מלפפונים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 16:51

asafb96 כתב:הם הוציאו בקיץ הקודם לא מעט כסף על שחקנים (בין היתר ווימס ולאוסון מהNBA). מספיק שנותנים לו מיליון-מיליון וחצי יורו, ונגמר הסיפור. חוץ מזה, יש עוד קבוצות שהיו מעונינות בו, אני בטוח. אם טלפלא הולך לNBA, אז גם קאחה תהיה בינהם, ולהם אין בעיה להציע לו חוזה גדול. יש גם את העשירות מרוסיה וטורקיה...
מבחינת יכולות, באניץ' הוא השחקן הכי טוב שמכבי יכולה להביא חוץ ממאצ'בן. אבל לא בטוח שזה יהיה הכי מתאים, כי הוא יקר, לא ממש מתאים לדעתי לצד ליאור (כמו שאמרתי, שניהם PF התקפיים נטו. לא ריבאונדרים טובים, לא שחקני הגנה טובים, לא קלעים). אני חושב שעדיף כרגע להשקיע את הכסף יותר בעמדת הרכז, שם אין לנו אף אחד, או בלאנגפורד, מאשר בשחקן שיחלוק דקות עם ליאור, ולעמדה 4 עדיף להביא שחקן קצת יותר זול, שיתאים יותר לקוו הקדמי הנבנה

אתה צודק מאוד.
בכלל איזה דיון התפתח פה בגלל הנפצה של הדרדס השביעי...

עמדה 4 היא האחרונה שכרגע צריך להתעסק איתה, ובטח שלא צריך להביא לשם שחקן יקר. אולי הגיע הזמן לתת לליאור את המפתחות ולנסות להוציא ממנו עוד עונה כמו 2009.
ובכל אופן, אם כבר לא מביאים את מצ'באן, אז הייתי רוצה שהPF המחליף, יהיה שחקן שונה מליאור (וגם מבלו) - חזק, אגרסיבי, ריבאונדר ושומר טוב, ואם אפשר, גם לא נגר
מוחלט בהתקפה. איזשהו באסטון לעניים כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 16:51

אור, גם אלוהים לא היה מצליח במילאנן, חרא של קבוצה, בורוסיס הוא אחד משלושת הסנטרים הטובים באירופה, במילאנו הוא הציג יכולות של שחקן. שישי בקופליג, בית קברות לכישרון המקום הזה..
אפילו גאלינארי הצליח רק נגד מכבי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 16 יוני 2012, 16:52

שחף כתב:מכבי לא צריכה לשלם לאדון הלפרין החזרי מס. מי שטוען שכן רק כדי לרדת על פדרמן זה פשוט צביעות בעיני.

מסכים לגמרי. אבל מכבי היתה חייבת לברר את סוגיית המס שלו לפני הקיץ הזה. רבאק, היתה לה שנה לעשות את זה. איך יכול להיות ששנה אחרי שהיתה בעיה נכנסנו לקיץ הזה ורק עכשיו התחילו לבדוק שוב את הנושא?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 16:53

tomerp כתב:
LIAV10 כתב:
tomerp כתב:שלום לכולם!
אני חדש פה בפורום....אני גם משתמש קבוע בפורום תפוז (בשם: tomerperi) ...
אז לפי הגמד התשיעי(מקווה שאתם יודעים מי זה), פאוור פורוורד אירופאי מחוזר על ידי מכבי...

ברוך הבא..
וכן, מכירים פה את הגמד, לא תמיד לטובה.. :)

ניחשתי שתדעו מי זה, וגם אני לא כל כך מאמין לו האמת ;)
ועכשיו בחור בשם yhgay אומר שמכבי מעוניינת באוקיץ' .
והלפרין מחוזר ע"י קאחה(הלפרין דורש יותר כסף ממכבי)

תגיב פה יותר, מאוד נוח פה (השרשורים בתפוז נראים לא נוחים) וגם יש פה משתמשים לעניין..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 16:57

שחף כתב:מכבי לא צריכה לשלם לאדון הלפרין החזרי מס. מי שטוען שכן רק כדי לרדת על פדרמן זה פשוט צביעות בעיני.

א - אתה צודק
ב - למה פותחים דיון על הלפרין בכלל איזשהו גולש באיזשהו אתר עם רמת אמינות של קביליו ביום רע?
ג - מכבי צריכה את הלפרין - בלו פרש, כנראה גם בורשטיין ועם אוחיון לא ברור מה יהיה. היא צריכה ישראלי מוביל לקו האחורי
ד - בלי שום קשר, מכבי מורחת את העניין. רוצים אותו? יש לו בעיות מס? יש לו עוד הצעות? זה לא איזה זר שאף אחד לא מכיר. זה שחקן
שכולם מכירים, ואם רוצים איתו, אז תסגרו איתו כבר. את נושא המס אפשר לבדוק בתוך שבוע, אם ממש רוצים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי tomerp » 16 יוני 2012, 16:59

LIAV10 כתב:
tomerp כתב:
LIAV10 כתב:
tomerp כתב:שלום לכולם!
אני חדש פה בפורום....אני גם משתמש קבוע בפורום תפוז (בשם: tomerperi) ...
אז לפי הגמד התשיעי(מקווה שאתם יודעים מי זה), פאוור פורוורד אירופאי מחוזר על ידי מכבי...

ברוך הבא..
וכן, מכירים פה את הגמד, לא תמיד לטובה.. :)

ניחשתי שתדעו מי זה, וגם אני לא כל כך מאמין לו האמת ;)
ועכשיו בחור בשם yhgay אומר שמכבי מעוניינת באוקיץ' .
והלפרין מחוזר ע"י קאחה(הלפרין דורש יותר כסף ממכבי)

תגיב פה יותר, מאוד נוח פה (השרשורים בתפוז נראים לא נוחים) וגם יש פה משתמשים לעניין..

בטח שאני אגיב כאן!!הייתי אורח קבוע שלכם עד שהחלטתי לפתוח פה משתמש(האמת הייתה בעיה בהתחלה)...
יהיו כאלו שיגידו שתפוז יותר נוח, אבל לי זה לא כל כך משנה...אני אכתוב גם פה וגם בתפוז במקביל...
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי שחף » 16 יוני 2012, 17:01

jol9 כתב:
asafb96 כתב:הם הוציאו בקיץ הקודם לא מעט כסף על שחקנים (בין היתר ווימס ולאוסון מהNBA). מספיק שנותנים לו מיליון-מיליון וחצי יורו, ונגמר הסיפור. חוץ מזה, יש עוד קבוצות שהיו מעונינות בו, אני בטוח. אם טלפלא הולך לNBA, אז גם קאחה תהיה בינהם, ולהם אין בעיה להציע לו חוזה גדול. יש גם את העשירות מרוסיה וטורקיה...
מבחינת יכולות, באניץ' הוא השחקן הכי טוב שמכבי יכולה להביא חוץ ממאצ'בן. אבל לא בטוח שזה יהיה הכי מתאים, כי הוא יקר, לא ממש מתאים לדעתי לצד ליאור (כמו שאמרתי, שניהם PF התקפיים נטו. לא ריבאונדרים טובים, לא שחקני הגנה טובים, לא קלעים). אני חושב שעדיף כרגע להשקיע את הכסף יותר בעמדת הרכז, שם אין לנו אף אחד, או בלאנגפורד, מאשר בשחקן שיחלוק דקות עם ליאור, ולעמדה 4 עדיף להביא שחקן קצת יותר זול, שיתאים יותר לקוו הקדמי הנבנה

אתה צודק מאוד.

עמדה 4 היא האחרונה שכרגע צריך להתעסק איתה, ובטח שלא צריך להביא לשם שחקן יקר. אולי הגיע הזמן לתת לליאור את המפתחות ולנסות להוציא ממנו עוד עונה כמו 2009.
ובכל אופן, אם כבר לא מביאים את מצ'באן, אז הייתי רוצה שהPF המחליף, יהיה שחקן שונה מליאור (וגם מבלו) - חזק, אגרסיבי, ריבאונדר ושומר טוב, ואם אפשר, גם לא נגר

כלומר, לשחזר את העונה היחידה ב-11 השנים האחרונות שמכבי לא הגיעה בה להצלבה? אני לא יותר איזה פאוור מכבי צריכה להביא, זה תלוי מאוד בסנטר. אם זה יהיה מישהו כמו וויוקאס שהוא שומר וחוסם טוב יכול להיות שנצטרך פאוור יותר התקפי לידו. אם זה יהיה מאריץ' באמת יכול להיות שעדיף יהיה פאוור הגנתי. יש כמובן יוצאים מהכלל. אם פדרמן החליט פתאום להיות מאוד נדיב ולפתוח את הכיס בשביל לורבק אז מן הסתם נצטרך להתאים את הסנטר שיבוא אליו ולא להפך, אבל לא נראה לי שזה יקרה. אליהו בכל אופן לא צריך להיות הפאוור המוביל של הקבוצה. כשהוא עולה מהספסל מול החמישייה השנייה של היריב הוא אולי יהיה טיפה יותר טוב, לא כשהוא צריך להתמודד בהגנה עם לורבק ולחטוף גגות מהואסקזים והקרסטיצ'ים של אירופה.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 16 יוני 2012, 17:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי מתAMסרת » 16 יוני 2012, 17:04

jol9 כתב:

א - אתה צודק
ב - למה פותחים דיון על הלפרין בכלל איזשהו גולש באיזשהו אתר עם רמת אמינות של קביליו ביום רע?
ג - מכבי צריכה את הלפרין - בלו פרש, כנראה גם בורשטיין ועם אוחיון לא ברור מה יהיה. היא צריכה ישראלי מוביל לקו האחורי
ד - בלי שום קשר, מכבי מורחת את העניין. רוצים אותו? יש לו בעיות מס? יש לו עוד הצעות? זה לא איזה זר שאף אחד לא מכיר. זה שחקן
שכולם מכירים, ואם רוצים איתו, אז תסגרו איתו כבר. את נושא המס אפשר לבדוק בתוך שבוע, אם ממש רוצים.

מסכימה.
הסחבת בעניין שלו לגמרי לא ברורה...בטח לאור הרצון שלו וגם של מכבי לראות אותו בתוך המערכת.
מתAMסרת

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2012, 17:27

אתה צודק. לא רק שהוא צריך לקצץ בשכר ל400 אלף לעונה ולהרוויח כמו פניני, שנתן בערך 5 משחקי יורוליג טובים ב3 השנים האחרונות, הוא גם צריך לשלם לבד את המס..
לגיטימי..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2012, 17:28

LIAV10 כתב:אור, גם אלוהים לא היה מצליח במילאנן, חרא של קבוצה, בורוסיס הוא אחד משלושת הסנטרים הטובים באירופה, במילאנו הוא הציג יכולות של שחקן. שישי בקופליג, בית קברות לכישרון המקום הזה..
אפילו גאלינארי הצליח רק נגד מכבי..

יש מצב... אני אף פעם לא ממש החזקתי ממנו, אז העונה האחרונה בסך הכל הוכיחה לי את מה שחשבתי תמיד, אבל אולי הוא עוד לא אמר את המילה האחרונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 17:30

MTA2311 כתב:

אתה צודק. לא רק שהוא צריך לקצץ בשכר ל400 אלף לעונה ולהרוויח כמו פניני, שנתן בערך 5 משחקי יורוליג טובים ב3 השנים האחרונות, הוא גם צריך לשלם לבד את המס..
לגיטימי..

נו באמת
רוצים להאשים את מכבי בדברים? תאשימו, אבל שיהיו לגיטימיים

הלפרין בחר לעזוב את הארץ ועכשיו כשהוא בוחר לחזור אז שישלם על מה שהוא עשה..תרתי משמע
הוא עזב את הארץ, הוא זה שיש לו בעיות מס, לא מכבי

גם אם הוא לא היה חוזר לשחק כדורסל הוא עדיין היה צריך לשלם את זה אז למה בדיוק מכבי צריכים לשלם לו?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2012, 17:36

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

לגיטימי..

נו באמת

הלפרין בחר לעזוב את הארץ ועכשיו כשהוא בוחר לחזור אז שישלם על מה שהוא עשה..תרתי משמע

גם אם הוא לא היה חוזר לשחק כדורסל הוא עדיין היה צריך לשלם את זה אז למה בדיוק מכבי צריכים לשלם לו?

לא מאשים את מכבי בכלום. הם רוצים אותו? אז או שישלמו לו משכורת שבשבילה שווה לו לשלם את המס( כמו שעשו עם ליאור), או שישלמו בשבילו את המס, ויורידו לו את השכר.
אי אפשר לצפות ממנו לחזור לכאן בהתנדבות. כמו שהוא רוצה לחזור לארץ, מכבי רוצה שהוא יחזור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 16 יוני 2012, 17:37

לא שמעתי בחיים שלי על מעסיק שמשלם לעובד שלו החזרי מס. גם כשפיני חזר למכבי אף אחד לא שילם לו החזרי מס.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2012, 17:40

שחף כתב:לא שמעתי בחיים שלי על מעסיק שמשלם לעובד שלו החזרי מס. גם כשפיני חזר למכבי אף אחד לא שילם לו החזרי מס.

כי שילמו לו מיליון דולר לעונה. אם היו מציעים לו 400 אלף לעונה, הוא היה צוחק להם בפרצוף, וגם ליאור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 16 יוני 2012, 17:44

הכל נכון ומכבי צודקת, היא לא צריכה לשלם את המס. אבל רבאק, למה לעזאזל לא בדקו את סוגיית המס בשנה השלמה שהיתה להם מקיץ שעבר? מבחינת הלפרין הוא יכול לבלות עוד שנה בחו״ל (ועל הדרך הוא ירוויח יותר מאשר בארץ), כך שזה לא ממש מזיז לו. נראה לי שאפילו להיפך - בתחילת הקיץ הוא מקבל אופציה לחתום במכבי ובינתיים בזמן שמבררים את נושא המס הוא בודק אופציות אחרות ובהתאם להן נוהג.
מכבי בינתיים מתעכבת עם כל בניית הסגל בגלל יותם, אבל כנראה זה לא מספיק חשוב בשביל לעשות מאמץ קטן בשנה שחלפה ולבדוק את הסוגיה לפני הקיץ.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 17:49

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

לגיטימי..

נו באמת

לא מאשים את מכבי בכלום. הם רוצים אותו? אז או שישלמו לו משכורת שבשבילה שווה לו לשלם את המס( כמו שעשו עם ליאור), או שישלמו בשבילו את המס, ויורידו לו את השכר.
אי אפשר לצפות ממנו לחזור לכאן בהתנדבות. כמו שהוא רוצה לחזור לארץ, מכבי רוצה שהוא יחזור.

מכבי כבר הציעו לעשות את זה לפני שנה והוא לא הסכים..רק שתדע
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 16 יוני 2012, 17:51

קודי כתב:הכל נכון ומכבי צודקת, היא לא צריכה לשלם את המס. אבל רבאק, למה לעזאזל לא בדקו את סוגיית המס בשנה השלמה שהיתה להם מקיץ שעבר? מבחינת הלפרין הוא יכול לבלות עוד שנה בחו״ל (ועל הדרך הוא ירוויח יותר מאשר בארץ), כך שזה לא ממש מזיז לו. נראה לי שאפילו להיפך - בתחילת הקיץ הוא מקבל אופציה לחתום במכבי ובינתיים בזמן שמבררים את נושא המס הוא בודק אופציות אחרות ובהתאם להן נוהג.
מכבי בינתיים מתעכבת עם כל בניית הסגל בגלל יותם, אבל כנראה זה לא מספיק חשוב בשביל לעשות מאמץ קטן בשנה שחלפה ולבדוק את הסוגיה לפני הקיץ.

למה שמכבי יבדקו? הם בכלל לא צריכים להתעסק בזה. זה בעיה של הלפרין, ורק של הלפרין. לא של מכבי. מכבי לא קשורים לזה בכלל. אם הוא רוצה לבוא, שיבוא וישלם את המס. אם לא, שילך לחו"ל. מכבי ממש לא צריכה להתעסק בזה. ואם היו בודקים, אז מה זה היה עוזר? הרי כולם, כולל מכבי, יודעים שהלפרין צריך לשלם מס. אין פה מה לבדוק בכלל
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 16 יוני 2012, 17:54

asafb96 כתב:
קודי כתב:הכל נכון ומכבי צודקת, היא לא צריכה לשלם את המס. אבל רבאק, למה לעזאזל לא בדקו את סוגיית המס בשנה השלמה שהיתה להם מקיץ שעבר? מבחינת הלפרין הוא יכול לבלות עוד שנה בחו״ל (ועל הדרך הוא ירוויח יותר מאשר בארץ), כך שזה לא ממש מזיז לו. נראה לי שאפילו להיפך - בתחילת הקיץ הוא מקבל אופציה לחתום במכבי ובינתיים בזמן שמבררים את נושא המס הוא בודק אופציות אחרות ובהתאם להן נוהג.

למה שמכבי יבדקו? הם בכלל לא צריכים להתעסק בזה. זה בעיה של הלפרין, ורק של הלפרין. לא של מכבי. מכבי לא קשורים לזה בכלל. אם הוא רוצה לבוא, שיבוא וישלם את המס. אם לא, שילך לחו"ל. מכבי ממש לא צריכה להתעסק בזה. ואם היו בודקים, אז מה זה היה עוזר? הרי כולם, כולל מכבי, יודעים שהלפרין צריך לשלם מס. אין פה מה לבדוק בכלל

אם הלפרין שחקן חשוב במערך של מכבי, ולראיה אי הסגירה איתו מעכבת את בניית הסגל, הם חייבים היו לבדוק את הנושא. אגב, גם בקיץ שעבר רואה החשבון של מכסי היה זה שהוביל את הבדיקה. העובדה שפורמלית החובה חלה על יותם לא רלוונטית למקרה הזה. אם היו בודקים את זה קודם לא היהמכל העיכוב במו״מ עכשיו. היו יודעים בתחילת הקיץ איפה עומדים ולא היה מקום לכל הסחבת הזו - רוצה יחתום, לא רוצה לא יחתום.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 17:55

שחף כתב:
jol9 כתב:

אתה צודק מאוד.

כלומר, לשחזר את העונה היחידה ב-11 השנים האחרונות שמכבי לא הגיעה בה להצלבה? אני לא יותר איזה פאוור מכבי צריכה להביא, זה תלוי מאוד בסנטר. אם זה יהיה מישהו כמו וויוקאס שהוא שומר וחוסם טוב יכול להיות שנצטרך פאוור יותר התקפי לידו. אם זה יהיה מאריץ' באמת יכול להיות שעדיף יהיה פאוור הגנתי. יש כמובן יוצאים מהכלל. אם פדרמן החליט פתאום להיות מאוד נדיב ולפתוח את הכיס בשביל לורבק אז מן הסתם נצטרך להתאים את הסנטר שיבוא אליו ולא להפך, אבל לא נראה לי שזה יקרה. אליהו בכל אופן לא צריך להיות הפאוור המוביל של הקבוצה. כשהוא עולה מהספסל מול החמישייה השנייה של היריב הוא אולי יהיה טיפה יותר טוב, לא כשהוא צריך להתמודד בהגנה עם לורבק ולחטוף גגות מהואסקזים והקרסטיצ'ים של אירופה.

כן, הוא ממש היה הבעיה שלנו אז. לא חלילה אפי או הקבוצה הבזיונית שנבנתה כאן על הכתפיים של ארויו ואליהו. הוא גם נתן עונה מצויינת תחת ספאחיה.
אליהו יכול להיות 4 מוביל נהדר. בטוח שהוא עדיף על 95% מהפאוורים שיגיעו לכאן. אני רק קיוויתי שהשחקן שיגיע ישלים אותו ביכולות, ויידע לתת דברים שליאור לא יודע לתת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2012, 17:57

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

לגיטימי..

נו באמת

מכבי כבר הציעו לעשות את זה לפני שנה והוא לא הסכים..רק שתדע

הציעו לו 400 אלף דולר+ המס שהוא חייב, והוא לא הסכים? מה שונה עכשיו?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], omerk, מרסר ו־33 אורחים