המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:ייתן משחק טוב הלילה..יאללה מגיע לנו..
~Box & 1~ כתב:
הלילה הוא פוגש את פילדלפיה, מסוג הקבוצות שהוא מתקשה מולן (קלע מולם 4 נק' בממוצע ב3 משחקים עד כה) בגלל הקושי שלו לתזמן נכון בין עזרה בצבע לשמירה על קלעים בקשת השלוש. בואו נראה אם הוא יראה עקומת למידה בנושא הזה.
אגב השיא של כספי זה 11 משחקים רצופים בספרות כפולות. משחק ה36 נק' המפורסם מול ג"ס היה בתוך הרצף הזה.
כרגע, זה לא מרגיש שדני מסוגל לשבור את הרצף הזה. לא עם כמות הזריקות הנמוכה להחריד שהוא לוקח.
~Box & 1~ כתב:my man כתב:ייתן משחק טוב הלילה..יאללה מגיע לנו..
ראול נטו נכנס לפרוטוקול קורונה ולא ישחק הלילה!
אין ביל, אין KCP, אין נטו, אין האצ'ימורה. הזדמנות לתת את משחק חייו
~Box & 1~ כתב:מילוס כתב:האדישות הזאת יכולה לשחק לטובתו, השאלה לאן הוא לוקח אותה. ראינו שהיא גם יכולה לגרום לו לזוז הצידה ולא להיות קשור למשחק.
היו לו שבועיים יפים, אבל בסוף אלו כמה משחקים בודדים. אם במאי עוד נדבר על תרומה כזאת וגרף שיפור כזה, ושוב, יציבות מעל הכל, זה כבר יהיה הרבה יותר מעודד עבורו. אם לא, הוא בבעיה, כי בשנה שלישית כבר לגמרי אין הנחות. אלו חודשי מפתח עבורו.
+1Runner30 כתב:מאוד חשוב שיגיע ל-Off Season בריא ויפתח משחק התקפה.
+2
הלילה הוא פוגש את פילדלפיה, מסוג הקבוצות שהוא מתקשה מולן (קלע מולם 4 נק' בממוצע ב3 משחקים עד כה) בגלל הקושי שלו לתזמן נכון בין עזרה בצבע לשמירה על קלעים בקשת השלוש. בואו נראה אם הוא יראה עקומת למידה בנושא הזה.
אגב השיא של כספי זה 11 משחקים רצופים בספרות כפולות. משחק ה36 נק' המפורסם מול ג"ס היה בתוך הרצף הזה.
כרגע, זה לא מרגיש שדני מסוגל לשבור את הרצף הזה. לא עם כמות הזריקות הנמוכה להחריד שהוא לוקח.
my man כתב:ייתן משחק טוב הלילה..יאללה מגיע לנו..
~Box & 1~ כתב:ביקורת על המאמן: חלק לא יסכימו איתי אבל סלחו לי, הוא עושה עבודה ח-ר-א בפיתוח של דני. פשוט עבודה חרא. שום הבדל מסקוט ברוקס. אלה שטוענים שהוא מפתח אותו טוב מזכירים לי את האגדה שיאניס פיתח אותו טוב במכבי. כל המשחק תוקע אותו בפינה ונותן לשחקנים סוליסטים לקבל החלטות, ודני שחקן שחייב לצבור ביטחון כדי להראות את החוזקות שלו. וזה שחקן שהוא צריך לרצות שיהיה לו ביטחון כי אז הוא מקבל שחקן שמשפיע באופן ישיר על נצחונות בניגוד לכל שחקני הסטטיסטקה הריקה שהוא נותן להם קרדיט. או שתשתמש בו נכון, או שפשוט אל תתן לו לשחק. מספיק עם השיט הזה של לתקוע אותו בפינה ופעם ב5 דקות לאפשר לו לגעת בכדור. קיספרט האוויר המוחלט בהגנה קיבל היום הכי הרבה דקות בקבוצה למרות ערב קליעה מזעזע מהשלוש, יש יותר חוסר מושג מזה?
עידן כתב:אם כל המאמנים שלו בקריירה היו חרא לדעתך, אז אולי הבעיה לא אצלם.
בכל אופן, האצ'ימורה תיכף חוזר, וההזדמנויות הקלות יחסית של דני לבלוט אוזלות. הוא יהיה חייב להעלות את הרמה שלו.
~Box & 1~ כתב:
אריאל בית הלחמי נגיד השתמש בו מצויין. אני מעריך שככה היו משתמשים בו גם אם הוא היה משחק במכללות.
יצא מצב כזה ששלושת המאמנים שלו בבוגרים (לא מחשיב את ספחיה) אימנו אותו בקבוצות עם שאיפות כשהוא שחקן מאוד צעיר שעוד לא יצר את המעמד שלו במועדון. זה בהחלט אפשרי שבמצב כזה כל השלושה ישתמשו בו חרא. אני לא מסיר אחריות מדני כמו שראית בהודעות, אבל זה לא סותר שהשימוש בו בינתיים לא טוב. יש לו יתרונות מאוד ברורים, הוא יכול להוריד כדור לריצפה ולקחת את השומר שבד"כ יהיה נמוך ממנו או איטי ממנו לצבע, הוא יכול עם המהירות שלו לקחת את הכדור חוף לחוף ולייצר למישהו מצב זריקה טוב או לסיים בעצמו, הוא יכול לקחת שחקנים נמוכים ממנו בקלות לפוסט, הוא יכול לקבל החלטות טובות בפיק אנד רול (ראיתי איזו סטטיסטיקה שהוא מדורג גבוה מאוד בפן הזה), הוא יודע לזהות מגמות במהלך המשחק ולמצוא את השחקן הנכון, את כל אלה הוא עושה ברמת ביצוע לא פחות טובה מאף שחקן אחר שם, בשביל שזה יקרה הוא בסה"כ צריך ביטחון מהמאמן שיראה לו שהוא סומך עליו לעשות את הדברים האלה, ועובדתית הוויזארדס כמעט ואף פעם לא משתמשים בו בחוזקות שלו. הוא אחרון מבחינת סדר העדיפויות שלהם. הוויזארדס לא חושבים כמה צעדים קדימה אלא מחפשים כל מיני פלסטרים כדי לאגור נצחונות כאן ועכשיו למרות שהתקרה שלהם עם ביל נמוכה. שונא התנהלות כזו.
לא יודע אם בגיל הזה הייתי מצפה ממנן להתקדם הרבה יותר ממה שהוא... הממוצעים שלו מתחילים לעלות לאיזור ה9 נקודות במשחק, לשחקן שעוד לא חגג 21 זה לא נתון רע... ממוצע של 15 נקודות ומעלה בקבוצה כזאת לדעתי זה לא מה שצריך לצפות ממנו, במיוחד שהוא יעיל בשאר האספקטיםסומבץ כתב:אני מאמין שהוא יהיה בסדר בנבא. ההתקדמות איטית, אז נתאזר רק בסבלנות ונקווה שלא יעבור שוב איזו פציעה ארורה
Shay_uzan כתב:לא יודע אם בגיל הזה הייתי מצפה ממנן להתקדם הרבה יותר ממה שהוא... הממוצעים שלו מתחילים לעלות לאיזור ה9 נקודות במשחק, לשחקן שעוד לא חגג 21 זה לא נתון רע... ממוצע של 15 נקודות ומעלה בקבוצה כזאת לדעתי זה לא מה שצריך לצפות ממנו, במיוחד שהוא יעיל בשאר האספקטיםסומבץ כתב:אני מאמין שהוא יהיה בסדר בנבא. ההתקדמות איטית, אז נתאזר רק בסבלנות ונקווה שלא יעבור שוב איזו פציעה ארורה
שמואל1 כתב:מה שקרה זה שדני ניסה לקבל כדור לפוסט אפ על שחקן נמוך, ובמקום זאת ברטנס דרש מדני להגיע לחסימה לשלשה. דני סרב ולאחר מכן ברטנס התלונן על כך בפני צוות המאמנים והשניים התעתמתו בפסק הזמן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים