המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:זה הדבר הכי מזעזע שראיתי בחיים שלי.
ראיתי את זה 3 פעמים, ואני פשוט לא מבין איך אפשר לעשות דבר כזה.
הרסת לי את הסופ"ש כרמל.. אני מודה לך...
Holiday_Armadillo כתב:אז איך את מציעה לנער ילדים כאלה? כשהתייחסתי בתשובה לילד שלי העתידי, חשבתי שברור שאני אגדל אותו מלידה להיות נורמלי, ושאם הוא עשה משהו כזה אז זו חריגה נדירה ולא נורמת ההתנהגות שלו. גם אז סנקציות לא יעזרו והוא צריך ניעור רציני?
לצערי אם מגדלים ילד לפי הספר וכשהוא מגיע לחטיבה\תיכון הוא מכיר ילדים חדשים שמשפיעים עליו לרעה והוא הופך להיות בן אדם אחר לגמרי אז צריך לפחות לתקופה מסויימת להשליט משטר של אגרוף ברזל(שוב, לא מילולית)ופחד בבית כי בעוד 10 שנים הילד יבין לאן הוא היה מגיע אילולא היו עושים את זה וזה שווה את זה שהוא יעשה ברוגז
זה לא אידיאלי אבל יש מקרים שאין ברירה ולצערנו הם לא עד כדי כך נדירים
התנין כתב:הילדים בארץ שלנו נוראיים אבל לא הגיעו לרמות כאלה, עדיין.
בכל אופן אם הילד שלי בעתיד יתייחס למורה נגיד כמו חבר'ה שהיו איתי בבית הספר בעבר, אני אשבור לו את השיניים.
יש הבדל בין מכות סתם מתוך קריזה לבין חינוך. אלוהים ישמור עם הילדים שיש היום כל האמצעים כשרים.
Dperk כתב:התנין כתב:הילדים בארץ שלנו נוראיים אבל לא הגיעו לרמות כאלה, עדיין.
בכל אופן אם הילד שלי בעתיד יתייחס למורה נגיד כמו חבר'ה שהיו איתי בבית הספר בעבר, אני אשבור לו את השיניים.
יש הבדל בין מכות סתם מתוך קריזה לבין חינוך. אלוהים ישמור עם הילדים שיש היום כל האמצעים כשרים.
תשבור לו את השיניים? חינוך למופת, אני בטוח שזה יגרום לך להרגיש טוב יותר. אני גם בטוח שזה יגרום לו לגדול למבוגר שיודע שאלימות היא לא הדרך לטפל בדברים.
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:התנין כתב:הילדים בארץ שלנו נוראיים אבל לא הגיעו לרמות כאלה, עדיין.
תשבור לו את השיניים? חינוך למופת, אני בטוח שזה יגרום לך להרגיש טוב יותר. אני גם בטוח שזה יגרום לו לגדול למבוגר שיודע שאלימות היא לא הדרך לטפל בדברים.
אני דווקא מסכימה איתו
אני חושבת שפשוט יש לי רגישות נורא גבוהה להתעללות באנשים מבוגרים
אני רואה את הזאטוטים האלה מתעללים באישה בת 68 שיכולה להיות סבתא שלהם פעמיים וגורמים לה לבכות ואני אומרת שאם זה היה הילד שלי הייתי שוברת לו את כל השיניים ואז מכריחה אותו להגיד לה סליחה..אבל אני יכולה רק לקוות שהילד שלי בכלל לא היה מגיע למצב כזה כי היה מקבל חינוך וערכים בבית מגיל 0
אולי ''לשבור את כל השיניים'' זה FIGURE OF SPEECH כי אני לא יודעת אם הייתה לי את היכולת לעשות את זה כשהייתי מגיעה לרגע אבל זה בהחלט מה שהייתי רוצה לעשות אם וכאשר הייתי מגלה שהילד שלי עשה דבר כזה לאישה בת 68
מה שהכי מזעזע בסיפור זה שאומרים שהילדים זה בעצם ההורים שלהם בקטן ומסתבר שאבא של אחד הילדים הוא שוטר במחוז שבו הם גרים והם עושים לאישה הזאת את המוות בשביל שלא תגיש תלונה במשטרה
ועם כל הזעזוע מהדבר הנורא שהילדים הללו עשו, ויש בהחלט זעזוע, והצורך בענישתם, האם אלימות פיזית קשה היא הדרך הנכונה?
האם אלימות פיזית ובפרט אלימות קשה, שבירת שיניים, שהיא גם סוג של הטלת מום, היא שיטת חינוך, או דרך שבה ההורה מפצה עצמו רגשית על מה שנראה לו ככישלון אישי בגידול הילד?
אני בכלל לא פוסל ענישה כדרך לחינוך, למעשה אני חושב שהיא חיונית, אבל ענישה גופנית ובמיוחד קיצונית כמו שבירת שיניים, צריכה להיות מחוץ לתחום לדעתי. אני חושב שיש כיום שיטות יעילות ממנה, שגורמות להרבה פחות נזק נפשי, הן לנפגע והן לפוגע.
ובנוגע להורים, אני יודע שזה מאוד מאוד מקומם אבל אני דווקא יכול להבין אותם. יכול מאוד להיות שכתוצאה מהגשת התלונה, וקרוב לוודאי גם כתב אישום כתוצאה ממנה, תילקח מהילדים האפשרות לתקן ולהשתקם והם ינודו מהחברה הנורמטיבית. חייהם ייגמרו למעשה, עוד לפני שהתחילו. אני יודע שזה גם הדבר המתבקש לנוכח הצפייה בסרטון הנורא, אבל אני מאמין שכל ילד יכול להשתקם ולהשתנות, והאם לקיחת האפשרות הזאת מהילדים היא הדבר הנכון? שליחתם למוסד לעבריינים צעירים, וקרוב לוודאי ניתובם לחיי פשע כתוצאה מכך היא הדבר הנכון מבחינה אנושית וחברתית? כמובן שאני מצפה שיתנצלו ויביעו חרטה, וגם יפצו ברצון את האישה בת ה68, אבל אני בהחלט יכול להבין הורה שלא רוצה שיגישו תלונה במשטרה נגד הילד שלו גם אם עשה דבר חמור. דווקא סביר להניח שהגשת התלונה תמחק את הצ'אנס האחרון לכך שהילדים הללו לא יעשה בהמשך דברים חמורים נוספים.
אלמוג כתב:http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-e38a0a985ee2831018.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=1950692751
יש פה את הוידיאו של זה...
LIAV10 כתב:אלמוג כתב:http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-e38a0a985ee2831018.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=1950692751
יש פה את הוידיאו של זה...
הילד הזה זה בנאדםמ רע..
באמא שלי צריך לקשור אותו באמצע העיר ושכל אחד יעשה לו מה שבא לו, לסקול אותו באבנים..
MTA2311 כתב:רק לי מפריע שילדה בת 15 מסתובבת(ומשתכרת) עם גברים בני 21?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים