עידן כתב:אחדשיודע כתב:ווסטברוק לבד מתחת לסל, ומה הוא עושה? מוסר החוצה כדי לנסות להשיג אסיסט שיקרב אותו לטריפל דאבל. ה-דוגמה לשחקן שרודף אחרי מספרים אישיים.
ועדיין, הוא בערך השחקן היחיד על המגרש שנראה שאכפת לו
ברור. אכפת לו מהטריפל דאבל שלו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:אחדשיודע כתב:ווסטברוק לבד מתחת לסל, ומה הוא עושה? מוסר החוצה כדי לנסות להשיג אסיסט שיקרב אותו לטריפל דאבל. ה-דוגמה לשחקן שרודף אחרי מספרים אישיים.
אחדשיודע כתב:עידן כתב:אחדשיודע כתב:ווסטברוק לבד מתחת לסל, ומה הוא עושה? מוסר החוצה כדי לנסות להשיג אסיסט שיקרב אותו לטריפל דאבל. ה-דוגמה לשחקן שרודף אחרי מספרים אישיים.
עידן כתב:אחדשיודע כתב:עידן כתב:אחדשיודע כתב:ווסטברוק לבד מתחת לסל, ומה הוא עושה? מוסר החוצה כדי לנסות להשיג אסיסט שיקרב אותו לטריפל דאבל. ה-דוגמה לשחקן שרודף אחרי מספרים אישיים.
שיהיה אכפת לו מהטריפל דאבל. אני מסכים שהוא לוקח זריקות נוראיות מחצי מרחק, ואני לא פוסל את זה שגם חיפוש המסירה שציינת זה בשביל הטריפל דאבל, אבל גארד שלוקח 15 ריבאונד למשחק זה לא "ריפוד סטטיסטיקה", זה מאמץ. אחרת כל גארד היה לוקח כמות כזו של ריבאונד.
שאר הקבוצה פשוט לא מתאמצת בשיט ולא אכפת לה מכלום.
עידן כתב:אחדשיודע כתב:עידן כתב:אחדשיודע כתב:ווסטברוק לבד מתחת לסל, ומה הוא עושה? מוסר החוצה כדי לנסות להשיג אסיסט שיקרב אותו לטריפל דאבל. ה-דוגמה לשחקן שרודף אחרי מספרים אישיים.
שיהיה אכפת לו מהטריפל דאבל. אני מסכים שהוא לוקח זריקות נוראיות מחצי מרחק, ואני לא פוסל את זה שגם חיפוש המסירה שציינת זה בשביל הטריפל דאבל, אבל גארד שלוקח 15 ריבאונד למשחק זה לא "ריפוד סטטיסטיקה", זה מאמץ. אחרת כל גארד היה לוקח כמות כזו של ריבאונד.
שאר הקבוצה פשוט לא מתאמצת בשיט ולא אכפת לה מכלום.
ShiriV כתב:האמת, התחלתי לרחם על דני שנפל לקבוצה הזאת. כדורסל מכוער, סוליסטי, לא חכם בלשון המעטה, שני סופרסטארים שלרוב משחקים לבד ובשביל הסטטיסטיקה האישית ועושים אינספור שגיאות, מאמן חלש.. מגיע לו יותר מזה. הוא פשוט לא מתאים לשם. השכל שלו מתבזבז.
עידן כתב:ShiriV כתב:האמת, התחלתי לרחם על דני שנפל לקבוצה הזאת. כדורסל מכוער, סוליסטי, לא חכם בלשון המעטה, שני סופרסטארים שלרוב משחקים לבד ובשביל הסטטיסטיקה האישית ועושים אינספור שגיאות, מאמן חלש.. מגיע לו יותר מזה. הוא פשוט לא מתאים לשם. השכל שלו מתבזבז.
אין מה לעשות, הוא צריך להתמודד עם זה. גם שיקגו קבוצה נוראית, זה לא ששם היה לו טוב בהרבה מהבחינה הזו.
ShiriV כתב:עידן כתב:ShiriV כתב:האמת, התחלתי לרחם על דני שנפל לקבוצה הזאת. כדורסל מכוער, סוליסטי, לא חכם בלשון המעטה, שני סופרסטארים שלרוב משחקים לבד ובשביל הסטטיסטיקה האישית ועושים אינספור שגיאות, מאמן חלש.. מגיע לו יותר מזה. הוא פשוט לא מתאים לשם. השכל שלו מתבזבז.
אין מה לעשות, הוא צריך להתמודד עם זה. גם שיקגו קבוצה נוראית, זה לא ששם היה לו טוב בהרבה מהבחינה הזו.
זה שהוא צריך להתמודד עם זה לא הופך את מה שכתבתי ללא רלוונטי.
ברור שהוא יצטרך למצוא את הנישה שתוציא אותו הכי טוב בקבוצה הזאת אבל זו תהיה משימה קשה. לא קל לשחק בקבוצה עם טיקט של לוזרית
Shay_uzan כתב:חייב לציין, למרות שהם רעים ומאכזבים... דני ממש לא כזה. שורה סטטיסטית יפה יש לו
אחדשיודע כתב:סלח לי, אבל זה מאמץ מיותר. ברוב המקרים, הוא פשוט לוקח לשחקן אחר מהקבוצה שלו את הריבאונד ומבזבז אנרגיה לשווא. אם היית רואה אותו לעיתים קרובות באוקלהומה למשל, היית רואה מה זה. הבנאדם לקח לסטיבן אדאמס את כל הריבאונדים.
Only other time Russell Westbrook started a season 0-4 was 2018-19, his last in OKC. The Thunder wound up finishing 6th in the Western Conference. His OKC squad started 1-5 in 2014-15 (KD was hurt) & it was only the second time he's missed the playoffs
אני מסכים עם זה (ואני מראשוני המבקרים שלו) אבל זה השחקן וזה מי שהם בחרו להביא ואם נקח את כל השטויות שלו כחלק מהחבילה האם הוא האשם במצב של וושינגטון והאם הוא מאכזב שמה? לדעתי התשובות לשתי השאלות זה לא. הוא לא מכריח כמעט אסיסטים, הוא מכריח ריבאונדים רק בעונשין ולמרות שהוא הכוכב הוא מכריח מעט זריקות ביחס לחברים שלו ורוב נזריקות האלה עוד נסבלות ביחס לשאר (אהמ אהמ נאטו). יש 4-6 שחקנים שאני לא מאוכזב מהם ולא דופק את הראש על הקיר אוטומטית שהם נוגעים בכדור, הם: אבדיה, בראיינט, לופז, ראסל ואולי בראטנס (ואם אני ממש מתעקש, ביל).אחדשיודע כתב:הוא בערך היחידי שמקבל שם החלטות. להגיד שהן טובות? חלקן. הרבה יותר מידי החלטות רעות. יש לו יכולות אישיות מדהימות שהוא לא מנצל, לאורך כל הקריירה. לא נחשב שחקן חכם (ואני עדין).
Shay_uzan כתב:אני מסכים עם זה (ואני מראשוני המבקרים שלו) אבל זה השחקן וזה מי שהם בחרו להביא ואם נקח את כל השטויות שלו כחלק מהחבילה האם הוא האשם במצב של וושינגטון והאם הוא מאכזב שמה? לדעתי התשובות לשתי השאלות זה לא. הוא לא מכריח כמעט אסיסטים, הוא מכריח ריבאונדים רק בעונשין ולמרות שהוא הכוכב הוא מכריח מעט זריקות ביחס לחברים שלו ורוב נזריקות האלה עוד נסבלות ביחס לשאר (אהמ אהמ נאטו). יש 4-6 שחקנים שאני לא מאוכזב מהם ולא דופק את הראש על הקיר אוטומטית שהם נוגעים בכדור, הם: אבדיה, בראיינט, לופז, ראסל ואולי בראטנס (ואם אני ממש מתעקש, ביל).אחדשיודע כתב:הוא בערך היחידי שמקבל שם החלטות. להגיד שהן טובות? חלקן. הרבה יותר מידי החלטות רעות. יש לו יכולות אישיות מדהימות שהוא לא מנצל, לאורך כל הקריירה. לא נחשב שחקן חכם (ואני עדין).
יש בעיה בבניה שיש בה 2 כוכבים גארדים ושניהם לא מוצלחים מדי ל3, ספסל מחליפים שהאיי קיו שלהם שלילי והם מכריחים כל דבר ברמה שהם גורמים לי לחשוב שראסל באמת מתון בנושא וכל הדבר הזה בניצוחו (יותר נכון הפסדו) של מאמן שניהול הרוטציה שלו והמשחק שלו זוועתיים. אחרי כל זה (ועוד דברים שב6 בלילה קשה לי להיזכר בהם) להאשים את ראסל נשמע לי לא הגון במיוחד שאנחנו יודעים למה הוא מסוגל במובן הפחות טוב של המילה.
אגב, אם המצב הזה פוגע בדני? לא בטוח, אולי מורלית, אבל בנתיים הוא מוכיח את עצמו כאחד השחקנים החכמים, היעילים והבטוחים בקבוצה והוא מעמיד נתונים שביחס לשאר הרוקיז הוא *אולי* (אל תהרוג אותי) הכי טוב חוץ מוויסמן שניזון ממהשאריות של הדבר הזה שנקרא גולדן סטייט וכל זה עם שימוש מועט בכדור והתקפה הססנית במעט בכל הנוגע ללקיחת זריקות על חשבון חבריו. זה גם למה אני חושב שדני צריך להישאר דני ולעבוד חכם ולא להכריח וככה הוא יזכה בדקות שלו והנקודות יבואו כאשר הקבוצה תכיר אותו יותר טוב והביטחון שלו יעלה.
אחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:אני מסכים עם זה (ואני מראשוני המבקרים שלו) אבל זה השחקן וזה מי שהם בחרו להביא ואם נקח את כל השטויות שלו כחלק מהחבילה האם הוא האשם במצב של וושינגטון והאם הוא מאכזב שמה? לדעתי התשובות לשתי השאלות זה לא. הוא לא מכריח כמעט אסיסטים, הוא מכריח ריבאונדים רק בעונשין ולמרות שהוא הכוכב הוא מכריח מעט זריקות ביחס לחברים שלו ורוב נזריקות האלה עוד נסבלות ביחס לשאר (אהמ אהמ נאטו). יש 4-6 שחקנים שאני לא מאוכזב מהם ולא דופק את הראש על הקיר אוטומטית שהם נוגעים בכדור, הם: אבדיה, בראיינט, לופז, ראסל ואולי בראטנס (ואם אני ממש מתעקש, ביל).אחדשיודע כתב:הוא בערך היחידי שמקבל שם החלטות. להגיד שהן טובות? חלקן. הרבה יותר מידי החלטות רעות. יש לו יכולות אישיות מדהימות שהוא לא מנצל, לאורך כל הקריירה. לא נחשב שחקן חכם (ואני עדין).
יש בעיה בבניה שיש בה 2 כוכבים גארדים ושניהם לא מוצלחים מדי ל3, ספסל מחליפים שהאיי קיו שלהם שלילי והם מכריחים כל דבר ברמה שהם גורמים לי לחשוב שראסל באמת מתון בנושא וכל הדבר הזה בניצוחו (יותר נכון הפסדו) של מאמן שניהול הרוטציה שלו והמשחק שלו זוועתיים. אחרי כל זה (ועוד דברים שב6 בלילה קשה לי להיזכר בהם) להאשים את ראסל נשמע לי לא הגון במיוחד שאנחנו יודעים למה הוא מסוגל במובן הפחות טוב של המילה.
אגב, אם המצב הזה פוגע בדני? לא בטוח, אולי מורלית, אבל בנתיים הוא מוכיח את עצמו כאחד השחקנים החכמים, היעילים והבטוחים בקבוצה והוא מעמיד נתונים שביחס לשאר הרוקיז הוא *אולי* (אל תהרוג אותי) הכי טוב חוץ מוויסמן שניזון ממהשאריות של הדבר הזה שנקרא גולדן סטייט וכל זה עם שימוש מועט בכדור והתקפה הססנית במעט בכל הנוגע ללקיחת זריקות על חשבון חבריו. זה גם למה אני חושב שדני צריך להישאר דני ולעבוד חכם ולא להכריח וככה הוא יזכה בדקות שלו והנקודות יבואו כאשר הקבוצה תכיר אותו יותר טוב והביטחון שלו יעלה.
אתה כנראה לא שם לב לפרטים הקטנים במקרה שלו. הוא מכריח, כמעט בכל הזדמנות. ריבאונד, אסיסטים, זריקות. למה אין מספיק תנועת כדור בוושינגטון? כי ווסטברוק עושה אחד משניים: זורק לסל, או מכריח מסירות לביל (בעיקר לו, אבל לא רק לו) כדי שיסיים ויזקוף לזכותו אסיסט. מבחינתו, שחקן שקיבל ממנו מסירה - צריך לזרוק ולא להעביר את הכדור הלאה. וזה, לא כדורסל. אני לא ״מאשים״ אותו בהפסדים שלהם, זה לא מעניין אותי. אני מדבר עליו כשחקן. היתרונות (יכולות אישיות ואתלטיות מדהימה) לעומת החסרונות (רודף אחרי סטטיסטיקה אישית יותר מאשר אחרי ניצחונות).
וכן, בלי ספק זה פוגע באבדיה. אין שאלה בכלל לטעמי. אבדיה חי על תנועת כדור, בטח כשהוא לא מנהל התקפות. וכרגע הבחור ״שלנו״ אנמי מידי, איך שלא תסובב את זה. חלק באשמתו וחלק (גדול) בגלל שיטת המשחק של הקבוצה והאופי של השחקנים לצידו. ללא קשר לווסטברוק ואחרים - הוא חייב לקבל על עצמו יותר, בטח כשהוא מקבל את הכדור. לא מספיק לחכות מחוץ לקשת ולזרוק שלשות מידי פעם. זה אופי של שחקנים משלימים.
סטטיסטית, בהשוואה לרוקיס אחרים במחזור שלו, אפשר לראות פה איפה הוא ממוקם בכל מיני אספקטים של המשחקים (לא סטט׳ מתקדמת): https://hashtagbasketball.com/nba-rookie-rankings
הוא לא צריך ״להכריח״. הוא צריך להעיז, לנסות דברים, לבקש את הכדור (ופחות להסתתר/להיפטר מהכדור). לטעות זה לא דבר רע, בטח לא בהתחלה. אתה לומד מזה ומשתפר. לקלוע שלשות זה נחמד וחשוב, אבל צריך עוד דברים בארסנל ההתקפי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים