~Box & 1~ כתב:שמואל1 כתב:דווקא בתחילת המשחק וגם במשחקים קודמים הוא הציג אחלה יכולת חדירה ופוסט אפ.
הוא פשוט צריך יותר את הכדור ביד, ויותר ביטחון כדי לקחת את השומר שלו באחד על אחד.
ריבאונד הגנה זה מפתח עבורו, הבעיה שראסל שואב את כולם בכוח כדי להשיג טריפל דאבלס.
פוסט אפ זה בונוס כשהוא נתקל במיס מאץ', אבל לא צריך להיות כלי עיקרי. בינתיים הוא נשען על זה יותר מדי כשמבודדים אותו.
הייתי שמח לראות אותו מפגין ניצוצות של שינוי כיוון ויכולת לנער את השומר שלו, אני חוזר על זה כמו תוכי אבל הוא יהיה חייב לחזק את הברכיים ואת כל שרירי הרגליים שמאפשרים lateal movement. כרגע הוא בעיקר עושה תנועות בקו ישר (יותר "שאריץ'" מאשר "לוקה"). זה מגביל את כל התקרה שלו כשחקן יוצר. היה נחמד לשמוע מבעל מקצוע עד כמה ניתן לשפר lateral movement ויכולת לייצר שינויי כיוון. ספורט 5 כבר עשו 10 ראיונות על אבדיה אבל אפילו פעם אחת לא ראיתי ששאלו את השאלות המקצועיות המתבקשות לגביו.
מסכים לגבי הריבאונד אבל הכל זה שאלה של אגרסיביות. קרה כבר שדני וראסל קפצו לריבאונד ודני לקח לו את זה וראסל לא עשה פרצוף. אם דני יבוא אגרסיבי לריבאונדים (גם בהתקפה הוא צריך להילחם יותר על ריבאונדים),לא ראסל ולא אף אחד יוכלו לבוא אליו בטענות.
לחזק שרירים בכיוון הלטרלי זו לא הבעיה, יש מגוון תרגילים רחב ואפשר אפילו לבצע אימוני התנגדות ספציפיים עם כדורסל והכל. הבעיה היא לנצל את העלייה בכוח כדי להוסיף כלים רלוונטים למשחק. היכולת לייצר קרוסאובר או כל הטעיה אחרת ולעבור באמצעותה שחקנים תלויה בהרבה יותר מיכולת משפורת לייצר כוח, יש פה היבט של זריזות, קשב, כיול (כלומר חיבור סקיל לקשב) ועוד המון משתנים פחות מוגדרים. באופן כללי זה מאוד לא פשוט ולא שכיח ששחקן פשוט מוסיף לעצמו סקיל, בטח בגיל של שחקן בוגרים כשהוא כבר יחסית מגובש. אבדיה לא עשה דברים כאלה ברמות פחות גבוהות (ככל שאני זוכר) ולכן הסבירות שיצליח פתאום להוסיף משהו כזה קטנה מאוד בעייני גם אם יעבוד על זה המון....