cannon כתב:מעדיף את מנקו וטיג׳יי קליין על בלייזר. וגם ירצו כסף קטן יותר. בלייזר לא היה אטרקציה השנה.
קליין נגר מדופלם. מנקו? אפשר למצוא אופציות יותר מעניינות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:מעדיף את מנקו וטיג׳יי קליין על בלייזר. וגם ירצו כסף קטן יותר. בלייזר לא היה אטרקציה השנה.
מילוס כתב:אף פעם לא הבנתי את האופציות האלה. או שיש חוזה מחייב, או שאין.
בשביל מה האופציות הללו, אם לפחות אחד מהצדדים יכול להתעלם מהן ולהתנות הישארות בתנאים שונים לחלוטין?
JarJarBinx כתב:מה הבעייה באופצייה לשני הצדדים?
Maccabi18 כתב:אני מאוד אוהב את הקונספט, במיוחד שזה אופציית קבוצה.
אם קינן אוואנס נותן עונה מדהימה תרצה להשאיר לא?
אבל אם קינן נפילה? נותן לך ביטוח שאם דברים לא מסתדרים יהיה מקום לסיים את זה יפה ולא כמו ווימס או דווין סמית- לגרום לו בכוח לעזוב ואפילו לשלם הון עתק.
אחדשיודע כתב:Maccabi18 כתב:אני מאוד אוהב את הקונספט, במיוחד שזה אופציית קבוצה.
אבל אם קינן נפילה? נותן לך ביטוח שאם דברים לא מסתדרים יהיה מקום לסיים את זה יפה ולא כמו ווימס או דווין סמית- לגרום לו בכוח לעזוב ואפילו לשלם הון עתק.
נו, אז אופציית קבוצה. למה צריך לתת לשחקן שלא עשה כלום אופציית שחקן?
ושיהיה ברור שיש אינספור אופציות כאלו ואחרות, בסכומים כאלו ואחרים, כך שאני לא מדבר מידיעה על שחקן כזה או אחר שנמצא כרגע בקבוצה (כולל ג׳ונס). מדבר על מקרי עבר שיצא לנו לשמוע עליהם.
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:Maccabi18 כתב:אני מאוד אוהב את הקונספט, במיוחד שזה אופציית קבוצה.
נו, אז אופציית קבוצה. למה צריך לתת לשחקן שלא עשה כלום אופציית שחקן?
ושיהיה ברור שיש אינספור אופציות כאלו ואחרות, בסכומים כאלו ואחרים, כך שאני לא מדבר מידיעה על שחקן כזה או אחר שנמצא כרגע בקבוצה (כולל ג׳ונס). מדבר על מקרי עבר שיצא לנו לשמוע עליהם.
כי משלמת מתחת לשוק והרבה פעמים אופציות שחקן זה מה שהופך את העניין ליותר אטרקטיבי עבור השחקן.
מילוס כתב:בכללי אני חושב שהגיע הזמן שחוזים יהיו מבוססים על הישגים ותוצאות.
למשל שרכז ישודרג או ישונמך ע"ס יחס אסיסטים\איבודים עונתי, או ששחקן שמגיע במיליון וחצי דולר יקבל את מלוא שכרו רק אם הקבוצה תגיע ל-20 ניצחונות יורוליג.
זה יגרום לכולם לעבוד קשה יותר, לעבוד אחד בשביל השני, להיות מחוייבים.
התגלתה בעיה בשרירי החשק של טיוס? מכבי חסכה כסף שווה ערך לשחקן חיזוק בינואר הבא.
אדגר פו כתב:לפי וואלה בלייזר סיכם את תנאיו.
אז מה נשאר בעצם ? יש את זין, כהן, ג'ונדי וכנראה בלייזר. נשאר עוד ישראלי בכיר אחד וסוגרים את הבסטה לדעתי.
בגדול אמורים להיות 6 ישראלים, לפחות עוד אחד בכיראדגר פו כתב:לפי וואלה בלייזר סיכם את תנאיו.
אז מה נשאר בעצם ? יש את זין, כהן, ג'ונדי וכנראה בלייזר. נשאר עוד ישראלי בכיר אחד וסוגרים את הבסטה לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים