מלפפונים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי asafb96 » 18 יוני 2012, 10:31

yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:
cannon כתב:מישהו בפורום תפוז מציין כי:
למכבי הוצע בריאן בוטץ' והוא מועמד בתור השחקן לעמדה 4/5 שקולע מבחוץ. אני לא יודע על זה אבל כן שמעתי במהלך הבוקר שני חידושים שגם אותו בחור מזכיר:
מאריץ' קיבל הצעה מוגדלת ממכבי. אני מניח שנשמע על חתימה שלו ביום-יומיים הקרובים.
בלאט מאוד מעוניין ברובין בנזינג לעמדה 4. הוזכר בעבר כשהיה צעיר יותר. יכול להיות פתרון מעולה לשחקן לפני הפריצה הגדולה, עם המון פוטנציאל וקליעה משובחת מבחוץ. לא אופתע אם ינחת פה.

מסכים איתך לגבי רובין , אחד הכשרונות הגדולים של גרמניה (יחד עם טיבור פלייס) שאמורים לרשת את נוביצקי .
בנוי מעולה לעמדה 4 מבחינה פיזית ומוריד כדור לריצפה ברמה מעולה כך שיכול לשחק אפילו כ-3 .
יחד עם זאת הוא עדיין הימור וצריך לחשוב אם גם בעמדה הזאת כדאי להמר .
אם כן אז הוא אחלה הימור...

אני לא מבין למה אתה מתלהב ממקלונים לעמדה 4..
גם הוא וגם דולמן..
בנזינג אומנם גבוה, אבל פיזית הוא יותר חלש מאליהו, לעמדה 3 בשמחה, 4 בשום אופן לא..

זו מאותה סיבה שאני לא רוצה לראות את הנדריקס בעמדה 4 . אני מעדיף שחקנים זריזים יותר עם משחק טוב עם הפנים לסל מאשר עם הגב לסל בעמדה 4 . בגלל זה אהבתי את בלו כ-4 (ואני פחות מחזיק ממילאן כמו אחרים פה )
זה יתרון בהתקפה על שחקנים כבדים ממנו ובמקרה של רובין הגובה שלו מהווה יתרון לא רע בהגנה על נמוכים ממנו .
מבחינת גוף , הוא נראה הרבה יותר מאסיבי מאשר נתוני המשקל שלו והוא ממש לא מפחד ממגע כמו אליהו...
מה שכן , ב-NBA הוא 3 קלאסי....

בנזינג הוא 3 נטו ליורוליג. לשחק איתו 4? יטחנו אותנו. שחקן חלש פיזית, חלש בהגנה, וחלש בריבאונד. נתן עונה בינונית בליגה הגרמנית (ליגה שבה "כישרון" כמוהו צריך להתפוצץ), והוא כבר לא "הילד המוכשר", הוא בן 23 וצריך להתחיל לתת מספרים, ועד עכשיו הוא ממש לא עשה את זה. יש המון אופציות לעמדה 4 שעדיפות עליו
asafb96

הודעהעל ידי cannon » 18 יוני 2012, 10:43

http://hoopshype.com/free_agent_rankings.htm
רשימת free agents למי שאולי מחפש למצוא מציאות.. :)
cannon

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יוני 2012, 10:55

אסף, הוא אומנם באמת לא מתאים לעמדה 4, אבל אל תזלזל בו בכלל, יכול להיות עוד שנתיים שחקן אן ביי איי לא רע בכלל ושחקן יורוליג אדיר..
אני מעריך שייתנו לו בעתיד לשחק באן ביי איי 2-3 כדי לנצל ייתרון גובה ביחד עם הקליעה שלו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 18 יוני 2012, 11:00

LIAV10 כתב:אסף, הוא אומנם באמת לא מתאים לעמדה 4, אבל אל תזלזל בו בכלל, יכול להיות עוד שנתיים שחקן אן ביי איי לא רע בכלל ושחקן יורוליג אדיר..
אני מעריך שייתנו לו בעתיד לשחק באן ביי איי 2-3 כדי לנצל ייתרון גובה ביחד עם הקליעה שלו..

אני ממש לא חושב שזה נכון. הוא נחשב שחקן מוכשר, אבל עדיין לא פרץ. הוא כבר בן 23, לא עוד ילד כשרוני. בגילו יש שחקנים (כמו מאצ'בן בין היתר) שכבר מפציצים מספרים, והוא עדיין עושה מספרים די חלשים בליגה הגרמנית. בNBA אני ממש לא רואה אותו, וגם לא שחקן יורוליג אדיר. מקסימום שחקן רוטציה בקבוצה נחמדה ביורוליג. זה לא איזה כשרון על כמו מירוטיץ' או וולאנצ'יונס
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יוני 2012, 11:03

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:אסף, הוא אומנם באמת לא מתאים לעמדה 4, אבל אל תזלזל בו בכלל, יכול להיות עוד שנתיים שחקן אן ביי איי לא רע בכלל ושחקן יורוליג אדיר..

אני ממש לא חושב שזה נכון. הוא נחשב שחקן מוכשר, אבל עדיין לא פרץ. הוא כבר בן 23, לא עוד ילד כשרוני. בגילו יש שחקנים (כמו מאצ'בן בין היתר) שכבר מפציצים מספרים, והוא עדיין עושה מספרים די חלשים בליגה הגרמנית. בNBA אני ממש לא רואה אותו, וגם לא שחקן יורוליג אדיר. מקסימום שחקן רוטציה בקבוצה נחמדה ביורוליג. זה לא איזה כשרון על כמו מירוטיץ' או וולאנצ'יונס

יש פשוט שחקנים שעושים את הקפיצה הענקית יותר מאוחר..
מחנה קיץ אחד של האן ביי איי יעלה את התפוקה בהרבה..
לפי דעתי הוא צריך לקבל הזדמנות מחוץ לגרמניה כדי להתפוצץ..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יוני 2012, 11:05

היום חידשתי את המנוי במשרדים והיה נראה כאילו גור מפקסס משהו..אולי איזה חוזה? ;)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 18 יוני 2012, 11:08

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

יש פשוט שחקנים שעושים את הקפיצה הענקית יותר מאוחר..
מחנה קיץ אחד של האן ביי איי יעלה את התפוקה בהרבה..
לפי דעתי הוא צריך לקבל הזדמנות מחוץ לגרמניה כדי להתפוצץ..

יכול להיות שהוא יעשה קפיצה, אבל הוא פשוט לא מהשחקנים המוכשרים ביבשת היום, ומעמיד מספרים די בינוניים. לא רואה סיבה שהוא יגיע לרמות האלה, יש שחקנים הרבה יותר טובים, מוכשרים, ואפילו מוכחים ממנו. לא מחזיק ממנו, בטח ובטח שלא כ4 לרמות הגבוהות של היורוליג
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יוני 2012, 11:10

cannon כתב:http://hoopshype.com/free_agent_rankings.htm

שם שמצא חן בעני ברשימה הוא פטריק מיילס האוסטראלי . רכז מצויין שנתן חצי עונה טובה בNBA...הרוויח שם פרוטות...
עוד שם טוב אבל לא רלבנטי...הוא ג'ראלד גרין שנתן עונה מעולה והרוויח פרוטות...בדרך כנראה לחוזה גדול...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יוני 2012, 11:12

yzafrir כתב:
cannon כתב:http://hoopshype.com/free_agent_rankings.htm

שם שמצא חן בעני ברשימה הוא פטריק מיילס האוסטראלי . רכז מצויין שנתן חצי עונה טובה בNBA...הרוויח שם פרוטות...
עוד שם טוב אבל לא רלבנטי...הוא ג'ראלד גרין שנתן עונה מעולה והרוויח פרוטות...בדרך כנראה לחוזה גדול...

שני שחקנים פנטסטיים, לצערי שניהם חזק בקטע הNBA..
מילס זה ה-גארד שהייתי רוצה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 18 יוני 2012, 14:29

בתוך שבוע: לנגפורד יודיע למכבי האם הוא ממשיך(25.6)
"ישנם גורמים במכבי שמעריכים כי הסיכוי שלנגפורד יישאר הוא דווקא הרבה יותר גדול ממה שדווח לאחרונה באירופה ובארץ וכי השחקן משדר סימנים חיובים אודות המשך דרכו בקבוצה."
http://one.co.il/Article/201484.html

נקווה שזה המצב ושהוא יחתום במהרה במכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 18 יוני 2012, 14:39

rc4991 כתב:בתוך שבוע: לנגפורד יודיע למכבי האם הוא ממשיך(25.6)
"ישנם גורמים במכבי שמעריכים כי הסיכוי שלנגפורד יישאר הוא דווקא הרבה יותר גדול ממה שדווח לאחרונה באירופה ובארץ וכי השחקן משדר סימנים חיובים אודות המשך דרכו בקבוצה."

לדעתי האופציה של מכבי היא עד ה-25.6 (כלומר, מכבי צריכה להודיע לו עד אז אם היא מממשת את האופציה) ולאחר מכן יש לו 10 ימים (עד ה-5 ליולי) להציג הצעה אחרת במידה שהוא רוצה לעזוב.
לא הבנתם כבר של-ONE אין מושג ירוק בנוגע למה שקורה במכבי?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 18 יוני 2012, 14:58

למי שבאמת ראה את היקמן ולא מיוטיוב: כמה השחקן סוליסט ? מה האינסטינקט שלו - למסור, לזרוק, או לחדור לסל ? האם יישארו כדורים לשאר החבר'ה, במידה ושניהם יהיו על הפרקט בו זמנית ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי rc4991 » 18 יוני 2012, 15:02

קודי כתב:

לדעתי האופציה של מכבי היא עד ה-25.6 (כלומר, מכבי צריכה להודיע לו עד אז אם היא מממשת את האופציה) ולאחר מכן יש לו 10 ימים (עד ה-5 ליולי) להציג הצעה אחרת במידה שהוא רוצה לעזוב.

על סמך מה אתה אומר את זה?
דווקא מה שוואן אומרים נשמע הגיוני כי פעם אחת שמענו שהאופציה עד סוף החודש ופעם עד אמצע החודש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 18 יוני 2012, 15:03

rc4991 כתב:
קודי כתב:

על סמך מה אתה אומר את זה?
דווקא מה שוואן אומרים נשמע הגיוני כי פעם אחת שמענו שהאופציה עד סוף החודש ופעם עד אמצע החודש

כתב את זה בזמנו אבי סגל ב"ישראל היום" וגם לפני שבוע-שבועיים דובי פיק ציין את זה. ONE אומרים דברים שלפעמים נשמעים הגיוניים אבל זה בדרך כלל העתקות ממקומות אחרים או המצאות ממוחם הקודח.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 18 יוני 2012, 16:26

מכבי וקובאן נאבקות על באניץ?

http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=275108
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 יוני 2012, 16:34

קודי כתב:מכבי וקובאן נאבקות על באניץ?

לא מכיר את השחקן, הוא שווה מאבק עם הקבוצה הזאת ? נדמה לי שזאת אותה קבוצה שרוצה את אוחיון .

kdxh ktbdpurs tbh לגבי לאנגפורד אני גם לא קונה את הסיפורים של one כי זה סתם מריחה ולא דבר מבוסס. זה שמישהוא במכבי מאמין שהוא ישאר לא אומר לנו כלום בעצם .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 יוני 2012, 16:57

מה נסגר עם התחרות הזו של מכבי על שחקנים עם הקובאן הזו (קבוצה שעד לפני כמה ימים לא שמעתי בכלל את שמה)??
פעם מכבי התחרתה על שחקנים עם פאו וצסקא, אח"כ זה עבר להיות מול קבוצות כמו קאחה, סיינה או מאלגה, עכשיו התדרדרנו לקובאן??
מה יהיה בסוף?? נתחרה על שחקנים עם מ.כ הבקעה?? :nono
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 18 יוני 2012, 17:04

yarinsaky כתב:
קודי כתב:מכבי וקובאן נאבקות על באניץ?

לא מכיר את השחקן, הוא שווה מאבק עם הקבוצה הזאת ? נדמה לי שזאת אותה קבוצה שרוצה את אוחיון .

kdxh ktbdpurs tbh לגבי לאנגפורד אני גם לא קונה את הסיפורים של one כי זה סתם מריחה ולא דבר מבוסס. זה שמישהוא במכבי מאמין שהוא ישאר לא אומר לנו כלום בעצם .

הבסט קייס סצנריו של מאצ'באן.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 18 יוני 2012, 17:10

לגבי הדד ליין של לנגפורד, פיק אומר שבניגוד לדיווחי התקשורת, הדד ליין שלו ב-5 ליולי, כך שיש לנו עוד 3 שבועות של יובש בגזרה שלו ובגזרה של המחליף שלו, אם יעזוב. כנראה מכבי תתמקד כרגע בפורוורד ובסנטר.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 יוני 2012, 17:15

er79 כתב:לגבי הדד ליין של לנגפורד, פיק אומר שבניגוד לדיווחי התקשורת, הדד ליין שלו ב-5 ליולי, כך שיש לנו עוד 3 שבועות של יובש בגזרה שלו ובגזרה של המחליף שלו, אם יעזוב. כנראה מכבי תתמקד כרגע בפורוורד ובסנטר.

מכבי לא היתה צריכה לתת לו דד ליין כל כך מאוחר.
מדובר בשחקן המרכזי ביותר של הקו האחורי (מקצועית וכלכלית), אי אפשר לבנות את הקו האחורי בלי תשובה ממנו ואנחנו עלולים לפספס שחקנים טובים שיחתמו במקומות אחרים עד שהאדון יחליט.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים