20 יוני 2012, 09:54
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני דווקא אוהב את יבזורי. הוא עשה שיפור עצום העונה, ואם אוחיון, שהיה רכז שלישי בירושלים נתן עונה סבירה, גם דגן מסוגל.
פעם מכבי החזיקה קלעי כמו ג'מצ'י, ולא רצתה להביא לקבוצה קלעים נהדרים כמו אמיר כץ, שפע, זלוטיקמן ואחרים, כי ג'מצ'י היה 3-4 רמות מעל כל השאר.
יבזורי באמת שחקן נחמד, אבל אם זה הקלעי/גארד הישראלי, הכי טוב שמכבי יכולה להביא במקום הלפרין, אז המצב שלנו בכלל לא משהו.
20 יוני 2012, 09:58
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני דווקא אוהב את יבזורי. הוא עשה שיפור עצום העונה, ואם אוחיון, שהיה רכז שלישי בירושלים נתן עונה סבירה, גם דגן מסוגל.
פעם מכבי החזיקה קלעי כמו ג'מצ'י, ולא רצתה להביא לקבוצה קלעים נהדרים כמו אמיר כץ, שפע, זלוטיקמן ואחרים, כי ג'מצ'י היה 3-4 רמות מעל כל השאר.
יבזורי באמת שחקן נחמד, אבל אם זה הקלעי/גארד הישראלי, הכי טוב שמכבי יכולה להביא במקום הלפרין, אז המצב שלנו בכלל לא משהו.
20 יוני 2012, 10:03
yzafrir כתב:עזבו שטויות , לא יבזורי ולא ניסים יהיו פה .
לאוחיון יש חוזה כך שהוא צריך להיות מאוד מטומטם (והוא לא ) בכדי ללכת לבוררות...
הלפרין כבר סגר ומה שמעקב זה הבירוקרטיה של רשות המיסים לגבי גובהה המס שהוא ישלם .
ולגבי טיוס , זו רק ההטלבטות של מכבי אם ללכת עליו או להשאיר את ג'יימס....
20 יוני 2012, 10:06
docariel כתב:yzafrir כתב:עזבו שטויות , לא יבזורי ולא ניסים יהיו פה .
הלפרין כבר סגר ומה שמעקב זה הבירוקרטיה של רשות המיסים לגבי גובהה המס שהוא ישלם .
אני מאוד מקווה שזה יהיה ג'יימס, אין מה להשוות בכלל לטיוס.
20 יוני 2012, 10:08
20 יוני 2012, 10:08
docariel כתב:yzafrir כתב:עזבו שטויות , לא יבזורי ולא ניסים יהיו פה .
20 יוני 2012, 10:14
מקובי כתב:docariel כתב:yzafrir כתב:עזבו שטויות , לא יבזורי ולא ניסים יהיו פה .
נתון: 3 זרים בקו הקדמי +ליאור (קשה להאמין שמכבי ישימו 4 זרים בקו הקדמי ו2 בקו האחורי, קשה יותר להאמין שיהיה 7 זרים בעונה שמותר רק 5 בליגה ואין אדריאטית)
נתון: שראמדיני חתום.
ז"א שנותר לך 2 זרים להחתים, אתה באמת רוצה ששון ג'יימס יהיה אחד מהם?
טיוס כגבוה חמישי זה סבבה לגמרי.
20 יוני 2012, 10:18
20 יוני 2012, 10:19
20 יוני 2012, 10:22
וויוקאס מסוגל לשחק גם 4?
20 יוני 2012, 10:33
20 יוני 2012, 10:37
er79 כתב:אפרופו גארדים ישראלים/יהודים, אולי שווה למכבי לרחרח קצת סביב הגארד של קורנל, כריס רובלאוסקי. נכון, אני יודע שיש לנו נסיון רע עם קורנל (ג'ף פוט למי ששכח) אבל עושה רושם שמדובר בגארד סימפטי, מלך האסיסטים של קורנל, שנמצא במגמת שיפור בשנים האחרונות.
סרטון שלו שמצאתי (גופיה מס' 3, מקדישים לו גם כמה שניות בסוף. יש עוד סרטונים שלו למי שמעוניין):
http://www.youtube.com/watch?v=rs61u81Fq64
וסטטיסטיקה
http://espn.go.com/mens-college-basketb ... wroblewski
אולי שווה לבדוק אותו כפרוספקט עתידי. אני לא מדבר על שחקן חמישייה בהתחלה, אלא על שחקן מחליף. אני לא בטוח שאפיק נסים או יבזורי הן אופציות טובות יותר. נדמה לי גם שהוא סיים את לימודי הקולג' העונה, אבל אני לא בטוח (מצוין שהוא סיניור).
20 יוני 2012, 11:00
MTA2311 כתב:אני דווקא אוהב את יבזורי. הוא עשה שיפור עצום העונה, ואם אוחיון, שהיה רכז שלישי בירושלים נתן עונה סבירה, גם דגן מסוגל.
20 יוני 2012, 11:02
asafb96 כתב:וויקאס שחקן מעולה ויהיה החתמה מצוינת אם אכן יגיע, וישלים מצוין את שרמאן. לטעמי אחד הסנטרים היותר אנדרייטדים באירופה. גבוה, מאוד חזק, שחקן הגנה מעולה, עם פוסט אפ מצוין, ופינישר מצוין בצבע. יש לו ממוצע צבירת נקודות לדקה מצוינת בפאו (ביורוליג קלע 7.2 נקודות ב12 דקות וביוון 8.7 נקודות ב14 דקות). אני אישית מעדיף את מאריץ' אבל חושב שוויקאס יהיה החתמה מצוינת. לדעתי השחקן שישלים אותו הכי טוב הוא מאצ'בן, כי וויקאס ריבאונדר די בינוני, ומאצ'בן הוא ריבאונדר מעולה, ולצד וויקאס צריך גם גבוה שיודע לקלוע ולמסור טוב במשחק בין גבוהים, ואת זה מאצ'בן עושה מעולה. חבל שזה כנראה לא יקרה, כי ליאור-מאצ'בן-שרמאן-וויקאס יכול להיות קוו קדמי מעולהוויוקאס מסוגל לשחק גם 4?
לא. הוא די כבד לעמדה הזאת, ואין לו ממש קליעה.
לגבי הדיון ג'יימס-טיוס, ג'יימס שחקן טוב יותר, אבל טיוס עדיף מ2 סיבות פשוטות. יש לו תעודת זהות ישראלית, דבר חשוב מאוד בהגבלות של קופל, והוא זול יותר.
20 יוני 2012, 11:07
asafb96 כתב:וויקאס שחקן מעולה ויהיה החתמה מצוינת אם אכן יגיע, וישלים מצוין את שרמאן. לטעמי אחד הסנטרים היותר אנדרייטדים באירופה. גבוה, מאוד חזק, שחקן הגנה מעולה, עם פוסט אפ מצוין, ופינישר מצוין בצבע. יש לו ממוצע צבירת נקודות לדקה מצוינת בפאו (ביורוליג קלע 7.2 נקודות ב12 דקות וביוון 8.7 נקודות ב14 דקות). אני אישית מעדיף את מאריץ' אבל חושב שוויקאס יהיה החתמה מצוינת. לדעתי השחקן שישלים אותו הכי טוב הוא מאצ'בן, כי וויקאס ריבאונדר די בינוני, ומאצ'בן הוא ריבאונדר מעולה, ולצד וויקאס צריך גם גבוה שיודע לקלוע ולמסור טוב במשחק בין גבוהים, ואת זה מאצ'בן עושה מעולה. חבל שזה כנראה לא יקרה, כי ליאור-מאצ'בן-שרמאן-וויקאס יכול להיות קוו קדמי מעולהוויוקאס מסוגל לשחק גם 4?
לגבי הדיון ג'יימס-טיוס, ג'יימס שחקן טוב יותר, אבל טיוס עדיף מ2 סיבות פשוטות. יש לו תעודת זהות ישראלית, דבר חשוב מאוד בהגבלות של קופל, והוא זול יותר.
20 יוני 2012, 11:10
NY boy כתב:asafb96 כתב:וויקאס שחקן מעולה ויהיה החתמה מצוינת אם אכן יגיע, וישלים מצוין את שרמאן. לטעמי אחד הסנטרים היותר אנדרייטדים באירופה. גבוה, מאוד חזק, שחקן הגנה מעולה, עם פוסט אפ מצוין, ופינישר מצוין בצבע. יש לו ממוצע צבירת נקודות לדקה מצוינת בפאו (ביורוליג קלע 7.2 נקודות ב12 דקות וביוון 8.7 נקודות ב14 דקות). אני אישית מעדיף את מאריץ' אבל חושב שוויקאס יהיה החתמה מצוינת. לדעתי השחקן שישלים אותו הכי טוב הוא מאצ'בן, כי וויקאס ריבאונדר די בינוני, ומאצ'בן הוא ריבאונדר מעולה, ולצד וויקאס צריך גם גבוה שיודע לקלוע ולמסור טוב במשחק בין גבוהים, ואת זה מאצ'בן עושה מעולה. חבל שזה כנראה לא יקרה, כי ליאור-מאצ'בן-שרמאן-וויקאס יכול להיות קוו קדמי מעולהוויוקאס מסוגל לשחק גם 4?
תעודת זהות ישראלית חשובה רק במקרה של אי החתמה של יותם\לאנדסברג. בכל מקרה יוחתמו עוד סנטר זר ועוד 4 זר, ככה שמי שזה יהיה הולך להיות גבוה חמישי והמחשבה היחידה בעניין הזה צריכה להיות מי שיתרום יותר ביורוליג\במקרה של פציעה של אחד השחקנים.
לא ברור לי איך טיוס הוא שחקן זול יותר, הוא הרי לא יוחתם כזר. יהיה פה תשלום של בייאווט גבוהה לאשדוד + תשלום לטיוס (נגיד 300 אלף דולר) כישראלי שעליו משלמים 50% מס גם כן. ככה שהוא וג'יימס בעליות יהיה מן הסתם דומות, אם כבר ג'יימס רק 4 שנים בארץ, ככה שאולי גם נשארה לו עוד שנה לפני שהמס שלו עולה (למרות שזה לא ברור) ואם זה המצב הוא אפילו יהיה זול יותר מטיוס.
לא צריך להתייחס לליגת קופל וההנהלה צריכה להסתכל בעיקר על היורוליג בכל מה שקשור לבניית הקבוצה כשעם הליגה נסתדר כבר (מקסימום אם יהיה חסר ישראלי לליגה אז בלו יחזור באמצע העונה...).
20 יוני 2012, 11:29
Dperk כתב:MTA2311 כתב:אני דווקא אוהב את יבזורי. הוא עשה שיפור עצום העונה, ואם אוחיון, שהיה רכז שלישי בירושלים נתן עונה סבירה, גם דגן מסוגל.
יבזורי עדיין לא באזור חיוג בכלל של קבוצה ששואפת לפיינל פור. הוא יכול לבוא לצד הלפרין אבל לא במקומו. על אפיק ניסים אין על מה לדבר. לא כל שחקן ישראלי סביר שיעשה את קפיצת המדרגה הענקית שעשה אוחיון, האפשרות השנייה של כשלון טוטאלי הרבה יותר סבירה.
20 יוני 2012, 11:33
20 יוני 2012, 11:34
MTA2311 כתב:Dperk כתב:MTA2311 כתב:אני דווקא אוהב את יבזורי. הוא עשה שיפור עצום העונה, ואם אוחיון, שהיה רכז שלישי בירושלים נתן עונה סבירה, גם דגן מסוגל.
יבזורי עדיין לא באזור חיוג בכלל של קבוצה ששואפת לפיינל פור. הוא יכול לבוא לצד הלפרין אבל לא במקומו. על אפיק ניסים אין על מה לדבר. לא כל שחקן ישראלי סביר שיעשה את קפיצת המדרגה הענקית שעשה אוחיון, האפשרות השנייה של כשלון טוטאלי הרבה יותר סבירה.
אבל בתור מה אתה חושב שהוא יבוא??? שחקן חמישייה?? כולה מחליף ישראלי, שישחק רק בשכונה של קופל.
20 יוני 2012, 11:38
MTA2311 כתב:Dperk כתב:MTA2311 כתב:אני דווקא אוהב את יבזורי. הוא עשה שיפור עצום העונה, ואם אוחיון, שהיה רכז שלישי בירושלים נתן עונה סבירה, גם דגן מסוגל.
אבל בתור מה אתה חושב שהוא יבוא??? שחקן חמישייה?? כולה מחליף ישראלי, שישחק רק בשכונה של קופל.