המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:אני גם לא חושב שאף אחד מהגבוהים שהוזכרו בהקשר למכבי הם ריאליים עבורה. צריך לזכור שאירופה לא משופעת בגבוהים איכותיים ןשחקנים כמו קראסטיץ, לורבק ואחרים צפויים לעבור הקיץ לארה״ב. באטיסט, למרות גילו, צפוי לקבל הצעות גבוהות, ויוקאס מעדיף להישאר בפאו גם בשכר נמוך יותר (וכמה כבר מכבי תציע יותר?), מאריץ רוצה לנסות להגיע לארה״ב וגם אם לא יצליח (מה שכנראה יקרה) הוא יקבל הצעות גבוהות יותר מזו של מכבי ואילו הברזילאי (שהוא שחקן פחות טוב מהנדריקס) צפוי להישאר בספרד בשל אזרחותו הספרדית.
חביב אורנג'ד כתב:אני די בטוח שאם הטשהיימר יחלים מהפציעה שלו, הוא יהפוך להיות שחקן טוב יותר מבאטיסט של היום.
חוץ מזה, זה לא אני שהעדיף אותו על פני באטסיט, אלא בלאט.
בנוגע לדיאמנטידיס, הוא גם כמעט הוביל את קבוצתו פסיק פסיק פסיקון מלעוף מרבע גמר היורוליג וחטף שלשות על הפנים משחקן כמו יוגב אוחיון.
האם הוא הרכז הטוב ביותר באירופה? אני מאמין שלא. גם מקקאלב וגם ספנוליס (שהוא אמנם לא בדיוק רכז) שחקנים טובים ממנו. חוץ מזה, לשפוט אותו על-פי מה שהוא עכשיו זאת לא חכמה גדולה. הוא נמצא במגמת ירידה ובשנה הבאה יתכן שלרשימה של שני השחקנים שהזכרתי קודם יצטרפו עוד שחקנים. צריכים לראות לאן נושבת הרוח ולחשוב קצת קדימה. ספק אם הוא ישאר כ"כ טוב ויעיל גם בעתיד הרחוק וספק שלאחר מעבר חד בקריירה שלו (ועוד בגיל מתקדם) הוא ישתפר.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני די בטוח שאם הטשהיימר יחלים מהפציעה שלו, הוא יהפוך להיות שחקן טוב יותר מבאטיסט של היום.
חוץ מזה, זה לא אני שהעדיף אותו על פני באטסיט, אלא בלאט.
בנוגע לדיאמנטידיס, הוא גם כמעט הוביל את קבוצתו פסיק פסיק פסיקון מלעוף מרבע גמר היורוליג וחטף שלשות על הפנים משחקן כמו יוגב אוחיון.
האם הוא הרכז הטוב ביותר באירופה? אני מאמין שלא. גם מקקאלב וגם ספנוליס (שהוא אמנם לא בדיוק רכז) שחקנים טובים ממנו. חוץ מזה, לשפוט אותו על-פי מה שהוא עכשיו זאת לא חכמה גדולה. הוא נמצא במגמת ירידה ובשנה הבאה יתכן שלרשימה של שני השחקנים שהזכרתי קודם יצטרפו עוד שחקנים. צריכים לראות לאן נושבת הרוח ולחשוב קצת קדימה. ספק אם הוא ישאר כ"כ טוב ויעיל גם בעתיד הרחוק וספק שלאחר מעבר חד בקריירה שלו (ועוד בגיל מתקדם) הוא ישתפר.
אתה די בטוח שאם ... יענו משהו כמו 40-50% בערך
באטיסט שחקן טוב מהאטשמייר בריא או פצוע. מכבי ממילא לא בונה שום דבר לאורך זמן, אז למה לחשוב על זה בכלל?
חוץ מזה, אתה דוגל בהחלפת סגל כל שנה, אז למה כ"כ איכפת לך מגיל של שחקנים? כל עוד הם טובים לעכשיו, זה מספיק טוב.
ולגבי DD, לא משנה מה תגיד, לא תוכל להוריד מהיכולת של השחקן הזה.
תכלס, אין מה לדבר בכלל על DD ולא על בטיסט. לא חושב שהם רלוונטים למכבי.
Tomorrow....
Holiday_Armadillo כתב:לאנגפורד צייץ את זהTomorrow....
עוד לא התחלף אצלם התאריך ככה שעדיין ה-24.6
יש מצב שמחר(25.6)זה הדד-ליין כמו שאמרו ולא יולי?
er79 כתב:http://one.co.il/Article/201796.html
לא יודע למה, אבל אני מריח כסאות מוזיקליים: אידסון במקום לנגפורד. אם זו אכן בארסה, אידסון ישוחרר.
er79 כתב:זה לא עניין של לחמם ספסל. אם בארסה אכן יקחו את לנגפורד אחד מהשניים האלו לא יוכל להישאר בבארסה: מיקאל או אידסון. על מיקאל הם לא יוותרו. לגבי הצורך שלנו באידסון, הוא ורסטילי, אני לא אתנגד לראות אותו פה, הוא יכול לשחק על כמה עמדות, והוא לא אמור להפריע לסמית', הם מביאים אלמנטים שונים במשחק שלהם. ולמה לפרוש? יש לו עוד שנתיים שלוש לשחק בשקט.
לא יודע למה, אבל אני מריח כסאות מוזיקליים: אידסון במקום לנגפורד. אם זו אכן בארסה, אידסון ישוחרר.
er79 כתב:יכול להיות שאידסון לא סקורר כמו לנגפורד, אבל קודם כל הוא כן סקורר, אי אפשר להגיד שהוא לא יכול לצבור נקודות, כולל מיצירת מצבים. שנית, כמו שעניתי לצפריר, הוא יכול לתרום באלמנטים אחרים, כמו ניהול משחק והגנת לחץ, הוא חוטף אדיר. שלישית, מי אמר שהסקורר חייב לבוא מעמדה 2? ממה שהספקתי לראות את היקמן, הוא סלאשר בכלל לא רע. גם אליהו שחקן יוצר. אפילו לנדסברג יכול להפיק נקודות. אין שום חוקיות שהסקורר חייב לבוע מהעמדה של לנגפורד, אבל כן חשוב שיהיה סקורר. אין לי בעיה שבמקום סקורר אחד מצוין, יהיו שניים-שלושה סקוררים פחות מצוינים, אבל מספיק טובים כדי לעשות את מה שהוא עושה יחדיו, ואולי קצת מעבר.ע
קודי כתב:er79 כתב:http://one.co.il/Article/201796.html
קודם כל, הדד ליין הוא ה-5 ביולי ולא היום, כך שאלא אם לנגפורד יודיע היום על חתימה במקום אחר לא צפוי לקרות היום משהו. מזרחי גם אמר שמכבי מימשה את האופציה עליו ועכשיו הכדור בידיו. קצת חבל לי שמכבי לא סגרה איתו כבר חוזה לשנתיים-שלוש במחיר הזה או אפילו במעט יותר ומשאירים את גורל הקבוצה לעוד 10 ימים בידיים של לנגפורד.
לגבי אידסון - שחקן נהדר שתמיד הייתי שמח שיחזור לכאן ולדעתי התפקוד הנכון שלו הוא דווקא כגארד (ולא כסמול פורוורד), אבל הוא ממש לא סקורר כמו לנגפורד ולא נראה לי המחליף המתאים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־21 אורחים