מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי עפר » 20 יוני 2012, 09:54

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אני דווקא אוהב את יבזורי. הוא עשה שיפור עצום העונה, ואם אוחיון, שהיה רכז שלישי בירושלים נתן עונה סבירה, גם דגן מסוגל.

פעם מכבי החזיקה קלעי כמו ג'מצ'י, ולא רצתה להביא לקבוצה קלעים נהדרים כמו אמיר כץ, שפע, זלוטיקמן ואחרים, כי ג'מצ'י היה 3-4 רמות מעל כל השאר.
יבזורי באמת שחקן נחמד, אבל אם זה הקלעי/גארד הישראלי, הכי טוב שמכבי יכולה להביא במקום הלפרין, אז המצב שלנו בכלל לא משהו.

זה המצב של הישראלים.
הלפרין מוכשר אבל נעלם מתי שצריך ומי יודע אולי "בעיות המס" זה רק תירוץ שלו לא להגיע למכבי. נוח לו בחו"ל , אף אחד לא מכיר אותו ולא מלחיץ אותו. עושה את הקופה והולך לקבוצה אחרת. עוד 3-4 שנים יפרוש ויחזור ארצה עם הרבה כסף. כן אליפות\לא אליפות\כן יורוליג\לא יורוליג לא נראה שזה מעניין אותו.
תן לו לשחק , ללא לחץ, לעשות כסף וזהו.
את סאגת אוחיון כולנו מכירים, לנסברג חולם NBA , אז מי יש כאן בכלל?
אפיק נסים, יבזורי, מורן רוט, לימונד -אלו השמות הבאים. זה ההיצע של הכדורסלן הישראלי.
עפר

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 יוני 2012, 09:58

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אני דווקא אוהב את יבזורי. הוא עשה שיפור עצום העונה, ואם אוחיון, שהיה רכז שלישי בירושלים נתן עונה סבירה, גם דגן מסוגל.

פעם מכבי החזיקה קלעי כמו ג'מצ'י, ולא רצתה להביא לקבוצה קלעים נהדרים כמו אמיר כץ, שפע, זלוטיקמן ואחרים, כי ג'מצ'י היה 3-4 רמות מעל כל השאר.
יבזורי באמת שחקן נחמד, אבל אם זה הקלעי/גארד הישראלי, הכי טוב שמכבי יכולה להביא במקום הלפרין, אז המצב שלנו בכלל לא משהו.

יבזורי לא יהיה זה שישנה את המצב שלנו ל״לא משהו בכלל״. מדובר בסך הכל בעוד שחקן שאמור להשלים את מצבת הישראלים, אם יוגב יתגלה כטמבל גמור ויעזוב. זה שאנחנו לא מצליחים לשמור על לנגפורד, וזה שאנחנו בסוף יוני ועוד לא החתמנו אף שחקן מוביל כנראה משפיע קצת יותר על המצב שלנו.  
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי docariel » 20 יוני 2012, 10:03

yzafrir כתב:עזבו שטויות , לא יבזורי ולא ניסים יהיו פה .
לאוחיון יש חוזה כך שהוא צריך להיות מאוד מטומטם (והוא לא ) בכדי ללכת לבוררות...
הלפרין כבר סגר ומה שמעקב זה הבירוקרטיה של רשות המיסים לגבי גובהה המס שהוא ישלם .
ולגבי טיוס , זו רק ההטלבטות של מכבי אם ללכת עליו או להשאיר את ג'יימס....

אני מאוד מקווה שזה יהיה ג'יימס, אין מה להשוות בכלל לטיוס.
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי עפר » 20 יוני 2012, 10:06

docariel כתב:
הלפרין כבר סגר ומה שמעקב זה הבירוקרטיה של רשות המיסים לגבי גובהה המס שהוא ישלם .

ג"ימס שחקן הרבה יותר טוב אבל לטיוס יש תעודת זהות כחולה.
אני היית משאיר את ג"ימס בכל מקרה - הוא יכול לשחק בעמדה 4 ללא בעיות ויש לו יד לא רעה מרחוק.
בבני השרון הוא גם זרק מרחוק
עפר

הודעהעל ידי docariel » 20 יוני 2012, 10:08

הלוואי וויוקאס באמת יחתום, בדיוק הסנטר שחסר למכבי, משחק גב מצויין והגנה לא רעה בכלל.

http://www.youtube.com/watch?v=ZOvlDgZx0M4
נערך לאחרונה על ידי docariel בתאריך 20 יוני 2012, 10:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי מקובי » 20 יוני 2012, 10:08

docariel כתב:

נתון: 3 זרים בקו הקדמי +ליאור (קשה להאמין שמכבי ישימו 4 זרים בקו הקדמי ו2 בקו האחורי, קשה יותר להאמין שיהיה 7 זרים בעונה שמותר רק 5 בליגה ואין אדריאטית)
נתון: שראמדיני חתום.
ז"א שנותר לך 2 זרים להחתים, אתה באמת רוצה ששון ג'יימס יהיה אחד מהם?

טיוס כגבוה חמישי זה סבבה לגמרי.
מקובי

הודעהעל ידי docariel » 20 יוני 2012, 10:14

מקובי כתב:
docariel כתב:

נתון: 3 זרים בקו הקדמי +ליאור (קשה להאמין שמכבי ישימו 4 זרים בקו הקדמי ו2 בקו האחורי, קשה יותר להאמין שיהיה 7 זרים בעונה שמותר רק 5 בליגה ואין אדריאטית)
נתון: שראמדיני חתום.
ז"א שנותר לך 2 זרים להחתים, אתה באמת רוצה ששון ג'יימס יהיה אחד מהם?

טיוס כגבוה חמישי זה סבבה לגמרי.

נגיד ולנגפורד נשאר:

זרים: לנגפורד,היקמן,שרמדיני,וויוקאס,ג'יימס,סמית
ישראלים: פניני,אליהו,לנדסברג,אוחיון,הלפרין

אני מסכים איתך שמכבי תנסה לדחוף עוד ישראלי, אני פשוט חושב שאין מה להשוות בין טיוס לג'יימס.
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי rc4991 » 20 יוני 2012, 10:18

וויוקאס מסוגל לשחק גם 4?
כי מהסרטון שראיתי(באורך שש דקות)נראה שאת רוב הסלים הוא משיג מכדרור עם הגב לסל לצדדים(ולא עם הגב לסל כלפי פנים)ומהניידות היחסית שלו
אני יודע שזה רק סרטון אבל זה עדיין הופיע כמעט בשמונים אחוז מהסלים שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יוני 2012, 10:19

אין אפילו צל של ספק שג'יימס שחקן טוב בהרבה מטיוס.
השאלה היא לאיזו עמדה אנחנו מדברים?
כי לזר המוביל בעמדה 4 ליד אליהו, אני לא בטוחה שג'יימס מספיק טוב ומתאים לשם.
ובשביל גבוה חמישי?? אנחנו באמת צריכים לשרוף סכום גבוה כ"כ ומקום של זר בשביל עמדה כ"כ חסרת חשיבות ולא קריטית??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 10:22

וויקאס שחקן מעולה ויהיה החתמה מצוינת אם אכן יגיע, וישלים מצוין את שרמאן. לטעמי אחד הסנטרים היותר אנדרייטדים באירופה. גבוה, מאוד חזק, שחקן הגנה מעולה, עם פוסט אפ מצוין, ופינישר מצוין בצבע. יש לו ממוצע צבירת נקודות לדקה מצוינת בפאו (ביורוליג קלע 7.2 נקודות ב12 דקות וביוון 8.7 נקודות ב14 דקות). אני אישית מעדיף את מאריץ' אבל חושב שוויקאס יהיה החתמה מצוינת. לדעתי השחקן שישלים אותו הכי טוב הוא מאצ'בן, כי וויקאס ריבאונדר די בינוני, ומאצ'בן הוא ריבאונדר מעולה, ולצד וויקאס צריך גם גבוה שיודע לקלוע ולמסור טוב במשחק בין גבוהים, ואת זה מאצ'בן עושה מעולה. חבל שזה כנראה לא יקרה, כי ליאור-מאצ'בן-שרמאן-וויקאס יכול להיות קוו קדמי מעולה

וויוקאס מסוגל לשחק גם 4?

לא. הוא די כבד לעמדה הזאת, ואין לו ממש קליעה.

לגבי הדיון ג'יימס-טיוס, ג'יימס שחקן טוב יותר, אבל טיוס עדיף מ2 סיבות פשוטות. יש לו תעודת זהות ישראלית, דבר חשוב מאוד בהגבלות של קופל, והוא זול יותר.
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 20 יוני 2012, 10:33

אפרופו גארדים ישראלים/יהודים, אולי שווה למכבי לרחרח קצת סביב הגארד של קורנל, כריס רובלאוסקי. נכון, אני יודע שיש לנו נסיון רע עם קורנל (ג'ף פוט למי ששכח) אבל עושה רושם שמדובר בגארד סימפטי, מלך האסיסטים של קורנל, שנמצא במגמת שיפור בשנים האחרונות.

סרטון שלו שמצאתי (גופיה מס' 3, מקדישים לו גם כמה שניות בסוף. יש עוד סרטונים שלו למי שמעוניין):

http://www.youtube.com/watch?v=rs61u81Fq64

וסטטיסטיקה

http://espn.go.com/mens-college-basketb ... wroblewski

אולי שווה לבדוק אותו כפרוספקט עתידי. אני לא מדבר על שחקן חמישייה בהתחלה, אלא על שחקן מחליף. אני לא בטוח שאפיק נסים או יבזורי הן אופציות טובות יותר. נדמה לי גם שהוא סיים את לימודי הקולג' העונה, אבל אני לא בטוח (מצוין שהוא סיניור).
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 20 יוני 2012, 10:37

er79 כתב:אפרופו גארדים ישראלים/יהודים, אולי שווה למכבי לרחרח קצת סביב הגארד של קורנל, כריס רובלאוסקי. נכון, אני יודע שיש לנו נסיון רע עם קורנל (ג'ף פוט למי ששכח) אבל עושה רושם שמדובר בגארד סימפטי, מלך האסיסטים של קורנל, שנמצא במגמת שיפור בשנים האחרונות.

סרטון שלו שמצאתי (גופיה מס' 3, מקדישים לו גם כמה שניות בסוף. יש עוד סרטונים שלו למי שמעוניין):

http://www.youtube.com/watch?v=rs61u81Fq64

וסטטיסטיקה

http://espn.go.com/mens-college-basketb ... wroblewski

אולי שווה לבדוק אותו כפרוספקט עתידי. אני לא מדבר על שחקן חמישייה בהתחלה, אלא על שחקן מחליף. אני לא בטוח שאפיק נסים או יבזורי הן אופציות טובות יותר. נדמה לי גם שהוא סיים את לימודי הקולג' העונה, אבל אני לא בטוח (מצוין שהוא סיניור).

יכול להיות אופציה טובה
אם יצליח-ימשיך במכבי ואם לא נוכל בקלות להשאיל אותו לקבוצה בליגה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 20 יוני 2012, 11:00

יבזורי עדיין לא באזור חיוג בכלל של קבוצה ששואפת לפיינל פור. הוא יכול לבוא לצד הלפרין אבל לא במקומו. על אפיק ניסים אין על מה לדבר. לא כל שחקן ישראלי סביר שיעשה את קפיצת המדרגה הענקית שעשה אוחיון, האפשרות השנייה של כשלון טוטאלי הרבה יותר סבירה.
נערך לאחרונה על ידי Dperk בתאריך 20 יוני 2012, 11:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
Dperk

הודעהעל ידי Dperk » 20 יוני 2012, 11:02

asafb96 כתב:וויקאס שחקן מעולה ויהיה החתמה מצוינת אם אכן יגיע, וישלים מצוין את שרמאן. לטעמי אחד הסנטרים היותר אנדרייטדים באירופה. גבוה, מאוד חזק, שחקן הגנה מעולה, עם פוסט אפ מצוין, ופינישר מצוין בצבע. יש לו ממוצע צבירת נקודות לדקה מצוינת בפאו (ביורוליג קלע 7.2 נקודות ב12 דקות וביוון 8.7 נקודות ב14 דקות). אני אישית מעדיף את מאריץ' אבל חושב שוויקאס יהיה החתמה מצוינת. לדעתי השחקן שישלים אותו הכי טוב הוא מאצ'בן, כי וויקאס ריבאונדר די בינוני, ומאצ'בן הוא ריבאונדר מעולה, ולצד וויקאס צריך גם גבוה שיודע לקלוע ולמסור טוב במשחק בין גבוהים, ואת זה מאצ'בן עושה מעולה. חבל שזה כנראה לא יקרה, כי ליאור-מאצ'בן-שרמאן-וויקאס יכול להיות קוו קדמי מעולה

וויוקאס מסוגל לשחק גם 4?

לגבי הדיון ג'יימס-טיוס, ג'יימס שחקן טוב יותר, אבל טיוס עדיף מ2 סיבות פשוטות. יש לו תעודת זהות ישראלית, דבר חשוב מאוד בהגבלות של קופל, והוא זול יותר.

איך טיוס זול יותר כשכישראלי המס עליו הוא כמעט פי 2 יותר גבוה מהמס על זר כמו שון ג'יימס?
Dperk

הודעהעל ידי NY boy » 20 יוני 2012, 11:07

asafb96 כתב:וויקאס שחקן מעולה ויהיה החתמה מצוינת אם אכן יגיע, וישלים מצוין את שרמאן. לטעמי אחד הסנטרים היותר אנדרייטדים באירופה. גבוה, מאוד חזק, שחקן הגנה מעולה, עם פוסט אפ מצוין, ופינישר מצוין בצבע. יש לו ממוצע צבירת נקודות לדקה מצוינת בפאו (ביורוליג קלע 7.2 נקודות ב12 דקות וביוון 8.7 נקודות ב14 דקות). אני אישית מעדיף את מאריץ' אבל חושב שוויקאס יהיה החתמה מצוינת. לדעתי השחקן שישלים אותו הכי טוב הוא מאצ'בן, כי וויקאס ריבאונדר די בינוני, ומאצ'בן הוא ריבאונדר מעולה, ולצד וויקאס צריך גם גבוה שיודע לקלוע ולמסור טוב במשחק בין גבוהים, ואת זה מאצ'בן עושה מעולה. חבל שזה כנראה לא יקרה, כי ליאור-מאצ'בן-שרמאן-וויקאס יכול להיות קוו קדמי מעולה

וויוקאס מסוגל לשחק גם 4?

תעודת זהות ישראלית חשובה רק במקרה של אי החתמה של יותם\לאנדסברג. בכל מקרה יוחתמו עוד סנטר זר ועוד 4 זר, ככה שמי שזה יהיה הולך להיות גבוה חמישי והמחשבה היחידה בעניין הזה צריכה להיות מי שיתרום יותר ביורוליג\במקרה של פציעה של אחד השחקנים.

לא ברור לי איך טיוס הוא שחקן זול יותר, הוא הרי לא יוחתם כזר. יהיה פה תשלום של בייאווט גבוהה לאשדוד + תשלום לטיוס (נגיד 300 אלף דולר) כישראלי שעליו משלמים 50% מס גם כן. ככה שהוא וג'יימס בעליות יהיה מן הסתם דומות, אם כבר ג'יימס רק 4 שנים בארץ, ככה שאולי גם נשארה לו עוד שנה לפני שהמס שלו עולה (למרות שזה לא ברור) ואם זה המצב הוא אפילו יהיה זול יותר מטיוס.

לא צריך להתייחס לליגת קופל וההנהלה צריכה להסתכל בעיקר על היורוליג בכל מה שקשור לבניית הקבוצה כשעם הליגה נסתדר כבר (מקסימום אם יהיה חסר ישראלי לליגה אז בלו יחזור באמצע העונה...).
NY boy

הודעהעל ידי felix_r » 20 יוני 2012, 11:10

NY boy כתב:

וויוקאס מסוגל לשחק גם 4?

תעודת זהות ישראלית חשובה רק במקרה של אי החתמה של יותם\לאנדסברג. בכל מקרה יוחתמו עוד סנטר זר ועוד 4 זר, ככה שמי שזה יהיה הולך להיות גבוה חמישי והמחשבה היחידה בעניין הזה צריכה להיות מי שיתרום יותר ביורוליג\במקרה של פציעה של אחד השחקנים.

לא ברור לי איך טיוס הוא שחקן זול יותר, הוא הרי לא יוחתם כזר. יהיה פה תשלום של בייאווט גבוהה לאשדוד + תשלום לטיוס (נגיד 300 אלף דולר) כישראלי שעליו משלמים 50% מס גם כן. ככה שהוא וג'יימס בעליות יהיה מן הסתם דומות, אם כבר ג'יימס רק 4 שנים בארץ, ככה שאולי גם נשארה לו עוד שנה לפני שהמס שלו עולה (למרות שזה לא ברור) ואם זה המצב הוא אפילו יהיה זול יותר מטיוס.

לא צריך להתייחס לליגת קופל וההנהלה צריכה להסתכל בעיקר על היורוליג בכל מה שקשור לבניית הקבוצה כשעם הליגה נסתדר כבר (מקסימום אם יהיה חסר ישראלי לליגה אז בלו יחזור באמצע העונה...).

כל עוד אתה לא הנכד של פדרמן, אני מציע שלא תצא בהודעות נחרצות כאלה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 יוני 2012, 11:29

Dperk כתב:

יבזורי עדיין לא באזור חיוג בכלל של קבוצה ששואפת לפיינל פור. הוא יכול לבוא לצד הלפרין אבל לא במקומו. על אפיק ניסים אין על מה לדבר. לא כל שחקן ישראלי סביר שיעשה את קפיצת המדרגה הענקית שעשה אוחיון, האפשרות השנייה של כשלון טוטאלי הרבה יותר סבירה.

אבל בתור מה אתה חושב שהוא יבוא??? שחקן חמישייה?? כולה מחליף ישראלי, שישחק רק בשכונה של קופל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 20 יוני 2012, 11:33

רועי מרום מתפוז טוען שאין עוד סיכום עם וויוקאס ושמכבי במשא ומתן גם עם מאריץ' ועוד שחקן שהוא לא יודע את שמו
ושוויוקאס הזול מבין השלושה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 11:34

MTA2311 כתב:
Dperk כתב:

אבל בתור מה אתה חושב שהוא יבוא??? שחקן חמישייה?? כולה מחליף ישראלי, שישחק רק בשכונה של קופל.

הדברים האלה לא עובדים בדר"כ. קשה מאוד לעשות את ההפרדה הזאת, ולרוב שחקנים לא יכולים להצליח במסגרת אחת כשהם בכלל לא משחקים בשניה.

למכבי אין את הלוקסוס להחזיק שחקנים כאלה, כי את ה150-200K שהוא ירוויח במכבי, אפשר לשים על זר איכותי יותר.

מקווה שזאת סתם הנפצה לא קשורה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 20 יוני 2012, 11:38

MTA2311 כתב:
Dperk כתב:

מדברים עליו בספורט5 בתור אלטרנטיבה להלפרין. גם הלפרין מיועד רק לשכונה של קופל?
Dperk

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים