21 יוני 2012, 17:59
jol9 כתב:Dperk כתב:יש טענה אחת חזקה למתנגדים למה שאתה אומר, והיא שמכבי בסופו של דבר היא קבוצה מצליחה יותר מסיינה ומקאחה שנחשבות כסוג של מודל אצלינו.
לדעתי זאת טענה מוצדקת אבל חלקית. מכבי אמנם מצליחה יותר, אבל בין השאר, זה בגלל שמדובר במועדון גדול וווינרי יותר.
זה נכון גם בקשר לקבוצות כמו ברצלונה וריאל, שהן קבוצות מאוד עשירות, אבל הרבה פחות ווינריות ממכבי, פאו וצסקא למשל, ובסה"כ מבין עשרת תארי היורוליג האחרונים, רק אחד הלך
לקבוצה ספרדית.
ככה שמכבי כבר מקבלת בונוס שהוא כמעט built in בכך שהיא מכבי. מכאן העבודה היא רק לבנות קבוצה עם שחקנים ראויים.
מכבי מצליחה יותר אבל גם משום מה תמיד מעמידה סגל נחות יותר, אז מעניין לדעת לאן מכבי הייתה מגיעה עם סגל כמו שלהן...
21 יוני 2012, 18:02
21 יוני 2012, 18:13
rc4991 כתב:אני בכלל לא בטוח שהייתי רוצה להתחלף עם צסק"א/בארסה כי זה נראה די משעמם ולא מאתגר לקנות כל שחקן שאתה רוצה ושיש לך תקציב חופשי,זה כמו לשחק בלי קודים
ובכלל זה הופך אותך לפייבוריט לזכיה ואם אתה מפסיד(עיין ערך צסק"א)אתה ממש עצוב ומגדיר את העונה ככישלון בזמן שאנחנו שמחים ונהנים מעונות שמכבי מגיעה בהן לפיינל פור
21 יוני 2012, 18:18
rc4991 כתב:אני בכלל לא בטוח שהייתי רוצה להתחלף עם צסק"א/בארסה כי זה נראה די משעמם ולא מאתגר לקנות כל שחקן שאתה רוצה ושיש לך תקציב חופשי,זה כמו לשחק בלי קודים
ובכלל זה הופך אותך לפייבוריט לזכיה ואם אתה מפסיד(עיין ערך צסק"א)אתה ממש עצוב ומגדיר את העונה ככישלון בזמן שאנחנו שמחים ונהנים מעונות שמכבי מגיעה בהן לפיינל פור
לא הייתי מתנגד שהתקציב של מכבי יגדל קצת אבל אני כן רוצה שהוא לא יהיה גדול כל כך מהמתחרות ושיהיו מעין "דרגים" של תקציבים בלי הפרשים גדולים ביניהם כך שנקבל ליגה תחרותית יחסית ושנהנה מכל משחק ולא ננצח כי בנינו את הקבוצה הכי טובה בהפרש גדול אלא מתוך התגברות על קשיים מסויימים וניצול יתרונות מסויימים שיש לך על היריבה
21 יוני 2012, 18:20
21 יוני 2012, 18:20
21 יוני 2012, 18:21
Dperk כתב:
מקרה כמו אולי' קורה פעם בכמה שנים, כמו ספליט ולימוז. אל תשכח שאול' בקושי רב עברה את שלב הבתים עם 4 הפסדים.
21 יוני 2012, 18:22
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אני בכלל לא בטוח שהייתי רוצה להתחלף עם צסק"א/בארסה כי זה נראה די משעמם ולא מאתגר לקנות כל שחקן שאתה רוצה ושיש לך תקציב חופשי,זה כמו לשחק בלי קודים
זה קצת נשמע כמו משהו שאוהדי הפועל אומרים כלפינו שהם טוענים שלא היו רוצים להיות כמו מכבי כי היא לא באמת שמחה כל פעם שהיא זוכה בתואר בארץ כי יש לה הרבה כסף והיא זוכה כל שנה.
אני דווקא הייתי מקבלת בברכה תקציב כמו של העשירות, אבל כמובן שזה רק במידה ומקור הכסף הוא אמין, יציב ולא יגרום לסכסוכים בהנהלה.
אני לא מבינה איך הפכתם פתאום את המצב של קבוצה עם הרבה כסף ותקציב גבוה למצב רע שלא רוצים במכבי??
חוסר יציבות ומקורות כסף מפוקפקים - זה דבר רע ולא רצוי, לא הכסף לכשעצמו!!
21 יוני 2012, 18:30
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אני בכלל לא בטוח שהייתי רוצה להתחלף עם צסק"א/בארסה כי זה נראה די משעמם ולא מאתגר לקנות כל שחקן שאתה רוצה ושיש לך תקציב חופשי,זה כמו לשחק בלי קודים
זה קצת נשמע כמו משהו שאוהדי הפועל אומרים כלפינו שהם טוענים שלא היו רוצים להיות כמו מכבי כי היא לא באמת שמחה כל פעם שהיא זוכה בתואר בארץ כי יש לה הרבה כסף והיא זוכה כל שנה.
אני דווקא הייתי מקבלת בברכה תקציב כמו של העשירות, אבל כמובן שזה רק במידה ומקור הכסף הוא אמין, יציב ולא יגרום לסכסוכים בהנהלה.
אני לא מבינה איך הפכתם פתאום את המצב של קבוצה עם הרבה כסף ותקציב גבוה למצב רע שלא רוצים במכבי??
חוסר יציבות ומקורות כסף מפוקפקים - זה דבר רע ולא רצוי, לא הכסף לכשעצמו!!
יש בזה משהו(וגם אני חשבתי על זה),אני באמת לא מתרגש/שמח כשלוקחים את האליפות
הייתי מעדיף להיות בליגה הספרדית גם אם זה אומר שלא נזכה באליפות מלשחק כאן מול קבוצות גרועות
21 יוני 2012, 18:31
Dperk כתב:rc4991 כתב:אני בכלל לא בטוח שהייתי רוצה להתחלף עם צסק"א/בארסה כי זה נראה די משעמם ולא מאתגר לקנות כל שחקן שאתה רוצה ושיש לך תקציב חופשי,זה כמו לשחק בלי קודים
לא הייתי מתנגד שהתקציב של מכבי יגדל קצת אבל אני כן רוצה שהוא לא יהיה גדול כל כך מהמתחרות ושיהיו מעין "דרגים" של תקציבים בלי הפרשים גדולים ביניהם כך שנקבל ליגה תחרותית יחסית ושנהנה מכל משחק ולא ננצח כי בנינו את הקבוצה הכי טובה בהפרש גדול אלא מתוך התגברות על קשיים מסויימים וניצול יתרונות מסויימים שיש לך על היריבה
למה לא, בוא נוריד את התקציב בליגה הישראלית כדי שהוא לא יהיה כל כך גדול מהמתחרות, נקבל ליגה תחרותית ונהנה מכל משחק תוך כדי התגברות על קשיים ויתרונות.
21 יוני 2012, 18:35
שחף כתב:נו באמת. לא נראה לי שמישהו התלונן כשמכבי דרסה ב-44 הפרש את סקיפר בגמר היורוליג, ולא נראה לי שמישהו היה מתלונן אם במקום מאלט והנדריקס היו משחקים פה לורבק ודיאמנטידיס. מכבי עם תקציב גדול, בעיני, הייתה מצליחה לא פחות מפאנאתנייקוס של השנים האחרונות, כי בניגוד לקבוצות אחרות יש לה גם מסורת של הצלחה, אנשי מקצוע מעולים ואוהדים. חבל שזה לא קורה.
21 יוני 2012, 18:37
Chen כתב:שאני מתכוון להשתלולל זה להשאיר את השחקנים שבלאט רוצה מהעונה ולהביא עוד 2 שחקנים טובים כדי ליצור חמישיה טובה...
לדוגמה ג'קסון לנגפורד סמית' הנדריקס ומאריץ'... סגל כזה עם כמה ישראלים איכותיים ועוד כמה זרים יותר זולים עם פוטנציאל יכול להביא אותנו לאליפות אירופה תחת אימונו של בלאט.. לא דיברתי עכשיו על להביא שחקנים אירופאים ברמת NBA..
21 יוני 2012, 18:45
rc4991 כתב:Dperk כתב:rc4991 כתב:אני בכלל לא בטוח שהייתי רוצה להתחלף עם צסק"א/בארסה כי זה נראה די משעמם ולא מאתגר לקנות כל שחקן שאתה רוצה ושיש לך תקציב חופשי,זה כמו לשחק בלי קודים
למה לא, בוא נוריד את התקציב בליגה הישראלית כדי שהוא לא יהיה כל כך גדול מהמתחרות, נקבל ליגה תחרותית ונהנה מכל משחק תוך כדי התגברות על קשיים ויתרונות.
אתה כבר מדבר על משהו אחר,מכבי משחקת ביורוליג ואין לה שום סיבה לבנות קבוצה בינונית בשביל שיוויוניות בליגה
אני פשוט לא חושב שיש הנאה גדולה בלנצח כי יש לך תקציב הרבה אבל הרבה יותר גדול מהמתחרות ושאני מעדיף להגיע להישגים(כמו פיינל פור)אחרי אתגרים
זה כמו שתתלהב מניצחון על ילדים בני שש,איזה הנאה יש בזה?
21 יוני 2012, 19:05
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:Dperk כתב:rc4991 כתב:אני בכלל לא בטוח שהייתי רוצה להתחלף עם צסק"א/בארסה כי זה נראה די משעמם ולא מאתגר לקנות כל שחקן שאתה רוצה ושיש לך תקציב חופשי,זה כמו לשחק בלי קודים
אתה כבר מדבר על משהו אחר,מכבי משחקת ביורוליג ואין לה שום סיבה לבנות קבוצה בינונית בשביל שיוויוניות בליגה
אני פשוט לא חושב שיש הנאה גדולה בלנצח כי יש לך תקציב הרבה אבל הרבה יותר גדול מהמתחרות ושאני מעדיף להגיע להישגים(כמו פיינל פור)אחרי אתגרים
זה כמו שתתלהב מניצחון על ילדים בני שש,איזה הנאה יש בזה?
אני לא חושבת שזה נכון.
זה שיש באירופה כמה קבוצות שתקציבם גדול פי כמה משל יתר הקבוצות לא הופך את היורוליג לפחות תחרותי.
הרי ברור לכולנו שקבוצה עם תקציב של פי 2 מקבוצה אחרת לא הופך אותה לטובה פי 2 ממנה ולכן זה שצסקא בונה קבוצה עם מלא כוכבים על כל עמדה ומעמידה סגלים מפלצתיים לפעמים לא הופך את ההתמודדות שלה ביורוליג למשחק ילדים עבורה.
לקחת את היורוליג עבור צסקא הוא לא פחות אתגר מאשר עבור מכבי.
רמת הקושי רחוקה שנות אור מהקושי של מכבי למשל בליגה הישראלית שבאמת לא קיים וזה באמת משחק ילדים עבורה.
מה שהכסף כן עוזר, הוא פשוט מקל על הקבוצות האילו להמשיך להתמודד כל שנה על התואר ולשאוף אליו ולהישאר תמיד (טוב, כמעט תמיד כי כולנו ראינו מה קרה לצסקא לפני שנה...) בטופ של הטופ של אירופה.
זה פשוט לא נכון,אני לא יודע אם נכון לומר שהיורוליג היה משחק ילדים עבורה אבל הוא בהחלט היה די קל וזה היה ברור מהתחלה שהיא תיקח את התואר
ומקרה של פאו' קורה רק לעיתים רחוקות מאוד
וזה משהו שבהחלט הייתי שמחה לראות במכבי.
21 יוני 2012, 19:16
22 יוני 2012, 05:37
22 יוני 2012, 08:42
22 יוני 2012, 09:01
jol9 כתב:גם בישראל היום לא ממש מחדשים הרבה.
אומרים שהלפרין התרחק, אך עדיין נעשים מאמצים לפתור את העניין, גם הסיפור של אוחיון עדיין פתוח, אם כי מאמינים שהוא כן יישחק במכבי.
גם לאנגפורד מוזכר, ואין עדיין שום דבר ממשי לגביו.
22 יוני 2012, 09:12
22 יוני 2012, 09:44