asafb96 כתב:הם הוציאו בקיץ הקודם לא מעט כסף על שחקנים (בין היתר ווימס ולאוסון מהNBA). מספיק שנותנים לו מיליון-מיליון וחצי יורו, ונגמר הסיפור. חוץ מזה, יש עוד קבוצות שהיו מעונינות בו, אני בטוח. אם טלפלא הולך לNBA, אז גם קאחה תהיה בינהם, ולהם אין בעיה להציע לו חוזה גדול. יש גם את העשירות מרוסיה וטורקיה...
מבחינת יכולות, באניץ' הוא השחקן הכי טוב שמכבי יכולה להביא חוץ ממאצ'בן. אבל לא בטוח שזה יהיה הכי מתאים, כי הוא יקר, לא ממש מתאים לדעתי לצד ליאור (כמו שאמרתי, שניהם PF התקפיים נטו. לא ריבאונדרים טובים, לא שחקני הגנה טובים, לא קלעים). אני חושב שעדיף כרגע להשקיע את הכסף יותר בעמדת הרכז, שם אין לנו אף אחד, או בלאנגפורד, מאשר בשחקן שיחלוק דקות עם ליאור, ולעמדה 4 עדיף להביא שחקן קצת יותר זול, שיתאים יותר לקוו הקדמי הנבנה
אתה צודק מאוד.
בכלל איזה דיון התפתח פה בגלל הנפצה של הדרדס השביעי...
עמדה 4 היא האחרונה שכרגע צריך להתעסק איתה, ובטח שלא צריך להביא לשם שחקן יקר. אולי הגיע הזמן לתת לליאור את המפתחות ולנסות להוציא ממנו עוד עונה כמו 2009.
ובכל אופן, אם כבר לא מביאים את מצ'באן, אז הייתי רוצה שהPF המחליף, יהיה שחקן שונה מליאור (וגם מבלו) - חזק, אגרסיבי, ריבאונדר ושומר טוב, ואם אפשר, גם לא נגר
מוחלט בהתקפה. איזשהו באסטון לעניים כזה.