דני אבדיה נבחר במקום ה 9 ע"י וושינגטון וויזארדס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה נבחר במקום ה 9 ע"י וושינגטון וויזארדס

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 דצמבר 2020, 05:08

עידן כתב:
אחדשיודע כתב:ווסטברוק לבד מתחת לסל, ומה הוא עושה? מוסר החוצה כדי לנסות להשיג אסיסט שיקרב אותו לטריפל דאבל. ה-דוגמה לשחקן שרודף אחרי מספרים אישיים.

ועדיין, הוא בערך השחקן היחיד על המגרש שנראה שאכפת לו

ברור. אכפת לו מהטריפל דאבל שלו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי עידן » 30 דצמבר 2020, 05:11

אחדשיודע כתב:
עידן כתב:
אחדשיודע כתב:ווסטברוק לבד מתחת לסל, ומה הוא עושה? מוסר החוצה כדי לנסות להשיג אסיסט שיקרב אותו לטריפל דאבל. ה-דוגמה לשחקן שרודף אחרי מספרים אישיים.

שיהיה אכפת לו מהטריפל דאבל. אני מסכים שהוא לוקח זריקות נוראיות מחצי מרחק, ואני לא פוסל את זה שגם חיפוש המסירה שציינת זה בשביל הטריפל דאבל, אבל גארד שלוקח 15 ריבאונד למשחק זה לא "ריפוד סטטיסטיקה", זה מאמץ. אחרת כל גארד היה לוקח כמות כזו של ריבאונד.

שאר הקבוצה פשוט לא מתאמצת בשיט ולא אכפת לה מכלום.
עידן

הודעהעל ידי ShiriV » 30 דצמבר 2020, 05:14

האמת, התחלתי לרחם על דני שנפל לקבוצה הזאת. כדורסל מכוער, סוליסטי, לא חכם בלשון המעטה, שני סופרסטארים שלרוב משחקים לבד ובשביל הסטטיסטיקה האישית ועושים אינספור שגיאות, מאמן חלש.. מגיע לו יותר מזה. הוא פשוט לא מתאים לשם. השכל שלו מתבזבז.
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 דצמבר 2020, 05:14

עידן כתב:
אחדשיודע כתב:
עידן כתב:

שיהיה אכפת לו מהטריפל דאבל. אני מסכים שהוא לוקח זריקות נוראיות מחצי מרחק, ואני לא פוסל את זה שגם חיפוש המסירה שציינת זה בשביל הטריפל דאבל, אבל גארד שלוקח 15 ריבאונד למשחק זה לא "ריפוד סטטיסטיקה", זה מאמץ. אחרת כל גארד היה לוקח כמות כזו של ריבאונד.

סלח לי, אבל זה מאמץ מיותר. ברוב המקרים, הוא פשוט לוקח לשחקן אחר מהקבוצה שלו את הריבאונד ומבזבז אנרגיה לשווא. אם היית רואה אותו לעיתים קרובות באוקלהומה למשל, היית רואה מה זה. הבנאדם לקח לסטיבן אדאמס את כל הריבאונדים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 30 דצמבר 2020, 05:14

עידן כתב:
אחדשיודע כתב:
עידן כתב:

אני חושב שהקבוצה רוצה, בטח את הניצחון הראשון לעונה, אבל באמת שחסרה שם איכות, בטח שבחמישיה השניה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי עידן » 30 דצמבר 2020, 05:15

ShiriV כתב:האמת, התחלתי לרחם על דני שנפל לקבוצה הזאת. כדורסל מכוער, סוליסטי, לא חכם בלשון המעטה, שני סופרסטארים שלרוב משחקים לבד ובשביל הסטטיסטיקה האישית ועושים אינספור שגיאות, מאמן חלש.. מגיע לו יותר מזה. הוא פשוט לא מתאים לשם. השכל שלו מתבזבז.

אין מה לעשות, הוא צריך להתמודד עם זה. גם שיקגו קבוצה נוראית, זה לא ששם היה לו טוב בהרבה מהבחינה הזו.
עידן

הודעהעל ידי ShiriV » 30 דצמבר 2020, 05:18

עידן כתב:
ShiriV כתב:האמת, התחלתי לרחם על דני שנפל לקבוצה הזאת. כדורסל מכוער, סוליסטי, לא חכם בלשון המעטה, שני סופרסטארים שלרוב משחקים לבד ובשביל הסטטיסטיקה האישית ועושים אינספור שגיאות, מאמן חלש.. מגיע לו יותר מזה. הוא פשוט לא מתאים לשם. השכל שלו מתבזבז.

אין מה לעשות, הוא צריך להתמודד עם זה. גם שיקגו קבוצה נוראית, זה לא ששם היה לו טוב בהרבה מהבחינה הזו.

זה שהוא צריך להתמודד עם זה לא הופך את מה שכתבתי ללא רלוונטי.
ברור שהוא יצטרך למצוא את הנישה שתוציא אותו הכי טוב בקבוצה הזאת אבל זו תהיה משימה קשה. לא קל לשחק בקבוצה עם טיקט של לוזרית
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי עידן » 30 דצמבר 2020, 05:22

ShiriV כתב:
עידן כתב:

זה שהוא צריך להתמודד עם זה לא הופך את מה שכתבתי ללא רלוונטי.
ברור שהוא יצטרך למצוא את הנישה שתוציא אותו הכי טוב בקבוצה הזאת אבל זו תהיה משימה קשה. לא קל לשחק בקבוצה עם טיקט של לוזרית

לא אמרתי שלא רלוונטי, פשוט לא חושב שצריך לרחם עליו. רוב קבוצות הלוטרי הן כאלו. בכולן זו משימה קשה לבלוט בעונה הראשונה.
עידן

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 דצמבר 2020, 05:27

אתה צודק לגבי הרמה של הקבוצות בלוטרי. אבל שירי צודקת בזה שעבורו הסיטואציה בוושינגטון אפילו קשה יותר מאשר בקבוצות אחרות.
וכן, הוא ייצטרך למצוא את הדרכים לבלוט. זה מה יש.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Shay_uzan » 30 דצמבר 2020, 05:40

חייב לציין, למרות שהם רעים ומאכזבים... דני ממש לא כזה. שורה סטטיסטית יפה יש לו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

Re: דני אבדיה נבחר במקום ה 9 ע

הודעהעל ידי Weems13 » 30 דצמבר 2020, 05:43

Shay_uzan כתב:חייב לציין, למרות שהם רעים ומאכזבים... דני ממש לא כזה. שורה סטטיסטית יפה יש לו

יכל אפילו לרשום שורה סטטיסטית טובה יותר אם לא היה משחק על שני סוליסטים. או אם היה משחק בקבוצה עם שיטה. הכדורסל של וושינגטון בשני צידי המגרש זה כנראה הכדורסל הגרוע והמכוער ביותר שראיתי בחיי.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 דצמבר 2020, 06:35

אחדשיודע כתב:סלח לי, אבל זה מאמץ מיותר. ברוב המקרים, הוא פשוט לוקח לשחקן אחר מהקבוצה שלו את הריבאונד ומבזבז אנרגיה לשווא. אם היית רואה אותו לעיתים קרובות באוקלהומה למשל, היית רואה מה זה. הבנאדם לקח לסטיבן אדאמס את כל הריבאונדים.

סרטון שממחיש טוב את הרדיפה שלו אחר הסטטיסטיקה האישית:

בעניין אחר.
Only other time Russell Westbrook started a season 0-4 was 2018-19, his last in OKC. The Thunder wound up finishing 6th in the Western Conference. His OKC squad started 1-5 in 2014-15 (KD was hurt) & it was only the second time he's missed the playoffs
אחדשיודע

הודעהעל ידי Shay_uzan » 30 דצמבר 2020, 07:05

ולמרות כל זה, ראסל לוקח החלטות יותר חכמות מ90% מהקבוצה... אני באמת חשבתי שיהיה איתו הרבה יותר רע ממה שהוא אבל בסופו של דבר, אולי אם היה להם קלעי יותר טוב במקומו זה היה עוזר להם אבל הוא מהטופ 4 בקבלת החלטות שם
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 דצמבר 2020, 07:11

הוא בערך היחידי שמקבל שם החלטות. להגיד שהן טובות? חלקן. הרבה יותר מידי החלטות רעות. יש לו יכולת אישית מדהימה שהוא לא ממצה בעקבות הרדיפה אחר הסטטיסטיקה, לאורך כל הקריירה - ובעיקר בשנים האחרונות. ובכלל, לא נחשב שחקן חכם (ואני עדין).
אחדשיודע

הודעהעל ידי Shay_uzan » 30 דצמבר 2020, 07:45

אחדשיודע כתב:הוא בערך היחידי שמקבל שם החלטות. להגיד שהן טובות? חלקן. הרבה יותר מידי החלטות רעות. יש לו יכולות אישיות מדהימות שהוא לא מנצל, לאורך כל הקריירה. לא נחשב שחקן חכם (ואני עדין).
אני מסכים עם זה (ואני מראשוני המבקרים שלו) אבל זה השחקן וזה מי שהם בחרו להביא ואם נקח את כל השטויות שלו כחלק מהחבילה האם הוא האשם במצב של וושינגטון והאם הוא מאכזב שמה? לדעתי התשובות לשתי השאלות זה לא. הוא לא מכריח כמעט אסיסטים, הוא מכריח ריבאונדים רק בעונשין ולמרות שהוא הכוכב הוא מכריח מעט זריקות ביחס לחברים שלו ורוב נזריקות האלה עוד נסבלות ביחס לשאר (אהמ אהמ נאטו). יש 4-6 שחקנים שאני לא מאוכזב מהם ולא דופק את הראש על הקיר אוטומטית שהם נוגעים בכדור, הם: אבדיה, בראיינט, לופז, ראסל ואולי בראטנס (ואם אני ממש מתעקש, ביל).
יש בעיה בבניה שיש בה 2 כוכבים גארדים ושניהם לא מוצלחים מדי ל3, ספסל מחליפים שהאיי קיו שלהם שלילי והם מכריחים כל דבר ברמה שהם גורמים לי לחשוב שראסל באמת מתון בנושא וכל הדבר הזה בניצוחו (יותר נכון הפסדו) של מאמן שניהול הרוטציה שלו והמשחק שלו זוועתיים. אחרי כל זה (ועוד דברים שב6 בלילה קשה לי להיזכר בהם) להאשים את ראסל נשמע לי לא הגון במיוחד שאנחנו יודעים למה הוא מסוגל במובן הפחות טוב של המילה.

אגב, אם המצב הזה פוגע בדני? לא בטוח, אולי מורלית, אבל בנתיים הוא מוכיח את עצמו כאחד השחקנים החכמים, היעילים והבטוחים בקבוצה והוא מעמיד נתונים שביחס לשאר הרוקיז הוא *אולי* (אל תהרוג אותי) הכי טוב חוץ מוויסמן שניזון ממהשאריות של הדבר הזה שנקרא גולדן סטייט וכל זה עם שימוש מועט בכדור והתקפה הססנית במעט בכל הנוגע ללקיחת זריקות על חשבון חבריו. זה גם למה אני חושב שדני צריך להישאר דני ולעבוד חכם ולא להכריח וככה הוא יזכה בדקות שלו והנקודות יבואו כאשר הקבוצה תכיר אותו יותר טוב והביטחון שלו יעלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 דצמבר 2020, 08:02

Shay_uzan כתב:
אחדשיודע כתב:הוא בערך היחידי שמקבל שם החלטות. להגיד שהן טובות? חלקן. הרבה יותר מידי החלטות רעות. יש לו יכולות אישיות מדהימות שהוא לא מנצל, לאורך כל הקריירה. לא נחשב שחקן חכם (ואני עדין).
אני מסכים עם זה (ואני מראשוני המבקרים שלו) אבל זה השחקן וזה מי שהם בחרו להביא ואם נקח את כל השטויות שלו כחלק מהחבילה האם הוא האשם במצב של וושינגטון והאם הוא מאכזב שמה? לדעתי התשובות לשתי השאלות זה לא. הוא לא מכריח כמעט אסיסטים, הוא מכריח ריבאונדים רק בעונשין ולמרות שהוא הכוכב הוא מכריח מעט זריקות ביחס לחברים שלו ורוב נזריקות האלה עוד נסבלות ביחס לשאר (אהמ אהמ נאטו). יש 4-6 שחקנים שאני לא מאוכזב מהם ולא דופק את הראש על הקיר אוטומטית שהם נוגעים בכדור, הם: אבדיה, בראיינט, לופז, ראסל ואולי בראטנס (ואם אני ממש מתעקש, ביל).
יש בעיה בבניה שיש בה 2 כוכבים גארדים ושניהם לא מוצלחים מדי ל3, ספסל מחליפים שהאיי קיו שלהם שלילי והם מכריחים כל דבר ברמה שהם גורמים לי לחשוב שראסל באמת מתון בנושא וכל הדבר הזה בניצוחו (יותר נכון הפסדו) של מאמן שניהול הרוטציה שלו והמשחק שלו זוועתיים. אחרי כל זה (ועוד דברים שב6 בלילה קשה לי להיזכר בהם) להאשים את ראסל נשמע לי לא הגון במיוחד שאנחנו יודעים למה הוא מסוגל במובן הפחות טוב של המילה.

אגב, אם המצב הזה פוגע בדני? לא בטוח, אולי מורלית, אבל בנתיים הוא מוכיח את עצמו כאחד השחקנים החכמים, היעילים והבטוחים בקבוצה והוא מעמיד נתונים שביחס לשאר הרוקיז הוא *אולי* (אל תהרוג אותי) הכי טוב חוץ מוויסמן שניזון ממהשאריות של הדבר הזה שנקרא גולדן סטייט וכל זה עם שימוש מועט בכדור והתקפה הססנית במעט בכל הנוגע ללקיחת זריקות על חשבון חבריו. זה גם למה אני חושב שדני צריך להישאר דני ולעבוד חכם ולא להכריח וככה הוא יזכה בדקות שלו והנקודות יבואו כאשר הקבוצה תכיר אותו יותר טוב והביטחון שלו יעלה.

אתה כנראה לא שם לב לפרטים הקטנים במקרה שלו. הוא מכריח, כמעט בכל הזדמנות. ריבאונד, אסיסטים, זריקות. למה אין מספיק תנועת כדור בוושינגטון? כי ווסטברוק עושה אחד משניים: זורק לסל, או מכריח מסירות לביל (בעיקר לו, אבל לא רק לו) כדי שיסיים ויזקוף לזכותו אסיסט. מבחינתו, שחקן שקיבל ממנו מסירה - צריך לזרוק ולא להעביר את הכדור הלאה. וזה, לא כדורסל. אני לא ״מאשים״ אותו בהפסדים שלהם, זה לא מעניין אותי. אני מדבר עליו כשחקן. היתרונות (יכולות אישיות ואתלטיות מדהימה) לעומת החסרונות (רודף אחרי סטטיסטיקה אישית יותר מאשר אחרי ניצחונות).

וכן, בלי ספק זה פוגע באבדיה. אין שאלה בכלל לטעמי. אבדיה חי על תנועת כדור, בטח כשהוא לא מנהל התקפות. וכרגע הבחור ״שלנו״ אנמי מידי, איך שלא תסובב את זה. חלק באשמתו וחלק (גדול) בגלל שיטת המשחק של הקבוצה והאופי של השחקנים לצידו. ללא קשר לווסטברוק ואחרים - הוא חייב לקבל על עצמו יותר, בטח כשהוא מקבל את הכדור. לא מספיק לחכות מחוץ לקשת ולזרוק שלשות מידי פעם. זה אופי של שחקנים משלימים.

סטטיסטית, בהשוואה לרוקיס אחרים במחזור שלו, אפשר לראות פה איפה הוא ממוקם בכל מיני אספקטים של המשחקים (לא סטט׳ מתקדמת): https://hashtagbasketball.com/nba-rookie-rankings

הוא לא צריך ״להכריח״. הוא צריך להעיז, לנסות דברים, לבקש את הכדור (ופחות להסתתר/להיפטר מהכדור). לטעות זה לא דבר רע, בטח לא בהתחלה. אתה לומד מזה ומשתפר. לקלוע שלשות זה נחמד וחשוב, אבל צריך עוד דברים בארסנל ההתקפי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Shay_uzan » 30 דצמבר 2020, 08:45

אחדשיודע כתב:
Shay_uzan כתב:

אתה כנראה לא שם לב לפרטים הקטנים במקרה שלו. הוא מכריח, כמעט בכל הזדמנות. ריבאונד, אסיסטים, זריקות. למה אין מספיק תנועת כדור בוושינגטון? כי ווסטברוק עושה אחד משניים: זורק לסל, או מכריח מסירות לביל (בעיקר לו, אבל לא רק לו) כדי שיסיים ויזקוף לזכותו אסיסט. מבחינתו, שחקן שקיבל ממנו מסירה - צריך לזרוק ולא להעביר את הכדור הלאה. וזה, לא כדורסל. אני לא ״מאשים״ אותו בהפסדים שלהם, זה לא מעניין אותי. אני מדבר עליו כשחקן. היתרונות (יכולות אישיות ואתלטיות מדהימה) לעומת החסרונות (רודף אחרי סטטיסטיקה אישית יותר מאשר אחרי ניצחונות).

וכן, בלי ספק זה פוגע באבדיה. אין שאלה בכלל לטעמי. אבדיה חי על תנועת כדור, בטח כשהוא לא מנהל התקפות. וכרגע הבחור ״שלנו״ אנמי מידי, איך שלא תסובב את זה. חלק באשמתו וחלק (גדול) בגלל שיטת המשחק של הקבוצה והאופי של השחקנים לצידו. ללא קשר לווסטברוק ואחרים - הוא חייב לקבל על עצמו יותר, בטח כשהוא מקבל את הכדור. לא מספיק לחכות מחוץ לקשת ולזרוק שלשות מידי פעם. זה אופי של שחקנים משלימים.

סטטיסטית, בהשוואה לרוקיס אחרים במחזור שלו, אפשר לראות פה איפה הוא ממוקם בכל מיני אספקטים של המשחקים (לא סטט׳ מתקדמת): https://hashtagbasketball.com/nba-rookie-rankings

הוא לא צריך ״להכריח״. הוא צריך להעיז, לנסות דברים, לבקש את הכדור (ופחות להסתתר/להיפטר מהכדור). לטעות זה לא דבר רע, בטח לא בהתחלה. אתה לומד מזה ומשתפר. לקלוע שלשות זה נחמד וחשוב, אבל צריך עוד דברים בארסנל ההתקפי.

הנקודה שלי שווסאטברוק הוא ווסאטברוק וכולם יודעים את זה, אבל במקרה הזה לשם שינוי זאת לא אשמתו שהקבוצה נראת ככה והוא אומנם מכריח אבל הרבה הרבה פחות מרוב השחקנים

[b]נגיד את זה ככה, כל מה שאתה אומר עליו נכון ואני יודע, אבל ציפיתי להרבה יותר רע ממנו (יותר מזה הוא אחד מהשחקנים הכי שנואים עליי בnba) והוא די טוב ובסדר ביחס לחברים שלו אפילו בדברים שהוא ידוע בשמצה בהם אז לדבר על ראסל כבעיות שלהם זה להתחמק מכל הבעיות האמתיות שלהם
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 דצמבר 2020, 09:13

מה שציפית או לא ציפית ממנו, אני לא יודע. לא דיברתי על ״אשמים״ בוושינגטון ואני לא מנסה לנתח אותם כקבוצה. התוצאות שלהם באמת לא מעניינות אותי. דיברתי על על ״המחלות״ במשחק של ווסטברוק וההשפעה הישירה על אבדיה.

אבל אם אתה לוקח אותי לשם, אז ווסטברוק לא מספיק טוב כרגע גם ביחס לעצמו (שזה מלכתחילה בעיניי כדורסל רע). משיג את הטריפל דאבלים שלו, אבל האחוזים זוועתיים. עוד לא בכושר (שזה הגיוני, בהתחשב ששיחק רק חצי משחק הכנה).
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 30 דצמבר 2020, 10:04

קלע 3 שלשות לגמרי פנויות

נחמד
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 30 דצמבר 2020, 12:58

^ התחלתי להינות יותר לקרוא את הדיונים פה בזמן משחק מאשר לצפות במשחקים עצמם של וושינגטון.

צריך לאמר את האמת, אם נדבר באחוזים נכון לעכשיו דני נותן מעצמו בהגנה 90% ובהתקפה 20%. הוא די עציץ.
ביחס לעציצות הזו, הוא באמת מוציא מספרים יפים. הרבה מעבר למה שהייתי מצפה וזה בעיקר בגלל אחוזים טובים מהשלוש ולשחק על בטוח. אבל גם דאריו שאריץ' שיחק "נכון" בעונת הרוקי שלו וזה לא קידם אותו לשום מקום. באן בי איי צריך יכולת אישית. לעשות משהו מכלום. דני קיבל היום לפחות 8 כדורים שבהם ציפו ממנו לעשות משהו מכלום ובד"כ התוצאה היתה שהוא נפטר מהכדור תוך 2 שניות.

דני לקח היום את הפול אפ ג'אמפר הראשון שלו בארבעה משחקים העונה כשהמשחק כבר היה גארבג' טיים. פטריק וויליאמס המקביל שלו שהייתי בטוח שדני ישחק היום עם הרבה אש בעיניים ורצון להוכיח לו ולקארנישובאס (שישב שם בשורה הראשונה עם חליפה, למי שזיהה) משהו, התקיף את הסל ולקח זריקות מחצי מרחק כאלה בכל הזדמנות. הוא אומנם החטיא את רובן, אבל הוא לקח זריקות של יכולת אישית. מתישהו הן יתחילו להיכנס.

מבאס להגיד אבל פטריק וויליאמס מתנהל עד עכשיו כמו שהייתי רוצה שדני יתנהל. נצמד למאמן אישי שעשה איתו עבודה אדירה בפגרת הקורונה, עבד איתו על כדרור ויצירת מצבים לעצמו, עבד איתו על עבודת רגליים, עבד איתו על היד החלשה, עבד איתו על טאץ', איפה כל אלה אצל דני? למה פטריק וויליאמס יכול לשפר את הדברים האלה בטווח כל כך קצר עד שמשחקן שיועד להיבחר באמצע סיבוב ראשון הוא הפך לבחירה 4? האם זה בגלל שלדני אין מוסר עבודה? ממש לא, לבנאדם יש מוסר עבודה פסיכי. הבעיה לדעתי טמונה בזה שהוא פשוט לא עבד על הדברים הנכונים ולא עם האנשים הנכונים. דני החליט שהמאמן האישי שלו הוא וליקו פרוביץ', האם הוא האיש לעבוד איתו על ארסנל התקפי שמתאים לאן בי איי? אני כמעט בטוח שלא. בראדלי ביל לטענת אוהדי הוויזארדס היה בסיטואציה קצת דומה בתחילת הקריירה, היה שחקן די מוגבל התקפית, הוא נצמד למאמן דרו האנלן (שהוא גם המאמן של ג'ייסון טאטום) שהתחיל לעבוד איתו במשך כמה שנים על יכולת אישית. אחד על אחד, סבסובים, תנועות צדדיות ולא רק בקו ישר, טאץ', גמישות. היום אין כמעט סיטואציה שהוא לא יכול לייצר ממנה סל. דני צריך למצוא את ה'דרו האנלן' שלו, ורצוי כמה שיותר מהר כי הוא עדיין בשלב שהוא מגבש את המשחק שלו.
~Box & 1~

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים