yzafrir כתב:LIAV10 כתב:yzafrir כתב:cannon כתב:מישהו בפורום תפוז מציין כי:
למכבי הוצע בריאן בוטץ' והוא מועמד בתור השחקן לעמדה 4/5 שקולע מבחוץ. אני לא יודע על זה אבל כן שמעתי במהלך הבוקר שני חידושים שגם אותו בחור מזכיר:
מאריץ' קיבל הצעה מוגדלת ממכבי. אני מניח שנשמע על חתימה שלו ביום-יומיים הקרובים.
בלאט מאוד מעוניין ברובין בנזינג לעמדה 4. הוזכר בעבר כשהיה צעיר יותר. יכול להיות פתרון מעולה לשחקן לפני הפריצה הגדולה, עם המון פוטנציאל וקליעה משובחת מבחוץ. לא אופתע אם ינחת פה.
מסכים איתך לגבי רובין , אחד הכשרונות הגדולים של גרמניה (יחד עם טיבור פלייס) שאמורים לרשת את נוביצקי .
בנוי מעולה לעמדה 4 מבחינה פיזית ומוריד כדור לריצפה ברמה מעולה כך שיכול לשחק אפילו כ-3 .
יחד עם זאת הוא עדיין הימור וצריך לחשוב אם גם בעמדה הזאת כדאי להמר .
אם כן אז הוא אחלה הימור...
אני לא מבין למה אתה מתלהב ממקלונים לעמדה 4..
גם הוא וגם דולמן..
בנזינג אומנם גבוה, אבל פיזית הוא יותר חלש מאליהו, לעמדה 3 בשמחה, 4 בשום אופן לא..
זו מאותה סיבה שאני לא רוצה לראות את הנדריקס בעמדה 4 . אני מעדיף שחקנים זריזים יותר עם משחק טוב עם הפנים לסל מאשר עם הגב לסל בעמדה 4 . בגלל זה אהבתי את בלו כ-4 (ואני פחות מחזיק ממילאן כמו אחרים פה )
זה יתרון בהתקפה על שחקנים כבדים ממנו ובמקרה של רובין הגובה שלו מהווה יתרון לא רע בהגנה על נמוכים ממנו .
מבחינת גוף , הוא נראה הרבה יותר מאסיבי מאשר נתוני המשקל שלו והוא ממש לא מפחד ממגע כמו אליהו...
מה שכן , ב-NBA הוא 3 קלאסי....
בנזינג הוא 3 נטו ליורוליג. לשחק איתו 4? יטחנו אותנו. שחקן חלש פיזית, חלש בהגנה, וחלש בריבאונד. נתן עונה בינונית בליגה הגרמנית (ליגה שבה "כישרון" כמוהו צריך להתפוצץ), והוא כבר לא "הילד המוכשר", הוא בן 23 וצריך להתחיל לתת מספרים, ועד עכשיו הוא ממש לא עשה את זה. יש המון אופציות לעמדה 4 שעדיפות עליו