המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:להחליף אותם בגודס ושארפ. הם גם כך סתם מקבלים כסף על הספסל, אז שישחקו . כך נקבל גם עוזרי מאמן וגם שחקנים בשיק אחד. רעיון למשפחת פדרמן .
קודי כתב:מה צריך לעשות? קודם כל למנות ג׳נרל מנג׳ר אמיתי או להחזיר את המושכות לידיים של מזרחי ולהתחיל לבנות את הקבוצה מאפס. די, נגמרו הנסיונות עם הילדים חסרי הנסיון, שלא בנויים לנהל קבוצה של 20 מיליון דולר.
LIAV10 כתב:השאלה מה יעשו שני ישראלים שנחו בליגה ביורוליג..זה קשה ככה..
ואיך 4 ישראלים יחזיקו בליגה?
gandya כתב:LIAV10 כתב:השאלה מה יעשו שני ישראלים שנחו בליגה ביורוליג..זה קשה ככה..
בשביל הליגה אפשר לעלות באופן רשמי שני שחקנים ממחלקת הנוער(למה לא לתת הזדמנות אמתית?) באופן כללי הליגה הזו לא ממש מעניינת אף אחד.
LIAV10 כתב:השאלה מה יעשו שני ישראלים שנחו בליגה ביורוליג..זה קשה ככה..
LIAV10 כתב:gandya כתב:LIAV10 כתב:השאלה מה יעשו שני ישראלים שנחו בליגה ביורוליג..זה קשה ככה..
בשביל הליגה אפשר לעלות באופן רשמי שני שחקנים ממחלקת הנוער(למה לא לתת הזדמנות אמתית?) באופן כללי הליגה הזו לא ממש מעניינת אף אחד.
יש לנו ליגה זבל, אבל נראה לך שהררי יכול לתרום משהו באמת נגד בנקס?
jol9 כתב:המצב באמת לא פשוט. היום המצב נהיה מרע לעוד יותר רע, לא בגלל שאוחיון היה כזה טוב, אלא בגלל שהוא יכל להיות טוב בשביל מכבי בעוד כמה שנים, ובגלל שהוא ישראלי.
עכשיו אני די בטוח שנצטרך לראות כאן איזשהו ישראלי בינוני.
אני מאוד מקווה שזה יהיה רוט, כי הוא גם שחקן בסדר וגם בחור טוב.
אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל די חבל שנעימי כבר חתם. יכל להיות טוב כתחליף. כשרון לא חסר לו, ואת הברגים בראש, בלאט היה יכול לחזק.
הייתי סוחט את אוחיון וקובאן את הטיפה האחרונה (במחינת פיצויים), ומנסה להביא את הלפרין ולהגיע איתו להסדר שמכבי גם משתתפת בפיצוי, כרגע זה נראה בלתי נמנע
עוד אופציה, זה 7 זרים. עכשיו אנחנו באמת מרגישים את הפגיעה הגדולה שקיבלנו מההישארות בקרנבל של קופל (למה לעזאזל בחוק רוסי יש הגבלת 5 זרים?!), ומהפרישה של בלו (חייבים 4 זר, אין ברירה)
er79 כתב:הייתי סוחט את אוחיון וקובאן את הטיפה האחרונה (במחינת פיצויים), ומנסה להביא את הלפרין ולהגיע איתו להסדר שמכבי גם משתתפת בפיצוי, כרגע זה נראה בלתי נמנע
עוד אופציה, זה 7 זרים. עכשיו אנחנו באמת מרגישים את הפגיעה הגדולה שקיבלנו מההישארות בקרנבל של קופל (למה לעזאזל בחוק רוסי יש הגבלת 5 זרים?!), ומהפרישה של בלו (חייבים 4 זר, אין ברירה)
האמת שאני די מסכים איתך. אני תומך באחת משתי האופציות: 1. שהבוררות תזמבר אותו בחומרה, שייקנס הוא ושתיקנס קובאן, ושיתייבש כמה שיותר זמן ללא אפשרות לשחק. ביודעי שהעונש יהיה פחות חמור ממה שתיארתי בזה הרגע (ע"ע פארגו) אני יכול גם לחיות על אופציה ב': לבקש מקובאן את מלוא הסכום+פיצוי, דהיינו 1.9 מליון דולר, לשמור על לנגפורד, להגיע להבנות עם הלפרין, ואולי יהיו רזרבות לעוד גארד טוב. בגלל האקט שלו אני עדיין בעד אופציה א', כי הוא לא שווה 1.9 מליון דולר, והחלופות שלו יהיו הרבה יותר טובות. אבל עזוב, מכבי לא תתרפס או תתקפל עכשיו בפני קובאן, הם כבר הבהירו שיילכו לבוררות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־42 אורחים