מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2012, 20:58

אני גם לא חושב שאף אחד מהגבוהים שהוזכרו בהקשר למכבי הם ריאליים עבורה. צריך לזכור שאירופה לא משופעת בגבוהים איכותיים ןשחקנים כמו קראסטיץ, לורבק ואחרים צפויים לעבור הקיץ לארה״ב. באטיסט, למרות גילו, צפוי לקבל הצעות גבוהות, ויוקאס מעדיף להישאר בפאו גם בשכר נמוך יותר (וכמה כבר מכבי תציע יותר?), מאריץ רוצה לנסות להגיע לארה״ב וגם אם לא יצליח (מה שכנראה יקרה) הוא יקבל הצעות גבוהות יותר מזו של מכבי ואילו הברזילאי (שהוא שחקן פחות טוב מהנדריקס) צפוי להישאר בספרד בשל אזרחותו הספרדית. 
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי גל גל » 24 יוני 2012, 21:02

קודי כתב:אני גם לא חושב שאף אחד מהגבוהים שהוזכרו בהקשר למכבי הם ריאליים עבורה. צריך לזכור שאירופה לא משופעת בגבוהים איכותיים ןשחקנים כמו קראסטיץ, לורבק ואחרים צפויים לעבור הקיץ לארה״ב. באטיסט, למרות גילו, צפוי לקבל הצעות גבוהות, ויוקאס מעדיף להישאר בפאו גם בשכר נמוך יותר (וכמה כבר מכבי תציע יותר?), מאריץ רוצה לנסות להגיע לארה״ב וגם אם לא יצליח (מה שכנראה יקרה) הוא יקבל הצעות גבוהות יותר מזו של מכבי ואילו הברזילאי (שהוא שחקן פחות טוב מהנדריקס) צפוי להישאר בספרד בשל אזרחותו הספרדית. 

בקיצור,מכבי נדפקה חזק הקיץ הזה..אולי נראה משהו טוב לפחות מקבוצת הכדורגל

אמן אמן ואמן שמכבי תביא איזה משקיע שיתן כסף כמו גולדאהר
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שחף » 24 יוני 2012, 21:09

קרסטיץ' בן 29. אני בספק רב מאוד אם קבוצות NBA הולכות לרדוף אחריו. זה לא איזה שחקן חדש שב-NBA לא מכירים. לגבי מאריץ', המניות שלו צנחו בשנתיים האחרונות בצורה די מטורפת. אני לא רואה מישהו רץ ומציע לו מיליונים כל כך מהר. גם וויוקאס לא סחורה כל כך מבוקשת. אתה מצייר תמונה שחורה שלדעתי לא מבוססת על כלום.

לגבי לורבק- מי אמר שהספרס רוצים אותו בכלל?
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2012, 21:29

חביב אורנג'ד כתב:אני די בטוח שאם הטשהיימר יחלים מהפציעה שלו, הוא יהפוך להיות שחקן טוב יותר מבאטיסט של היום.
חוץ מזה, זה לא אני שהעדיף אותו על פני באטסיט, אלא בלאט.

בנוגע לדיאמנטידיס, הוא גם כמעט הוביל את קבוצתו פסיק פסיק פסיקון מלעוף מרבע גמר היורוליג וחטף שלשות על הפנים משחקן כמו יוגב אוחיון.
האם הוא הרכז הטוב ביותר באירופה? אני מאמין שלא. גם מקקאלב וגם ספנוליס (שהוא אמנם לא בדיוק רכז) שחקנים טובים ממנו. חוץ מזה, לשפוט אותו על-פי מה שהוא עכשיו זאת לא חכמה גדולה. הוא נמצא במגמת ירידה ובשנה הבאה יתכן שלרשימה של שני השחקנים שהזכרתי קודם יצטרפו עוד שחקנים. צריכים לראות לאן נושבת הרוח ולחשוב קצת קדימה. ספק אם הוא ישאר כ"כ טוב ויעיל גם בעתיד הרחוק וספק שלאחר מעבר חד בקריירה שלו (ועוד בגיל מתקדם) הוא ישתפר.

אתה די בטוח שאם ... יענו משהו כמו 40-50% בערך

באטיסט שחקן טוב מהאטשמייר בריא או פצוע. מכבי ממילא לא בונה שום דבר לאורך זמן, אז למה לחשוב על זה בכלל?
חוץ מזה, אתה דוגל בהחלפת סגל כל שנה, אז למה כ"כ איכפת לך מגיל של שחקנים? כל עוד הם טובים לעכשיו, זה מספיק טוב.

ולגבי DD, לא משנה מה תגיד, לא תוכל להוריד מהיכולת של השחקן הזה.

תכלס, אין מה לדבר בכלל על DD ולא על בטיסט. לא חושב שהם רלוונטים למכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 יוני 2012, 21:54

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אני די בטוח שאם הטשהיימר יחלים מהפציעה שלו, הוא יהפוך להיות שחקן טוב יותר מבאטיסט של היום.
חוץ מזה, זה לא אני שהעדיף אותו על פני באטסיט, אלא בלאט.

בנוגע לדיאמנטידיס, הוא גם כמעט הוביל את קבוצתו פסיק פסיק פסיקון מלעוף מרבע גמר היורוליג וחטף שלשות על הפנים משחקן כמו יוגב אוחיון.
האם הוא הרכז הטוב ביותר באירופה? אני מאמין שלא. גם מקקאלב וגם ספנוליס (שהוא אמנם לא בדיוק רכז) שחקנים טובים ממנו. חוץ מזה, לשפוט אותו על-פי מה שהוא עכשיו זאת לא חכמה גדולה. הוא נמצא במגמת ירידה ובשנה הבאה יתכן שלרשימה של שני השחקנים שהזכרתי קודם יצטרפו עוד שחקנים. צריכים לראות לאן נושבת הרוח ולחשוב קצת קדימה. ספק אם הוא ישאר כ"כ טוב ויעיל גם בעתיד הרחוק וספק שלאחר מעבר חד בקריירה שלו (ועוד בגיל מתקדם) הוא ישתפר.

אתה די בטוח שאם ... יענו משהו כמו 40-50% בערך

באטיסט שחקן טוב מהאטשמייר בריא או פצוע. מכבי ממילא לא בונה שום דבר לאורך זמן, אז למה לחשוב על זה בכלל?
חוץ מזה, אתה דוגל בהחלפת סגל כל שנה, אז למה כ"כ איכפת לך מגיל של שחקנים? כל עוד הם טובים לעכשיו, זה מספיק טוב.

ולגבי DD, לא משנה מה תגיד, לא תוכל להוריד מהיכולת של השחקן הזה.

תכלס, אין מה לדבר בכלל על DD ולא על בטיסט. לא חושב שהם רלוונטים למכבי.

לא כ"כ מבין מה אתה אומר ומה הקשר לכל הדברים האילו. אני גם לא זוכר איפה כתבתי שאני דוגל בהחלפת שחקנים כל שנה, אבל שיהיה. שויין..

בכל אופן, לגבי חשיבה לעתיד, זה לאו דוקא לחשוב לטווח הארוך עם חוזים לשחקנים, אלא פשוט לנסות ולהעריך באופן מושכל את מה שיהיה כבר בעונה הקרובה.
בדיוק כמו שפיני העדיף בזמנו את פארקר על-פניו של ריגודו (שלא היה שחקן פחות טוב מדיאמנטידיס), ככה מכבי צריכה להעריך שחקנים עכשיו עם ראיה לעונה הקרובה.
שחקן שהוא היום שחקן טוב, לא בהכרח ימשיך להיות טוב גם בעונה הבאה ובטח שלא לטווח ארוך יותר.
חוץ מזה, סגל הרכזים הטובים ביותר באירופה היום הוא כבר ממש לא אטקרטיבי כמו פעם. ביורוליג כבר לא משחקים בעת ובעונה אחת גם מקדונלד, גם אדני, גם מולארומוביץ' וגם שאראס. יש היום ביורוליג משהו כמו 4 רכזים טובים, שגם הם (בכושרם הנוכחי) לא משתווים לאילו שציינתי קודם.
כיום, להכנס לרשימה של הרכזים הטובים ביותר ביורוליג, זה כבר לא דבר כ"כ קשה ורק בשנים האחרונות ראינו שחקנים כמו מקקאלב ופארגו, שתוך עונה אחת בלבד נכנסו לרשימה הזו והדיחו ממנה אחרים.
כרגע, הרשימה הזו כוללת את ספנוליס, מקקאלב, דימנטידיס, הוארטס ותאודוסיץ'. היחדי מבינהם שנמצא במגמת ירידה הוא דיאמנטידיס (שהוא גם לא זה שמוביל את הרשימה הזו), בעוד שהאחרים נמצאים בשיאם או אפילו לפניו. אם המגמות ימשכו, דיאמנטידיס לא רק שלא יהיה הרכז הטוב ביבשת (ולדעתי, הוא כבר עכשיו לא כזה), אלא אפילו לא אחד מבין החמישה.

חוץ מזה, השאלה האם הוא שחקן טוב או לא, לא צריכה להטריד. יותר חשוב לשאול האם הוא ימשיך להיות שחקן טוב כמו שהוא עכשיו, האם הוא יצליח להשתלב במכבי והאם הוא בכלל מתאים?
צריך לקחת בחשבון שמדובר בשחקן שלעולם לא שיחק מחוץ לגבולות יוון, הוא כבר 8 עונות משחק באותה קבוצה תחת אותו מאמן וכאמור, הוא כבר בן 32 ונמצא במגמת ירידה. האם זהו מצב אידאלי בשביל להחתים שחקן כמותו? האם דוקא לאחר מעבר די חד בקריירה שלו הוא ימשיך להיות כ"כ טוב (במיוחד לאחר שבקבוצה אחרת הוא לא יהנה מאותה המשכיות מפורסמת)? האם הוא השחקן שישלים את היקמן וישדרג את הקו האחורי של מכבי?
מכבי יכולה ליפול בדיוק כמו שאולימפיאקוס נפלה (יחסית כמובן) עם נסטרוביץ' או במקרה הטוב, למצוא את עצמה במצב דומה לשזה של פאו בעת מעברו של מקדונלד שלא היה מעבר שהתגלה כהצלחה מסחררת (אדגיש שאני לא חושב שהשחקנים האילו נכשלו, אלא פשוט לא היו שומדבר מעבר לשחקנים טובים לאחר המעבר שעשו). בגיל הזה ולאחר עונה יחסית חלשה, לא הייתי מצפה שנקבל כאן את הרכז הטוב ביותר ביבשת והירידה ביכולותיו באמת לא קשורה למה שאגיד.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 יוני 2012, 23:18

לאנגפורד צייץ את זה
Tomorrow....

עוד לא התחלף אצלם התאריך ככה שעדיין ה-24.6
יש מצב שמחר(25.6)זה הדד-ליין כמו שאמרו ולא יולי?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 יוני 2012, 23:24

Holiday_Armadillo כתב:לאנגפורד צייץ את זה
Tomorrow....

עוד לא התחלף אצלם התאריך ככה שעדיין ה-24.6
יש מצב שמחר(25.6)זה הדד-ליין כמו שאמרו ולא יולי?

כנראה..
לפי ה-"tomorrow" הוא עוזב..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 05:05

יומיים הוא לא צייץ, זה כבר הדליק אצלי נורה, אני מניח שביומיים האחרונים הוא היה עסוק בלסגור לעצמו דיל. תגידו לו יפה שלום!
er79

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 05:54

http://one.co.il/Article/201796.html

לא יודע למה, אבל אני מריח כסאות מוזיקליים: אידסון במקום לנגפורד. אם זו אכן בארסה, אידסון ישוחרר.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 25 יוני 2012, 06:07

er79 כתב:http://one.co.il/Article/201796.html

לא יודע למה, אבל אני מריח כסאות מוזיקליים: אידסון במקום לנגפורד. אם זו אכן בארסה, אידסון ישוחרר.

אין לנו צורך באיידסון , מה גם שעדיף לו לחממם ספסל בברצלונה בשביל השכר שהוא מקבל ...הוא עזב לשם בשביל הכסף ובגילו זה הצעד הנכון לעשות .
בסיום העונה הזאת הוא יוכל לפרוש בשקט מבחינה כלכלית...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 06:12

זה לא עניין של לחמם ספסל. אם בארסה אכן יקחו את לנגפורד אחד מהשניים האלו לא יוכל להישאר בבארסה: מיקאל או אידסון. על מיקאל הם לא יוותרו. לגבי הצורך שלנו באידסון, הוא ורסטילי, אני לא אתנגד לראות אותו פה, הוא יכול לשחק על כמה עמדות, והוא לא אמור להפריע לסמית', הם מביאים אלמנטים שונים במשחק שלהם. ולמה לפרוש? יש לו עוד שנתיים שלוש לשחק בשקט.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 25 יוני 2012, 06:17

er79 כתב:זה לא עניין של לחמם ספסל. אם בארסה אכן יקחו את לנגפורד אחד מהשניים האלו לא יוכל להישאר בבארסה: מיקאל או אידסון. על מיקאל הם לא יוותרו. לגבי הצורך שלנו באידסון, הוא ורסטילי, אני לא אתנגד לראות אותו פה, הוא יכול לשחק על כמה עמדות, והוא לא אמור להפריע לסמית', הם מביאים אלמנטים שונים במשחק שלהם. ולמה לפרוש? יש לו עוד שנתיים שלוש לשחק בשקט.

התכוונתי מבחינה כלכלית הוא יכול לפרוש . הוא יכול להמשיך לשחק בלי לחץ לגבי הכסף....
מקצועית הוא לא מתאים לקבוצה שניבנת פה בגלל שהוא לא שחקן שיוצר לעצמו וגם בתחום הקליעה הוא בירידה .
אם זה במקום סמית' אז אין לי בעיה אבל במקום לאנגפורד זה לא יעבוד . הוא אנמי מידי מבחינת צבירת נקודות אישיות ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 06:28

צפריר, אני לא בטוח בצדקתך..יש הרבה קווי דמיון בינו לבין לנגפורד. קודם כל שניהם שמאליים. שניהם אתלטיים, צ'אק אפילו יותר אתלט לדעתי. מבחינת קליעה הם די שווים. הגנתית צ'אק יותר טוב. זה נכון שבאחד על אחד וביצירת מצבים לנגפורד יותר טוב, מנגד בראיית וניהול משחק צ'אק הרבה יותר טוב. לגבי האנמיות ההתקפית שלו, זו כבר סוגיה מורכבת. בריטאס, כשתפקד כרכז - היה ענק. במכבי בעונה הראשונה הוא ירד ביכולת, לדעתי הרבה בגלל אנדרסון. עונה לאחר מכן אנדרסון לא היה והוא כבר היה הרבה יותר טוב, ואף התחיל להתעלות עוד יותר מההצלבה. עכשיו אתה כנראה חושש, ובצדק, מה יהיה אם הוא שוב יחזור לסגל שכבר יש בו סמול פורוורד, כמו סמית'? קודם כל, סמית' שונה מאנדרסון באופי ובסגנון המשחק, הוא לא כופה עצמו על המשחק, והרבה פעמים הוא מתבסס על קליעה מבחוץ. שנית, אידסון כבר הוכיח בעונה האחרונה שלו במכבי שהוא יודע גם לשחק בעמדה 2, ואפילו לשחק טוב משם. לאחר פציעת פרקינס לא היה מנוס מלהסיט אותו לשם, והוא עשה זאת בהצלחה. יש יתרונות מסוימים בלהיות פוינט פורוורד. דווקא כשהוא על המגרש עם סמית' והיקמן, יש לך שלושה שחקנים, שאף אחד מהם לא רכז טבעי, אבל כולם מובילי כדור טובים ורואים את המשחק נהדר. זה גם יכול להיות סוג של שחזור הגנת הלחץ של לפני שנתיים: סמית' ואידסון הם משחקני ההגנה הטובים באירופה. אני דווקא לא פוסל את צ'אק. גם מבחינת אישיות הוא נהדר והוא יכול לתרום מנסיונו במרקם החברתי. גם בלאט אוהב אותו.
er79

הודעהעל ידי קודי » 25 יוני 2012, 06:33

קודם כל, הדד ליין הוא ה-5 ביולי ולא היום, כך שאלא אם לנגפורד יודיע היום על חתימה במקום אחר לא צפוי לקרות היום משהו. מזרחי גם אמר שמכבי מימשה את האופציה עליו ועכשיו הכדור בידיו. קצת חבל לי שמכבי לא סגרה איתו כבר חוזה לשנתיים-שלוש במחיר הזה או אפילו במעט יותר ומשאירים את גורל הקבוצה לעוד 10 ימים בידיים של לנגפורד.
לגבי אידסון - שחקן נהדר שתמיד הייתי שמח שיחזור לכאן ולדעתי התפקוד הנכון שלו הוא דווקא כגארד (ולא כסמול פורוורד), אבל הוא ממש לא סקורר כמו לנגפורד ולא נראה לי המחליף המתאים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יוני 2012, 06:34

איזה לחץ :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 06:38

יכול להיות שאידסון לא סקורר כמו לנגפורד, אבל קודם כל הוא כן סקורר, אי אפשר להגיד שהוא לא יכול לצבור נקודות, כולל מיצירת מצבים. שנית, כמו שעניתי לצפריר, הוא יכול לתרום באלמנטים אחרים, כמו ניהול משחק והגנת לחץ, הוא חוטף אדיר. שלישית, מי אמר שהסקורר חייב לבוא מעמדה 2? ממה שהספקתי לראות את היקמן, הוא סלאשר בכלל לא רע. גם אליהו שחקן יוצר. אפילו לנדסברג יכול להפיק נקודות. אין שום חוקיות שהסקורר חייב לבוע מהעמדה של לנגפורד, אבל כן חשוב שיהיה סקורר. אין לי בעיה שבמקום סקורר אחד מצוין, יהיו שניים-שלושה סקוררים פחות מצוינים, אבל מספיק טובים כדי לעשות את מה שהוא עושה יחדיו, ואולי קצת מעבר.
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 25 יוני 2012, 06:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
er79

הודעהעל ידי גל גל » 25 יוני 2012, 06:39

er79 כתב:יכול להיות שאידסון לא סקורר כמו לנגפורד, אבל קודם כל הוא כן סקורר, אי אפשר להגיד שהוא לא יכול לצבור נקודות, כולל מיצירת מצבים. שנית, כמו שעניתי לצפריר, הוא יכול לתרום באלמנטים אחרים, כמו ניהול משחק והגנת לחץ, הוא חוטף אדיר. שלישית, מי אמר שהסקורר חייב לבוא מעמדה 2? ממה שהספקתי לראות את היקמן, הוא סלאשר בכלל לא רע. גם אליהו שחקן יוצר. אפילו לנדסברג יכול להפיק נקודות. אין שום חוקיות שהסקורר חייב לבוע מהעמדה של לנגפורד, אבל כן חשוב שיהיה סקורר. אין לי בעיה שבמקום סקורר אחד מצוין, יהיו שניים-שלושה סקוררים פחות מצוינים, אבל מספיק טובים כדי לעשות את מה שהוא עושה יחדיו, ואולי קצת מעבר.ע

לדעתי איידסון ירצה הרבה כסף והוא כבר מבוגר
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 06:42

למה מבוגר? הוא בן 32. שחקנים מבוגרים ממנו נתנו יופי של עונה באירופה, לרבות שאראס ובאטיסט. לגבי הכסף, אם בארסה זורקים אותו קודם כל הם מפצים אותו, בנוסף לכסף שכבר הרוויח העונה. אין מה לעשות, הוא ייאלץ לרדת בדרישות שלו, כי סיומת העונה שלו הייתה חלשה. אנשים טענו פה בצדק שייתכן והוא לא היה שווה את הסכום שבארסה שילמה עבורו, אבל היא חשבה אחרת, הוא קיבל שכר, ולפי דעתי הוא ייאלץ לרדת בדרישותיו.
er79

הודעהעל ידי אנטוניו » 25 יוני 2012, 07:10

לא יאמן איך מילה אחת בטוויטר מכניסה את כולם לסחרור.
לנגפורד שחקן וסקורר מצוין, אבל לדעתי כקבוצה עדיף להחתים את איידסון.
אידסון משתלב טוב בשטף הקבוצתי והקבוצה ככלל תראה טוב בהרבה.
אשמח אם יהיה מועמד .
אני לא רואה SG פנוי טוב ממנו(אולי סייבויטיס אבל הוא חתום לעוד שנתיים מעניין מה הביי אאוט שלו?)
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי jol9 » 25 יוני 2012, 07:19

קודי כתב:

קודם כל, הדד ליין הוא ה-5 ביולי ולא היום, כך שאלא אם לנגפורד יודיע היום על חתימה במקום אחר לא צפוי לקרות היום משהו. מזרחי גם אמר שמכבי מימשה את האופציה עליו ועכשיו הכדור בידיו. קצת חבל לי שמכבי לא סגרה איתו כבר חוזה לשנתיים-שלוש במחיר הזה או אפילו במעט יותר ומשאירים את גורל הקבוצה לעוד 10 ימים בידיים של לנגפורד.
לגבי אידסון - שחקן נהדר שתמיד הייתי שמח שיחזור לכאן ולדעתי התפקוד הנכון שלו הוא דווקא כגארד (ולא כסמול פורוורד), אבל הוא ממש לא סקורר כמו לנגפורד ולא נראה לי המחליף המתאים.

הוא בוודאי לא המחליף המתאים ללאנגפורד אבל אפשר לחשוב על קו אחורי מורחב שכזה, שיכול להצליח, אם נניח
היקמן כמחליף בעמדות 1-2, צ'אק וסמית' כ2-3 פותחים ורכז חזק שיעלה איתם בחמישייה.
לחלופין, אידסון גם יכול לעלות מהספסל כמחליף בעמדות 1-3 והלפרין יכול להיות בחמישייה.

בכל אופן, אם אידסון מגיע, אז מכבי ככל הנראה תחזיק 7 זרים, או תפקיד את הכדור בידיים של היקמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־15 אורחים