NBA 2011/12 - לברון סופסוף עם טבעת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - ת'אנדר נגד ההיט בקרב על התואר

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 14:27

yarinsaky כתב:מנחם לס כתב בעיתון ידיעות אחרונות כשרוב האנשים כאן עוד לא התחילו לינוק. הוא התחיל עם כל השפה המיוחדת בקשר לנ.ב.א בעיתונות .
אני זוכר שמאוד אהבתי לקרוא אותו.
אין לי מושג איך הוא היום, אבל ידע גדול יש לו.

כן, אני יודע שהוא כותב כבר המון המון שנים. לא קראתי יותר מדי כתבות שלו בידיעות, אבל ממה שאני קורה עכשיו באינטרנט, ממש לא התלהבתי.
גם שימי ריגר רואה NBA בערך 1000 שנה, אבל זה לא הופך אותו לבחור חכם. להיפך, הוא די טיפש
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 16:24

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:מנחם לס כתב בעיתון ידיעות אחרונות כשרוב האנשים כאן עוד לא התחילו לינוק. הוא התחיל עם כל השפה המיוחדת בקשר לנ.ב.א בעיתונות .

כן, אני יודע שהוא כותב כבר המון המון שנים. לא קראתי יותר מדי כתבות שלו בידיעות, אבל ממה שאני קורה עכשיו באינטרנט, ממש לא התלהבתי.
גם שימי ריגר רואה NBA בערך 1000 שנה, אבל זה לא הופך אותו לבחור חכם. להיפך, הוא די טיפש

מנחם לס הוא מומחה גדול. בשום אופן לא הייתי מזלזל במה שהוא אומר. כמובן שכמו לכל אחד, גם לו יש איזשהי אג'נדה, אבל הוא מומחה מהשורה הראשונה,
חי, נושם ומכיר את הNBA, על כל ההיסטוריה שלה.
אם הוא אומר את זה, אז בהחלט יש בזה משהו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 16:30

jol9 כתב:
asafb96 כתב:

מנחם לס הוא מומחה גדול. בשום אופן לא הייתי מזלזל במה שהוא אומר. כמובן שכמו לכל אחד, גם לו יש איזשהי אג'נדה, אבל הוא מומחה מהשורה הראשונה,
חי, נושם ומכיר את הNBA, על כל ההיסטוריה שלה.
אם הוא אומר את זה, אז בהחלט יש בזה משהו.

שוב, יכול להיות, אבל אני קראתי את הטורים שלו ובכלל לא התלהבתי. יש לו הרבה ידע, אין ספק. כמו שאמרתי, גם לשימי ריגר יש ידע, והוא יכול לדקלם לך את כל השחקנים שעברו בNBA ב60 שנה האחרונות ולהגיד לך מאיזה קולג' הוא בא. אבל הוא בחור טיפש
אני פשוט לא כל כך מסכים עם הדיעות של מנחם לס, לא התחברתי לטורים שלו
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 21 יוני 2012, 21:24

קיימים כאן עדיין מהמרים על האוק סיטי ? :D
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 03:00

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:נכון לעכשיו אני לא רואה את אוקלהומה לוקחים משחק בחוץ
כרגע אני הולכת על 4-1 למיאמי

אויש נו, את מנסה לעשות הפוך על הפוך, אני מוכן להתערב איתך שהם יקחו לפחות משחק חוץ אחד..

נו ליאב? לא למדת שכשאני אומרת משהו פשוט אומרים ''צודקת''? :laugh2

השלמתי עם זה ואמרתי ''טוב נו, אולי בכל זאת יהיה נחמד לראות את הקוף הזה יורד ללברון מהגב'' אבל מאוד קשה לי עם האופי שלו האגרסיבי הזה שאולי אוהבי לברון נהנים ממנו אבל לי זה נראה יותר מדי..גטו כזה(גטו של השחורים לא של השואה)

חבל על ההתאהבות המיותרת של ברוקס בפרקינס למרות שלא זה מה שהפסיד להם את הסידרה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 22 יוני 2012, 03:06

מזל טוב ללברון ומיאמי..
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 03:21

אני אומרת שאוקלהומה צריכה לעשות טרייד עם קבוצה מסויימת של ווסטברוק+הארדן(כי הם לא יוכלו להציע לו חוזה)תמורת שחקן ברמת ספורסטאר בעמדה 1 ובחירה גבוהה בסיבוב הראשון של הדראפט

אני יודעת שווסטברוק ממש צעיר אבל פשוט קשה לי לראות את אוקלהומה שותה מהבאר איתו כי לבאר היא תגיע אבל לשתות? לא חושבת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 22 יוני 2012, 03:36

Holiday_Armadillo כתב:אני אומרת שאוקלהומה צריכה לעשות טרייד עם קבוצה מסויימת של ווסטברוק+הארדן(כי הם לא יוכלו להציע לו חוזה)תמורת שחקן ברמת ספורסטאר בעמדה 1 ובחירה גבוהה בסיבוב הראשון של הדראפט

אני יודעת שווסטברוק ממש צעיר אבל פשוט קשה לי לראות את אוקלהומה שותה מהבאר איתו כי לבאר היא תגיע אבל לשתות? לא חושבת

ווסטברוק ופרקינס תמורת רונדו, הארדן תמורת בחירה 2 של שארלוט (כנראה דרומונד). נשמע טוב לדעתי
ווסטברוק שחקן עם יכולות על, אבל תמיד אמרתי שהבחור טיפש. וויד לדוגמא, שחקן ממש לא מוכשר יותר, אבל שחקן הרבה הרבה יותר חכם ואינטיליגנט, ובגלל זה גם יותר טוב.
הארדן אחלה שחקן אבל בגמר אכזב בגדול, וגם הוא בדרך לסיים חוזה ולא בטוח שיעריך אותו
בכל מקרה, מילה טובה ללברון, הגיע לפלייאוף ובגדול, עם סדרת גמר אדירה. אני עדיין לא סובל אותו ( :D ) בגלל האופי המגעיל, אבל השתחרר כנראה מתדמית הלוזר, ועשה הישג יפה מאוד
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 03:41

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני אומרת שאוקלהומה צריכה לעשות טרייד עם קבוצה מסויימת של ווסטברוק+הארדן(כי הם לא יוכלו להציע לו חוזה)תמורת שחקן ברמת ספורסטאר בעמדה 1 ובחירה גבוהה בסיבוב הראשון של הדראפט

ווסטברוק ופרקינס תמורת רונדו, הארדן תמורת בחירה 2 של שארלוט (כנראה דרומונד). נשמע טוב לדעתי
ווסטברוק שחקן עם יכולות על, אבל תמיד אמרתי שהבחור טיפש. וויד לדוגמא, שחקן ממש לא מוכשר יותר, אבל שחקן הרבה הרבה יותר חכם ואינטיליגנט, ובגלל זה גם יותר טוב.
הארדן אחלה שחקן אבל בגמר אכזב בגדול, וגם הוא בדרך לסיים חוזה ולא בטוח שיעריך אותו
בכל מקרה, מילה טובה ללברון, הגיע לפלייאוף ובגדול, עם סדרת גמר אדירה. אני עדיין לא סובל אותו ( :D ) בגלל האופי המגעיל, אבל השתחרר כנראה מתדמית הלוזר, ועשה הישג יפה מאוד

לבחור את דראמונד משאיר אותם עם חור מאוד גדול בקו האחורי
אני יודעת שבדראפט אתה הולך על כישרון ולא על צורך אבל כשאתה מאבד במיידית את הרכז והסקנד שלך אתה צריך גארד ואני לא רואה FA מגרה בשוק ואם אתה שולח את שני השחקנים שלך תמורת שחקן אחד לא נשאר לך יותר מדי כלים לטרייד נוסף ששווה משהו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 22 יוני 2012, 03:46

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

לבחור את דראמונד משאיר אותם עם חור מאוד גדול בקו האחורי
אני יודעת שבדראפט אתה הולך על כישרון ולא על צורך אבל כשאתה מאבד במיידית את הרכז והסקנד שלך אתה צריך גארד ואני לא רואה FA מגרה בשוק ואם אתה שולח את שני השחקנים שלך תמורת שחקן אחד לא נשאר לך יותר מדי כלים לטרייד נוסף ששווה משהו

אולי ברנדון רוי :whistle
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 03:53

כשאוקלהומה זכו במערב והזכירו את סן אנטוניו בהענקת הגביע כולם מחאו כפיים
עכשיו מזכירים את אוקלהומה ואוהדי מיאמי שלא מבינים כלום בכדורסל שורקים בוז..איכס של אוהדים(''אוהדים'' עאלק)
אפילו בהענקת הגביע הם לא מצליחים לייצר רעש
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2012, 04:11

מה עם כמה מילות פירגען חברים?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 22 יוני 2012, 04:13

LIAV10 כתב:מה עם כמה מילות פירגען חברים?

כתבתי לפני כמה הודעות..
בכל מקרה, מילה טובה ללברון, הגיע לפלייאוף ובגדול, עם סדרת גמר אדירה. אני עדיין לא סובל אותו ( ) בגלל האופי המגעיל, אבל השתחרר כנראה מתדמית הלוזר, ועשה הישג יפה מאוד

באמת הישג יפה למיאמי ולברון. סדרה גדולה שלהם
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 04:13

LIAV10 כתב:מה עם כמה מילות פירגען חברים?

אני אישית לא מפרגענת אבל פירגנתי כמה שיכולתי :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2012, 05:00

מזל טוב למיאמי וללברון. מגיע להם. היו הכי טובים בפלייאוף הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2012, 09:38

אני לא מבין מה דוראנט היה צריך להתחיל דחיפות עם צ'למרס..
מה אתה מוציא עצבים כשהמשחק לא גמור?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yellowaura » 22 יוני 2012, 10:28

פעם ראשונה אחרי הרבה שנים שנשארתי ער במיוחד לראות את המשחק (מאז ימי ג'ורדן שאז קמתי במיוחד לכל משחקי הגמר)

קודם כל מיאמי ניצלה באופן מקסימלי את המשאבים שלה וכל הכבוד לצביקה שרף שהימר נכון על מיאמי בחמישיות.
בוש וויד שחקנים מצויינים. להזכירכם מדובר בשחקנים היחידים אולי ששיחקו ברמה גבוהה גם בנבחרת ארה"ב מול קבוצות אירופאיות. בוש בכל משחק צריך להיות מספר 2 ולתת את האיזון בין פנים לחוץ. שבוש טוב קשה לעצור את מיאמי והיום הוא עשה צחוק מפרקינס הרבה דקות (מה קרה למאמן של OKC ??)
השחקנים המשלימים נתנו משחק מושלם (באטייה, מילר וצ'אלמרס בעיקר). המאמן של OKC עשה המון שגיאות. נראה כי גם ברמה המנטאלית הסיפור היה סגור עוד לפני שריקת הפתיחה והעדות היא בהגנה המאוד חלשה של כל הקבוצה. דוראנט מכדרר פעמיים מסביב לגב ברגעים מכריעים ומאבד כדורים זו עדות לחוסר ניסיון ותסכול. ווסטברוק סרטן קבוצתי... מנטרל את היכולות של דוראנט ושאר הקבוצה...תפקיד המאמן היה להסיט את הכדורים לדוראנט. בכל מקרה OKC היום התמודדה מול קבוצה עם ניסיון וקשיחות.

לברון נתן משחק מושלם. הוא עשה מהלכים אישיים גדולים והרפה שצריך. ברמה האישית אני לא מתחבר אליו (יותר מדי דומיננטי ומושלם... היום אני אוהב שחקנים כמו דוראנט שמשאירים מקום לצפות למהלכים ולא שולטים כל כך הרבה דקות בכל פרמטר). בתור מעריץ גדול של ג'ורדן אני באמת חושב שמבחינת כדורסל הוא לא נופל ממנו. לג'ורדן בשנים האחרונות בשיקגו לא הייתה תחרות אמיתית, אם כל הכבוד ליוטה היום יש הרבה קבוצות עם שחקני על ושושלות גדולות.
שושלות כמו לייקרס, בוסטון וסאן אנטוניו הן מהגדולות בהיסטוריה של המשחק וקשה לזכות באליפות שאתה משחק בתקופה שלהם. אני חושב שכל אחת מהשושלות האלה בשיאם לא נפלו משיקאגו ובטח לא מיוטה שהייתה התחרות היחידה של שיקגו בשנים האחרונות של ג'ורדן בשיקגו (להזכירכם הסנטר שם היה גרג אוסטרטג והסקנד ג'ף הורנסק).
אם לג'ורדן הייתה תחרות כמו היום הוא לא היה זוכה ל-6 טבעות אליפות. מה שאומר שלזכות בהרבה אליפויות לא קשור רק לאיכות השחקן, ווינריות וכו' אלא המון קשור גם ליריבים שמשחקים נגדך.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 יוני 2012, 10:33

לא יודע אם אפשר להגיד שלברון "התנער מתדמית הלוזר"... אליפות עם ווייד ובוש, לא כל כך מרשימה אותי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 15:05

LIAV10 כתב:אני לא מבין מה דוראנט היה צריך להתחיל דחיפות עם צ'למרס..
מה אתה מוציא עצבים כשהמשחק לא גמור?

נו באמת ליאב
שחקנים נעשים מתוסכלים וגם האהובים שלך ממיאמי עשו את זה לא פעם ולא פעמיים..אין מה לחפש אותו על זה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי tomerp » 22 יוני 2012, 15:10

MTA2311 כתב:לא יודע אם אפשר להגיד שלברון "התנער מתדמית הלוזר"... אליפות עם ווייד ובוש, לא כל כך מרשימה אותי.

ומה אתה אומר על הטריפל דאבל של הלוזר?
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים