20 יוני 2012, 14:27
yarinsaky כתב:מנחם לס כתב בעיתון ידיעות אחרונות כשרוב האנשים כאן עוד לא התחילו לינוק. הוא התחיל עם כל השפה המיוחדת בקשר לנ.ב.א בעיתונות .
אני זוכר שמאוד אהבתי לקרוא אותו.
אין לי מושג איך הוא היום, אבל ידע גדול יש לו.
20 יוני 2012, 16:24
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:מנחם לס כתב בעיתון ידיעות אחרונות כשרוב האנשים כאן עוד לא התחילו לינוק. הוא התחיל עם כל השפה המיוחדת בקשר לנ.ב.א בעיתונות .
כן, אני יודע שהוא כותב כבר המון המון שנים. לא קראתי יותר מדי כתבות שלו בידיעות, אבל ממה שאני קורה עכשיו באינטרנט, ממש לא התלהבתי.
גם שימי ריגר רואה NBA בערך 1000 שנה, אבל זה לא הופך אותו לבחור חכם. להיפך, הוא די טיפש
20 יוני 2012, 16:30
jol9 כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:מנחם לס כתב בעיתון ידיעות אחרונות כשרוב האנשים כאן עוד לא התחילו לינוק. הוא התחיל עם כל השפה המיוחדת בקשר לנ.ב.א בעיתונות .
כן, אני יודע שהוא כותב כבר המון המון שנים. לא קראתי יותר מדי כתבות שלו בידיעות, אבל ממה שאני קורה עכשיו באינטרנט, ממש לא התלהבתי.
גם שימי ריגר רואה NBA בערך 1000 שנה, אבל זה לא הופך אותו לבחור חכם. להיפך, הוא די טיפש
מנחם לס הוא מומחה גדול. בשום אופן לא הייתי מזלזל במה שהוא אומר. כמובן שכמו לכל אחד, גם לו יש איזשהי אג'נדה, אבל הוא מומחה מהשורה הראשונה,
חי, נושם ומכיר את הNBA, על כל ההיסטוריה שלה.
אם הוא אומר את זה, אז בהחלט יש בזה משהו.
21 יוני 2012, 21:24
22 יוני 2012, 03:00
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נכון לעכשיו אני לא רואה את אוקלהומה לוקחים משחק בחוץ
כרגע אני הולכת על 4-1 למיאמי
אויש נו, את מנסה לעשות הפוך על הפוך, אני מוכן להתערב איתך שהם יקחו לפחות משחק חוץ אחד..
22 יוני 2012, 03:06
22 יוני 2012, 03:21
22 יוני 2012, 03:36
Holiday_Armadillo כתב:אני אומרת שאוקלהומה צריכה לעשות טרייד עם קבוצה מסויימת של ווסטברוק+הארדן(כי הם לא יוכלו להציע לו חוזה)תמורת שחקן ברמת ספורסטאר בעמדה 1 ובחירה גבוהה בסיבוב הראשון של הדראפט
אני יודעת שווסטברוק ממש צעיר אבל פשוט קשה לי לראות את אוקלהומה שותה מהבאר איתו כי לבאר היא תגיע אבל לשתות? לא חושבת
22 יוני 2012, 03:41
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אומרת שאוקלהומה צריכה לעשות טרייד עם קבוצה מסויימת של ווסטברוק+הארדן(כי הם לא יוכלו להציע לו חוזה)תמורת שחקן ברמת ספורסטאר בעמדה 1 ובחירה גבוהה בסיבוב הראשון של הדראפט
אני יודעת שווסטברוק ממש צעיר אבל פשוט קשה לי לראות את אוקלהומה שותה מהבאר איתו כי לבאר היא תגיע אבל לשתות? לא חושבת
ווסטברוק ופרקינס תמורת רונדו, הארדן תמורת בחירה 2 של שארלוט (כנראה דרומונד). נשמע טוב לדעתי
ווסטברוק שחקן עם יכולות על, אבל תמיד אמרתי שהבחור טיפש. וויד לדוגמא, שחקן ממש לא מוכשר יותר, אבל שחקן הרבה הרבה יותר חכם ואינטיליגנט, ובגלל זה גם יותר טוב.
הארדן אחלה שחקן אבל בגמר אכזב בגדול, וגם הוא בדרך לסיים חוזה ולא בטוח שיעריך אותו
בכל מקרה, מילה טובה ללברון, הגיע לפלייאוף ובגדול, עם סדרת גמר אדירה. אני עדיין לא סובל אותו () בגלל האופי המגעיל, אבל השתחרר כנראה מתדמית הלוזר, ועשה הישג יפה מאוד
22 יוני 2012, 03:46
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אומרת שאוקלהומה צריכה לעשות טרייד עם קבוצה מסויימת של ווסטברוק+הארדן(כי הם לא יוכלו להציע לו חוזה)תמורת שחקן ברמת ספורסטאר בעמדה 1 ובחירה גבוהה בסיבוב הראשון של הדראפט
ווסטברוק ופרקינס תמורת רונדו, הארדן תמורת בחירה 2 של שארלוט (כנראה דרומונד). נשמע טוב לדעתי
ווסטברוק שחקן עם יכולות על, אבל תמיד אמרתי שהבחור טיפש. וויד לדוגמא, שחקן ממש לא מוכשר יותר, אבל שחקן הרבה הרבה יותר חכם ואינטיליגנט, ובגלל זה גם יותר טוב.
הארדן אחלה שחקן אבל בגמר אכזב בגדול, וגם הוא בדרך לסיים חוזה ולא בטוח שיעריך אותו
בכל מקרה, מילה טובה ללברון, הגיע לפלייאוף ובגדול, עם סדרת גמר אדירה. אני עדיין לא סובל אותו () בגלל האופי המגעיל, אבל השתחרר כנראה מתדמית הלוזר, ועשה הישג יפה מאוד
לבחור את דראמונד משאיר אותם עם חור מאוד גדול בקו האחורי
אני יודעת שבדראפט אתה הולך על כישרון ולא על צורך אבל כשאתה מאבד במיידית את הרכז והסקנד שלך אתה צריך גארד ואני לא רואה FA מגרה בשוק ואם אתה שולח את שני השחקנים שלך תמורת שחקן אחד לא נשאר לך יותר מדי כלים לטרייד נוסף ששווה משהו
22 יוני 2012, 03:53
22 יוני 2012, 04:11
22 יוני 2012, 04:13
LIAV10 כתב:מה עם כמה מילות פירגען חברים?
בכל מקרה, מילה טובה ללברון, הגיע לפלייאוף ובגדול, עם סדרת גמר אדירה. אני עדיין לא סובל אותו ( ) בגלל האופי המגעיל, אבל השתחרר כנראה מתדמית הלוזר, ועשה הישג יפה מאוד
22 יוני 2012, 04:13
LIAV10 כתב:מה עם כמה מילות פירגען חברים?
22 יוני 2012, 05:00
22 יוני 2012, 09:38
22 יוני 2012, 10:28
22 יוני 2012, 10:33
22 יוני 2012, 15:05
LIAV10 כתב:אני לא מבין מה דוראנט היה צריך להתחיל דחיפות עם צ'למרס..
מה אתה מוציא עצבים כשהמשחק לא גמור?
22 יוני 2012, 15:10
MTA2311 כתב:לא יודע אם אפשר להגיד שלברון "התנער מתדמית הלוזר"... אליפות עם ווייד ובוש, לא כל כך מרשימה אותי.