דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V4

הודעהעל ידי my man » 27 דצמבר 2021, 00:56

ייתן משחק טוב הלילה..יאללה מגיע לנו..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 27 דצמבר 2021, 01:10

my man כתב:ייתן משחק טוב הלילה..יאללה מגיע לנו..

ראול נטו נכנס לפרוטוקול קורונה ולא ישחק הלילה!

אין ביל, אין KCP, אין נטו, אין האצ'ימורה. הזדמנות לתת את משחק חייו
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 27 דצמבר 2021, 01:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
~Box & 1~

הודעהעל ידי מילוס » 27 דצמבר 2021, 01:10

~Box & 1~ כתב:
הלילה הוא פוגש את פילדלפיה, מסוג הקבוצות שהוא מתקשה מולן (קלע מולם 4 נק' בממוצע ב3 משחקים עד כה) בגלל הקושי שלו לתזמן נכון בין עזרה בצבע לשמירה על קלעים בקשת השלוש. בואו נראה אם הוא יראה עקומת למידה בנושא הזה.

אגב השיא של כספי זה 11 משחקים רצופים בספרות כפולות. משחק ה36 נק' המפורסם מול ג"ס היה בתוך הרצף הזה.

כרגע, זה לא מרגיש שדני מסוגל לשבור את הרצף הזה. לא עם כמות הזריקות הנמוכה להחריד שהוא לוקח.

אני לא בטוח שיש לו קושי מיוחד נגד פילי, כמו שהוא קלע 4 נק' בערך בחצי מהמשחקים שלו בליגה עד עכשיו :)

מעניין הנתון של כספיון. זה רק מראה שזה לא בשמיים. מהמר שהוא יגיע לרצף של שישה משחקים. הלילה 17 נק' והפסד.
מילוס

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 דצמבר 2021, 01:13

~Box & 1~ כתב:

ראול נטו נכנס לפרוטוקול קורונה ולא ישחק הלילה!

אין ביל, אין KCP, אין נטו, אין האצ'ימורה. הזדמנות לתת את משחק חייו

אולי סוף סוף נראה יותר דקות של דני בעמדת הרכז.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 דצמבר 2021, 01:14

~Box & 1~ כתב:
מילוס כתב:האדישות הזאת יכולה לשחק לטובתו, השאלה לאן הוא לוקח אותה. ראינו שהיא גם יכולה לגרום לו לזוז הצידה ולא להיות קשור למשחק.
היו לו שבועיים יפים, אבל בסוף אלו כמה משחקים בודדים. אם במאי עוד נדבר על תרומה כזאת וגרף שיפור כזה, ושוב, יציבות מעל הכל, זה כבר יהיה הרבה יותר מעודד עבורו. אם לא, הוא בבעיה, כי בשנה שלישית כבר לגמרי אין הנחות. אלו חודשי מפתח עבורו.

+1

Runner30 כתב:מאוד חשוב שיגיע ל-Off Season בריא ויפתח משחק התקפה.

+2

הלילה הוא פוגש את פילדלפיה, מסוג הקבוצות שהוא מתקשה מולן (קלע מולם 4 נק' בממוצע ב3 משחקים עד כה) בגלל הקושי שלו לתזמן נכון בין עזרה בצבע לשמירה על קלעים בקשת השלוש. בואו נראה אם הוא יראה עקומת למידה בנושא הזה.

אגב השיא של כספי זה 11 משחקים רצופים בספרות כפולות. משחק ה36 נק' המפורסם מול ג"ס היה בתוך הרצף הזה.

כרגע, זה לא מרגיש שדני מסוגל לשבור את הרצף הזה. לא עם כמות הזריקות הנמוכה להחריד שהוא לוקח.

רצף הדו ספרתי פחות מעניין אותי, אני מחכה שהוא ישבור את מחסום ה 20 נקודות שעד כה חצה רק פעם אחת בקריירת ה NBA (אפילו קיספרט כבר הגיע העונה ל 20 נק').
מקווה שזה יגיע כבר הערב. יותר זריקות והוא שם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי סומבץ » 27 דצמבר 2021, 02:58

בינתיים הוא דואג יפה למהלכי התקפה מהירים, מה שאנחנו לא מקבלים מהצהובים
סומבץ

הודעהעל ידי Blazergun » 27 דצמבר 2021, 04:37

לא משחק כזה טוב של דני אבל רואים שהוא השתפר אם במשחק לא טוב שלו הוא עדיין עם כמעט דאבל דאבל ו-4 אסיסטים.

נ.ב : ברטאנס חרא של שחקן
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 דצמבר 2021, 04:41

תקרית בין ברטנס לאבדיה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 27 דצמבר 2021, 11:48

ברטאנס הוא חתיכת שחקן מאוס. באמת שאין לי מושג איך הוא עקץ אותם ככה.
מילוס

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 דצמבר 2021, 15:34

מה שקרה זה שדני ניסה לקבל כדור לפוסט אפ על שחקן נמוך, ובמקום זאת ברטנס דרש מדני להגיע לחסימה לשלשה. דני סרב ולאחר מכן ברטנס התלונן על כך בפני צוות המאמנים והשניים התעתמתו בפסק הזמן
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 27 דצמבר 2021, 15:43

ביקורת על דני: ברבע הראשון מסרו לו פעמיים כדי ליצור משהו, זה בדיוק הרגע שהותיקים בוחנים האם שווה להם לסמוך עליו, ומה שהוא בחר לעשות ברוב טיפשותו זה לעשות איזה כדרור קצר סתמי ואז להיפטר מהכדור. אחרי שני המהלכים האלה כבר אף אחד לא ספר אותו עד הרבע האחרון. זו נקודה שהוא חייב לעבוד עליה ח-ז-ק בקיץ הקרוב. מה לעשות עם הכדור ברגע שנותנים לו את הכדור ליצור לעצמו. כרגע הארסנל ההתקפי שלו מוגבל לניצול קלוז אאוט לחדירה מצד ימין, או כדרור מהאמצע וחדירה לפלואטר, זהו בערך. כשיש לו ביטחון, הוא מתחיל לקחת קצת סיכונים ואז רואים דברים נוספים, אבל הרגעים האלה נדירים ואני לא באמת מחשיב אותם. יש לו כל כך הרבה עבודה לעשות בצד ההתקפי שיקח לי שעה לרשום הכל, אבל בגדול הוא חייב להגמיש את כל פלג הגוף העליון שלו כדי שהוא יוכל לעשות אפ אנד אנדרים ולסיים מתחת לסל בצורה לא שקופה. הוא גם יהיה ח-י-י-ב להדק את הכדרור. ביותר מדי פעמים יש לו מסלול ללכת לסל ובגלל שהוא לא בוטח ביכולת שלו לעבור שחקן בכדרור במעבר הוא מעדיף למסור. שוב, אלה דברים שרק מאמן אישי ברמה הכי גבוהה שיש בשוק (תראו איזה עבודה מדהימה דרו האנלן עשה עם סנטר ענק מימדים כמו אמביד) יוכל באמת לשפר אצלו. הזכרתם למעלה בתגובות את האדישות שלו, והיום ראינו את הצד הלא טוב של האדישות הזו. הוא לא בא לטרוף נקודות, הוא לא בא לנצל את ההיעדרות של כל כך הרבה אגואיסטים כמו ביל, נטו וKCP כדי לבלוט, מהרגע הראשון הוא בא כדי לתת סתם עוד משחק. למרות המוגבלויות ההתקפיות שלו, זה שחקן שמספיק שהוא יעשה שינוי בגישה של לבוא לבלוט בכל משחק, והוא ירשום ספרות כפולות בכל משחק רק מעצם הנתונים הבסיסיים שלו. מתסכל מאוד שאין בו את הרעב הזה לבלוט על לוח הנקודות.

ביקורת על המאמן: חלק לא יסכימו איתי אבל סלחו לי, הוא עושה עבודה ח-ר-א בפיתוח של דני. פשוט עבודה חרא. שום הבדל מסקוט ברוקס. אלה שטוענים שהוא מפתח אותו טוב מזכירים לי את האגדה שיאניס פיתח אותו טוב במכבי. כל המשחק תוקע אותו בפינה ונותן לשחקנים סוליסטים לקבל החלטות, ודני שחקן שחייב לצבור ביטחון כדי להראות את החוזקות שלו. וזה שחקן שהוא צריך לרצות שיהיה לו ביטחון כי אז הוא מקבל שחקן שמשפיע באופן ישיר על נצחונות בניגוד לכל שחקני הסטטיסטקה הריקה שהוא נותן להם קרדיט. או שתשתמש בו נכון, או שפשוט אל תתן לו לשחק. מספיק עם השיט הזה של לתקוע אותו בפינה ופעם ב5 דקות לאפשר לו לגעת בכדור. קיספרט האוויר המוחלט בהגנה קיבל היום הכי הרבה דקות בקבוצה למרות ערב קליעה מזעזע מהשלוש, יש יותר חוסר מושג מזה?
~Box & 1~

הודעהעל ידי עידן » 27 דצמבר 2021, 16:28

~Box & 1~ כתב:ביקורת על המאמן: חלק לא יסכימו איתי אבל סלחו לי, הוא עושה עבודה ח-ר-א בפיתוח של דני. פשוט עבודה חרא. שום הבדל מסקוט ברוקס. אלה שטוענים שהוא מפתח אותו טוב מזכירים לי את האגדה שיאניס פיתח אותו טוב במכבי. כל המשחק תוקע אותו בפינה ונותן לשחקנים סוליסטים לקבל החלטות, ודני שחקן שחייב לצבור ביטחון כדי להראות את החוזקות שלו. וזה שחקן שהוא צריך לרצות שיהיה לו ביטחון כי אז הוא מקבל שחקן שמשפיע באופן ישיר על נצחונות בניגוד לכל שחקני הסטטיסטקה הריקה שהוא נותן להם קרדיט. או שתשתמש בו נכון, או שפשוט אל תתן לו לשחק. מספיק עם השיט הזה של לתקוע אותו בפינה ופעם ב5 דקות לאפשר לו לגעת בכדור. קיספרט האוויר המוחלט בהגנה קיבל היום הכי הרבה דקות בקבוצה למרות ערב קליעה מזעזע מהשלוש, יש יותר חוסר מושג מזה?

אם כל המאמנים שלו בקריירה היו חרא לדעתך, אז אולי הבעיה לא אצלם.

בכל אופן, האצ'ימורה תיכף חוזר, וההזדמנויות הקלות יחסית של דני לבלוט אוזלות. הוא יהיה חייב להעלות את הרמה שלו.
עידן

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 27 דצמבר 2021, 18:08

עידן כתב:אם כל המאמנים שלו בקריירה היו חרא לדעתך, אז אולי הבעיה לא אצלם.

אריאל בית הלחמי נגיד השתמש בו מצויין. אני מעריך שככה היו משתמשים בו גם אם הוא היה משחק במכללות.

יצא מצב כזה ששלושת המאמנים שלו בבוגרים (לא מחשיב את ספחיה) אימנו אותו בקבוצות עם שאיפות כשהוא שחקן מאוד צעיר שעוד לא יצר את המעמד שלו במועדון. זה בהחלט אפשרי שבמצב כזה כל השלושה ישתמשו בו חרא. אני לא מסיר אחריות מדני כמו שראית בהודעות, אבל זה לא סותר שהשימוש בו בינתיים לא טוב. יש לו יתרונות מאוד ברורים, הוא יכול להוריד כדור לריצפה ולקחת את השומר שבד"כ יהיה נמוך ממנו או איטי ממנו לצבע, הוא יכול עם המהירות שלו לקחת את הכדור חוף לחוף ולייצר למישהו מצב זריקה טוב או לסיים בעצמו, הוא יכול לקחת שחקנים נמוכים ממנו בקלות לפוסט, הוא יכול לקבל החלטות טובות בפיק אנד רול (ראיתי איזו סטטיסטיקה שהוא מדורג גבוה מאוד בפן הזה), הוא יודע לזהות מגמות במהלך המשחק ולמצוא את השחקן הנכון, את כל אלה הוא עושה ברמת ביצוע לא פחות טובה מאף שחקן אחר שם, בשביל שזה יקרה הוא בסה"כ צריך ביטחון מהמאמן שיראה לו שהוא סומך עליו לעשות את הדברים האלה, ועובדתית הוויזארדס כמעט ואף פעם לא משתמשים בו בחוזקות שלו. הוא אחרון מבחינת סדר העדיפויות שלהם. הוויזארדס לא חושבים כמה צעדים קדימה אלא מחפשים כל מיני פלסטרים כדי לאגור נצחונות כאן ועכשיו למרות שהתקרה שלהם עם ביל נמוכה. שונא התנהלות כזו.

בכל אופן, האצ'ימורה תיכף חוזר, וההזדמנויות הקלות יחסית של דני לבלוט אוזלות. הוא יהיה חייב להעלות את הרמה שלו.

עם זה אני מסכים מאוד. הוא חייב להבין באיזה אירגון הוא נמצא ולהיות הרבה יותר רעב למספרים שלו.
~Box & 1~

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 דצמבר 2021, 20:30

היו סימנים מוקדמים: מה עומד מאחורי העימות של אבדיה וברטאנס?
לוויכוח בסיום המשחק קדמו שורה של מקרים במהלך המשחק, שכללו טענות של הלטבי על מספר פוזשנים נגד אבדיה. צפו באירועים מהלילה הישראלי, שלקח על עצמו יותר אחריות, ועל הדרך הרגיז את חברו לקבוצה
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=390263
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 27 דצמבר 2021, 20:45

פיני בראל אמר דבר נכון.
נראה את ברטנס בא על הארל בגלל דבר כזה. ימצא את עצמו קשור בתוך שירותים כימיים הפוכים.

אני מקווה שזה יגרום לדני לספור אחרים פחות - ולהעיז עוד יותר.
מילוס

הודעהעל ידי עידן » 27 דצמבר 2021, 21:28

~Box & 1~ כתב:
אריאל בית הלחמי נגיד השתמש בו מצויין. אני מעריך שככה היו משתמשים בו גם אם הוא היה משחק במכללות.

יצא מצב כזה ששלושת המאמנים שלו בבוגרים (לא מחשיב את ספחיה) אימנו אותו בקבוצות עם שאיפות כשהוא שחקן מאוד צעיר שעוד לא יצר את המעמד שלו במועדון. זה בהחלט אפשרי שבמצב כזה כל השלושה ישתמשו בו חרא. אני לא מסיר אחריות מדני כמו שראית בהודעות, אבל זה לא סותר שהשימוש בו בינתיים לא טוב. יש לו יתרונות מאוד ברורים, הוא יכול להוריד כדור לריצפה ולקחת את השומר שבד"כ יהיה נמוך ממנו או איטי ממנו לצבע, הוא יכול עם המהירות שלו לקחת את הכדור חוף לחוף ולייצר למישהו מצב זריקה טוב או לסיים בעצמו, הוא יכול לקחת שחקנים נמוכים ממנו בקלות לפוסט, הוא יכול לקבל החלטות טובות בפיק אנד רול (ראיתי איזו סטטיסטיקה שהוא מדורג גבוה מאוד בפן הזה), הוא יודע לזהות מגמות במהלך המשחק ולמצוא את השחקן הנכון, את כל אלה הוא עושה ברמת ביצוע לא פחות טובה מאף שחקן אחר שם, בשביל שזה יקרה הוא בסה"כ צריך ביטחון מהמאמן שיראה לו שהוא סומך עליו לעשות את הדברים האלה, ועובדתית הוויזארדס כמעט ואף פעם לא משתמשים בו בחוזקות שלו. הוא אחרון מבחינת סדר העדיפויות שלהם. הוויזארדס לא חושבים כמה צעדים קדימה אלא מחפשים כל מיני פלסטרים כדי לאגור נצחונות כאן ועכשיו למרות שהתקרה שלהם עם ביל נמוכה. שונא התנהלות כזו.

יכול מאוד להיות שאתה צודק. אמרתי שאולי המאמנים שלו לא הבעיה. לא בסרקזם, יכול להיות שאתה צודק, אבל אני אישית כבר מזמן חושב שרוב הבעיה אצל דני. עם מאמן כזה או אחר היה יכול להיות אחרת? אולי. לא נדע לעולם. מה שנשאר לנו זה מה שהוא מראה כאן ועכשיו, וזה רחוק מלהיות מספיק, וצריך להיות יותר מזה בעיני ולא משנה מי המאמן.

הבעיה היא שאני באמת חושש שההזדמנויות הקלות שלו ייאזלו, ובקרוב מאוד. ואני לא יודע אם הוא יצליח להעלות את הרמה כשכבר תהיה לו תחרות יותר רצינית.
עידן

הודעהעל ידי סומבץ » 27 דצמבר 2021, 21:36

אני מאמין שהוא יהיה בסדר בנבא. ההתקדמות איטית, אז נתאזר רק בסבלנות ונקווה שלא יעבור שוב איזו פציעה ארורה
סומבץ

הודעהעל ידי Shay_uzan » 28 דצמבר 2021, 02:30

סומבץ כתב:אני מאמין שהוא יהיה בסדר בנבא. ההתקדמות איטית, אז נתאזר רק בסבלנות ונקווה שלא יעבור שוב איזו פציעה ארורה
לא יודע אם בגיל הזה הייתי מצפה ממנן להתקדם הרבה יותר ממה שהוא... הממוצעים שלו מתחילים לעלות לאיזור ה9 נקודות במשחק, לשחקן שעוד לא חגג 21 זה לא נתון רע... ממוצע של 15 נקודות ומעלה בקבוצה כזאת לדעתי זה לא מה שצריך לצפות ממנו, במיוחד שהוא יעיל בשאר האספקטים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי מילוס » 28 דצמבר 2021, 11:50

Shay_uzan כתב:
סומבץ כתב:אני מאמין שהוא יהיה בסדר בנבא. ההתקדמות איטית, אז נתאזר רק בסבלנות ונקווה שלא יעבור שוב איזו פציעה ארורה
לא יודע אם בגיל הזה הייתי מצפה ממנן להתקדם הרבה יותר ממה שהוא... הממוצעים שלו מתחילים לעלות לאיזור ה9 נקודות במשחק, לשחקן שעוד לא חגג 21 זה לא נתון רע... ממוצע של 15 נקודות ומעלה בקבוצה כזאת לדעתי זה לא מה שצריך לצפות ממנו, במיוחד שהוא יעיל בשאר האספקטים

שמע, יש לו 7 נק' למשחק, מאוד דומה לעונת הרוקי. גם בשאר האספקטים הוא על אותם מספרים ואחוזים.
הוא לא דומיננטי יותר בשטף ההתקפה, ולא הראה איזה מובים חדשים. עדיין מסתמך על הטלת שלשות וצעד וחצי מימין.
אלו נתונים זניחים, במיוחד עבור שחקן שמקבל אין-ספור צ'אנסים (מלא פציעות של אחרים, הרבה דקות משחק), ועדיין לא באמת לוקח. בסה"כ שוב, אין גרף שיפור בין עונת הרוקי לעכשיו. אולי קצת בהגנה, אבל בטוטאל הוא לא קפץ מדרגה. שחקנים עם אפסייד נמוך בהרבה הראו הרבה יותר כבר בעונת הרוקי.
ומה זה "קבוצה כזאת"? אתה יכול להגיד שהאצ'ימורה 4 רמות מעליו? כי הוא כן דומיננטי ב"קבוצה כזאת" (כשהיה כשיר, ז"א). אז בטח שאפשר לצפות ממנו ליותר, אבל רק במידה והוא בעצמו מצפה מעצמו לזה.
מילוס

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 דצמבר 2021, 15:17

שמואל1 כתב:מה שקרה זה שדני ניסה לקבל כדור לפוסט אפ על שחקן נמוך, ובמקום זאת ברטנס דרש מדני להגיע לחסימה לשלשה. דני סרב ולאחר מכן ברטנס התלונן על כך בפני צוות המאמנים והשניים התעתמתו בפסק הזמן

זה עשוי להיות הדבר הכי טוב שקרה לאבדיה. אבל במקרה שלו, אין באמת לדעת. תלוי לאיזה כיוון ייקח את זה. צריך פחות לספור שחקנים כמו ברטאנס (גם המאמן, אבל זה סיפור אחר).

החוסרים של וושינגטון למשחק הלילה במיאמי (6 שחקנים בפרוטוקל הקורונה כרגע):
תמונה
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים