בהנחה שהלפרין ואחייון לא יהיו במכבי מה לדעתכם מכבי צריכה לעש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

בהנחה שהלפרין ואחייון לא יהיו במכבי מה לדעתכם מכבי צריכה לעשות ?

לבנות על סגל של 7 זרים - 3 גבוהים זרים ואליהו, סמית', היקמן, לנדסברג, פוינט גארד זר, סקנד גארד זר
13
65%
לבנות על סגל של 6 זרים - 2 גבוהים זרים בסנטר, תיוס ואליהו (בפורוורדים), סמית', היקמן, לנדסברג, 2 גארדים זרים נוספים
2
10%
לבנות על סגל 6 זרים- 3 גבוהים זרים ואליהו (אם או בלי תיוס), סמית', היקמן, לנדסברג, יבזורי או ניסים או רוט, גארד נוסף אחד זר
5
25%

סך הכול הצבעות : 20

בהנחה שהלפרין ואחייון לא יהיו במכבי מה לדעתכם מכבי צריכה לעש

הודעהעל ידי yellowaura » 22 יוני 2012, 14:07

בהנחה שהלפרין ואחייון לא יהיו במכבי מה לדעתכם מכבי צריכה לעשות ?
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

Re: בהנחה שהלפרין ואחייון לא יהיו במכבי מה לדעתכם מכבי צריכה

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 יוני 2012, 14:10

להחליף אותם בגודס ושארפ. הם גם כך סתם מקבלים כסף על הספסל, אז שישחקו . כך נקבל גם עוזרי מאמן וגם שחקנים בשיק אחד. רעיון למשפחת פדרמן .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 22 יוני 2012, 14:11

מה צריך לעשות? קודם כל למנות ג׳נרל מנג׳ר אמיתי או להחזיר את המושכות לידיים של מזרחי ולהתחיל לבנות את הקבוצה מאפס. די, נגמרו הנסיונות עם הילדים חסרי הנסיון, שלא בנויים לנהל קבוצה של 20 מיליון דולר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yellowaura » 22 יוני 2012, 14:14

המטרה של הסקר להראות את האופציות שעומדות לפני מכבי אם אחד מהשתיים (הלפרין או אוחיון) לא יחתמו.

אם זה יקרה אנו בצרה צרורה.

לפני דעתי מכבי יהיו חייבים להחתים זר 7 במקרה כזה כי פשוט אין ישראלי נוסף בארץ שיכול לתת תרומה אמיתית באירופה

תיוס נגר בהתקפה במונחים של יורוליג. הוא חסר ניסיון ואי אפשר להשאיר אותו כפורוורד בכיר בעונה ה- 1 שלו.
יבזורי/ ניסים/ רוט לא מספיק טובים להיות גארדים מרכזיים ביורוליג. מבחינתי זה ברור לגמרי.

יש כמובן עוד אופציות כמו הבאת מקל שלא אוהב את מכבי ושירצה הרבה כסף...לזה אני לא רואה סיבה שוויתרו על אוחיון בשביל לשלם שכר גבוה למקל שפחות מתאים למכבי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי אבי » 22 יוני 2012, 14:15

לפרוש מהליגה הישראלית. אי אפשר להתחרות ביורוליג עם 5 זרים ועם ישראלים שהם אפילו יותר גרועים מיותם הלפרין ואוחיון. פשוט אי אפשר.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יוני 2012, 14:16

yarinsaky כתב:להחליף אותם בגודס ושארפ. הם גם כך סתם מקבלים כסף על הספסל, אז שישחקו . כך נקבל גם עוזרי מאמן וגם שחקנים בשיק אחד. רעיון למשפחת פדרמן .

:thumbup

אופציה ראשונה הכי טובה מבחינה מקצועית (וזה מה שחשוב לנו בסופו של דבר).
לאנדסברג לא ממש קריטי מבחינתי, שמכבי תחתים זרים טובים וראויים שיובילו אותנו וזהות הישראלים תהפוך פשוט ללא רלוונטית.
אני רק מקווה שכל המצקצקים בתקשורת על ה"צביון הישראלי" האבוד של מכבי יסתמו את הפה השנה.
ואם מישהו ממש דואג על הקופליג? מקסימום אפשר להשאיר פתח להלפרין ובלו לחזור באמצע העונה (כי הרי מה שחשוב בקופליג זה רק הסוף...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 22 יוני 2012, 14:16

להביא את פרמאר
er79

הודעהעל ידי yellowaura » 22 יוני 2012, 14:17

קודי כתב:מה צריך לעשות? קודם כל למנות ג׳נרל מנג׳ר אמיתי או להחזיר את המושכות לידיים של מזרחי ולהתחיל לבנות את הקבוצה מאפס. די, נגמרו הנסיונות עם הילדים חסרי הנסיון, שלא בנויים לנהל קבוצה של 20 מיליון דולר.

1+
תיקון אחד הקבוצה גם ככה במצב של כמעט מאפס זו הבעיה
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2012, 14:18

השאלה מה יעשו שני ישראלים שנחו בליגה ביורוליג..זה קשה ככה..
ואיך 4 ישראלים יחזיקו בליגה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי gandya » 22 יוני 2012, 14:22

LIAV10 כתב:השאלה מה יעשו שני ישראלים שנחו בליגה ביורוליג..זה קשה ככה..

בשביל הליגה אפשר לעלות באופן רשמי שני שחקנים ממחלקת הנוער(למה לא לתת הזדמנות אמתית?) באופן כללי הליגה הזו לא ממש מעניינת אף אחד.
gandya

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2012, 14:26

gandya כתב:

בשביל הליגה אפשר לעלות באופן רשמי שני שחקנים ממחלקת הנוער(למה לא לתת הזדמנות אמתית?) באופן כללי הליגה הזו לא ממש מעניינת אף אחד.

יש לנו ליגה זבל, אבל נראה לך שהררי יכול לתרום משהו באמת נגד בנקס?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יוני 2012, 14:30

זה לא אידיאלי אבל אפשר להסתדר.
כבר הסתדרנו ככה בעונת 2006 וזה היה ללא אדריאטית.
מה עדיף?? שמורן רוט יהיה הרכז המוביל שלך??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 22 יוני 2012, 14:31

LIAV10 כתב:
gandya כתב:

יש לנו ליגה זבל, אבל נראה לך שהררי יכול לתרום משהו באמת נגד בנקס?

אם הררי רוצה להתקדם שיתחיל לתרום, זה לא רק הררי לבד, זה גם זרים+פניני+אליהו+עוד ישראלי\מתאזרח אחד.
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2012, 16:13

המצב באמת לא פשוט. היום המצב נהיה מרע לעוד יותר רע, לא בגלל שאוחיון היה כזה טוב, אלא בגלל שהוא יכל להיות טוב בשביל מכבי בעוד כמה שנים, ובגלל שהוא ישראלי.
עכשיו אני די בטוח שנצטרך לראות כאן איזשהו ישראלי בינוני.
אני מאוד מקווה שזה יהיה רוט, כי הוא גם שחקן בסדר וגם בחור טוב.
אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל די חבל שנעימי כבר חתם. יכל להיות טוב כתחליף. כשרון לא חסר לו, ואת הברגים בראש, בלאט היה יכול לחזק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי argof » 22 יוני 2012, 16:29

מכבי לא צריכה יותר מ-6 זרים.
היא צריכה 9 שחקני רוטציה טובים לאירופה - ששה זרים + אליהו, פניני ולנדסברג. אליהם יצטרפו עוד 2 ישראלים שמספיק טובים להתמודד עם החוק הרוסי בישראל - למשל: תיוס וטפירו/רוט/יבזורי. השחקן ה12 צריך להיות זלמנסון, כפרויקט עתיד של מכבי.
ששת הזרים לדעתי: מאריץ/וויוקאס ושרמדיני בסנטר, סמית ב3, לנגפורד או 2 אחר, היקמן ועוד פוינט גארד.
עם זה צריך לסחוב עד ינואר. אז מתחילה הליגה האמיתית באירופהנ, ואז בלו ו/או יותם יוכלו להצטרף במקרה הצורך.
argof

הודעהעל ידי מתAMסרת » 22 יוני 2012, 16:30

jol9 כתב:המצב באמת לא פשוט. היום המצב נהיה מרע לעוד יותר רע, לא בגלל שאוחיון היה כזה טוב, אלא בגלל שהוא יכל להיות טוב בשביל מכבי בעוד כמה שנים, ובגלל שהוא ישראלי.
עכשיו אני די בטוח שנצטרך לראות כאן איזשהו ישראלי בינוני.
אני מאוד מקווה שזה יהיה רוט, כי הוא גם שחקן בסדר וגם בחור טוב.
אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל די חבל שנעימי כבר חתם. יכל להיות טוב כתחליף. כשרון לא חסר לו, ואת הברגים בראש, בלאט היה יכול לחזק.

:thumbup עם הסתייגות קלה.

אני חושבת שאוחיון כן היה טוב, ומסכימה שהיה יכול להיות הרבה יותר טוב בשנים הבאות.
עם כל השאר אני מסכימה.
לגבי נעימי, רק בזכות ההערכה שיש לי לבלאט וליכולת שלו לשנות שחקנים (הייתי מוכנה לקבל אותו על-תנאי ;) ).
מתAMסרת

הודעהעל ידי asafb96 » 22 יוני 2012, 16:32

הייתי סוחט את אוחיון וקובאן את הטיפה האחרונה (מבחינת פיצויים), ומנסה להביא את הלפרין ולהגיע איתו להסדר שמכבי גם משתתפת בפיצוי למס הכנסה
עוד אופציה, זה 7 זרים. עכשיו אנחנו באמת מרגישים את הפגיעה הגדולה שקיבלנו מההישארות בקרנבל של קופל (למה לעזאזל בחוק רוסי יש הגבלת 5 זרים?!), ומהפרישה של בלו (חייבים 4 זר כנראה).
עוד אופציה, הכי פחות טובה מבחינתי, אבל גם אפשרית, היא ללכת סנטר שיכול לשחק גם 4, שיסגור ביחד עם ליאור ושרמאן את הקוו הקדמי (קצת בעייתי, כי זה אומר שיש רק 3 גבוהות בכירים+טיוס, אבל זה עבד בשושלת). אולי בכל זאת לנסות טרייד של מאצ'בן תמורת פרילנד (שיכול לשחק 4-5, ויביא גם משחק פנים וגם קצת קליעה, דבר שחסר לנו בקוו הקדמי), למרות שזה נראה לי די קלוש לדעתי. לורבק היה יכול להתאים לזה יופי....
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 22 יוני 2012, 16:38

הייתי סוחט את אוחיון וקובאן את הטיפה האחרונה (במחינת פיצויים), ומנסה להביא את הלפרין ולהגיע איתו להסדר שמכבי גם משתתפת בפיצוי, כרגע זה נראה בלתי נמנע
עוד אופציה, זה 7 זרים. עכשיו אנחנו באמת מרגישים את הפגיעה הגדולה שקיבלנו מההישארות בקרנבל של קופל (למה לעזאזל בחוק רוסי יש הגבלת 5 זרים?!), ומהפרישה של בלו (חייבים 4 זר, אין ברירה)

האמת שאני די מסכים איתך. אני תומך באחת משתי האופציות: 1. שהבוררות תזמבר אותו בחומרה, שייקנס הוא ושתיקנס קובאן, ושיתייבש כמה שיותר זמן ללא אפשרות לשחק. ביודעי שהעונש יהיה פחות חמור ממה שתיארתי בזה הרגע (ע"ע פארגו) אני יכול גם לחיות על אופציה ב': לבקש מקובאן את מלוא הסכום+פיצוי, דהיינו 1.9 מליון דולר, לשמור על לנגפורד, להגיע להבנות עם הלפרין, ואולי יהיו רזרבות לעוד גארד טוב. בגלל האקט שלו אני עדיין בעד אופציה א', כי הוא לא שווה 1.9 מליון דולר, והחלופות שלו יהיו הרבה יותר טובות. אבל עזוב, מכבי לא תתרפס או תתקפל עכשיו בפני קובאן, הם כבר הבהירו שיילכו לבוררות.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 22 יוני 2012, 16:41

er79 כתב:
הייתי סוחט את אוחיון וקובאן את הטיפה האחרונה (במחינת פיצויים), ומנסה להביא את הלפרין ולהגיע איתו להסדר שמכבי גם משתתפת בפיצוי, כרגע זה נראה בלתי נמנע
עוד אופציה, זה 7 זרים. עכשיו אנחנו באמת מרגישים את הפגיעה הגדולה שקיבלנו מההישארות בקרנבל של קופל (למה לעזאזל בחוק רוסי יש הגבלת 5 זרים?!), ומהפרישה של בלו (חייבים 4 זר, אין ברירה)

האמת שאני די מסכים איתך. אני תומך באחת משתי האופציות: 1. שהבוררות תזמבר אותו בחומרה, שייקנס הוא ושתיקנס קובאן, ושיתייבש כמה שיותר זמן ללא אפשרות לשחק. ביודעי שהעונש יהיה פחות חמור ממה שתיארתי בזה הרגע (ע"ע פארגו) אני יכול גם לחיות על אופציה ב': לבקש מקובאן את מלוא הסכום+פיצוי, דהיינו 1.9 מליון דולר, לשמור על לנגפורד, להגיע להבנות עם הלפרין, ואולי יהיו רזרבות לעוד גארד טוב. בגלל האקט שלו אני עדיין בעד אופציה א', כי הוא לא שווה 1.9 מליון דולר, והחלופות שלו יהיו הרבה יותר טובות. אבל עזוב, מכבי לא תתרפס או תתקפל עכשיו בפני קובאן, הם כבר הבהירו שיילכו לבוררות.

אין מה להתקפל בפני קובאן, הפיצוי שנקבל מהם ומאוחיון (בהנחה שנקבל אותו) יכול לאפשר להביא לפה את הלפרין, ואולי ישאר עוד עודף כדי להשאיר את לאנגפורד או להביא גארד איכותי אחר (אוקיץ' לדוגמא)
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 22 יוני 2012, 16:42

אני רואה זאת כסוג של התרפסות, אבל עזוב, אני יכול לחיות עם התרחיש הזה. אבל בכל מקרה, עם הכסף הזה אתה לא תוכל גם לשמור על לנגפורד, גם להביא את יותם, וגם אוקיץ'. אוקיץ' שחקן יקר.
er79

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־4 אורחים