מזעזע-ילדים גורמים לאישה בת 68 לבכות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מזעזע-ילדים גורמים לאישה בת 68 לבכות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 יוני 2012, 09:50

זה הדבר הכי מזעזע שראיתי בחיים שלי.
ראיתי את זה 3 פעמים, ואני פשוט לא מבין איך אפשר לעשות דבר כזה.
הרסת לי את הסופ"ש כרמל.. אני מודה לך...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 15:02

MTA2311 כתב:זה הדבר הכי מזעזע שראיתי בחיים שלי.
ראיתי את זה 3 פעמים, ואני פשוט לא מבין איך אפשר לעשות דבר כזה.
הרסת לי את הסופ"ש כרמל.. אני מודה לך...

אני מצטערת, לא הצלחתי לשמור את זה לעצמי
חשבתי שאם אני אשתף את זה עם אנשים זה יוריד מהכאב שלי

אפשר להתנחם בזה שכבר תרמו לה 489K בשביל שתוכל לצאת לפנסיה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2012, 15:16

אמריקאים מטומטמים, איך אף אחד לא מתערב..
בישראל הילדים כבר היו נזרקים מהחלון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 22 יוני 2012, 17:40

Holiday_Armadillo כתב:
אז איך את מציעה לנער ילדים כאלה? כשהתייחסתי בתשובה לילד שלי העתידי, חשבתי שברור שאני אגדל אותו מלידה להיות נורמלי, ושאם הוא עשה משהו כזה אז זו חריגה נדירה ולא נורמת ההתנהגות שלו. גם אז סנקציות לא יעזרו והוא צריך ניעור רציני?

לצערי אם מגדלים ילד לפי הספר וכשהוא מגיע לחטיבה\תיכון הוא מכיר ילדים חדשים שמשפיעים עליו לרעה והוא הופך להיות בן אדם אחר לגמרי אז צריך לפחות לתקופה מסויימת להשליט משטר של אגרוף ברזל(שוב, לא מילולית)ופחד בבית כי בעוד 10 שנים הילד יבין לאן הוא היה מגיע אילולא היו עושים את זה וזה שווה את זה שהוא יעשה ברוגז

זה לא אידיאלי אבל יש מקרים שאין ברירה ולצערנו הם לא עד כדי כך נדירים

נכון, מסכים. אני רק מקווה שמשטר אגרוף הברזל לא יגרום לילד לברוח מהבית או משהו כזה, כשהוא כבר בגיל תיכון.
Dperk

הודעהעל ידי michael » 23 יוני 2012, 08:23

אולי פשוט צריך להיות חוק כזה שילדים שתוקפים מבוגרים (פיזית , מילולית , נפשית)
ההורים שלהם ישלמו על זה לפי מידת החומרה.
בלי הנחות גיל ובלי אישור מהמורה...
תקפת - שישלמו בשבילך.
ההורים צריכים לקחת אחריות מלאה על ההתנהגות של הילדים שלהם.
במקרה הזה רואים את הפנים של התוקפים באופן חלקי, בהחלט ניתן לזהות אותם.

כל אחד מאיתנו יהיה בגיל הזה (בעזרת השם... ) ורק לחשוב שזה חס וחלילה עלול לקרות לנו ?!
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יוני 2012, 17:07

הבעיה עם חוק כזה זה שכולנו יודעים שיהיו הורים שלא יקבלו את רוע הגזרה כי למה הם צריכים לשלם על המעשים של הילד שלהם(מעניין למה)ויעשו פוגרום יותר גדול ממה שהילד עשה

אני לגמרי בעד העניין הזה אני רק לא רואה אותו קורה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי michael » 24 יוני 2012, 09:31

אם זה יהיה חוק אז ההורים יקבלו את רוע הגזירה
הם פשוט ילמדו את הילדים שלהם ויחנכו אותם כמו שצריך לערכים ולכבוד.
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי התנין » 26 יוני 2012, 19:24

הילדים בארץ שלנו נוראיים אבל לא הגיעו לרמות כאלה, עדיין.
בכל אופן אם הילד שלי בעתיד יתייחס למורה נגיד כמו חבר'ה שהיו איתי בבית הספר בעבר, אני אשבור לו את השיניים.
יש הבדל בין מכות סתם מתוך קריזה לבין חינוך. אלוהים ישמור עם הילדים שיש היום כל האמצעים כשרים.
התנין

הודעהעל ידי Dperk » 26 יוני 2012, 19:35

התנין כתב:הילדים בארץ שלנו נוראיים אבל לא הגיעו לרמות כאלה, עדיין.
בכל אופן אם הילד שלי בעתיד יתייחס למורה נגיד כמו חבר'ה שהיו איתי בבית הספר בעבר, אני אשבור לו את השיניים.
יש הבדל בין מכות סתם מתוך קריזה לבין חינוך. אלוהים ישמור עם הילדים שיש היום כל האמצעים כשרים.

תשבור לו את השיניים? חינוך למופת, אני בטוח שזה יגרום לך להרגיש טוב יותר. אני גם בטוח שזה יגרום לו לגדול למבוגר שיודע שאלימות היא לא הדרך לטפל בדברים.
Dperk

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 יוני 2012, 20:00

Dperk כתב:

תשבור לו את השיניים? חינוך למופת, אני בטוח שזה יגרום לך להרגיש טוב יותר. אני גם בטוח שזה יגרום לו לגדול למבוגר שיודע שאלימות היא לא הדרך לטפל בדברים.

אני דווקא מסכימה איתו
אני חושבת שפשוט יש לי רגישות נורא גבוהה להתעללות באנשים מבוגרים
אני רואה את הזאטוטים האלה מתעללים באישה בת 68 שיכולה להיות סבתא שלהם פעמיים וגורמים לה לבכות ואני אומרת שאם זה היה הילד שלי הייתי שוברת לו את כל השיניים ואז מכריחה אותו להגיד לה סליחה..אבל אני יכולה רק לקוות שהילד שלי בכלל לא היה מגיע למצב כזה כי היה מקבל חינוך וערכים בבית מגיל 0
אולי ''לשבור את כל השיניים'' זה FIGURE OF SPEECH כי אני לא יודעת אם הייתה לי את היכולת לעשות את זה כשהייתי מגיעה לרגע אבל זה בהחלט מה שהייתי רוצה לעשות אם וכאשר הייתי מגלה שהילד שלי עשה דבר כזה לאישה בת 68

מה שהכי מזעזע בסיפור זה שאומרים שהילדים זה בעצם ההורים שלהם בקטן ומסתבר שאבא של אחד הילדים הוא שוטר במחוז שבו הם גרים והם עושים לאישה הזאת את המוות בשביל שלא תגיש תלונה במשטרה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 26 יוני 2012, 21:11

Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:

אני דווקא מסכימה איתו
אני חושבת שפשוט יש לי רגישות נורא גבוהה להתעללות באנשים מבוגרים
אני רואה את הזאטוטים האלה מתעללים באישה בת 68 שיכולה להיות סבתא שלהם פעמיים וגורמים לה לבכות ואני אומרת שאם זה היה הילד שלי הייתי שוברת לו את כל השיניים ואז מכריחה אותו להגיד לה סליחה..אבל אני יכולה רק לקוות שהילד שלי בכלל לא היה מגיע למצב כזה כי היה מקבל חינוך וערכים בבית מגיל 0
אולי ''לשבור את כל השיניים'' זה FIGURE OF SPEECH כי אני לא יודעת אם הייתה לי את היכולת לעשות את זה כשהייתי מגיעה לרגע אבל זה בהחלט מה שהייתי רוצה לעשות אם וכאשר הייתי מגלה שהילד שלי עשה דבר כזה לאישה בת 68

מה שהכי מזעזע בסיפור זה שאומרים שהילדים זה בעצם ההורים שלהם בקטן ומסתבר שאבא של אחד הילדים הוא שוטר במחוז שבו הם גרים והם עושים לאישה הזאת את המוות בשביל שלא תגיש תלונה במשטרה

גם לי יש רגישות מאוד גבוהה להתעללות באנשים מבוגרים, למעשה יש לי רגישות גבוהה להתעללות באנשים בכלל.
ועם כל הזעזוע מהדבר הנורא שהילדים הללו עשו, ויש בהחלט זעזוע, והצורך בענישתם, האם אלימות פיזית קשה היא הדרך הנכונה?
האם אלימות פיזית ובפרט אלימות קשה, שבירת שיניים, שהיא גם סוג של הטלת מום, היא שיטת חינוך, או דרך שבה ההורה מפצה עצמו רגשית על מה שנראה לו ככישלון אישי בגידול הילד? הכאת ילדים היא מדרון חלקלק, אדם שרואה באלימות דרך לחינוך, להשגת מטרות, לא יראה בה גם דרך לפתור בעיות אחרות? יש בזה גם עוול מוסרי, בהכאת החלש, מי שלא יכול להחזיר ולהתנגד. נכון שבמקרה הספציפי הזה זה מה שהילדים עשו, התעללו באדם שלא יכל להחזיר להם, אבל האם עוול אחד מתוקן באמצעות עשיית עוול אחר?

אני בכלל לא פוסל ענישה כדרך לחינוך, למעשה אני חושב שהיא חיונית, אבל ענישה גופנית ובמיוחד קיצונית כמו שבירת שיניים, צריכה להיות מחוץ לתחום לדעתי. אני חושב שיש כיום שיטות יעילות ממנה, שגורמות להרבה פחות נזק נפשי, הן לנפגע והן לפוגע.

ובנוגע להורים, אני יודע שזה מאוד מאוד מקומם אבל אני דווקא יכול להבין אותם. יכול מאוד להיות שכתוצאה מהגשת התלונה, וקרוב לוודאי גם כתב אישום כתוצאה ממנה, תילקח מהילדים האפשרות לתקן ולהשתקם והם ינודו מהחברה הנורמטיבית. חייהם ייגמרו למעשה, עוד לפני שהתחילו. אני יודע שזה גם הדבר המתבקש לנוכח הצפייה בסרטון הנורא, אבל אני מאמין שכל ילד יכול להשתקם ולהשתנות, והאם לקיחת האפשרות הזאת מהילדים היא הדבר הנכון? שליחתם למוסד לעבריינים צעירים, וקרוב לוודאי ניתובם לחיי פשע כתוצאה מכך היא הדבר הנכון מבחינה אנושית וחברתית? כמובן שאני מצפה שיתנצלו ויביעו חרטה, וגם יפצו ברצון את האישה בת ה68, אבל אני בהחלט יכול להבין הורה שלא רוצה שיגישו תלונה במשטרה נגד הילד שלו גם אם עשה דבר חמור. דווקא סביר להניח שהגשת התלונה תמחק את הצ'אנס האחרון לכך שהילדים הללו לא יעשה בהמשך דברים חמורים נוספים.

אולי אני נאיבי, אבל אני מכיר אנשים שהתעללו גם הם בסביבתם כשהיו ילדים, והיום הם חיילים למופת ואנשים איכותיים, אז אני מאמין שלכל ילד מגיע צ'אנס נוסף.
Dperk

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 יוני 2012, 21:20

ועם כל הזעזוע מהדבר הנורא שהילדים הללו עשו, ויש בהחלט זעזוע, והצורך בענישתם, האם אלימות פיזית קשה היא הדרך הנכונה?
האם אלימות פיזית ובפרט אלימות קשה, שבירת שיניים, שהיא גם סוג של הטלת מום, היא שיטת חינוך, או דרך שבה ההורה מפצה עצמו רגשית על מה שנראה לו ככישלון אישי בגידול הילד?

דבר ראשון, אני לעולם, אבל לעולם, לא אשבור לילד שלי את השיניים או אשבור לו את היד..זה מבחינתי לעבור את הגבול..זה להיות הורה מכה ומי שעושה דבר כזה מגיע לו שיקחו ממנו את הילד
כמו שאמרתי, ''לשבור את השיניים'' זה מבחינתי FIGURE OF SPEECH..זה משהו שמרוב כעס אתה רוצה לעשות אבל יודע שבחיים לא תעשה

אני בכלל לא פוסל ענישה כדרך לחינוך, למעשה אני חושב שהיא חיונית, אבל ענישה גופנית ובמיוחד קיצונית כמו שבירת שיניים, צריכה להיות מחוץ לתחום לדעתי. אני חושב שיש כיום שיטות יעילות ממנה, שגורמות להרבה פחות נזק נפשי, הן לנפגע והן לפוגע.

אחיינית שלי בת 7 וכשהיא עושה משהו לא בסדר היא הולכת לשטיח מיוחד להפסקה וחושבת על מה שהיא עשתה..ההבדל הוא שיש לה את השיטה הזאת מגיל 4 ואחיין שלי שעוד לא בן שנתיים כבר יודע שאם הוא לא עושה משהו בסדר הוא הולך להפסקה
הבעיה היא שלא כל הורה תופס את בזמן והרבה ילדים עושים את המוות להורים שלהם עד שזה מגיע לנקודת אל-חזור והפסקה כבר לא תעבוד בגיל 15
אם ילד מעיז בגיל 13 להגיד פעם ראשונה להורה שלו ''בן זונה'' אז אפשר להביא לו כאפה חזקה שתגרום לזה שהוא לא יחשוב אפילו על להגיד את זה שוב..אני לא יכולה לסבול את זה שהורים מתחננים לילדים שלהם שלא יגידו דברים רבים תוך כדי שהילדים מרביצים להם

ובנוגע להורים, אני יודע שזה מאוד מאוד מקומם אבל אני דווקא יכול להבין אותם. יכול מאוד להיות שכתוצאה מהגשת התלונה, וקרוב לוודאי גם כתב אישום כתוצאה ממנה, תילקח מהילדים האפשרות לתקן ולהשתקם והם ינודו מהחברה הנורמטיבית. חייהם ייגמרו למעשה, עוד לפני שהתחילו. אני יודע שזה גם הדבר המתבקש לנוכח הצפייה בסרטון הנורא, אבל אני מאמין שכל ילד יכול להשתקם ולהשתנות, והאם לקיחת האפשרות הזאת מהילדים היא הדבר הנכון? שליחתם למוסד לעבריינים צעירים, וקרוב לוודאי ניתובם לחיי פשע כתוצאה מכך היא הדבר הנכון מבחינה אנושית וחברתית? כמובן שאני מצפה שיתנצלו ויביעו חרטה, וגם יפצו ברצון את האישה בת ה68, אבל אני בהחלט יכול להבין הורה שלא רוצה שיגישו תלונה במשטרה נגד הילד שלו גם אם עשה דבר חמור. דווקא סביר להניח שהגשת התלונה תמחק את הצ'אנס האחרון לכך שהילדים הללו לא יעשה בהמשך דברים חמורים נוספים.

אני לא יכולה להבין את זה ואני אגיד לך למה
אם ההורה של הילד היה בנקאי או פועל בניין והיה הולך ומדבר עם האישה בשיחה של לב אל לב בשביל שלא תגיש תלונה זה היה מקובל עליי
כשההורה של הילד שוטר ועושה פוגרומים בשביל שהאישה לא תגיש תלונה זה רק מראה לילד שהוא יוכל לצאת מכל דבר כי אבא שלו שוטר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 יוני 2012, 18:18

סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 27 יוני 2012, 18:41

נו באמת אני לא באמת התכוונתי לשבור לו את השיניים, לשבור לו עצם או להוציא לו עין, זו רק מטאפורה לעונש החמור שהוא יקבל ממני, שיכלול מכות.
אנשים מבוגרים שאני מכיר אמרו לי שילד בכלל לא היה מעלה בדעתו להתחצף להורים שלו, והיום אנשים אומרים ש''אלימות זו לא שיטת חינוך'', אז עם כל(חוסר)הכבוד לכם, אני מעדיף את המצב ההוא, גם אם זה אומר להביא לילד פה ושם כפה כשהוא מלכלך את הפה מול האבא שלו וחושב שהוא יכול לדבר לאמא שלו איך שהוא רוצה.
היום ההורים מחפשים להיות חברים של הילדים שלהם, ופוחדים להעמיד אותם במקום מחשש ש''הילד ישנא אותי''.. שילכו לעזאזל בגללם כל הדור הזה נראה כמו חרא מזוקק.
התנין

הודעהעל ידי אלמוג » 28 יוני 2012, 03:58

http://www.mako.co.il/news-law/crime/Ar ... 1950692751
יש פה את הוידיאו של זה...
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יוני 2012, 11:30

אלמוג כתב:http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-e38a0a985ee2831018.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=1950692751

הילד הזה זה בנאדםמ רע..
באמא שלי צריך לקשור אותו באמצע העיר ושכל אחד יעשה לו מה שבא לו, לסקול אותו באבנים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 28 יוני 2012, 11:45

LIAV10 כתב:
אלמוג כתב:http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-e38a0a985ee2831018.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=1950692751

הילד הזה זה בנאדםמ רע..
באמא שלי צריך לקשור אותו באמצע העיר ושכל אחד יעשה לו מה שבא לו, לסקול אותו באבנים..

פה אני כבר מסכים, לילד הזה אין תקנה.
Dperk

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יוני 2012, 03:30

כמו שמישהו אמר:''600,000 יצאו לחופש הגדול, עכשיו מתחילה הספירה לאחור''
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4249168,00.html

זה פשוט הפך לנורמה שחבורות של ילדים בני 14-15 יוצאים ומורידים בקבוקי אלכוהול..נפלא לנו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יוני 2012, 11:32

רק לי מפריע שילדה בת 15 מסתובבת(ומשתכרת) עם גברים בני 21?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Dperk » 30 יוני 2012, 12:08

MTA2311 כתב:רק לי מפריע שילדה בת 15 מסתובבת(ומשתכרת) עם גברים בני 21?

לא רק לך. אבל מה אפשר לעשות?
Dperk

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים