jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:יוני, אתה מתחיל להיות יותר גרוע מיובל....![]()
האמת שלי מספיק להוסיף לרשימת החתומים (והכמעט חתומים) רק עוד שחקן על לקו האחורי (לאנג' או רכז מעולה), וסנטר סביר (לא דורשת את לורבק, מאריץ' זה בהחלט מספיק לי) ואני בהחלט מוכנה להסתפק בזה.
(אני לא חושבת שחייבים להשקיע בעמדה 4 סכומי עתק, ואין לי בעיה לחיות על הימור זול בעמדה הזו מכיוון שיש לנו כבר את אליהו)
לא יודע למה, אבל בקיץ הזה יש לי תחושות לא משהו... מין עירבוב של כל הדברים שאנחנו הכי שונאים. אין החתמות, אין מועמדים, מתחילים לבנות מהסוף, מחתימים הימורים,
וכשמחתימים שחקן טוב, אז זה רק לעונה, בעיות להשאיר את השחקנים שהצליחו בקבוצה, וכו' וכו'...
כמובן שהכל יכול להשתנות, אבל אני אישית לא זוכר קיץ כזה מוזר בשנים האחרונות.
פה צריך להפסיק להיות גרידים
לפעמים נראה כאילו אוהדי מכבי רוצים את הכל
בהתחלה מתלוננים שלא מחתימים
אחרי זה כשמחתימים מתלוננים על אורך החוזה
אני לא אומרת שאין דברים שרוצים ולא מקבלים אבל צריך גם לבחור את הקרבות שלך..מה עדיף, לא להשאיר את השחקן בכלל או להשאיר אותו לשנה? צריך גם להגיד תודה על מה שמקבלים ולא להתלונן רק על מה שלא
אם היו משאירים את לאנגפורד לעונה אחת, אז לא היו לי תלונות. אבל שרמאן הוא לא לאנגפורד. עושה רושם שהוא כן שחקן שיכול להצליח, אבל כשאתה מחתים לעונה אחת, אתה
מוותר למעשה על הסיכוי להשאיר אותו במידה ויצליח.
סה"כ הבאתי כמה דוגמאות לדברים שגורמים לקיץ הזה להיות די עגום עד עכשיו.
סבבה, הייתה פה אי הבנה
אני חשבתי שדיברת רק על לאנגפורד אבל אם אתה מדבר על שרמאן אז אני מסכימה איתך כי גם אני התאכזבתי מזה שהחתימו אותו רק ל-1+1