עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שלמה שרף והחלטורה

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 17:39

יפתח, לקרוא לרפא שחצן זה הדבר הכי רחוק מהמציאות שיש. מדובר בספורטאי צנוע ביותר, אולי הכי צנוע שיש בלבל הזה של הספורטאים.
כל המחוות שלו על המגרש ליריבים מראות את זה.

הקטע של החולצה הקצרה זה קטע אופנתי בלבד, לא רואה מה שחצני בזה.

אם אתה קורא לפדרר "קצת יהיר" ולרפא שחצן, אז משהו אצלך במונחים התערבב. זה היה רפא שצעק לפני מספר שבועות לקהל שלם "shut up"?
זה היה רפא שצעק את אותו הדבר לקבוצה של נובאק לפני כמה שנים? האם רפא הוא זה שפה ושם מנסה לרמות בנקודות?
האם רפא מרשה לעצמו לבקר טניסאים אחרים כשהם פורשים ממשחקים?

אני דווקא לא מתעלם מהחולשות של נדאל. הוא איטי, לפעמים זה ממש מרגיז כמה שהוא מושך את הזמן בין נקודות. יש לו מן הסתם OCD.
גם על הטניס שלו יש לי ביקורת לפעמים. אבל אני פשוט לא מחפש במקומות שבהם אין כלום, כמו שאתה ואוהדי פדרר רבים מנסים לעשות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 17:43

jol9 כתב:יפתח, לקרוא לרפא שחצן זה הדבר הכי רחוק מהמציאות שיש. מדובר בספורטאי צנוע ביותר, אולי הכי צנוע שיש בלבל הזה של הספורטאים.
כל המחוות שלו על המגרש ליריבים מראות את זה.

הקטע של החולצה הקצרה זה קטע אופנתי בלבד, לא רואה מה שחצני בזה.

אם אתה קורא לפדרר "קצת יהיר" ולרפא שחצן, אז משהו אצלך במונחים התערבב. זה היה רפא שצעק לפני מספר שבועות לקהל שלם "shut up"?
זה היה רפא שצעק את אותו הדבר לקבוצה של נובאק לפני כמה שנים? האם רפא הוא זה שפה ושם מנסה לרמות בנקודות?
האם רפא מרשה לעצמו לבקר טניסאים אחרים כשהם פורשים ממשחקים?

אני דווקא לא מתעלם מהחולשות של נדאל. הוא איטי, לפעמים זה ממש מרגיז כמה שהוא מושך את הזמן בין נקודות. יש לו מן הסתם OCD.
גם על הטניס שלו יש לי ביקורת לפעמים. אבל אני פשוט לא מחפש במקומות שבהם אין כלום, כמו שאתה ואוהדי פדרר רבים מנסים לעשות.

חחחחחחחחח לרמות בנקודות? מה זאת אומרת?
דרך אגב הOCD שלו זה אחד הדברים המוזרים, אף, שער, שער, בוקסר..

פאק, לזה אף פעם לא שמתי לב:

תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 17:52

יפה... :-)
לא ראיתי את זה.

האמת שלרמות בנקודות זה היה סתם (הוא ניסה פעם אחת לרמות מול רפא, אבל זה בקטנה). אבל לפדרר היו כמה ויכוחים לא יפים עם שופטים,
הshut-upים האלה וכו'.
הוא יודע מה הוא שווה, והוא לא מסתיר את זה, למרות שצריך להגיד שהוא ספורטאי מאוד מאוד הגון ואהוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 17:59

דרך אגב, אתה יכול להסביר לי את הקטע עם הבקבוקים? לא הבנתי מה הוא עושה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2012, 18:10

טניס הוא משחק של שחצנים, אין מה לעשות. בשביל להצליח במשחק הזה, האגו שלך צריך להיות בגודל של סרינה וויליאמס בערך.
ולמרות זאת, רפא ורוג'ר שהם שניים מהשחקנים היותר מצליחים בהיסטוריה של המשחק, מצליחים לשמור על צניעות, וזה ראוי להערכה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 18:24

MTA2311 כתב:טניס הוא משחק של שחצנים, אין מה לעשות. בשביל להצליח במשחק הזה, האגו שלך צריך להיות בגודל של סרינה וויליאמס בערך.
ולמרות זאת, רפא ורוג'ר שהם שניים מהשחקנים היותר מצליחים בהיסטוריה של המשחק, מצליחים לשמור על צניעות, וזה ראוי להערכה.

צודק, אחד הקטעים היותר שחצניים זה למחוא כפיים עם המחבט לשחקן היריב..
זה יכול לשגע אותך..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 16 יוני 2012, 18:24

MTA2311 כתב:ולמרות זאת, רפא ורוג'ר שהם שניים מהשחקנים היותר מצליחים בהיסטוריה של המשחק, מצליחים לשמור על צניעות, וזה ראוי להערכה.

מסכים. לא מתאים פה לאנשים להתעסק בשטויות והשוואות מי שחצן יותר. שניהם ספורטאים גדולים מכל הבחינות. יש לי הרבה הערכה לנדאל למרות שאני אוהד פדרר.

יוני, גם רפא רב עם שופטים, נו אז מה? קורה לכל אחד. הSHUT UP לפינה של נובאק הם הרוויחו ביושר. "לרמות בנקודות" לא שווה תגובה בכלל.
עוד מעט תלכו עוד יותר אחורה ותזכירו את הריב של רפא עם סונדרלינג ועוד כל מיני שטויות כאלה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 18:40

ליאב, הבקבוקים זה איזשהו קטע שהוא מסדר את הבקבוקים בצורה מאוד מסויימת עם הטיקטים לכיוונים מסויימים. OCD כבר אמרנו? :-)

MTA, לא הייתי אומר משחק של שחצנים, אלא משחק של אנשים בטוחים בעצמם ולא קורסים תחת הלחץ של הקהל והמצלמות. לא כל אחד בנוי לזה.
אני בטוח שישנם המון טניסאים נפלאים שלא הגיעו לכלום, רק בגלל העניין הזה, וזה גם משהו שמבדיל לדעתי בין הטופ, לבין השחקנים במקומות ה20-30.

מישה, באמת אין מה לדבר על זה, אבל אני לא התחלתי את הדיון, אלא רק הגבתי לטענה המופרכת של יפתח. בכל אופן, בחיים, אבל בחיים לא תשמע את רפא
אומר לקהל לשתוק, בטח לא להורים של היריב שלו. גם לא תשמע את רפא אומר לשופט "אני אדבר מתי שאני רוצה, אתה לא תגיד לי להיות בשקט,...." וכו'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 16 יוני 2012, 19:00

אפשר לחשוב, מה הוא כבר אמר. רפא רב מספיק עם השופטים בעצמו:
http://www.youtube.com/watch?v=BJgYfTmz ... re=related לא יודע מה הוא אומר לו שם בספרדית אבל זה לא נשמע נחמד במיוחד ויש עוד כמה כאלה.
גם סמפראס רב עם שופטים, בעצם כמעט כל שחקן עושה את זה מתישהו. לעשות מזה עניין? לא רציני.

פדרר אמר לאנשים של נובאק be quiet. יש גם איזשהו טקט שהצופים, בטח משפחות של טניסאים, צריכים לשמור. מאחר ומשפחתו של נובאק לא בדיוק ידועה בזה (אני מזכיר שאמא של נובאק אמרה אחרי הסלאם הראשון של בנה :"המלך מת, יחיה המלך החדש") אני לא מאשים אותו.

ניוזפלאש: פדרר גם בנאדם והוא מתרגז לפעמים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2012, 19:02

jol9 כתב:ליאב, הבקבוקים זה איזשהו קטע שהוא מסדר את הבקבוקים בצורה מאוד מסויימת עם הטיקטים לכיוונים מסויימים. OCD כבר אמרנו? :-)

MTA, לא הייתי אומר משחק של שחצנים, אלא משחק של אנשים בטוחים בעצמם ולא קורסים תחת הלחץ של הקהל והמצלמות. לא כל אחד בנוי לזה.
אני בטוח שישנם המון טניסאים נפלאים שלא הגיעו לכלום, רק בגלל העניין הזה, וזה גם משהו שמבדיל לדעתי בין הטופ, לבין השחקנים במקומות ה20-30.

מישה, באמת אין מה לדבר על זה, אבל אני לא התחלתי את הדיון, אלא רק הגבתי לטענה המופרכת של יפתח. בכל אופן, בחיים, אבל בחיים לא תשמע את רפא
אומר לקהל לשתוק, בטח לא להורים של היריב שלו. גם לא תשמע את רפא אומר לשופט "אני אדבר מתי שאני רוצה, אתה לא תגיד לי להיות בשקט,...." וכו'.

צריך להיות טיפוס מאוד מיוחד, בשביל לשרוד את הלחצים הנפשיים והפיזיים המטורפים שיש בספורט הזה, בלי לפתח מידה מסויימת של שחצנות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: עולם הטניס2 - מישהו יפריע לרפא לקחת עוד RG?

הודעהעל ידי yiffy » 16 יוני 2012, 19:12

כולה אמרתי שנדאל מנסה להראות את השרירים שלו עם הגופיות הקצרות. זו לא טענה מופרחת בכלל בהתחשב בעובדה שאין עוד טניסאים שמשחקים ככה וגם לא היו מאז.

לדעתי ריב עם שופטים זה לא מדד לשחצנות, אבל כמו שמישה אמר, לנדאל היו לא פחות מאשר לפדרר.
היציאה ההיא על השופט בגמר מול דל-פוטרו הייתה באמת חריגה ומוגזמת - אבל באמת לא זכור לי משהו בסדר גודל של זה. ולא - להגיד להורים של נולה להיות בשקט זה לא פסול או לא במקום.

מישה, מה רע בקצת דיונים על פיקנטריה? :D
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 19:18

איך אני אוהב שיורדים קצת על השחקן שלכם אתם דוחפים שחקן אחר..
כמה שחקנים שיצא להם לשחק הרבה עם גופיות אתה רוצה שאני ארשום לך פה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 16 יוני 2012, 19:19

LIAV10 כתב:איך אני אוהב שיורדים קצת על השחקן שלכם אתם דוחפים שחקן אחר..
כמה שחקנים שיצא להם לשחק הרבה עם גופיות אתה רוצה שאני ארשום לך פה?

כמה שבא לך, אבל שיהיו טניסאים.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 19:19

yiffy כתב:כולה אמרתי שנדאל מנסה להראות את השרירים שלו עם הגופיות הקצרות. זו לא טענה מופרחת בכלל בהתחשב בעובדה שאין עוד טניסאים שמשחקים ככה וגם לא היו מאז.

לדעתי ריב עם שופטים זה לא מדד לשחצנות, אבל כמו שמישה אמר, לנדאל היו לא פחות מאשר לפדרר.
היציאה ההיא על השופט בגמר מול דל-פוטרו הייתה באמת חריגה ומוגזמת - אבל באמת לא זכור לי משהו בסדר גודל של זה. ולא - להגיד להורים של נולה להיות בשקט זה לא פסול או לא במקום.

מישה, מה רע בקצת דיונים על פיקנטריה? :D

טוב טוב... באמת שפדרר הוא בחור סבבה. אני פחות אוהב את ההתנהלות שלו, אבל לא סתם הוא נבחר איזה 20 פעם כטניסאי ההגון ביותר ע"י הטניסאים.

ד"א גם דלפוטרו, מונפיס, טומיק ואחרים שיחקו/משחקים עם חולצה ללא שרבולים

תמונה
תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 16 יוני 2012, 19:23

אצל דל פוטרו וטומיק זה ככה"נ חד פעמי - הם בד"כ עם חולצות. אני מתכוון לכאלה שמשחקים קונסיסטנטית אך ורק עם גופיות כמו שנדאל היה עד הפציעה של 08' (דרך אגב - הוא התבגר מכל הבחינות מאז הפציעה ההיא).

מונפיס הוא כנראה באמת המקרה הדומה היחיד. כמו שאפשר לראות - גם בהקשר שלו הסיבה דומה :)

אגב, זה לא לגמרי שלילי. סה"כ מי שיש לו מה להראות מוזמן (בינינו, אין לי תלונות כשטניסאיות עם נתונים מפגינות נוכחות) ואני מתאר לעצמי שבמקרה של נדאל זה עזר לחסויות/תדמית וכו'. זה רק קצת אגוטריפ, זה הכל.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 19:29

יוני לקח לי את כל הדוגמאות הטובות :D
דל פיירו ממש לא חד פעמי, זה היה יותר לפני הפציעה, אבל הוא זכור לי תמיד עם גופייה..

עריכה: פוטרו, פוטרו :fuck
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 16 יוני 2012, 19:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2012, 19:32

LIAV10 כתב:יוני לקח לי את כל הדוגמאות הטובות :D
דל פיירו ממש לא חד פעמי, זה היה יותר לפני הפציעה, אבל הוא זכור לי תמיד עם גופייה..

דל פיירו גם נועל נעלי פקקים, ולובש מכנסיים שבקושי עוברים את הביצים. איזה שחצן... 
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 19:33

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:יוני לקח לי את כל הדוגמאות הטובות :D

דל פיירו גם נועל נעלי פקקים, ולובש מכנסיים שבקושי עוברים את הביצים. איזה שחצן... 

והוא עוד מעז לקרוא לעצמו נסיך..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 19:48

בונ'ה איזה כיף... שרשור הטניס חי וקיים...

איפה אתם כשיש טורנירים? נותנים לי וליפתח לכתוב את השטויות שלנו אחד לשני, ולפעמים גם למישה??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 20:05

jol9 כתב:בונ'ה איזה כיף... שרשור הטניס חי וקיים...

איפה אתם כשיש טורנירים? נותנים לי וליפתח לכתוב את השטויות שלנו אחד לשני, ולפעמים גם למישה??

אני לא פה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד