פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

19 יוני 2012, 13:33

ההודעה שלי לא כיוונה לג'קסון בכלל ( אני בקושי מכיר אותו ). הרבה יותר לשילוב של מסינה וצסק"א, ותקציב ענק.

ד"א, בלייקרס מאוד העריכו את העבודה שלו במועדון וניסו להשאיר אותו, הוא כנראה שוב התפתה לכסף הגדול.
אולי גם בלאט היה צריך לנסות את העניין הזה .

19 יוני 2012, 13:44

יש התעניינות קצת מוזרה של הניקס בפאבלו פריגיוני בן ה 35 , כך מופץ בארה"ב.

19 יוני 2012, 14:41

yarinsaky כתב:יש התעניינות קצת מוזרה של הניקס בפאבלו פריגיוני בן ה 35 , כך מופץ בארה"ב.

נשמע הזוי משהוא...

19 יוני 2012, 15:28

yarinsaky כתב:ההודעה שלי לא כיוונה לג'קסון בכלל ( אני בקושי מכיר אותו ). הרבה יותר לשילוב של מסינה וצסק"א, ותקציב ענק.

ד"א, בלייקרס מאוד העריכו את העבודה שלו במועדון וניסו להשאיר אותו, הוא כנראה שוב התפתה לכסף הגדול.
אולי גם בלאט היה צריך לנסות את העניין הזה .

נשמע הרבה יותר הגיוני עכשיו...

19 יוני 2012, 16:26

קודי כתב:רשמית: יום אבל לכל אוהדי אארון ג'קסון בפורום, שחתם היום בצסק"א לשלוש שנים (שנתיים בתוספת אופציה לשנה נוספת).

:crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby

19 יוני 2012, 16:27

rc4991 כתב:
קודי כתב:רשמית: יום אבל לכל אוהדי אארון ג'קסון בפורום, שחתם היום בצסק"א לשלוש שנים (שנתיים בתוספת אופציה לשנה נוספת).

:crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby :crybaby

חיכיתי לתגובה שלך, חמוד. :)

19 יוני 2012, 16:44

yarinsaky כתב:
rc4991 כתב:

חיכיתי לתגובה שלך, חמוד. :)

אין מה לעשות,אני מאוהב בשחקן הזה :heart :heart :heart

19 יוני 2012, 20:08

מישהו יודע כמה ג'קסון ירוויח בצסק"א? :cry3

19 יוני 2012, 20:43

פיאניג'יאני עזב רשמית את סיינה. יאמן את פנרבחצ'ה

19 יוני 2012, 22:04

דרו ניקולאס בדרך חזרה לפאו. סאטו בדרך לאיחוד מחודש עם פיאניג'יאני בפנר.

19 יוני 2012, 22:08

השוק בשבועות הקרובות הולך לרתוח. הרבה העברות צפויות אחרי כל מעברי המאמנים. נקווה שגם פה מאריץ' ולאנגפורד יחתמו

20 יוני 2012, 03:26

rc4991 כתב:מישהו יודע כמה ג'קסון ירוויח בצסק"א? :cry3

בטוח הרבה יותר ממה שמכבי רצו לתת לו....
מבחינה מקצועית אני חושב שהוא עשה טעות כי הוא לא הולך להיות שם דומיננטי כמו שהיה אמור להיות במכבי ודי ברור שהוא לא יהיה רכז ראשון שלהם ואולי גם לא שני...
אלא אם כן יותר חשוב לו שיהיה לו רשום ברזומה שיש לו תואר לא משנה שהוא יהיה חלק קטן ממנו...

20 יוני 2012, 05:52

ארון ג'קסון הוא דוגמא מושלמת לשחקן בינוני מאוד שמשום מה נוטים ליחס לו יכולות שפשוט אין לו. רכז מלהיב, עם שליטה מצויינת בכדור, אבל זה רחוק מלהספיק לקבוצה כמו צסק''א או כל אחת מקבוצות הצמרת האחרות, ולכן לא ברור לי מדוע כולם מתאבלים. במונחים של כדורסל אירופי הוא רחוק מלהיות אפילו אד קוטה הזכור לטוב מז'לגיריס.
המציאות בה שחקנים סולידים אך רחוקים מכוכבות כמו הנדריקס, אידסון וג'קסון מקבלים חוזי על היא לחלוטין לא מציאותית עבור מכבי, ואני באופן אישי הייתי מאוכזב מהמועדון לו היו נותנים מיליון יורו להנדריקס או ארון ג'קסון, שפשוט לא שווים את זה.

20 יוני 2012, 05:59

התנין כתב:ארון ג'קסון הוא דוגמא מושלמת לשחקן בינוני מאוד שמשום מה נוטים ליחס לו יכולות שפשוט אין לו. רכז מלהיב, עם שליטה מצויינת בכדור, אבל זה רחוק מלהספיק לקבוצה כמו צסק''א או כל אחת מקבוצות הצמרת האחרות, ולכן לא ברור לי מדוע כולם מתאבלים. במונחים של כדורסל אירופי הוא רחוק מלהיות אפילו אד קוטה הזכור לטוב מז'לגיריס.
המציאות בה שחקנים סולידים אך רחוקים מכוכבות כמו הנדריקס, אידסון וג'קסון מקבלים חוזי על היא לחלוטין לא מציאותית עבור מכבי, ואני באופן אישי הייתי מאוכזב מהמועדון לו היו נותנים מיליון יורו להנדריקס או ארון ג'קסון, שפשוט לא שווים את זה.

צודק ואפשר לראות את זה במה שקרה לאידסון בברצלונה. כשחקן מקבל חוזה על הסבלנות איתו בהתאם, ולפעמים הוא פשוט קורס בלחץ.

20 יוני 2012, 06:03

זה מדהים איך שלושה שחקנים כמו הנדריקס, אידסון וג'קסון מקבלים חוזי עתק לאחר עונה בה הם עמדו על ממוצע נקודות חד ספרתי. אם ג'קסון עוד היה פאפאלוקס בשיאו זה עוד היה מובן לי, אבל לדעתי הוא יהיה צל של סמי מחייה בצסק''א. המלך הוא עירום ואני לא מבין את הטירוף הזה סביבו.

20 יוני 2012, 07:19

התנין כתב:זה מדהים איך שלושה שחקנים כמו הנדריקס, אידסון וג'קסון מקבלים חוזי עתק לאחר עונה בה הם עמדו על ממוצע נקודות חד ספרתי. אם ג'קסון עוד היה פאפאלוקס בשיאו זה עוד היה מובן לי, אבל לדעתי הוא יהיה צל של סמי מחייה בצסק''א. המלך הוא עירום ואני לא מבין את הטירוף הזה סביבו.

בו נדבר שנה הבאה....אני אזכור את ההודעות האלו שלך....

20 יוני 2012, 07:22

צל של סמי מחייה? הם בכלל לא באותה עמדה. אולי התכוונת צל כמו סמי מחייה. אני דווקא חושב שנראה מג'קסון דברים טובים בעונה הבאה.

20 יוני 2012, 07:25

ארון ג'קסון הוא רכז נהדר, אבל איך זה יסתדר עם תאודוסיץ? הם מתכננים רוטציה ביניהם או שתאודוסיץ יזוז לעמדה 2?

20 יוני 2012, 07:27

Dperk כתב:ארון ג'קסון הוא רכז נהדר, אבל איך זה יסתדר עם תאודוסיץ? הם מתכננים רוטציה ביניהם או שתאודוסיץ יזוז לעמדה 2?

אני מניח שהוא יהיה המחליף של תאודוסיץ' ולכן כתבתי קודם שמקצועית זו לא החלטה הכי טובה שלו .
הוא יקבל פחות דקות ממה שהוא רגיל אבל אני בטוח שהוא יהיה טוב בצסק"א...

20 יוני 2012, 07:28

yzafrir כתב:
Dperk כתב:ארון ג'קסון הוא רכז נהדר, אבל איך זה יסתדר עם תאודוסיץ? הם מתכננים רוטציה ביניהם או שתאודוסיץ יזוז לעמדה 2?

אני מניח שהוא יהיה המחליף של תאודוסיץ' ולכן כתבתי קודם שמקצועית זו לא החלטה הכי טובה שלו .
הוא יקבל פחות דקות ממה שהוא רגיל אבל אני בטוח שהוא יהיה טוב בצסק"א...

אולי הוא יצליח לקחת ממנו את המקום ברוטציה. תאודוסיץ' אגואיסט שחושב קודם כל על הזריקות שלו.
נושא נעול