המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אולי עכשיו אסף ועוד כמה גולשים יבינו למה שונאים את פדרמן?
asafb96 כתב:אולי עכשיו אסף ועוד כמה גולשים יבינו למה שונאים את פדרמן?
לא...
קודם כל, הכתבה היא מ2009, מה נזכרת בזה פתאום?
דבר שני, נכנסתי לכתבה. מהרגע שראיתי "אוהד גריוולנד", זה פסול בעיניי.
אני לא אומר שהבן אדם צדיק וטהור, ממש לא, יש הרבה דברים שהוא עשה שהרגיזו אותי, אבל השנאה פה כלפיו מוגזמת לדעתי, והיא לפעמים פשוט "על עיוור", בלי שום דבר אמיתי ומבוסס.
yarinsaky כתב:המצב היום גרוע יותר ולו מהסיבה שפדרמן הבן הוא זה שמנהל על עסקי המו"מ עם שחקנים . אם פדרמן האב הזהיר מהנוקשות של בנו, מה נגיד אנחנו .
זה אכן עידן אחר היום ממה שהכרנו.
חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:המצב היום גרוע יותר ולו מהסיבה שפדרמן הבן הוא זה שמנהל על עסקי המו"מ עם שחקנים . אם פדרמן האב הזהיר מהנוקשות של בנו, מה נגיד אנחנו .
וכיצד אתה מסיק שהנוקשות של הבן היא באמת מה שעושה את המצב גרוע יותר? מדוע אתה כ"כ משכונע שזהו רק הבן של פדרמן שמנהל את המו"מ עם השחקנים? כיצד אתה באמת מזהה שוני כלשהו בין מכבי של פדרמן האב לבין זו של פדרמן הבן? האם השוני הוא כזה משמעותי שהמצב הוא באמצ גרוע יותר?
גם בהנחה והכל נכו, אני לא מבין מדוע זה גרוע או גרוע יותר ממה שהיה בעבר.
בנתיים, נראה שמערבותו של פדרמן מביאה רק דברים טובים. מאז שהוכנס בעונה שעברה לתפקיד, נמסר כי מכבי חוסכת כסף על שחקנים (כביכול בגלל אותה נוקשות) ולראשונה מזה זמן מה, לא שמענו על אף שחקן שהונחת על ראשו של המאמן ובניגוד לרצונו.
תוסיף לכך את העובדה שפדרמן הבן היה גם שחקן בצעירותו (מה שאף אחד מחברי ההנהלה לא היה) ונראה שהוא גם מבין בכדורסל קצת יותר טוב מאביו ותקבל שסה"כ, נראה שהוא עדיף על אביו ושכנראה הוא לא כזה גרוע.
אולי הסיבה מהסלידה מבנו של פדרמן, היא דוקא חוסר הפופוליזם שלו והעובדה שהוא לא מחלק לאוהדים ממתקים כמו שאביו נהג לעשות.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:המצב היום גרוע יותר ולו מהסיבה שפדרמן הבן הוא זה שמנהל על עסקי המו"מ עם שחקנים . אם פדרמן האב הזהיר מהנוקשות של בנו, מה נגיד אנחנו .
וכיצד אתה מסיק שהנוקשות של הבן היא באמת מה שעושה את המצב גרוע יותר? מדוע אתה כ"כ משכונע שזהו רק הבן של פדרמן שמנהל את המו"מ עם השחקנים? כיצד אתה באמת מזהה שוני כלשהו בין מכבי של פדרמן האב לבין זו של פדרמן הבן? האם השוני הוא כזה משמעותי שהמצב הוא באמצ גרוע יותר?
גם בהנחה והכל נכו, אני לא מבין מדוע זה גרוע או גרוע יותר ממה שהיה בעבר.
בנתיים, נראה שמערבותו של פדרמן מביאה רק דברים טובים. מאז שהוכנס בעונה שעברה לתפקיד, נמסר כי מכבי חוסכת כסף על שחקנים (כביכול בגלל אותה נוקשות) ולראשונה מזה זמן מה, לא שמענו על אף שחקן שהונחת על ראשו של המאמן ובניגוד לרצונו.
תוסיף לכך את העובדה שפדרמן הבן היה גם שחקן בצעירותו (מה שאף אחד מחברי ההנהלה לא היה) ונראה שהוא גם מבין בכדורסל קצת יותר טוב מאביו ותקבל שסה"כ, נראה שהוא עדיף על אביו ושכנראה הוא לא כזה גרוע.
אולי הסיבה מהסלידה מבנו של פדרמן, היא דוקא חוסר הפופוליזם שלו והעובדה שהוא לא מחלק לאוהדים ממתקים כמו שאביו נהג לעשות.
מה יותר טוב?? מהקבוצה שהיתה בגמר היורוליג נשארו רק שני שחקנים, ואם אליהו יעזוב, אז רק אחד. מכבי מוצאת את עצמה חותמת על חוזים הזויים, מדורגים, עם אופציות, עם עם סעיפי יציאה
ועוד מספר רב של שטויות לא רלוונטיות, ובעקבות כך מוצאת את עצמה הולכת פעםן שניה בתוך שנתיים לבוררות.
אז מה אם הוא שיחק כדורסל? כמעט כל אחד כאן בפורום, שיחק בצורה כזאת או אחרת. האם גם אנחנו כשרים לבניית קבוצה וניהול מו"מ? אם הוא לא היה בנו של פדרמן, האם
מישהו בכלל היה מסתכל עליו ומציע לו תפקיד בכיר שכזה במועדון?
אני מבין שאתה מצטרף ללהקת האופטימים עוצמי העיניים, שטוענים שהכל טוב. מקווה שאתם צודקים, אבל לטעמי ההתנהלות (גם לפי הכתבה של גרינוולד) היא לא טובה.
קודי כתב:להיות בוגר מחלקת נוער הופך אדם למתאים לתפקיד ג׳נרל מנג׳ר? נו, באמת.
חביב אורנג'ד כתב:קודי כתב:להיות בוגר מחלקת נוער הופך אדם למתאים לתפקיד ג׳נרל מנג׳ר? נו, באמת.
קודם כל, בתור אחד שמכיר מקרוב מאוד את מחלקת הנוער של מכבי וגדל יחד עם כמה מבוגריה, שחלק מהם הינם שחקנים בכירים היום, לא הייתי מזלזל בידע ובנסיון הנרכש (במהלך שנים) בה. לא סתם חלק גדול מבוגריה של מחלקת הנוער של מכבי הם שחקנים בכירים וגם מאמנים בכירים.
דבר שני, לא אמרתי שזה הופך אותו מתאים לתפקיד, אבל ברמה העובדתית, הנסיון שלו בכדורסל גבוה יותר משל כל חברי ההנהלה ביחד.
תהפוך את זה איך שאתה רוצה, אבל אם יש אדם אחד בהנהלת הקבוצה שניתן לומר עליו שהוא הגיע מהכדורסל, אז זה יהיה דני פדרמן.
yarinsaky כתב:המצב היום גרוע יותר ולו מהסיבה שפדרמן הבן הוא זה שמנהל על עסקי המו"מ עם שחקנים . אם פדרמן האב הזהיר מהנוקשות של בנו, מה נגיד אנחנו .
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:קודי כתב:להיות בוגר מחלקת נוער הופך אדם למתאים לתפקיד ג׳נרל מנג׳ר? נו, באמת.
קודם כל, בתור אחד שמכיר מקרוב מאוד את מחלקת הנוער של מכבי וגדל יחד עם כמה מבוגריה, שחלק מהם הינם שחקנים בכירים היום, לא הייתי מזלזל בידע ובנסיון הנרכש (במהלך שנים) בה. לא סתם חלק גדול מבוגריה של מחלקת הנוער של מכבי הם שחקנים בכירים וגם מאמנים בכירים.
דבר שני, לא אמרתי שזה הופך אותו מתאים לתפקיד, אבל ברמה העובדתית, הנסיון שלו בכדורסל גבוה יותר משל כל חברי ההנהלה ביחד.
תהפוך את זה איך שאתה רוצה, אבל אם יש אדם אחד בהנהלת הקבוצה שניתן לומר עליו שהוא הגיע מהכדורסל, אז זה יהיה דני פדרמן.
מה עם גור שלף??
rc4991 כתב:עלייתו ונפילתה
יש הרואים בסיפור השתלטותו של דיוויד פדרמן על מכבי תל אביב גם את סיפור שקיעת הקבוצה. כסף רב ואהבה, שלא תמיד מחפים על הגימיקים הזולים, המריבות הבלתי פוסקות, ההחתמות הלא צפויות ומה שהפך לסדר יומה של האימפריה הצהובה. סיפורו של האיש ששינה את מכבי תל אביב.
http://sports.walla.co.il/?w=/3852/1454741
ציטוטים נבחרים:
"פדרמן אמר לי: 'מקצועית אין כמוך, אבל אני נאלץ להיפרד ממך כי אתה לא איש שלי'.(מנהל החשבונות של מכבי)
"חרגה מעורבותו של פדרמן מהתחום הניהולי; היא אף גלשה אל הרמה המקצועית. טריי סימונס סיכם את תנאיו במכבי תל אביב עוד בטרם סוכם על החתמתו של אפי בירנבוים, ולמעשה קיבל אותו המאמן כנדוניה מהנהלת הקבוצה. פדרמן נחשב לאיש שעמד מאחורי המהלך הזה. לאחרונה ביצע פדרמן צעד דומה בקיץ 2006, כאשר החתים שלא על דעתם של חברי הנהלה מסוימים את טל בורשטיין על חוזה לשלוש שנים, תמורת סכום גבוה במיוחד (כ-600,000 דולר נטו בעונה), דווקא לאחר שקרע את גיד אכילס ובזמן שרמת כשירותו הגופנית הייתה מוטלת בספק.
"אם אתה שואל אותי היום עם מי אנחנו מתחילים לדבר, אז אני אגיד לך שאנחנו מתחילים קודם כל עם דיוויד פדרמן"
אולי עכשיו אסף ועוד כמה גולשים יבינו למה שונאים את פדרמן?
חנו'ש כתב:חביב, ידע בכדורסל אני רוצה שיהיה לצוות המקצועי וברמה גבוהה כמובן.
ההנהלה צריכה לדעת לנהל, בלי פשלות ובלי שטויות וגימיקים מטומטמים ובעיקר עם הרבה מאוד צניעות שלא יחשבו שעצם זה שיש להם ניסיון או לא יודעת מה בכודרסל אומר שהם יכולים להגיד למאמן (שהידע שלו גבוה פי כמה), מה לעשות ברמה המקצועית.
חנו'ש כתב:
וחוץ מזה, מה זאת אומרת חוסכים כסף על שחקנים??
חוסכים למה בדיוק? הרי הכסף של התקציב לא אמור להיות מושקע בעיקר בשביל זה?? כלומר, שחקנים??
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב, ידע בכדורסל אני רוצה שיהיה לצוות המקצועי וברמה גבוהה כמובן.
ההנהלה צריכה לדעת לנהל, בלי פשלות ובלי שטויות וגימיקים מטומטמים ובעיקר עם הרבה מאוד צניעות שלא יחשבו שעצם זה שיש להם ניסיון או לא יודעת מה בכודרסל אומר שהם יכולים להגיד למאמן (שהידע שלו גבוה פי כמה), מה לעשות ברמה המקצועית.
את צודקת לחלוטין ולכן, אני לא מבין למה הכל מתנקז ספציפית בפדרמן ובפרט בבנו.
יש עוד גורמים בהנהלה שמקבלים החלטות וחלקן כבר לקח בעבר החלטות לא טובות ולא מקצעיות בעליל, הרבה לפני שפדרמן הבן בכלל נולד.
כנראה שלאנשים קשה להעביר ביקורת על שמעון או על גורמים אחרים בהנהלה שנוטים שלא להתראיין לתקשורת חדשות לבקרים.
נוסף על כך, אני לא מבין איך קובעים שדוקא היום המצב יותר גרוע.
מכבי מתקשה להשאיר את הסגל שלה ואינה דוגלת בהמשכיות? זה ממש לא חדש וממש לא קשור לפדרמן הבן. מכבי החליפה סגלים וקבוצות בתדירות גבוהה גם בשנות ה80 וה90, גם בעידן רענן כץ הגדול והפלא ופלא גם עכשיו.
מה שלא קורה או לפחות לא קרה בעונה שעברה, זה שכבר אין הנחתות פופוליסטיות על ראשו של המאמן, ולמאמן יש היום יותר יד חופשית מאשר בעבר.
אזכיר שאת ההנחתה האחרונה שקיבל בלאט, לא הביא פדרמן הבן וגם לא פדרמן האב (לאותה הנחתה קרו "ג'ף פוט") ואציין שעוד הרבה לפני שפדרמן האב "השתלט" על מכבי, ההנהלה ברשתו וברשות שמעון, הנחיתה כאן כל מיני עבמ"ים כמו ספנסר דאנקלי ופנסיונרים מהNBA סטייל צ'יימברס, קורקי נלסון וג'ואל קרמר.
לא מבין איך ניתן לומר שהמצב היום גרוע יותר ולהפיל את כל התיק על הבן של פדרמן.חנו'ש כתב:
חוסכים למה בדיוק? הרי הכסף של התקציב לא אמור להיות מושקע בעיקר בשביל זה?? כלומר, שחקנים??
כאן התבטאתי לא נכון ועמך הסליחה.
הכוונה שלי היתה ששחקנים כן חותמים כאן, אבל על סכום פחות.
מכבי מתקשה להשאיר את הסגל שלה ואינה דוגלת בהמשכיות? זה ממש לא חדש וממש לא קשור לפדרמן הבן. מכבי החליפה סגלים וקבוצות בתדירות גבוהה גם בשנות ה80 וה90, גם בעידן רענן כץ הגדול והפלא ופלא גם עכשיו.
gandya כתב:חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב, ידע בכדורסל אני רוצה שיהיה לצוות המקצועי וברמה גבוהה כמובן.
את צודקת לחלוטין ולכן, אני לא מבין למה הכל מתנקז ספציפית בפדרמן ובפרט בבנו.
יש עוד גורמים בהנהלה שמקבלים החלטות וחלקן כבר לקח בעבר החלטות לא טובות ולא מקצעיות בעליל, הרבה לפני שפדרמן הבן בכלל נולד.
כנראה שלאנשים קשה להעביר ביקורת על שמעון או על גורמים אחרים בהנהלה שנוטים שלא להתראיין לתקשורת חדשות לבקרים.
מה שלא קורה או לפחות לא קרה בעונה שעברה, זה שכבר אין הנחתות פופוליסטיות על ראשו של המאמן, ולמאמן יש היום יותר יד חופשית מאשר בעבר.
אזכיר שאת ההנחתה האחרונה שקיבל בלאט, לא הביא פדרמן הבן וגם לא פדרמן האב (לאותה הנחתה קרו "ג'ף פוט") ואציין שעוד הרבה לפני שפדרמן האב "השתלט" על מכבי, ההנהלה ברשתו וברשות שמעון, הנחיתה כאן כל מיני עבמ"ים כמו ספנסר דאנקלי ופנסיונרים מהNBA סטייל צ'יימברס, קורקי נלסון וג'ואל קרמר.
לא מבין איך ניתן לומר שהמצב היום גרוע יותר ולהפיל את כל התיק על הבן של פדרמן.חנו'ש כתב:
כאן התבטאתי לא נכון ועמך הסליחה.
הכוונה שלי היתה ששחקנים כן חותמים כאן, אבל על סכום פחות.
באמת? מעניין.. מכבי מחליפה פעם שנייה ברציפות סגל מצליח, פעם ראשונה סגל שמגיעה לגמר, ופעם שנייה סגל טוב באופן ייחסי, שהיה ראוי להשאיר ממנו יותר מאשר שני שחקנים(סמית,ופניני, ואולי גם ליאור?), אגב גם הסגל שהגיעה לגמר ב2008, היה ראוי להמשכיות. תן לי עוד דוגמא אחת להתנהלות כזו משנים עברו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־20 אורחים