המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אני בכלל לא אתפלא אם ג'קסון ישתלט על עמדת הרכז שם
צסק"א ראתה עד כמה קיצוני תאדוסיץ' יכול להיות,לטוב או לרע ותעדיף רכז שינהל את המשחק בצורה הטובה ביותר כי סקוררים לא חסרים לה
asafb96 כתב:שבד שחקן טוב משניהם. החלטה לא טובה של ג'קסון לדעתי מבחינה מקצועית. אבל גם אני חושב שההתלהבות ממנו פה מוגזמת. הוא באמת אחלה רכז, אפשר לומר גם שהוא אחד הרכזים הפנויים הכי טובים באירופה, אבל ממש לא איזה כוכב על, שחקן נחמד שעדיין צריך להוכיח שהוא שייך לרמות הכי גבוהות באירופה. הייתי שמח אם הוא היה פה, אבל אם הוא היה חותם במיליון דולר הייתי מאוד מאוכזב. מעדיף לתת את זה ללאנגפורד, שחקן טוב ומוכשר מג'קסון
Assaf M כתב:asafb96 כתב:שבד שחקן טוב משניהם. החלטה לא טובה של ג'קסון לדעתי מבחינה מקצועית. אבל גם אני חושב שההתלהבות ממנו פה מוגזמת. הוא באמת אחלה רכז, אפשר לומר גם שהוא אחד הרכזים הפנויים הכי טובים באירופה, אבל ממש לא איזה כוכב על, שחקן נחמד שעדיין צריך להוכיח שהוא שייך לרמות הכי גבוהות באירופה. הייתי שמח אם הוא היה פה, אבל אם הוא היה חותם במיליון דולר הייתי מאוד מאוכזב. מעדיף לתת את זה ללאנגפורד, שחקן טוב ומוכשר מג'קסון
קח לך סיטואציה: אני מרוויח בבילבאו 500 אלף דולר. באה צסק"א מוסקבה, מציעה לך 1.5 מיליון דולר, כשאתה יודע שלא תקבל סכום כזה באף קבוצה. לא תקח ?
asafb96 כתב:Assaf M כתב:asafb96 כתב:שבד שחקן טוב משניהם. החלטה לא טובה של ג'קסון לדעתי מבחינה מקצועית. אבל גם אני חושב שההתלהבות ממנו פה מוגזמת. הוא באמת אחלה רכז, אפשר לומר גם שהוא אחד הרכזים הפנויים הכי טובים באירופה, אבל ממש לא איזה כוכב על, שחקן נחמד שעדיין צריך להוכיח שהוא שייך לרמות הכי גבוהות באירופה. הייתי שמח אם הוא היה פה, אבל אם הוא היה חותם במיליון דולר הייתי מאוד מאוכזב. מעדיף לתת את זה ללאנגפורד, שחקן טוב ומוכשר מג'קסון
קח לך סיטואציה: אני מרוויח בבילבאו 500 אלף דולר. באה צסק"א מוסקבה, מציעה לך 1.5 מיליון דולר, כשאתה יודע שלא תקבל סכום כזה באף קבוצה. לא תקח ?
לא, אני ילך על ה750-900 אלף דולר בערך שמכבי הציעו לו. הוא בחור צעיר ועוד יעשה לא מעט כסף בקריירה.
הדוגמא הכי טובה זה מאחיה מהשנה שעברה. היו לו הצעות (ממכבי בין היתר), אבל הוא בחר ללכת לצסק"א תמורת מיליון יורו. מה יצא לו מזה? לא ראה מגרש, יעזוב אותם בקיץ הזה/הקיץ הבא, וקבוצות יסכימו לשלם לו חצי ממה שהסכימו לשלם לו בקיץ הקודם, אחרי שהוא פרץ.
rc4991 כתב:asafb96 כתב:Assaf M כתב:asafb96 כתב:שבד שחקן טוב משניהם. החלטה לא טובה של ג'קסון לדעתי מבחינה מקצועית. אבל גם אני חושב שההתלהבות ממנו פה מוגזמת. הוא באמת אחלה רכז, אפשר לומר גם שהוא אחד הרכזים הפנויים הכי טובים באירופה, אבל ממש לא איזה כוכב על, שחקן נחמד שעדיין צריך להוכיח שהוא שייך לרמות הכי גבוהות באירופה. הייתי שמח אם הוא היה פה, אבל אם הוא היה חותם במיליון דולר הייתי מאוד מאוכזב. מעדיף לתת את זה ללאנגפורד, שחקן טוב ומוכשר מג'קסון
לא, אני ילך על ה750-900 אלף דולר בערך שמכבי הציעו לו. הוא בחור צעיר ועוד יעשה לא מעט כסף בקריירה.
הדוגמא הכי טובה זה מאחיה מהשנה שעברה. היו לו הצעות (ממכבי בין היתר), אבל הוא בחר ללכת לצסק"א תמורת מיליון יורו. מה יצא לו מזה? לא ראה מגרש, יעזוב אותם בקיץ הזה/הקיץ הבא, וקבוצות יסכימו לשלם לו חצי ממה שהסכימו לשלם לו בקיץ הקודם, אחרי שהוא פרץ.
אני מאמין שהוא יצליח שם אם יתנו לו הזדמנות
זה לא שיש עליו לחץ לקלוע 15 נקודות ולחלק 7 אסיסטים התפקיד שלו זה לרכז את המשחק ברמה גבוהה ואת זה הוא עושה מצויין
felix_r כתב:rc4991 כתב:אני בכלל לא אתפלא אם ג'קסון ישתלט על עמדת הרכז שם
צסק"א ראתה עד כמה קיצוני תאדוסיץ' יכול להיות,לטוב או לרע ותעדיף רכז שינהל את המשחק בצורה הטובה ביותר כי סקוררים לא חסרים לה
אפשר לחשוב שג'קסון הוא שחקן יציב. יש לו משחקים שהוא אפסי לגמרי
Dperk כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:אני בכלל לא אתפלא אם ג'קסון ישתלט על עמדת הרכז שם
נכון שהוא לא דיאמנטידיס, אבל הוא לכל הפחות מנהל משחק הרבה יותר טוב מתאודוסיץ. עם כמות הכישרון ההתקפי בצסקא הם צריכים קודם כל מנהל משחק.
felix_r כתב:Dperk כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:אני בכלל לא אתפלא אם ג'קסון ישתלט על עמדת הרכז שם
נכון שהוא לא דיאמנטידיס, אבל הוא לכל הפחות מנהל משחק הרבה יותר טוב מתאודוסיץ. עם כמות הכישרון ההתקפי בצסקא הם צריכים קודם כל מנהל משחק.
חחחח...... אתה בהלם רציני. תאודוסיץ' מנהל משחק פי 10 יותר טוב מג'קסון
Dperk כתב:felix_r כתב:Dperk כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:אני בכלל לא אתפלא אם ג'קסון ישתלט על עמדת הרכז שם
חחחח...... אתה בהלם רציני. תאודוסיץ' מנהל משחק פי 10 יותר טוב מג'קסון
במשחקים שראיתי את תאודוסיץ' הוא היה אגואיסט וחשב קודם כל על הזריקות שלו. כשראיתי את ג'קסון הוא התמקד בלהפעיל את החברים.
asafb96 כתב:Assaf M כתב:asafb96 כתב:שבד שחקן טוב משניהם. החלטה לא טובה של ג'קסון לדעתי מבחינה מקצועית. אבל גם אני חושב שההתלהבות ממנו פה מוגזמת. הוא באמת אחלה רכז, אפשר לומר גם שהוא אחד הרכזים הפנויים הכי טובים באירופה, אבל ממש לא איזה כוכב על, שחקן נחמד שעדיין צריך להוכיח שהוא שייך לרמות הכי גבוהות באירופה. הייתי שמח אם הוא היה פה, אבל אם הוא היה חותם במיליון דולר הייתי מאוד מאוכזב. מעדיף לתת את זה ללאנגפורד, שחקן טוב ומוכשר מג'קסון
yzafrir כתב:התנין כתב:זה מדהים איך שלושה שחקנים כמו הנדריקס, אידסון וג'קסון מקבלים חוזי עתק לאחר עונה בה הם עמדו על ממוצע נקודות חד ספרתי. אם ג'קסון עוד היה פאפאלוקס בשיאו זה עוד היה מובן לי, אבל לדעתי הוא יהיה צל של סמי מחייה בצסק''א. המלך הוא עירום ואני לא מבין את הטירוף הזה סביבו.
בו נדבר שנה הבאה....אני אזכור את ההודעות האלו שלך....
התנין כתב:asafb96 כתב:Assaf M כתב:asafb96 כתב:שבד שחקן טוב משניהם. החלטה לא טובה של ג'קסון לדעתי מבחינה מקצועית. אבל גם אני חושב שההתלהבות ממנו פה מוגזמת. הוא באמת אחלה רכז, אפשר לומר גם שהוא אחד הרכזים הפנויים הכי טובים באירופה, אבל ממש לא איזה כוכב על, שחקן נחמד שעדיין צריך להוכיח שהוא שייך לרמות הכי גבוהות באירופה. הייתי שמח אם הוא היה פה, אבל אם הוא היה חותם במיליון דולר הייתי מאוד מאוכזב. מעדיף לתת את זה ללאנגפורד, שחקן טוב ומוכשר מג'קסון
שאלה.
כמה מכבי היתה מוכנה לשלם למאריץ' לפני שנתיים כשנתן את הפריצה הגדולה שלו בפרטיזן? אני מניח שלא יותר מ-800 אלף דולר, אולי טיפה יותר. כמה היא מוכנה לשלם לו היום? אותו סכום בערך(אף אחד לא נאיבי מספיק כדי לחשוב שב-500 אלף הוא יהיה פה, כן?) אז הוא עשה חישוב מושכל: אני אלך לעשות את הקופה הגדולה שלי בקבוצת צמרת, מקסימום אני אדפוק שידרוג מטורף ובמקום חוזה של מיליון ומשו יורו אני אבקש 3 מיליון בחוזה הבא שלי! במקרה הרע אני אחתום בקבוצות כמו מכבי שישלמו לי את ה-800 אלף שהן יכלו לתת לי גם לאחר הפריצה הגדולה בפרטיזן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־41 אורחים