01 אפריל 2021, 14:04
גל גל כתב:Rampel כתב:ז'יז'יץ עשה השנה 750 אלף ושנה הבאה הולך לעשות 1.1 מיליון.גל גל כתב:Rampel כתב:ניבו לא אמור לחסוך על עוד חיזוק פנים כמו דווין בוקר (שאם הוא מוחתם אז לניבו בכלל אין מקום בסגל) או ג'ורדן מיקי.גל גל כתב:
חוסכים את הכסף על ניבו
הקו הקדמי חייב חיזוק אחד איכותי + טי ג'יי ליף שגם לא יהיה זול. ואחרי אלו אני לא רואה איך נשאר כסף להיליארד.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
למכבי השנה היו 4 מיליונרים בסגל
האנטר
כספי
ווילבקין
זיזיץ
כספי לא יקבל את אותה המשכורת וגם האנטר לא
זה איזה 2 מיליון דולר פנויים אם לא יותר לבזבז על עמדות אחרות , אם מכבי יפעלו בחוכמה זה מספיק
אבל חוץ מזה אתה צודק ששני מיליונרים יכולים אולי להפוך לאחד שמקבל פחות מחצי, אבל הכסף הזה לטעמי צריך ללכת בעיקר על עמדות הפנים ועמדה 1. אם היליארד מגיע הוא לוקח נתח משמעותי מהסכום הזה וזה לפני שהבאת את טי ג'יי ליף ושחקן פנים גבוה ומשמעותי. זה אומר שבעמדה 1 אתה נשאר עם תואם כריס ג'ונס או עם כריס ג'ונס עצמו וזו אחת הבעיות העונה.
אז מקסימום אתה מהמר על קינן אוונס וגראנט בעמדה 1
שניהם יחד לא אמורים לקחת יותר מ 700 לטעמי
01 אפריל 2021, 14:40
01 אפריל 2021, 14:40
01 אפריל 2021, 14:41
01 אפריל 2021, 14:47
Neo כתב:דראון היליארד זה הכי קרוב לאנטוני פארקר שקיים
שחקן מגוון וסופר כישרוני
01 אפריל 2021, 16:38
01 אפריל 2021, 16:44
Rampel כתב:שאלת עריכה - משחקנים שחוזרים על עצמם בכל הסגלים לשחקן שמשום מה לא - איך בדיוק כולכם נפתרתם מחוזה מובטח של כ-400 אלף דולר שאמורים לשלם לקלויארו בעונה הבאה?
01 אפריל 2021, 19:13
Jack55 כתב:דיבה וכספי (בחוזה נמוך) צריכים להישאר, את זוסמן גם הייתי מחליט להשאיר כי בתכלס השוק הישראלי דיי מת ועם כל זה שהוא לא עולה על הציפיות עדיין צריך אותו בסגל
01 אפריל 2021, 19:16
לא הייתי קורא ל-400K חוזה נמוך, בטח לא לשחקן שבקושי משחק. כבר איבדנו שחקנים שסיכמו על הפרש הרבה פחות גבוה מ-400K וזה חתיכת מכשול לבנייה בקיץ הקרוב.Jack55 כתב:Rampel כתב:שאלת עריכה - משחקנים שחוזרים על עצמם בכל הסגלים לשחקן שמשום מה לא - איך בדיוק כולכם נפתרתם מחוזה מובטח של כ-400 אלף דולר שאמורים לשלם לקלויארו בעונה הבאה?
זאת בעיה שצריך לראות מה עושים איתה כי בקיץ האחרון החתימו אותו על חוזה לשנתיים + אופציה לעונה נוספת
בדיעבד זה מתגלה כמהלך מאוד מטופש, כי זה ברור מאוד שלקלויארו אין מקום בסגל
בגדול אני הייתי משאיר אותו כזר תשיעי שלא נרשם לליגה ומשחק רק ביורוליג, במילא השכר שלו נמוך והוא בקושי משחק בליגה גם ככה
ואם לא אז צריך לחשוב על דרך להיפטר מהחוזה שלו
01 אפריל 2021, 19:54
Rampel כתב:עוד נקודה חשובה לגבי הקו הקדמי, כולם פה רוצים את טי ג'יי ליף וגם אני רוצה אותו פה. אבל אנשים צריכים לקחת דברים בפרופורציה ולהבין שאנחנו הולכים לקבל עוד ילד (בן 24 בחודש הבא) שהביטחון שלו בריצפה, אחרי קריירת NBA קצרה וכושלת. הוא נעשה כבד יותר וזה משפיע עליו בשני הצדדים של הפרקט.
זה יהיה דרגן בנדר, רק כחול לבן כי יש לו אזרחות. זה פרויקט שיקח לו זמן להבשיל וצריך לקחת את זה בחשבון, הוא ממש לא יגיע להושיע את עמדה 4 והוא צריך להיות מחליף בהתחלה.
01 אפריל 2021, 20:02
Rampel כתב:Jack55 כתב:דיבה וכספי (בחוזה נמוך) צריכים להישאר, את זוסמן גם הייתי מחליט להשאיר כי בתכלס השוק הישראלי דיי מת ועם כל זה שהוא לא עולה על הציפיות עדיין צריך אותו בסגל
מסכים עם הדעה הרווחת כאן שאם כספי מתגמש לאזור ה-300K אז לגמרי כדאי להשאיר אותו.
מכאן ציינת שני שמות שלא רק שלא חייבים להיות כאן, אלא רצוי שיפנו את העמדה שלהם.
את דעתי על זוסמן כבר רשמתי. לא עומד בציפיות שלו זה אנדרסטייטמנט, אני לא בטוח שהוא שחקן חמישיה בגליל כרגע. אפשר להתווכח על המצב בשוק של סווינגמנים ישראליים (אגב, יש לנו את סנדי שגם אתה ציינת אראל), אני על חשבונו הייתי מעדיף לנסות לקדם את דורי סהר שמראה הרבה יותר חוצפה חיובית ממנו.
בנוגע לג'ונדי - מיציתי אותו מזמן. יש רכזים ישראליים לא פחות טובים ממנו ובטח ובטח מובילי כדור ומוסרים איכותיים ממנו, אין סיבה שהוא יהיה בסגל על חשבונם. אלמלא החוזה המבוטח לעונה הבאה גם הוא לא אמור להיות פה. בטח ובטח כשיש אלטרנטיבה כמו ים מדר שלפחות כרכז שני היה מה למכור לו.
02 אפריל 2021, 11:38
02 אפריל 2021, 12:26
02 אפריל 2021, 12:29
A.Parker כתב:לא מתאים
02 אפריל 2021, 12:33
02 אפריל 2021, 12:53
גל גל כתב:A.Parker כתב:לא מתאים
מתאים מאוד
במקום דורסי
חסר לנו מאוד איזה שחקן אתלטי שיוכל לחדור ולכווץ את ההגנות
אין לנו חודר לסל ברמה גבוהה כרגע
02 אפריל 2021, 13:08
02 אפריל 2021, 13:13
A.Parker כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:לא מתאים
מתאים מאוד
במקום דורסי
אז בעצם יהיו לך שני שחקנים יוצרים בעמדה 2 כשלויד מחליף עם השכר שלו?
ולא, שניהם לא רכזים ולא צריכים להיות כאלה גם חלק מהזמן.
02 אפריל 2021, 13:18
Rampel כתב:לא הייתי קורא ל-400K חוזה נמוך, בטח לא לשחקן שבקושי משחק. כבר איבדנו שחקנים שסיכמו על הפרש הרבה פחות גבוה מ-400K וזה חתיכת מכשול לבנייה בקיץ הקרוב.Jack55 כתב:Rampel כתב:שאלת עריכה - משחקנים שחוזרים על עצמם בכל הסגלים לשחקן שמשום מה לא - איך בדיוק כולכם נפתרתם מחוזה מובטח של כ-400 אלף דולר שאמורים לשלם לקלויארו בעונה הבאה?
זאת בעיה שצריך לראות מה עושים איתה כי בקיץ האחרון החתימו אותו על חוזה לשנתיים + אופציה לעונה נוספת
בדיעבד זה מתגלה כמהלך מאוד מטופש, כי זה ברור מאוד שלקלויארו אין מקום בסגל
בגדול אני הייתי משאיר אותו כזר תשיעי שלא נרשם לליגה ומשחק רק ביורוליג, במילא השכר שלו נמוך והוא בקושי משחק בליגה גם ככה
ואם לא אז צריך לחשוב על דרך להיפטר מהחוזה שלו
שמוליק כתב:קינן אוונס לא רכז. יכול להחליף את דורסי או סקוטי בעמדה 2.
02 אפריל 2021, 13:20
גל גל כתב:A.Parker כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:לא מתאים
מתאים מאוד
במקום דורסי
אז בעצם יהיו לך שני שחקנים יוצרים בעמדה 2 כשלויד מחליף עם השכר שלו?
ולא, שניהם לא רכזים ולא צריכים להיות כאלה גם חלק מהזמן.
לויד ווילבקין ועוד רכז טוב יכולים לחלוק את עמדות 1-2 בצורה טובה מאוד
לויד לא חייב להיות מחליף , מצידי שיפתחו עם ווילבקין ולויד בהרכב.
שחקן כמו לויד פותר המון בעיות בסגנון המשחק של מכבי