NBA 2011/12 - לברון סופסוף עם טבעת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - ת'אנדר נגד ההיט בקרב על התואר

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 12:13

Ido_Maccabi כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:כמה שאני שונא את ווסטברוק :x פשוט שחקן דפוק. אין מילה אחרת. דוראנט צריך להתחיל להיות קצת רע, ולדרוש יותר את הכדור. לא יכול להיות שכל פתיחת משחק, לא משנה נגד מי משחקים, ווסטברוק לוקח איזה 4-5 זריקות משוגעות ודוראנט לא רואה את הכדור. איך שהארדן נכנס, ושווסטברוק יוצא, אוקלהומה נראת נהדר. אבל שווסטברוק חזר מיאמי שוב התחילו להוביל, כי הוא שוב התחיל עם השטויות שלו. לא סובל אותו. אם היה לו יותר שכל הוא יכל להיות אחד מ3 הרכזים הכי טובים בליגה בקלות, כי יש לו יכולות אדירות.
בכל מקרה, משחק מצוין היה, עם קאמבק יפה מאוד בסוף, אבל זה לא הספיק. לברון בלתי עציר כרגיל וגם וויד התעורר. הולכת להיות אחלה של סדרה

האמת אני מאשים את דוראנט, אם הוא היה דורש יותר ופחות ילד "חנון" כזה וטוב מידי גם הוא היה מעלה תפוקה אישית וגם גורם לווסטברוק לעלות את האחוזים ולהשאר בכמעט אותן נקודות בממוצע למשחק..

זה שדוראנט ילד טוב זה מה שדופק את הקבוצה?! זה שווסטברוק ילד רע זה מה שדופק את הקבוצה!!
אל תאשים את מי שבסדר

כן, ווסטברוק מוכשר וכבר לא פעם הוא דפק טריפל דאבלים עם ממוצעים מצויינים..
דוראנט מוותר לו במקום לקחת אחריות ולהוריד קצת מווסטברוק מהגב..
שים לב שדוראנט כל המחצית הראשונה היה רק קאטץ' אנד שוטר..שים לה שסקוט ברוקס אומר לו הרבה פעמים להשתחרר ולקחת על עצמו..
בחייאת, תהייה קצת רע, תלמד מווסטברוק, אם הם ידעו לסדר אחד את השני הם יהיו הרבה יותר טובים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 15 יוני 2012, 12:19

LIAV10 כתב:
Ido_Maccabi כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:כמה שאני שונא את ווסטברוק :x פשוט שחקן דפוק. אין מילה אחרת. דוראנט צריך להתחיל להיות קצת רע, ולדרוש יותר את הכדור. לא יכול להיות שכל פתיחת משחק, לא משנה נגד מי משחקים, ווסטברוק לוקח איזה 4-5 זריקות משוגעות ודוראנט לא רואה את הכדור. איך שהארדן נכנס, ושווסטברוק יוצא, אוקלהומה נראת נהדר. אבל שווסטברוק חזר מיאמי שוב התחילו להוביל, כי הוא שוב התחיל עם השטויות שלו. לא סובל אותו. אם היה לו יותר שכל הוא יכל להיות אחד מ3 הרכזים הכי טובים בליגה בקלות, כי יש לו יכולות אדירות.
בכל מקרה, משחק מצוין היה, עם קאמבק יפה מאוד בסוף, אבל זה לא הספיק. לברון בלתי עציר כרגיל וגם וויד התעורר. הולכת להיות אחלה של סדרה

האמת אני מאשים את דוראנט, אם הוא היה דורש יותר ופחות ילד "חנון" כזה וטוב מידי גם הוא היה מעלה תפוקה אישית וגם גורם לווסטברוק לעלות את האחוזים ולהשאר בכמעט אותן נקודות בממוצע למשחק..

זה שדוראנט ילד טוב זה מה שדופק את הקבוצה?! זה שווסטברוק ילד רע זה מה שדופק את הקבוצה!!
אל תאשים את מי שבסדר

שים לב שדוראנט כל המחצית הראשונה היה רק קאטץ' אנד שוטר..שים לה שסקוט ברוקס אומר לו הרבה פעמים להשתחרר ולקחת על עצמו..
בחייאת, תהייה קצת רע, תלמד מווסטברוק, אם הם ידעו לסדר אחד את השני הם יהיו הרבה יותר טובים..

דוראנט צריך לקחת על עצמו יותר, נכון, אבל להאשים אותו בסוליסטיות של ווסטברוק?!
אני לא מודד שחקנים לפי טריפל דאבלים אלא לפי תרומה לקבוצה... שחקן שקולע הרבה ודופק את הקבוצה הוא גרוע בעיני פי מאה משחקן שקולע קצת אבל משלים את הקבוצה ועוזר לה.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 12:21

Ido_Maccabi כתב:
LIAV10 כתב:
Ido_Maccabi כתב:
LIAV10 כתב:

אל תאשים את מי שבסדר

דוראנט צריך לקחת על עצמו יותר, נכון, אבל להאשים אותו בסוליסטיות של ווסטברוק?!
אני לא מודד שחקנים לפי טריפל דאבלים אלא לפי תרומה לקבוצה... שחקן שקולע הרבה ודופק את הקבוצה הוא גרוע בעיני פי מאה משחקן שקולע קצת אבל משלים את הקבוצה ועוזר לה.

זה בדיוק מה שאני אומר, שזה לא משנה כמה הוא מפציץ אם זה הורס לקבוצה, אבל שיש לו את היכולות ודוראנט הוא האיש לסדר אותו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 15 יוני 2012, 12:30

LIAV10 כתב:

מסכים בהחלט. הכדור צריך להיות הרבה יותר אצל דוראנט. בעיקר בפתיחות משחקים. כמעט תמיד בפתיחה דוראנט לא רואה את הכדור, ווסטברוק ישר משתולל עם כמה זריקות מחצי מרחק, חדירות ראש בקיר, ושלשות קשות. בגלל זה הם כמעט תמיד פותחים משחקים רע, אלא אם ווסטברוק תופס יום קליעה טוב. שהארדן נכנס המשחק הרבה הרבה יותר טוב ושותף, כי הוא לוקח את הכדור אליו ומנהל את המשחק מצוין. אני חושב שדוראנט חייב לדרוש יותר את הכדור מווסטברוק, וגם סקוט ברוקס צריך לגרום לזה לקרות.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2012, 15:43

נכון לעכשיו אני לא רואה את אוקלהומה לוקחים משחק בחוץ
כרגע אני הולכת על 4-1 למיאמי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 15:48

Holiday_Armadillo כתב:נכון לעכשיו אני לא רואה את אוקלהומה לוקחים משחק בחוץ

אויש נו, את מנסה לעשות הפוך על הפוך, אני מוכן להתערב איתך שהם יקחו לפחות משחק חוץ אחד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 15 יוני 2012, 15:50

4-1 זה לא קל בטח מול יריב מהסוג של הת'אנדר. מהצד השני התחושה שלי כשראיתי את המשחק הייתה שהסדרה הזאת תסתיים כמו מיאמי-שיקאגו בשנה שעברה. הבולס היו קצרים מידי התקפית מול מיאמי, במקרה של אוקלהומה אני חושב שההגנה שלהם לא מספיק טובה והם לא מונעים ממיאמי להגיע לטבעת. השורה התחתונה תהיה זהה לדעתי, ובכל מקרה הם לא מספיק טובים בחוץ כדי לקחת שני משחקים. מהצד השני מיאמי מסוגלים לנצח 3 ברצף אצלהם בבית.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2012, 16:00

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:נכון לעכשיו אני לא רואה את אוקלהומה לוקחים משחק בחוץ

אויש נו, את מנסה לעשות הפוך על הפוך, אני מוכן להתערב איתך שהם יקחו לפחות משחק חוץ אחד..

איזה הפוך על הפוך?
אתמול אמרתי שיש לי הרגשה רעה בשביל לעשות נאחס? הייתה לי באמת הרגשה רעה וזאת ההרגשה שיש לי עכשיו..4-1
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יוני 2012, 16:53

גם לי התחושה הכללית שמיאמי יזכו באליפות ולברון סוף סוף יחגוג טבעת. אבל זה לא הולך להיות 4:1. אוקלהומה ודוראנט עדיין לא אמרו את המילה האחרונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2012, 17:05

אני חושבת שצריך לשנות את שיטת המשחקים בגמר
2-3-2 עוזר מאוד לקבוצה האורחת
מאוד קשה לנצח(לא בלתי אפשרי, קשה)שני משחקים תוך יומיים וברגע שהקבוצה האורחת לקחה את הביתיות יש לה שלושה משחקים בבית
אני לא מבינה למה לשנות את השיטה בגמר

רגע
בפלייאוף הרגיל זה 2-3-1-1 או 2-2-2-1?
כי אם זה הראשון אז NEVER MIND
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 יוני 2012, 18:53

לא בדיוק. 6 פעמים ב-21 סדרות הגמר האחרונות זכתה הקבוצה בלי הביתיות. יחס של 28% הצלחה. הקושי בעיני הוא בעיקר של קבוצות החוץ שצריכות לנצח 3 משחקי בית ברציפות או לנצח פעמיים בחוץ בשביל לקחת אליפות. רק מיאמי ב-2006, דטרויט ב-2004 והלייקרס ב-2000 ניצחו את כל משחקי הבית שלהם ושיחקו לפחות 3 כאלה.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 21:07

Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שצריך לשנות את שיטת המשחקים בגמר
מאוד קשה לנצח(לא בלתי אפשרי, קשה)שני משחקים תוך יומיים וברגע שהקבוצה האורחת לקחה את הביתיות יש לה שלושה משחקים בבית

רגע

לא זה ולא זה..
2-2-1-1-1
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2012, 21:25

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שצריך לשנות את שיטת המשחקים בגמר

רגע

לא זה ולא זה..
2-2-1-1-1

וואלה? זאת השיטה שלפי דעתי צריכה להיות גם בגמר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 15 יוני 2012, 21:29

ההימור שלי לא משתנה, עדיין הולך עם אוק סיטי. אתמול הם שיחקו די מזעזע רוב המשחק (עד 8 דק' לסיום המשחק) בזמן שלהיט כמעט הכל הלך ועדיין כמעט ניצחו את המשחק (איך זה שאף אחד לא הזכיר פה את הפאול הברור של לברון על דוראנט במהלך האחרון, שכנראה היה שולח את המשחק להארכה? אם זה היה הפוך, אין לי ספק שהיו שורקים). לא רואה שום סרט שמיאמי תנצח 3 רצוף בבית, אוק סיטי יעשו את ההתאמות ובסופו של דבר הם קבוצה יותר טובה ועמוקה, לדעתי. פרקינס לא צריך לשחק הרבה ובטח לא לפתוח, נגד מיאמי הוא רק מזיק עם הגנת הפיקנרול הרעה שלו. אוק סיטי צריכה לשחק יותר בהרכב הנמוך עם דוראנט ב4 או עם שילוב של קוליסון ואיבאקה בפנים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 21:32

misha כתב:ההימור שלי לא משתנה, עדיין הולך עם אוק סיטי. אתמול הם שיחקו די מזעזע רוב המשחק (עד 8 דק' לסיום המשחק) בזמן שלהיט כמעט הכל הלך ועדיין כמעט ניצחו את המשחק (איך זה שאף אחד לא הזכיר פה את הפאול הברור של לברון על דוראנט במהלך האחרון, שכנראה היה שולח את המשחק להארכה? אם זה היה הפוך, אין לי ספק שהיו שורקים). לא רואה שום סרט שמיאמי תנצח 3 רצוף בבית, אוק סיטי יעשו את ההתאמות ובסופו של דבר הם קבוצה יותר טובה ועמוקה, לדעתי. פרקינס לא צריך לשחק הרבה ובטח לא לפתוח, נגד מיאמי הוא רק מזיק עם הגנת הפיקנרול הרעה שלו. אוק סיטי צריכה לשחק יותר בהרכב הנמוך עם דוראנט ב4 או עם שילוב של קוליסון ואיבאקה בפנים.

מה על מה אתה מדבר איזה פאוול? לברון בכלל הסתכל הצידה לשנייה ואיבד את דוראנט ולכן העדיף שלא לגעת בו כי הוא האמין שיקלע ולא רצה שיהיה סל ועבירה..
לא היה שום פאול..

היה מגע ממש זניח..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 15 יוני 2012, 21:36

אז תראה שוב. היה ועוד איך היה.

תמונה

תמונה
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 21:40

אתה מראה תמונה לפני שדוראנט מעלה את הכדור מעל הראש כדי לזרוק וזה נראה כאילו לברון העיף לו שם את הידיים, אבל היה מגע מאוד זניח שלא השפיע לקווין על הזריקה, אפילו למוניקה לא היה שורק על זה..
דוראנט: ״החטאתי וזהו, זה כל הסיפור״
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2012, 21:44

misha כתב:ההימור שלי לא משתנה, עדיין הולך עם אוק סיטי. אתמול הם שיחקו די מזעזע רוב המשחק (עד 8 דק' לסיום המשחק) בזמן שלהיט כמעט הכל הלך ועדיין כמעט ניצחו את המשחק (איך זה שאף אחד לא הזכיר פה את הפאול הברור של לברון על דוראנט במהלך האחרון, שכנראה היה שולח את המשחק להארכה? אם זה היה הפוך, אין לי ספק שהיו שורקים). לא רואה שום סרט שמיאמי תנצח 3 רצוף בבית, אוק סיטי יעשו את ההתאמות ובסופו של דבר הם קבוצה יותר טובה ועמוקה, לדעתי. פרקינס לא צריך לשחק הרבה ובטח לא לפתוח, נגד מיאמי הוא רק מזיק עם הגנת הפיקנרול הרעה שלו. אוק סיטי צריכה לשחק יותר בהרכב הנמוך עם דוראנט ב4 או עם שילוב של קוליסון ואיבאקה בפנים.

אבל ככה היה גם נגד דאלאס, סן אנטוניו והלייקרס
נגד קבוצות פחות טובות ויותר מבוגרות ממיאמי הם הצליחו לתקן
נגד מיאמי הם לא יכולים להרשות לעצמם להתעורר רק ברבע הרביעי(משהו שהפך כבר למסורת בפלייאוף הזה)

מסכימה איתך בקשר לפרקינס
סקוטי ברוקס מאוהב בו אבל הוא לא עזר להם בשיט לא נגד סן אנטוניו ולא נגד מיאמי עד עכשיו

LIAV10 כתב:אתה מראה תמונה לפני שדוראנט מעלה את הכדור מעל הראש כדי לזרוק וזה נראה כאילו לברון העיף לו שם את הידיים, אבל היה מגע מאוד זניח שלא השפיע לקווין על הזריקה, אפילו למוניקה לא היה שורק על זה..

מה רצית? שהוא יתרץ? היו אומרים שהוא מתבכיין וזה לא הסגנון שלו
מבחינתו אין תירוצים אבל זה לא אומר שלא הייתה עבירה..הוא פשוט לא מכר אותה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 15 יוני 2012, 21:54

LIAV10 כתב:אתה מראה תמונה לפני שדוראנט מעלה את הכדור מעל הראש כדי לזרוק וזה נראה כאילו לברון העיף לו שם את הידיים, אבל היה מגע מאוד זניח שלא השפיע לקווין על הזריקה, אפילו למוניקה לא היה שורק על זה..

איך מגע זניח בדיוק? פאול מאוד ברור, בטח ששורקים על זה.אתה לא יכול לשלוח את הידיים לתוך הגוף של השחקן בצורה כזאת. זה שדוראנט לא התבכיין על זה רק מראה על האופי של דוראנט. כשרואים את הווידאו, אין שום ספק בכלל.

Holiday_Armadillo כתב:אבל ככה היה גם נגד דאלאס, סן אנטוניו והלייקרס
נגד מיאמי הם לא יכולים להרשות לעצמם להתעורר רק ברבע הרביעי(משהו שהפך כבר למסורת בפלייאוף הזה)

מסכימה איתך בקשר לפרקינס
סקוטי ברוקס מאוהב בו אבל הוא לא עזר להם בשיט לא נגד סן אנטוניו ולא נגד מיאמי עד עכשיו

גם נגד מיאמי הם חזרו פעמיים אבל ברור שהם חייבים להימנע ממצבים כאלה ולהתחיל משחקים כמו שצריך. אני חושב שזה הולך להשתנות במשחקים הקרובים, ברוקס יודע לעשות את ההתאמות, הוא לא מאמן מקובע.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2012, 21:57

misha כתב:

איך מגע זניח בדיוק? פאול מאוד ברור, בטח ששורקים על זה. זה שדוראנט לא התבכיין על זה רק מראה על האופי של דוראנט. כשרואים את הווידאו, אין שום ספק בכלל.

Holiday_Armadillo כתב:אבל ככה היה גם נגד דאלאס, סן אנטוניו והלייקרס

מסכימה איתך בקשר לפרקינס

גם נגד מיאמי הם חזרו פעמיים אבל ברור שהם חייבים להימנע ממצבים כאלה ולהתחיל משחקים כמו שצריך. אני חושב שזה הולך להשתנות במשחקים הקרובים, ברוקס יודע לעשות את ההתאמות, הוא לא מאמן מקובע.

מסכימה איתך בקשר לברוקס אבל הבעיה העיקרית של אוקלהומה לפי דעתי זה ווסטברוק
פרקינס לא תורם אבל להגיד שהוא זה שעולה לאוקלהומה במשחקים לא יהיה נכון
ווסטברוק לא יודע את המקום שלו בהיררכיה ובעקבות זה לא מבין את התפקיד שלו
הוא לוקח זריקות לא לעניין, הוא שם את עצמו לפני דוראנט, כל פעם שהייתה לאוקלהומה הזדמנות לחזור אחרי פעולה גדולה של דוראנט אז ווסטברוק לקח זריקה טיפשית בשביל שחס וחלילה הקאמבק יהיה רשום על שמו של דוראנט ולא על שמו
ווסטברוק משחק ממש ממש לא לעניין מתחילת הסידרה הזאת וזה שהוא מוסר כדור פה או קולע ג'אמפר שם לא אמור להשכיח את זה שהוא פוגע באוקלהומה כי 80% מהפתיחות הרעות של אוקלהומה היו בגלל חוסר היכולת של ווסטברוק לקלוע או להניע את הכדור(הוא אמור להיות רכז, לא? :rolleyes )
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־16 אורחים