מלפפונים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 יוני 2012, 21:44

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:יוני, אתה מתחיל להיות יותר גרוע מיובל.... :bigsmile3
האמת שלי מספיק להוסיף לרשימת החתומים (והכמעט חתומים) רק עוד שחקן על לקו האחורי (לאנג' או רכז מעולה), וסנטר סביר (לא דורשת את לורבק, מאריץ' זה בהחלט מספיק לי) ואני בהחלט מוכנה להסתפק בזה.
(אני לא חושבת שחייבים להשקיע בעמדה 4 סכומי עתק, ואין לי בעיה לחיות על הימור זול בעמדה הזו מכיוון שיש לנו כבר את אליהו)

לא יודע למה, אבל בקיץ הזה יש לי תחושות לא משהו... מין עירבוב של כל הדברים שאנחנו הכי שונאים. אין החתמות, אין מועמדים, מתחילים לבנות מהסוף, מחתימים הימורים,
וכשמחתימים שחקן טוב, אז זה רק לעונה, בעיות להשאיר את השחקנים שהצליחו בקבוצה, וכו' וכו'...

כמובן שהכל יכול להשתנות, אבל אני אישית לא זוכר קיץ כזה מוזר בשנים האחרונות.

פה צריך להפסיק להיות גרידים
לפעמים נראה כאילו אוהדי מכבי רוצים את הכל
בהתחלה מתלוננים שלא מחתימים
אחרי זה כשמחתימים מתלוננים על אורך החוזה

אני לא אומרת שאין דברים שרוצים ולא מקבלים אבל צריך גם לבחור את הקרבות שלך..מה עדיף, לא להשאיר את השחקן בכלל או להשאיר אותו לשנה? צריך גם להגיד תודה על מה שמקבלים ולא להתלונן רק על מה שלא

אם היו משאירים את לאנגפורד לעונה אחת, אז לא היו לי תלונות. אבל שרמאן הוא לא לאנגפורד. עושה רושם שהוא כן שחקן שיכול להצליח, אבל כשאתה מחתים לעונה אחת, אתה
מוותר למעשה על הסיכוי להשאיר אותו במידה ויצליח.
סה"כ הבאתי כמה דוגמאות לדברים שגורמים לקיץ הזה להיות די עגום עד עכשיו.

סבבה, הייתה פה אי הבנה
אני חשבתי שדיברת רק על לאנגפורד אבל אם אתה מדבר על שרמאן אז אני מסכימה איתך כי גם אני התאכזבתי מזה שהחתימו אותו רק ל-1+1
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 יוני 2012, 22:00

דיברתי על כל הדברים...
לא יכול לחשוב על פעולה אחת טובה ב100% שבוצעה הקיץ, וברוך השם כבר עבר למעלה מחודש מסיום העונה, פרט להחתמה של בלאט (שגם היא
לוותה בעניינים כאלה ואחרים).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יוני 2012, 05:49

Mta_atic כתב:
קודי כתב:טומיץ ווליצ׳קוביץ לא ימשיכו כנראה בריאל. הייתם לוקחים מישהו מהם?

רק בעונה שעברה טומיץ' האריך עד 2014. קצת מוזר שיוותרו עליו, אבל כן, בלי ספק במידה והוא יוצא מריאל הייתי מביא אותו למכבי.

מסכים איתך .
אם מאריץ' לא יגיע אז הייתי מעדיף את טומיץ' על פני כל שחקן אחר (הטשמייר , בוץ'...) שעלה פה .
הוא כשרון גדול שפשוט התבזבז בבית קברות לכשרון שנקרא ריאל....אם הוא היה מגיע למכבי בזמנו הוא היה היום אחד הסנטרים הטובים באירופה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 יוני 2012, 05:50

גם טומיץ' וגם שרמדיני יצור צמד שרוכים די דומה בתכונות הגופניות שלו בלי כוח ומאסה ועם לא מעט סירבול. מאוד מאוד בעייתי .
אני גם מעריך שהוא עדיין יהיה יקר בשביל מכבי, מיותר ולא לעניין. יכל להיות סביר אם גרגמל לא היה כאן.
עדיף בהרבה ללכת על מאריץ' או וויוקאס.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יוני 2012, 05:56

yarinsaky כתב:גם טומיץ' וגם שרמדיני יצור צמד שרוכים די דומה בתכונות הגופניות שלו בלי כוח ומאסה ועם לא מעט סירבול. מאוד מאוד בעייתי .
אני גם מעריך שהוא עדיין יהיה יקר בשביל מכבי, מיותר ולא לעניין. יכל להיות סביר אם גרגמל לא היה כאן.
עדיף בהרבה ללכת על מאריץ' או וויוקאס.

אני לא חולק עליך בעניין של מאריץ' , גם אני מעדיף אותו על טומיץ' אבל במידה ומאריץ' לא יגיע אז טומיץ' הוא אופציה מעולה .
אם אתה אומר על טומיץ' שהוא שרוך אז אתה זוכר אותו לפני שנתיים שלוש . היום הוא שחקן חזק הרבה יותר .
לעומת גרגמל הוא שחקן הרבה יותר פיזי עם טכניקה מאוד גבוהה מתחת לסל ועוד יתרון גדול זה חוכמת המשחק שלו ....
לגבי המחיר , המניה שלו בירידה לא פחות ממריץ' אחרי שתי עונות של התייבשות בריאל....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 יוני 2012, 06:02

לא יודע, אני זוכר אותו לפני שנה בערך ואני זוכר את סופו מפרפר אותו יפה מאוד. גם אז הוא היה נקניק כזה.

שמע, אם אתה אומר שאין יותר מדי סנטרים טובים בשוק אתה צודק וטומיץ' הוא בהחלט אחד הסנטרים הבכירים שיש ואפשר אולי להשיג, כאן אין ספק.
אבל תצטרך להביא איזה 4 אתלטי וחזק כזה שהוא גם שומר טוב, נייד וגם קולע.

נקווה שיסגרו עם מאריץ' ואז יהיה יותר קל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי docariel » 18 יוני 2012, 06:11

יללה...הליגות באיטליה וספרד סוף סוף הסתיימו...
תקופת ההעברות נכנסת להילוך גבוה,כנראה שבימים הקרובים נשמע מלנגפורד( לדעתי רוב הסיכויים שהוא עובר לברצלונה).
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יוני 2012, 07:15

yarinsaky כתב:לא יודע, אני זוכר אותו לפני שנה בערך ואני זוכר את סופו מפרפר אותו יפה מאוד. גם אז הוא היה נקניק כזה.שמע, אם אתה אומר שאין יותר מדי סנטרים טובים בשוק אתה צודק וטומיץ' הוא בהחלט אחד הסנטרים הבכירים שיש ואפשר אולי להשיג, כאן אין ספק.
אבל תצטרך להביא איזה 4 אתלטי וחזק כזה שהוא גם שומר טוב, נייד וגם קולע.

נקווה שיסגרו עם מאריץ' ואז יהיה יותר קל.

מבחינה פיזית סופו מפרפר כל סנטר באירופה (כשהוא בריא לחלוטין ) כשהוא מקבל את הכדור איפה שהוא אוהב לקבל כך שזה לא המדד....וגם באותו משחק הוא פירפר את סופו בצד השני של המגרש עם 17 נק'....
אני זוכר אותו לפני 3 שנים כשהוא עוד היה דחליל ורק הגיע באמצע עונה למדריד , מפרפר את הגבוהים של ברצלנוה בטופ 8 של היורוליג....
הבחור עם טכניקה אדירה מתחת לסל והיום יש לו גם את הגוף המתאים . הוא רק צריך את המאמן המתאים בשביל להראות את הפוטנציאל שלו פורץ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 יוני 2012, 07:18

זה לא מדוייק, כי סופו לא בדיוק הצליח לפרפר את הגבוהים של פאו וברצלונה גם כשהיה בכושר. הקרואטי הזה פשוט משחק מאוד רך, או לפחות שיחק רך מאוד גם בצמד המשחקים מול מכבי העונה, צמד שקלע בהם 2.5 נקודות בממוצע.

השאלה מדוע ריאל בכלל משחררת אותו, צריך לבדוק את זה. בכל מקרה, אני לא חושב שהוא מתאים כרגע למה שנבנה במכבי. אם גרגמל לא היה חותם אני חושב שהוא היה מתאים מאוד כסנטר נוסף .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי cannon » 18 יוני 2012, 07:57

מישהו בפורום תפוז מציין כי:
למכבי הוצע בריאן בוטץ' והוא מועמד בתור השחקן לעמדה 4/5 שקולע מבחוץ. אני לא יודע על זה אבל כן שמעתי במהלך הבוקר שני חידושים שגם אותו בחור מזכיר:
מאריץ' קיבל הצעה מוגדלת ממכבי. אני מניח שנשמע על חתימה שלו ביום-יומיים הקרובים.
בלאט מאוד מעוניין ברובין בנזינג לעמדה 4. הוזכר בעבר כשהיה צעיר יותר. יכול להיות פתרון מעולה לשחקן לפני הפריצה הגדולה, עם המון פוטנציאל וקליעה משובחת מבחוץ. לא אופתע אם ינחת פה.
cannon

הודעהעל ידי refael » 18 יוני 2012, 08:07

רובין בנזינג ? זה הגרמני הזה לא ?
לדעתי הוא יותר 3 מ 4 גם לא נראה לי אחד שמתאים לרמות של מכבי ממה שאני זוכר אותו בנבחרת הגרמנית.
תמונה
refael

הודעהעל ידי גל גל » 18 יוני 2012, 08:14

refael כתב:רובין בנזינג ? זה הגרמני הזה לא ?
לדעתי הוא יותר 3 מ 4 גם לא נראה לי אחד שמתאים לרמות של מכבי ממה שאני זוכר אותו בנבחרת הגרמנית.

הוא רק בן 23 בגובה 2.09 שרץ על המגרש כמו גארד קולע מצויין עם ידיים ארוכות..כשרון נהדר

דרך אגב עם אני לא טועה יש לו כינוי פה בפורום אוקלה אוקפליש זה הוא? חחחח ;) ;) ;)
נערך לאחרונה על ידי גל גל בתאריך 18 יוני 2012, 08:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 יוני 2012, 08:24

ד"א, הדיווחים אומרים שהחבר שבפורום אוהבים, ארון ג'קסון, נמצא כבר במוסקבה לבדיקות רפואיות לפני חתימה בצסק"א.
לא רק מכבי מחתימה שחקנים שמצטיינים נגדה.

עוד דבר - לפי מעריב מכבי תחפש גארד בכיר ליד היקמן. זה כבר נראה כמו שחשבתי - משהוא דומה לצמד פ"פ של לפני שנתיים . השאלה איזה גארד בכיר יש פנוי היום.

לפי jp מכבי ואוחיון ילכו לבוררות.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 18 יוני 2012, 08:51, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יוני 2012, 08:37

cannon כתב:מישהו בפורום תפוז מציין כי:
למכבי הוצע בריאן בוטץ' והוא מועמד בתור השחקן לעמדה 4/5 שקולע מבחוץ. אני לא יודע על זה אבל כן שמעתי במהלך הבוקר שני חידושים שגם אותו בחור מזכיר:
בלאט מאוד מעוניין ברובין בנזינג לעמדה 4. הוזכר בעבר כשהיה צעיר יותר. יכול להיות פתרון מעולה לשחקן לפני הפריצה הגדולה, עם המון פוטנציאל וקליעה משובחת מבחוץ. לא אופתע אם ינחת פה.

מסכים איתך לגבי רובין , אחד הכשרונות הגדולים של גרמניה (יחד עם טיבור פלייס) שאמורים לרשת את נוביצקי .
בנוי מעולה לעמדה 4 מבחינה פיזית ומוריד כדור לריצפה ברמה מעולה כך שיכול לשחק אפילו כ-3 .
יחד עם זאת הוא עדיין הימור וצריך לחשוב אם גם בעמדה הזאת כדאי להמר .
אם כן אז הוא אחלה הימור...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 יוני 2012, 09:15

yzafrir כתב:

מסכים איתך לגבי רובין , אחד הכשרונות הגדולים של גרמניה (יחד עם טיבור פלייס) שאמורים לרשת את נוביצקי .
בנוי מעולה לעמדה 4 מבחינה פיזית ומוריד כדור לריצפה ברמה מעולה כך שיכול לשחק אפילו כ-3 .

האמת שבעמדה 4 לא אכפת לי שיהמרו קצת (אבל עם שכל כמובן), גם ככה יש לנו שם גם את אליהו.
לעמדת הגארד הנוסף והסנטר הייתי מעדיפה שינמיכו את רמת הסיכון (כי הימור יהיה בכל מצב), אבל שיהיו שחקנים כמו לאנג' או מאריץ' או אוקיץ' שגם יכול להיות אופציה טובה.
את הכסף שישקיעו בדיוק בעמדות האילו!!

אגב, איך הגרמני בהגנה?? מדובר באספקט חשוב בעמדה שבה יש לנו רק את אליהו...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי tomerp » 18 יוני 2012, 09:24

yzafrir כתב:

בנוי מעולה לעמדה 4?ממש לא! הוא בגובה של אליהו, רק פחות 10 ק"ג....אין לו מסה לעמדה 4, לעמדה 3 הוא מתאים אבל מכבי לא תנחית אותו פה....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יוני 2012, 09:54

yzafrir כתב:

אני לא מבין למה אתה מתלהב ממקלונים לעמדה 4..
גם הוא וגם דולמן..
בנזינג אומנם גבוה, אבל פיזית הוא יותר חלש מאליהו, לעמדה 3 בשמחה, 4 בשום אופן לא..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 18 יוני 2012, 10:18

בלאט אומר שהיקמן בא בתור קומבו שחיפשו הרבה זמן ושהוא ישתלב מצויין עם שחקנים כמו לאנגפורד ואוחיון
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 22755.html
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 18 יוני 2012, 10:21

בנזינג שחקן חלש פיזית, ריבאונדר ושחקן הגנה די רע, בגיל של מאצ'בן אבל נתן עונה די בינונית (8 נקודות, 3.3 ריבאונד ב41% מהשדה בליגה הגרמנית). לא תודה
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יוני 2012, 10:24

LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:

אני לא מבין למה אתה מתלהב ממקלונים לעמדה 4..
גם הוא וגם דולמן..
בנזינג אומנם גבוה, אבל פיזית הוא יותר חלש מאליהו, לעמדה 3 בשמחה, 4 בשום אופן לא..

זו מאותה סיבה שאני לא רוצה לראות את הנדריקס בעמדה 4 . אני מעדיף שחקנים זריזים יותר עם משחק טוב עם הפנים לסל מאשר עם הגב לסל בעמדה 4 . בגלל זה אהבתי את בלו כ-4 (ואני פחות מחזיק ממילאן כמו אחרים פה )
זה יתרון בהתקפה על שחקנים כבדים ממנו ובמקרה של רובין הגובה שלו מהווה יתרון לא רע בהגנה על נמוכים ממנו .
מבחינת גוף , הוא נראה הרבה יותר מאסיבי מאשר נתוני המשקל שלו והוא ממש לא מפחד ממגע כמו אליהו...
מה שכן , ב-NBA הוא 3 קלאסי....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר