננים יותר, זולים יותר, עם משחק פוסט אפ טוב יותר, ונוכחות הגנתית טובה יותר.
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יוני 2012, 21:19

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
נתן טופ 16 מצויין..

אתה לא יכול לדעת שבאטיסט חי רק מפיק אנד רולים בגלל ששני המועמדים האחרים גם שיחקו בפאו אך ורק פיקים, זאת השיטה של זליקו..

על מי אתה מדבר? מי זה השחקן הזה שנמצא לפני השיא, לא שמעתי עליו, הוא מועמד למכבי? איך קוראים לו?

זה שאתה עושה את זה בכוונה לא הופך את זה ללא מפגר/לנכון.
מישהו אמר שב3 עונות האחרונות אלה היו הממוצעים שלו? הוא נראה לך אותו שחקן מלפני 5 שנים? נראה לך שהוא יכול לשחזר את היכולות שלו מלפני שנתיים בגיל 36?
אתה שומע את עצמך? מה זה "אתה לא יכול לדעת שבאטיסט חי רק מפיק אנד רולים"? הוא עושה את אותם הדברים כבר 8 שנים, נראה לך שברגע שהוא יעזוב את פאו וישחק אצל מאמן עם שיטה אחרת, הוא יהפוך לקלעי גדול, או לשחקן פוסט אפ?
זה התפקיד שלי להחתים שחקנים במכבי? יש שמועות שקיימת מחלקת סקאוטינג במועדון, לא? מעניין כמה משלמים לאבי אבן, בשביל להגיד בסוף העונה "שמעתי על איזה שחקן מיוון, הוא קצת מבוגר, אבל אני מאמין שהוא עדיין יכול לתרום".
אי אפשר עונה אחרי עונה להיכנע לבינוניות, ולהאשים את השוק הגרוע. אין כסף? סבבה.. שהמאמנים ומחלקת הסקאוטינג יטוסו לכל חור בעולם, וימצאו את הניקולה/האפמן הבא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 יוני 2012, 21:26

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
נתן טופ 16 מצויין..

זה שאתה עושה את זה בכוונה לא הופך את זה ללא מפגר/לנכון.
מישהו אמר שב3 עונות האחרונות אלה היו הממוצעים שלו? הוא נראה לך אותו שחקן מלפני 5 שנים? נראה לך שהוא יכול לשחזר את היכולות שלו מלפני שנתיים בגיל 36?
אתה שומע את עצמך? מה זה "אתה לא יכול לדעת שבאטיסט חי רק מפיק אנד רולים"? הוא עושה את אותם הדברים כבר 8 שנים, נראה לך שברגע שהוא יעזוב את פאו וישחק אצל מאמן עם שיטה אחרת, הוא יהפוך לקלעי גדול, או לשחקן פוסט אפ?
זה התפקיד שלי להחתים שחקנים במכבי? יש שמועות שקיימת מחלקת סקאוטינג במועדון, לא? מעניין כמה משלמים לאבי אבן, בשביל להגיד בסוף העונה "שמעתי על איזה שחקן מיוון, הוא קצת מבוגר, אבל אני מאמין שהוא עדיין יכול לתרום".
אי אפשר עונה אחרי עונה להיכנע לבינוניות, ולהאשים את השוק הגרוע. אין כסף? סבבה.. שהמאמנים ומחלקת הסקאוטינג יטוסו לכל חור בעולם, וימצאו את הניקולה/האפמן הבא.

קודם כל לגבי פאפס לא הבנת מה אמרתי..

לגבי הדוגמאות אני נותן בצחוק דוגמאות מוגזמות..

ולגבי באטיסט, הוש שחקן פיקים מובהק אבל זה ממש לא הדבר היחיד שהוא עושה ויודע לעשות, אם יש לך את דיאמנטידיס מן הסתם אתה תעשה עליו תרגילים, אבל יש לו עוד כדורסל מעבר..
בהצלחה בזמן ההמתנה להאפמן הבא..אני לא יודע אם קיים מישהו עם נתונים שמספיק שיודע לכדרר ולא נחטף..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יוני 2012, 21:31

באטיסט לא מתאים ולא צריך להגיע הנה ואין אפילו מה להתווכח על זה
הדבר האחרון שמכבי צריכים להביא זה שחקן בן 35 שהרבה, אבל הרבה, מעבר לשיא ולא מתאים בכלל לשיטת המשחק
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 יוני 2012, 21:33

אני יודע שאני מאוד אתבאס אם מאריץ׳/וויוקאס יגיעו..
לפניהם אני כבר מעדיף את באטיסט/הנדריקס למרות שזה ממש לא שוס..או ללכת על הלא נודע ולהביא שם לא מוכר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 13 יוני 2012, 06:34

מישהו באמת האמין שנהיה שלושה שבועות אחרי סיום העונה ולא יוחתם אף שחקן (שרמדיני הוחתם עוד במהלך העונה)? מישהו האמין שרק יהיו עזיבות ובסגל יהיו רק 4 שחקנים בטוחים (סמית', פניני, אליהו ושרמדיני)? אסור לשכוח שעוד שבועיים בלאט מתחיל את המשחקים הקדם אולימפיים בונצואלה ואז לא תהיה לו דקה אפילו להחליף מילה עם אנשי מכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2012, 06:57

קודי כתב:מישהו באמת האמין שנהיה שלושה שבועות אחרי סיום העונה ולא יוחתם אף שחקן (שרמדיני הוחתם עוד במהלך העונה)? מישהו האמין שרק יהיו עזיבות ובסגל יהיו רק 4 שחקנים בטוחים (סמית', פניני, אליהו ושרמדיני)? אסור לשכוח שעוד שבועיים בלאט מתחיל את המשחקים הקדם אולימפיים בונצואלה ואז לא תהיה לו דקה אפילו להחליף מילה עם אנשי מכבי.

כן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 13 יוני 2012, 06:59

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:מישהו באמת האמין שנהיה שלושה שבועות אחרי סיום העונה ולא יוחתם אף שחקן (שרמדיני הוחתם עוד במהלך העונה)? מישהו האמין שרק יהיו עזיבות ובסגל יהיו רק 4 שחקנים בטוחים (סמית', פניני, אליהו ושרמדיני)? אסור לשכוח שעוד שבועיים בלאט מתחיל את המשחקים הקדם אולימפיים בונצואלה ואז לא תהיה לו דקה אפילו להחליף מילה עם אנשי מכבי.

כן

בסדר גמור. תזכרי רק שהחל מעוד שבועיים דני פדרמן בונה לבד את הקבוצה כי לבלאט לא תהיה דקה לעזור לו. שיהיה לנו בהצלחה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 13 יוני 2012, 07:16

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כן

בסדר גמור. תזכרי רק שהחל מעוד שבועיים דני פדרמן בונה לבד את הקבוצה כי לבלאט לא תהיה דקה לעזור לו. שיהיה לנו בהצלחה.

מי ישמע אנחנו בימי הביניים ואין אפשרות לתקשורת. טלפון שמעת? סקייפ שמעת?
חוץ מזה, אני בטוח שבלאט כבר מזמן מסר להנהלה את השמות שהוא היה רוצה פה, אז מצידי שיהיה בחו"ל כמה שבא לו. לא הוא צריך לנהל את המו"מ עם השחקנים
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 13 יוני 2012, 07:38

asafb96 כתב:
קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כן

חוץ מזה, אני בטוח שבלאט כבר מזמן מסר להנהלה את השמות שהוא היה רוצה פה, אז מצידי שיהיה בחו"ל כמה שבא לו. לא הוא צריך לנהל את המו"מ עם השחקנים

שמעת על כך שאולי צריך להתאים שחקן אחד לשני ואולי אם לא הולך עם שחקן אחד צריך למצוא לו תחליף? שמעת על כך שגם בעידן הסקייפ כשמאמן עסוק במשחק אחרי משחק אין לו זמן לעשות דברים נוספים? אתה חושב שלבלאט היה זמן בזמן הסדרה מול פנתינאייקוס לבנות במקביל קבוצה? אז יהיה לו זמן לבנות קבוצה כשהמשחקים עוד יותר קרובים אחד לשני?
קודי

הודעהעל ידי קובי » 13 יוני 2012, 09:08

יובל, צא מהסרט. תהיה בטוח שלמכבי יש רשימת מועמדים ועדיפויות והכל. לא בונים קבוצה מהיום למחר, את השחקנים והקונספט בלאט מכיר. זה לא שינחיתו כאן עב"מ.
מדובר על מערכת מקצועית. יש שחקנים שנערך עליהם גם מעקב לאורך מספר שנים. זה לא צהבת, שאנשים פה "עפים" על שחקן לפי סרטונים ביוטיוב ואז אומרים - "זה נראה לי מתאים, הוא מזכיר את באסטון".
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 13 יוני 2012, 10:11

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כן

שמעת על כך שאולי צריך להתאים שחקן אחד לשני ואולי אם לא הולך עם שחקן אחד צריך למצוא לו תחליף? שמעת על כך שגם בעידן הסקייפ כשמאמן עסוק במשחק אחרי משחק אין לו זמן לעשות דברים נוספים? אתה חושב שלבלאט היה זמן בזמן הסדרה מול פנתינאייקוס לבנות במקביל קבוצה? אז יהיה לו זמן לבנות קבוצה כשהמשחקים עוד יותר קרובים אחד לשני?

די נו באמת...
בלאט כבר הביא להנהלה את כל השחקנים שהוא רוצה, ואם לא הולך אחד אז מספיק שיחה של רבע שעה וסוגרים על מועמד אחר, מה הלחץ?? נראה לך שהוא אולך לעבוד עם נבחרת רוסיה 24/7?? כולה טורניר הכנה. בלאט לא צריך "לבנות קבוצה". יש כבר רשימת מועמדים, גם אצל ההנהלה וגם אצל בלאט, ואם לדוגמא לא הולך עם מאריץ' או לאנגפורד, אז הולכים על מישהו אחר שנקבע מראש/יקבע בשיחה של כמה דקות.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 13 יוני 2012, 10:19

אסף, איזה טורניר הכנה ואיזה נעליים? יש לבלאט בונצואלה את טורניר המוקדמות של האולימפיאדה ממנו עולות הקבוצות ללונדון. זה לא פחות חשוב מהמשחקים האולימפיים. מהיכרותנו עם בלאט הוא אכן עובד 24/7, בטח בטורניר כל כך חשוב כשאתה צריך מיד אחרי משחק להתכונן כבר למשחק הבא. תוסיף את המרחק הגיאוגרפי ואת העובדה הפעוטה שבלאט גם אמור לישון שעה-שעתיים בלילה ותבין שזה מצב בלתי אפשרי לבניית קבוצה.
אני לא יודע איזה שמות יש או אין אצל ההנהלה אבל מספיקק שלא הולך עם שחקן אחר אז אולי צריך ללכת גם על שחקן אחר לידו ולעתים גם צצים מועמדים חדשים שהופכים לפנויים. בקיצור - זה עניין דינמי ולא סתם איזו רשימת העדפות שבלאט שולח במייל להנהלה.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים