המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:יש התעניינות קצת מוזרה של הניקס בפאבלו פריגיוני בן ה 35 , כך מופץ בארה"ב.
yarinsaky כתב:ההודעה שלי לא כיוונה לג'קסון בכלל ( אני בקושי מכיר אותו ). הרבה יותר לשילוב של מסינה וצסק"א, ותקציב ענק.
ד"א, בלייקרס מאוד העריכו את העבודה שלו במועדון וניסו להשאיר אותו, הוא כנראה שוב התפתה לכסף הגדול.
אולי גם בלאט היה צריך לנסות את העניין הזה .
קודי כתב:רשמית: יום אבל לכל אוהדי אארון ג'קסון בפורום, שחתם היום בצסק"א לשלוש שנים (שנתיים בתוספת אופציה לשנה נוספת).
rc4991 כתב:קודי כתב:רשמית: יום אבל לכל אוהדי אארון ג'קסון בפורום, שחתם היום בצסק"א לשלוש שנים (שנתיים בתוספת אופציה לשנה נוספת).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yarinsaky כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:רשמית: יום אבל לכל אוהדי אארון ג'קסון בפורום, שחתם היום בצסק"א לשלוש שנים (שנתיים בתוספת אופציה לשנה נוספת).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
חיכיתי לתגובה שלך, חמוד.
rc4991 כתב:מישהו יודע כמה ג'קסון ירוויח בצסק"א?
התנין כתב:ארון ג'קסון הוא דוגמא מושלמת לשחקן בינוני מאוד שמשום מה נוטים ליחס לו יכולות שפשוט אין לו. רכז מלהיב, עם שליטה מצויינת בכדור, אבל זה רחוק מלהספיק לקבוצה כמו צסק''א או כל אחת מקבוצות הצמרת האחרות, ולכן לא ברור לי מדוע כולם מתאבלים. במונחים של כדורסל אירופי הוא רחוק מלהיות אפילו אד קוטה הזכור לטוב מז'לגיריס.
המציאות בה שחקנים סולידים אך רחוקים מכוכבות כמו הנדריקס, אידסון וג'קסון מקבלים חוזי על היא לחלוטין לא מציאותית עבור מכבי, ואני באופן אישי הייתי מאוכזב מהמועדון לו היו נותנים מיליון יורו להנדריקס או ארון ג'קסון, שפשוט לא שווים את זה.
התנין כתב:זה מדהים איך שלושה שחקנים כמו הנדריקס, אידסון וג'קסון מקבלים חוזי עתק לאחר עונה בה הם עמדו על ממוצע נקודות חד ספרתי. אם ג'קסון עוד היה פאפאלוקס בשיאו זה עוד היה מובן לי, אבל לדעתי הוא יהיה צל של סמי מחייה בצסק''א. המלך הוא עירום ואני לא מבין את הטירוף הזה סביבו.
Dperk כתב:ארון ג'קסון הוא רכז נהדר, אבל איך זה יסתדר עם תאודוסיץ? הם מתכננים רוטציה ביניהם או שתאודוסיץ יזוז לעמדה 2?
yzafrir כתב:Dperk כתב:ארון ג'קסון הוא רכז נהדר, אבל איך זה יסתדר עם תאודוסיץ? הם מתכננים רוטציה ביניהם או שתאודוסיץ יזוז לעמדה 2?
אני מניח שהוא יהיה המחליף של תאודוסיץ' ולכן כתבתי קודם שמקצועית זו לא החלטה הכי טובה שלו .
הוא יקבל פחות דקות ממה שהוא רגיל אבל אני בטוח שהוא יהיה טוב בצסק"א...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], עידן ו־21 אורחים