30 דצמבר 2020, 03:54
Shay_uzan כתב:אין שום סיבה שיקלע על 2 אנשים שגובהים ממנו בצבע שיש לך שחקן שמחכה בחוץ (אם הוא היה מחכה יותר בחוץ, אז אולי לא היו 2 שחקנים עליו). אני לא מבין, הוא צריך לזרוק כשלא צריך בשביל להשיג יותר נקודות? ממש לא, פשוט תבינו שהוא לא יקלע 30 נקודות במשחק הרביעי שלו.שמואל1 כתב:כשיש שחקן פנוי אין בעיה שימסור.Shay_uzan כתב:מה אתה רוצה ממנו, לזרוק בכוח ולהחטיא? מסרו לו את הכדור פעמים שהיו איבוד של המוסר. יש שחקן פנוי בצבע מול שלשה על בן אדם, הוא צריך למסור לאדם שפנוי בצבע ואם הוא לא היה עושה את זה הוא היה משחק רע, הוא משחק חכם, הוא משחק יעיל ב2 צדדי המגרש והוא משחק טוב, בנקודות יבואו.שמואל1 כתב:חייב לספק נקודות או לזרוק יותר מפעם אחת ב 8 דקות. שיתקיף את הטבעת.Shay_uzan כתב:לא יודע מה איתכם, אבל הוא ורסטילי ברמות. החטיא שלשה ושאר המסירות שלו לאופן לוק או שלא נמסרו או שנמסרו לא נכון והמוסר איבד אבל כשהכדור היה אצלו הוא מסר מסירות חכמות.
3 ריבאונדים 3 אסיסטים וחסימה ב8 דקות, לא הכל זה נקודות, זה עוד יקרה
אגב שלא נדבר על הקצב המשחק המאוד איטי שלא מאפשר לקלוע כמו שאתם רוצים
הבעיה שיש מצבים שהוא מוסר כשלא צריך, רק כדי להיפטר מהכדור.
היו לו שתי מסירות לווסטברוק שסתם תקעו את ההתקפה. במקום הוא היה יכול לקחת שלשה או לתקוף את מרקאנן.
על מסירה אחת או 2 לשחקנים שהיו באותו מצב כמוהו לא אומרים שהוא משחק לא טוב. וואסטברוק עשה 2 טעויות במסירה שגרמו לאיבוד כאשר הוא מסר לדני בלבד, אז בוא ניכנס לפרופרציות
30 דצמבר 2020, 03:56
עידן כתב:Shay_uzan כתב:הם מימשו את האופציה עליו ועל הצימורה לפני יומים שלושה אז אני לא בטוח שזה יקרהעידן כתב:שמואל1 כתב:יכול להיות. אבל הוא ישחק בעמדה 3, כי בעמדה 4 יש כבר את הצ'ימורה וברטאנס. דני או בונגה יפתחו ב 3, וטרוי בראון יעבור ל 2.עידן כתב:
ייתכן שדני יירד לספסל ויוביל את המחליפים, כשבונגה יפתח ב-3. גם לא בטוח שזה יהיה לרעתו.
טרוי בראון הוא סווינגמן בהגדרה, אין סיבה שהוא יעבור בלעדית לעמדה 2. ובכלל עם איך שהוא משחק בינתיים, גם יכול להיות שבכלל יעבור לקבוצה אחרת...
אז שכחו ממה שאמרתי. לא ידעתי שמימשו עליו את האופציה. יישאר וימשיך להתנדנד בין עמדות 2 ל-3 לספסל
30 דצמבר 2020, 04:01
Shay_uzan כתב:אין שום סיבה שיקלע על 2 אנשים שגובהים ממנו בצבע שיש לך שחקן שמחכה בחוץ (אם הוא היה מחכה יותר בחוץ, אז אולי לא היו 2 שחקנים עליו). אני לא מבין, הוא צריך לזרוק כשלא צריך בשביל להשיג יותר נקודות? ממש לא, פשוט תבינו שהוא לא יקלע 30 נקודות במשחק הרביעי שלו.שמואל1 כתב:כשיש שחקן פנוי אין בעיה שימסור.Shay_uzan כתב:מה אתה רוצה ממנו, לזרוק בכוח ולהחטיא? מסרו לו את הכדור פעמים שהיו איבוד של המוסר. יש שחקן פנוי בצבע מול שלשה על בן אדם, הוא צריך למסור לאדם שפנוי בצבע ואם הוא לא היה עושה את זה הוא היה משחק רע, הוא משחק חכם, הוא משחק יעיל ב2 צדדי המגרש והוא משחק טוב, בנקודות יבואו.שמואל1 כתב:חייב לספק נקודות או לזרוק יותר מפעם אחת ב 8 דקות. שיתקיף את הטבעת.Shay_uzan כתב:לא יודע מה איתכם, אבל הוא ורסטילי ברמות. החטיא שלשה ושאר המסירות שלו לאופן לוק או שלא נמסרו או שנמסרו לא נכון והמוסר איבד אבל כשהכדור היה אצלו הוא מסר מסירות חכמות.
3 ריבאונדים 3 אסיסטים וחסימה ב8 דקות, לא הכל זה נקודות, זה עוד יקרה
היו לו שתי מסירות לווסטברוק שסתם תקעו את ההתקפה. במקום הוא היה יכול לקחת שלשה או לתקוף את מרקאנן.
על מסירה אחת או 2 לשחקנים שהיו באותו מצב כמוהו לא אומרים שהוא משחק לא טוב. וואסטברוק עשה 2 טעויות במסירה שגרמו לאיבוד כאשר הוא מסר לדני בלבד, אז בוא ניכנס לפרופרציות
30 דצמבר 2020, 04:03
הוא צריך להעז יותר אבל מנגד גם לא לעשות טעויות, הפעם זה פחות תעוזה ויותר לעשות דברים שהן לא טעויותאחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:אין שום סיבה שיקלע על 2 אנשים שגובהים ממנו בצבע שיש לך שחקן שמחכה בחוץ (אם הוא היה מחכה יותר בחוץ, אז אולי לא היו 2 שחקנים עליו). אני לא מבין, הוא צריך לזרוק כשלא צריך בשביל להשיג יותר נקודות? ממש לא, פשוט תבינו שהוא לא יקלע 30 נקודות במשחק הרביעי שלו.שמואל1 כתב:כשיש שחקן פנוי אין בעיה שימסור.Shay_uzan כתב:מה אתה רוצה ממנו, לזרוק בכוח ולהחטיא? מסרו לו את הכדור פעמים שהיו איבוד של המוסר. יש שחקן פנוי בצבע מול שלשה על בן אדם, הוא צריך למסור לאדם שפנוי בצבע ואם הוא לא היה עושה את זה הוא היה משחק רע, הוא משחק חכם, הוא משחק יעיל ב2 צדדי המגרש והוא משחק טוב, בנקודות יבואו.שמואל1 כתב:חייב לספק נקודות או לזרוק יותר מפעם אחת ב 8 דקות. שיתקיף את הטבעת.
אין מה לעשות, הוא צריך להעיז יותר. דווקא בגלל שההזדמנויות שלו עם הכדור מעטות.
וכן, זו התחלה ועם הזמן הוא אמור להרגיש נוח יותר. אבל צריכים להגיד לו את זה בוושינגטון ואני מאמין שגם אומרים לו.
30 דצמבר 2020, 04:03
30 דצמבר 2020, 04:04
Shay_uzan כתב:הוא צריך להעז יותר אבל מנגד גם לא לעשות טעויות, הפעם זה פחות תעוזה ויותר לעשות דברים שהן לא טעויותאחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:אין שום סיבה שיקלע על 2 אנשים שגובהים ממנו בצבע שיש לך שחקן שמחכה בחוץ (אם הוא היה מחכה יותר בחוץ, אז אולי לא היו 2 שחקנים עליו). אני לא מבין, הוא צריך לזרוק כשלא צריך בשביל להשיג יותר נקודות? ממש לא, פשוט תבינו שהוא לא יקלע 30 נקודות במשחק הרביעי שלו.שמואל1 כתב:כשיש שחקן פנוי אין בעיה שימסור.Shay_uzan כתב:מה אתה רוצה ממנו, לזרוק בכוח ולהחטיא? מסרו לו את הכדור פעמים שהיו איבוד של המוסר. יש שחקן פנוי בצבע מול שלשה על בן אדם, הוא צריך למסור לאדם שפנוי בצבע ואם הוא לא היה עושה את זה הוא היה משחק רע, הוא משחק חכם, הוא משחק יעיל ב2 צדדי המגרש והוא משחק טוב, בנקודות יבואו.
וכן, זו התחלה ועם הזמן הוא אמור להרגיש נוח יותר. אבל צריכים להגיד לו את זה בוושינגטון ואני מאמין שגם אומרים לו.
שהוא צריך להעז יותר, אני שם לב לזה, הפעם הייתה אולי פעם או פעמים שזה קרה בזמן שהדיון הזה קרה
30 דצמבר 2020, 04:05
שמואל1 כתב:שוב דני מסתבך בבעיית עבירות. חבל.
30 דצמבר 2020, 04:08
30 דצמבר 2020, 04:09
לא הכוונה שלי, הוא עושה ויעשה טעויות, הוא לא צריך לעשות אותן בכוח אם יש לו אופציה יותר טובה על המגרש.אחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:הוא צריך להעז יותר אבל מנגד גם לא לעשות טעויות, הפעם זה פחות תעוזה ויותר לעשות דברים שהן לא טעויותאחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:אין שום סיבה שיקלע על 2 אנשים שגובהים ממנו בצבע שיש לך שחקן שמחכה בחוץ (אם הוא היה מחכה יותר בחוץ, אז אולי לא היו 2 שחקנים עליו). אני לא מבין, הוא צריך לזרוק כשלא צריך בשביל להשיג יותר נקודות? ממש לא, פשוט תבינו שהוא לא יקלע 30 נקודות במשחק הרביעי שלו.שמואל1 כתב:כשיש שחקן פנוי אין בעיה שימסור.
שהוא צריך להעז יותר, אני שם לב לזה, הפעם הייתה אולי פעם או פעמים שזה קרה בזמן שהדיון הזה קרה
לא, זה לא נכון. הפוך. הוא צריך לעשות טעויות. רק ככה לומדים ומתקדמים. וכשאתה רוקי, יותר סלחניים כלפייך כשאתה עושה טעויות. אז אין זמן טוב יותר.
30 דצמבר 2020, 04:10
אני לא יודע לגבי העבירות שנשרקו לו ברבע השני, בלי קשר, יש מלא שריקות מיותרות, גם בראטנס לדעתי לא היה אמור לצאת בגלל עבירותעידן כתב:שמואל1 כתב:שוב דני מסתבך בבעיית עבירות. חבל.
הוא שומר חזק, בפלייאוף לא היו שורקים לו אותן לדעתי, אבל אנחנו לא בפלייאוף. הוא ילמד.
30 דצמבר 2020, 04:13
Shay_uzan כתב:לא הכוונה שלי, הוא עושה ויעשה טעויות, הוא לא צריך לעשות אותן בכוח אם יש לו אופציה יותר טובה על המגרש.
Shay_uzan כתב:אני לא יודע לגבי העבירות שנשרקו לו ברבע השני, בלי קשר, יש מלא שריקות מיותרות, גם בראטנס לדעתי לא היה אמור לצאת בגלל עבירותעידן כתב:שמואל1 כתב:שוב דני מסתבך בבעיית עבירות. חבל.
הוא שומר חזק, בפלייאוף לא היו שורקים לו אותן לדעתי, אבל אנחנו לא בפלייאוף. הוא ילמד.
30 דצמבר 2020, 04:30
ידוע ומסכים..עידן כתב:Shay_uzan כתב:אני לא יודע לגבי העבירות שנשרקו לו ברבע השני, בלי קשר, יש מלא שריקות מיותרות, גם בראטנס לדעתי לא היה אמור לצאת בגלל עבירותעידן כתב:שמואל1 כתב:שוב דני מסתבך בבעיית עבירות. חבל.
בסדר, גם שרקו לזכותו עבירת תוקף שהייתה גבולית מאוד. מסכים איתך שיש הרבה שריקות שגויות/מיותרות, אבל גם במקרה הזה אין ברירה - הוא צריך ללמוד להימנע מהן, אין שום סיבה שיעשה 3 עבירות ב-10 דקות משחק.
30 דצמבר 2020, 04:32
30 דצמבר 2020, 04:45
Shay_uzan כתב:למישהו יש מושג מה יש למאמן הזה נגד בונגה? מספיק טוב לחמישיה אבל הוא מוריד אותו פעם אחת ולא מחזיר
30 דצמבר 2020, 05:00
30 דצמבר 2020, 05:06
30 דצמבר 2020, 05:07
אחדשיודע כתב:ווסטברוק לבד מתחת לסל, ומה הוא עושה? מוסר החוצה כדי לנסות להשיג אסיסט שיקרב אותו לטריפל דאבל. ה-דוגמה לשחקן שרודף אחרי מספרים אישיים.
30 דצמבר 2020, 05:08