מחשבות לקראת עונת 2021/22

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לקראת עונת 2021/22

הודעהעל ידי A.Parker » 01 אפריל 2021, 14:04

גל גל כתב:
Rampel כתב:
גל גל כתב:
Rampel כתב:
גל גל כתב:

חוסכים את הכסף על ניבו
ניבו לא אמור לחסוך על עוד חיזוק פנים כמו דווין בוקר (שאם הוא מוחתם אז לניבו בכלל אין מקום בסגל) או ג'ורדן מיקי.

הקו הקדמי חייב חיזוק אחד איכותי + טי ג'יי ליף שגם לא יהיה זול. ואחרי אלו אני לא רואה איך נשאר כסף להיליארד.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

למכבי השנה היו 4 מיליונרים בסגל

האנטר
כספי
ווילבקין
זיזיץ

כספי לא יקבל את אותה המשכורת וגם האנטר לא

זה איזה 2 מיליון דולר פנויים אם לא יותר לבזבז על עמדות אחרות , אם מכבי יפעלו בחוכמה זה מספיק
ז'יז'יץ עשה השנה 750 אלף ושנה הבאה הולך לעשות 1.1 מיליון.
אבל חוץ מזה אתה צודק ששני מיליונרים יכולים אולי להפוך לאחד שמקבל פחות מחצי, אבל הכסף הזה לטעמי צריך ללכת בעיקר על עמדות הפנים ועמדה 1. אם היליארד מגיע הוא לוקח נתח משמעותי מהסכום הזה וזה לפני שהבאת את טי ג'יי ליף ושחקן פנים גבוה ומשמעותי. זה אומר שבעמדה 1 אתה נשאר עם תואם כריס ג'ונס או עם כריס ג'ונס עצמו וזו אחת הבעיות העונה.

אז מקסימום אתה מהמר על קינן אוונס וגראנט בעמדה 1

שניהם יחד לא אמורים לקחת יותר מ 700 לטעמי

העמדה האחרונה שאתה צריך להמר עליה היא הרכז. לא רק כי משם מתנהלת ההתקפה, אלא גם כי אנחנו רואים כמה זה משליך על ווילבקין עצמו.
A.Parker

הודעהעל ידי שמוליק » 01 אפריל 2021, 14:40

קינן אוונס לא רכז. יכול להחליף את דורסי או סקוטי בעמדה 2.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Rampel » 01 אפריל 2021, 14:40

אני לא חושב שג'ריאן גרנט זה באמת הימור.

גארד חזק וגבוה, עם ניסיון NBA, שיודע להוביל כדור, לשמור טוב וחושב על מסירה לפני זריקה (גם כי הזריקה שלו חשודה, בעיקר מכדרור).
הוא שחקן שיעדיף ליצור מצבים לאחרים על פני מצבים לעצמו ויוכל לשמור על מספרי 2 לצד סקוטי.

הוא עובר את טבילת האש עם הכדורסל האירופאי בפרומיתאס שגם זה אחלה.

https://youtu.be/qW04AtU20BE

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Neo » 01 אפריל 2021, 14:41

דראון היליארד זה הכי קרוב לאנטוני פארקר שקיים
שחקן מגוון וסופר כישרוני
Neo

הודעהעל ידי גל גל » 01 אפריל 2021, 14:47

Neo כתב:דראון היליארד זה הכי קרוב לאנטוני פארקר שקיים
שחקן מגוון וסופר כישרוני

הלכת רחוק מידי
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Jack55 » 01 אפריל 2021, 16:38

אם כבר נגעתם בנושא הישראלים אז לדעתי אין הרבה מה להתעסק בזה בקיץ הקרוב בגלל שיש לנו אחלה בסיס
דיבה וכספי (בחוזה נמוך) צריכים להישאר, את זוסמן גם הייתי מחליט להשאיר כי בתכלס השוק הישראלי דיי מת ועם כל זה שהוא לא עולה על הציפיות עדיין צריך אותו בסגל

בנוגע ל3 האחרים אז קודם כל לעשות הכל בשביל להביא את ליף ואם זה לא עובד אפשר להחזיר את ג'ייק כהן, מאמין שבוודאות אחד מבין קליין\בלייזר ישארו, אני הייתי מעדיף להשאיר את בלייזר.
והאחרון צריך להיות אחד מבין היידיגר\סנדי, אני חד משמעית הייתי מעדיף להשאיר את סנדי כי הוא הוכיח שהוא מסוגל לעלות מדי פעם ל5 דקות ביורוליג של הגנה לא רעה ותמיד טוב שיש אופציה כזאת עמוק ברוטציה.

ככה אנחנו מגיעים ל6 ישראלים - דיבה, בלייזר, זוסמן, כספי, סנדי, ליף\כהן
כמובן שאם יהיו בעיות עם דיבה אז ללכת בכל הכוח על מדר במקומו (אבל אין סיבה שזה יקרה), גם את לנדסברג הייתי שוקל בסיטואציה כזאת
ואם כספי לא ממשיך אז כהן במקומו זאת אופציה טובה או להשאיר את קליין

חוץ מהשמות שציינתי פה אני לא חושב שיש עוד ישראלי שבאמת מתאים נכון לעכשיו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 01 אפריל 2021, 16:44

Rampel כתב:שאלת עריכה - משחקנים שחוזרים על עצמם בכל הסגלים לשחקן שמשום מה לא - איך בדיוק כולכם נפתרתם מחוזה מובטח של כ-400 אלף דולר שאמורים לשלם לקלויארו בעונה הבאה?

זאת בעיה שצריך לראות מה עושים איתה כי בקיץ האחרון החתימו אותו על חוזה לשנתיים + אופציה לעונה נוספת
בדיעבד זה מתגלה כמהלך מאוד מטופש, כי זה ברור מאוד שלקלויארו אין מקום בסגל

בגדול אני הייתי משאיר אותו כזר תשיעי שלא נרשם לליגה ומשחק רק ביורוליג, במילא השכר שלו נמוך והוא בקושי משחק בליגה גם ככה
ואם לא אז צריך לחשוב על דרך להיפטר מהחוזה שלו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 01 אפריל 2021, 19:13

Jack55 כתב:דיבה וכספי (בחוזה נמוך) צריכים להישאר, את זוסמן גם הייתי מחליט להשאיר כי בתכלס השוק הישראלי דיי מת ועם כל זה שהוא לא עולה על הציפיות עדיין צריך אותו בסגל

מסכים עם הדעה הרווחת כאן שאם כספי מתגמש לאזור ה-300K אז לגמרי כדאי להשאיר אותו.
מכאן ציינת שני שמות שלא רק שלא חייבים להיות כאן, אלא רצוי שיפנו את העמדה שלהם.

את דעתי על זוסמן כבר רשמתי. לא עומד בציפיות שלו זה אנדרסטייטמנט, אני לא בטוח שהוא שחקן חמישיה בגליל כרגע. אפשר להתווכח על המצב בשוק של סווינגמנים ישראליים (אגב, יש לנו את סנדי שגם אתה ציינת אראל), אני על חשבונו הייתי מעדיף לנסות לקדם את דורי סהר שמראה הרבה יותר חוצפה חיובית ממנו.

בנוגע לג'ונדי - מיציתי אותו מזמן. יש רכזים ישראליים לא פחות טובים ממנו ובטח ובטח מובילי כדור ומוסרים איכותיים ממנו, אין סיבה שהוא יהיה בסגל על חשבונם. אלמלא החוזה המבוטח לעונה הבאה גם הוא לא אמור להיות פה. בטח ובטח כשיש אלטרנטיבה כמו ים מדר שלפחות כרכז שני היה מה למכור לו.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Rampel » 01 אפריל 2021, 19:16

Jack55 כתב:
Rampel כתב:שאלת עריכה - משחקנים שחוזרים על עצמם בכל הסגלים לשחקן שמשום מה לא - איך בדיוק כולכם נפתרתם מחוזה מובטח של כ-400 אלף דולר שאמורים לשלם לקלויארו בעונה הבאה?

זאת בעיה שצריך לראות מה עושים איתה כי בקיץ האחרון החתימו אותו על חוזה לשנתיים + אופציה לעונה נוספת

בגדול אני הייתי משאיר אותו כזר תשיעי שלא נרשם לליגה ומשחק רק ביורוליג, במילא השכר שלו נמוך והוא בקושי משחק בליגה גם ככה
לא הייתי קורא ל-400K חוזה נמוך, בטח לא לשחקן שבקושי משחק. כבר איבדנו שחקנים שסיכמו על הפרש הרבה פחות גבוה מ-400K וזה חתיכת מכשול לבנייה בקיץ הקרוב.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 אפריל 2021, 19:54

Rampel כתב:עוד נקודה חשובה לגבי הקו הקדמי, כולם פה רוצים את טי ג'יי ליף וגם אני רוצה אותו פה. אבל אנשים צריכים לקחת דברים בפרופורציה ולהבין שאנחנו הולכים לקבל עוד ילד (בן 24 בחודש הבא) שהביטחון שלו בריצפה, אחרי קריירת NBA קצרה וכושלת. הוא נעשה כבד יותר וזה משפיע עליו בשני הצדדים של הפרקט.
זה יהיה דרגן בנדר, רק כחול לבן כי יש לו אזרחות. זה פרויקט שיקח לו זמן להבשיל וצריך לקחת את זה בחשבון, הוא ממש לא יגיע להושיע את עמדה 4 והוא צריך להיות מחליף בהתחלה.

יותר מזה. הגנתית, ליף אפילו יותר רכיכה מבנדר (שיש לו יתרון של 10 ס״מ על פני ליף עם הידיים מושטות מעלה) וג׳ייק כהן גם יחד. התקפית הוא כנראה יותר מוכשר מבנדר (בטם אם לוקחים בחשבון את חוכמת המשחק), אבל כאמור, הוא בקושי ראה פרקט מאז התחיל את הקריירה המקצוענית שלו. אם נמשיך בהשוואה עם בנדר - הקרואטי שיחק רק שנה אחת יותר ב-NBA, אבל רשם פי 3 יותר דקות ממנו בטוטאל. הוא צריך זמן פרקט כדי לחזור ולהראות מה הוא מסוגל לעשות.

אם דרישות השכר שלו יהיו גבוהות (יותר מ-500 אלף דולר נטו, למרות שגם 400 אלף דולר זה יותר מידי עבורו לטעמי במצב הנוכחי) - אז כדאי שיחפש מקום אחר להשתפשף בו. באופן כללי, מכבי זה לא מקום להתפתח בו (וזה בלי קשר למחיר). אם זה אפשרי, הייתי מנסה להחתים אותו על חוזה ארוך טווח עם שכר עונתי נמוך יחסית, ושוקל להשאילו בעונה הראשונה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 01 אפריל 2021, 20:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jack55 » 01 אפריל 2021, 20:02

Rampel כתב:
Jack55 כתב:דיבה וכספי (בחוזה נמוך) צריכים להישאר, את זוסמן גם הייתי מחליט להשאיר כי בתכלס השוק הישראלי דיי מת ועם כל זה שהוא לא עולה על הציפיות עדיין צריך אותו בסגל

מסכים עם הדעה הרווחת כאן שאם כספי מתגמש לאזור ה-300K אז לגמרי כדאי להשאיר אותו.
מכאן ציינת שני שמות שלא רק שלא חייבים להיות כאן, אלא רצוי שיפנו את העמדה שלהם.

את דעתי על זוסמן כבר רשמתי. לא עומד בציפיות שלו זה אנדרסטייטמנט, אני לא בטוח שהוא שחקן חמישיה בגליל כרגע. אפשר להתווכח על המצב בשוק של סווינגמנים ישראליים (אגב, יש לנו את סנדי שגם אתה ציינת אראל), אני על חשבונו הייתי מעדיף לנסות לקדם את דורי סהר שמראה הרבה יותר חוצפה חיובית ממנו.

בנוגע לג'ונדי - מיציתי אותו מזמן. יש רכזים ישראליים לא פחות טובים ממנו ובטח ובטח מובילי כדור ומוסרים איכותיים ממנו, אין סיבה שהוא יהיה בסגל על חשבונם. אלמלא החוזה המבוטח לעונה הבאה גם הוא לא אמור להיות פה. בטח ובטח כשיש אלטרנטיבה כמו ים מדר שלפחות כרכז שני היה מה למכור לו.

אם אפשרי להשאיר את זוסמן על חוזה של עד 300K אני קונה את זה, אני גם חושב שהעונה הוא היה על הפנים אבל צריך לזכור שהוא עוד מאוד צעיר (רק 23 בחודש הבא) ושהוא התאושש מפציעות השנה, שווה לתת לו צ'אנס נוסף

בנוגע לדיבה החשבתי אותו רק בגלל החוזה המובטח ובגדול אין שום סיבה שלא ישאירו אותו בסיטואציה הזאת אלא אם כן תהייה פציעה חס וחלילה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי itai7 » 02 אפריל 2021, 11:38

רועי כהן בטוויטר:

עוד לפני המשחק נגד הכוכב האדום, מכבי ת"א פנתה לג'ורדן לויד והציעה לו כ-650 אלף ד' לעונה הבאה. הגארד דחה את ההצעה
@sport5il
itai7

הודעהעל ידי A.Parker » 02 אפריל 2021, 12:26

לא מתאים
A.Parker

הודעהעל ידי גל גל » 02 אפריל 2021, 12:29

A.Parker כתב:לא מתאים

מתאים מאוד

במקום דורסי

חסר לנו מאוד איזה שחקן אתלטי שיוכל לחדור ולכווץ את ההגנות

אין לנו חודר לסל ברמה גבוהה כרגע
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי התנין 2 » 02 אפריל 2021, 12:33

ג'ריאן גרנט הזה הוא אחד השמות הכי מבאסים שעלו פה. שחקן בינוני ומוגבל מאוד, לא רוצה לשמוע את השם שלו.
התנין 2

הודעהעל ידי A.Parker » 02 אפריל 2021, 12:53

גל גל כתב:

מתאים מאוד

במקום דורסי

אז בעצם יהיו לך שני שחקנים יוצרים בעמדה 2 כשלויד מחליף עם השכר שלו?
ולא, שניהם לא רכזים ולא צריכים להיות כאלה גם חלק מהזמן.
A.Parker

מחשבות לקראת עונת 2021/22

הודעהעל ידי Jack55 » 02 אפריל 2021, 13:08

להגיד על גורדן לויד לא מתאים זה טיפה הזוי לדעתי, כרגע מדובר על אחד הסקוררים הטובים באירופה ואם הוא יגיע במקום דורסי זה בגדר חלום

בכל מקרה מאוד אהבתי שמסמנים אותו כבר מעכשיו אבל קצת הצחיק אותי לראות את הסכום, הוא לא יסכים להצעה מתחת ל800 אלף במינימום, בשביל להביא אותם צריך להתקרב לאיזור המיליון ואם יש אפשרות לעשות את זה אז כדאי לחטוף אותו כמה שיותר מהר

שילוב שלו ושל ווילבקין באותה קבוצה יכול ליצור קו אחורי קטלני ומגוון מאוד, ולגרום לקבוצה לא להיות תלויה אך ורק בסקוטי. אחריי זה אפשר למצוא את הרכז הכי מתאים שיש בשוק
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי גל גל » 02 אפריל 2021, 13:13

A.Parker כתב:
גל גל כתב:

מתאים מאוד

במקום דורסי

לויד ווילבקין ועוד רכז טוב יכולים לחלוק את עמדות 1-2 בצורה טובה מאוד

לויד לא חייב להיות מחליף , מצידי שיפתחו עם ווילבקין ולויד בהרכב.
שחקן כמו לויד פותר המון בעיות בסגנון המשחק של מכבי
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי A.Parker » 02 אפריל 2021, 13:18

Rampel כתב:
Jack55 כתב:

לא הייתי קורא ל-400K חוזה נמוך, בטח לא לשחקן שבקושי משחק. כבר איבדנו שחקנים שסיכמו על הפרש הרבה פחות גבוה מ-400K וזה חתיכת מכשול לבנייה בקיץ הקרוב.

במצב כזה צריך לנסות להגיע איתו לפיצוי מראש או למצוא מהר קבוצה שתקלוט את רוב השכר שלו. בעיקרון אפשר להניח שהוא ישיג חוזה באיזור 300 אלף ושמכבי תוכל לפצות אותו במאה אלף. אי אפשר לדעת מראש, אבל סביר שזה יספיק כדי להשתחרר מהחוזה שלו.

שמוליק כתב:קינן אוונס לא רכז. יכול להחליף את דורסי או סקוטי בעמדה 2.

הוא כן, הוא פשוט קומבו. אני מסכים שיש רגעים שהוא יוצר בעיקר לעצמו, אבל זה גם משהו שמעיד על היכולות האישיות שלו. כרכז מחליף (שיוכל לשחק גם 2 לפעמים) זו אחלה החתמה.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 02 אפריל 2021, 13:20

גל גל כתב:
A.Parker כתב:
גל גל כתב:

מתאים מאוד

במקום דורסי

לויד ווילבקין ועוד רכז טוב יכולים לחלוק את עמדות 1-2 בצורה טובה מאוד

לויד לא חייב להיות מחליף , מצידי שיפתחו עם ווילבקין ולויד בהרכב.
שחקן כמו לויד פותר המון בעיות בסגנון המשחק של מכבי

להחליט שווילבקין ולויד יכולים לשחק יחד זה לא הכי מבוסס. שניהם סקוררים שצריכים את הכדור אצלם כדי להיות יעילים, ופחות משפיעים על המשחק הקבוצתי. יש סיכוי לא רע שזה לא יעבוד, וגם אם כן - שהם יהיו הרבה פחות אפקטיביים. לא הייתי מבזבז על זה את הכסף.
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, אדם, מרסר, עידן ו־29 אורחים