סדר בתמונת הפלייאוף

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מי הקבוצה שהכי עדיף למכבי לקבל בפלייאוף?

אולימפיאקוס
0
אין הצבעות
מילאנו
12
86%
ריאל מדריד
2
14%

סך הכול הצבעות : 14

Re: סדר בתמונת הפלייאוף

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אפריל 2022, 14:08

Rampel כתב:לא יודע מה לחשוב. גם ריאל וגם מילאנו הן קצת מלכודת דבש כרגע. שני מוקשים שזלזול בהם יכול לחזור אלינו בבומרנג.
מסכים עם אחדש, אנחנו אנדרדוג מובהק בשתי הסדרות ואין מה להיכנס לאופוריה. נכון, אשכרה יש מצב שלגנוב את הסדרה מול כל אחת מהן זה אפשרי, אבל זה ידרוש כדורסל מעולה של מכבי.
מצד שני, אני מסכים עם הקולות שאומרים שאין מה לפחד מריאל (וכאמור, אין מה לזלזל במילאנו).

לכן, ככה או ככה, לא היתי מנסה להפסיד בכוונה ברביעי, כן הייתי מרחיב את הרוטציה ונותן דקות לסורקין, את השאריות ב-1 מחלק שווה בשווה בין ג'ונדי לזיו ואפילו דקות לג'ייק/בלייזר (תלוי מי מהם ירשם). התוצאה לא באמת חשובה פה, יהיה מה שיהיה. בכל מקרה, צריך להסתכל ליריבה בהצלבה בלבן של העיניים.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk
ריאל קבוצה הרבה יותר קשה.
קבוצה שיכולה לנצח את מכבי בהיכל, מגרש חוץ קשה וגבוהים מעולים (טברס וגרשון יבוסלה תמיד עושים צרות למכבי).
תוסיף לכך את העובדה שאם נעבור את ריאל נפגוש את ברצלונה בחצי - אני חושב שלהפסיד לפנר זה מאסט ואם לא אז נפספס הזדמנות היסטורית לקחת גביע אירופה שביעי בתולדות המועדון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 09 אפריל 2022, 14:23

בלי קשר ליריבות האפשריות, אנאדולו תיקח השנה גביע, היא מתחממת ואני לא רואה קבוצה שתעצור אותה בכושר הנוכחי של היריבות.
מילוס

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אפריל 2022, 14:28

מילוס כתב:בלי קשר ליריבות האפשריות, אנאדולו תיקח השנה גביע, היא מתחממת ואני לא רואה קבוצה שתעצור אותה בכושר הנוכחי של היריבות.

אם מכבי תגיע לפיינל פור בכושר הנוכחי, אני חושב שיחד עם הקהל הצהוב יש סיכוי לא רע לסנסציה בדומה לשנת 2014.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 09 אפריל 2022, 14:30

שמואל1 כתב:
מילוס כתב:בלי קשר ליריבות האפשריות, אנאדולו תיקח השנה גביע, היא מתחממת ואני לא רואה קבוצה שתעצור אותה בכושר הנוכחי של היריבות.

אם מכבי תגיע לפיינל פור בכושר הנוכחי, אני חושב שיחד עם הקהל הצהוב יש סיכוי לא רע לסנסציה בדומה לשנת 2014.
מחזק, אם מכבי תעבור את ההצלבה, הסיכוי לגביע יהיה מאוד מאוד גבוה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי itai7 » 09 אפריל 2022, 14:37

Jack55 כתב:שימו לב לעדכון דיי דרמטי שאולי משנה פה קצת את העניינים :

הארטל ותומפקינס יעזבו באופן מיידי את ריאל ולא ימשיכו יותר בקבוצה.
מדובר פה על שני שחקנים מאוד משמעותיים בסגל של הספרדים שעוזבים, במיוחד הארטל (9 נק' ו4.6 אס' בממוצע העונה) שהחזיק את הקו האחורי הדליל של ריאל, עכשיו בלעדיו בכלל הקו האחורי שלהם מאוד בעייתי.

בקיצור מעניין מאוד, אולי זה לא יהיה אסון כזה גדול לקבל את ריאל במצב הזה שהם נמצאים בו

פאבלו לאסו מאשר את הדיווחים: "הרטל ותומפקינס לא יתאמנו איתנו יותר, זאת החלטה מקצועית שלי". סיומת מאוד צורמת לקדנציה הפכפכה של תומפקינס בריאל, בעוד הרטל שנה שניה ברציפות "נזרק" מקבוצה באמצע העונה

עודד הלפרין
itai7

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אפריל 2022, 15:26

itai7 כתב:
Jack55 כתב:שימו לב לעדכון דיי דרמטי שאולי משנה פה קצת את העניינים :

הארטל ותומפקינס יעזבו באופן מיידי את ריאל ולא ימשיכו יותר בקבוצה.
מדובר פה על שני שחקנים מאוד משמעותיים בסגל של הספרדים שעוזבים, במיוחד הארטל (9 נק' ו4.6 אס' בממוצע העונה) שהחזיק את הקו האחורי הדליל של ריאל, עכשיו בלעדיו בכלל הקו האחורי שלהם מאוד בעייתי.

בקיצור מעניין מאוד, אולי זה לא יהיה אסון כזה גדול לקבל את ריאל במצב הזה שהם נמצאים בו

פאבלו לאסו מאשר את הדיווחים: "הרטל ותומפקינס לא יתאמנו איתנו יותר, זאת החלטה מקצועית שלי". סיומת מאוד צורמת לקדנציה הפכפכה של תומפקינס בריאל, בעוד הרטל שנה שניה ברציפות "נזרק" מקבוצה באמצע העונה

עודד הלפרין
בנוסף לדיווח הזה, נאמר כי גרשון יבוסלה נקנס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Rampel » 09 אפריל 2022, 15:53

שמואל1 כתב:
Rampel כתב:לא יודע מה לחשוב. גם ריאל וגם מילאנו הן קצת מלכודת דבש כרגע. שני מוקשים שזלזול בהם יכול לחזור אלינו בבומרנג.
מסכים עם אחדש, אנחנו אנדרדוג מובהק בשתי הסדרות ואין מה להיכנס לאופוריה. נכון, אשכרה יש מצב שלגנוב את הסדרה מול כל אחת מהן זה אפשרי, אבל זה ידרוש כדורסל מעולה של מכבי.
מצד שני, אני מסכים עם הקולות שאומרים שאין מה לפחד מריאל (וכאמור, אין מה לזלזל במילאנו).

לכן, ככה או ככה, לא היתי מנסה להפסיד בכוונה ברביעי, כן הייתי מרחיב את הרוטציה ונותן דקות לסורקין, את השאריות ב-1 מחלק שווה בשווה בין ג'ונדי לזיו ואפילו דקות לג'ייק/בלייזר (תלוי מי מהם ירשם). התוצאה לא באמת חשובה פה, יהיה מה שיהיה. בכל מקרה, צריך להסתכל ליריבה בהצלבה בלבן של העיניים.

קבוצה שיכולה לנצח את מכבי בהיכל, מגרש חוץ קשה וגבוהים מעולים (טברס וגרשון יבוסלה תמיד עושים צרות למכבי).
תוסיף לכך את העובדה שאם נעבור את ריאל נפגוש את ברצלונה בחצי - אני חושב שלהפסיד לפנר זה מאסט ואם לא אז נפספס הזדמנות היסטורית לקחת גביע אירופה שביעי בתולדות המועדון.

דווקא כקבוצה אני לא בטוח שהיא קשה יותר.

כן, הקו הקדמי שלה הוא הטוב באירופה. אבל הקו האחורי שלה רע (ובחיי שאני נחמד. השחקן הכי מעניין שם זה קוזר המזדקן ודק הלא יציב). זה בהשוואה למילאנו, שם מחכים לנו צ'צ'ו ודילייני בקו האחורי, כשמעניין גם באיזה שלב החלטנו לזלזל בקו קדמי שכולל את האניגמה על שם קייל היינס בגיבוי של טראצ'בסקי/טרזוצקי (הפסקתי לעקוב מה ההגייה הנכונה).

שתי הקבוצות קבוצות טובות. שתיהן יגיעו פצועות וחסרות וזה מה שהופך את שתיהן בעיני לוואחד מוקש. לא חושב שהעדיפות למילאנו כזו גבוהה שזה מצדיק להפסיד בכוונה לפנר. בגלל זה אני אומר שיהיה מה שיהיה וצריך לשאול לעשות את הטוב ביותר מול כל יריבה בהצלבה.

לגבי פיינל פור, מוקדם לדבר על זה. ושוב, כל מעבר שלב, בכל מצב, יהיה סנסציוני בעונה הזו (ועלול להגביר את הנזק שלה לטווח ארוך. אסור לשכוח את זה).
אבל גם אם אני זורם איתך, חשבתי שהתבסס פה שהמאצ'אפ שלנו על ברסה עובד. לא הבנתי גם ממתי הקהלים הספרדיים נהיו אימתניים. לדעתי גם בוויזינק (כמו בפורום) תהייה נציגות ישראלית שתדע לתת פייט לקהל הספרדי הלא מרשים בכדורסל. בטח ובטח בסטארק ארנה אם וכאשר.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אפריל 2022, 16:00

Rampel כתב:
שמואל1 כתב:

דווקא כקבוצה אני לא בטוח שהיא קשה יותר.

כן, הקו הקדמי שלה הוא הטוב באירופה. אבל הקו האחורי שלה רע (ובחיי שאני נחמד. השחקן הכי מעניין שם זה קוזר המזדקן ודק הלא יציב). זה בהשוואה למילאנו, שם מחכים לנו צ'צ'ו ודילייני בקו האחורי, כשמעניין גם באיזה שלב החלטנו לזלזל בקו קדמי שכולל את האניגמה על שם קייל היינס בגיבוי של טראצ'בסקי/טרזוצקי (הפסקתי לעקוב מה ההגייה הנכונה).

שתי הקבוצות קבוצות טובות. שתיהן יגיעו פצועות וחסרות וזה מה שהופך את שתיהן בעיני לוואחד מוקש. לא חושב שהעדיפות למילאנו כזו גבוהה שזה מצדיק להפסיד בכוונה לפנר. בגלל זה אני אומר שיהיה מה שיהיה וצריך לשאול לעשות את הטוב ביותר מול כל יריבה בהצלבה.

לגבי פיינל פור, מוקדם לדבר על זה. ושוב, כל מעבר שלב, בכל מצב, יהיה סנסציוני בעונה הזו (ועלול להגביר את הנזק שלה לטווח ארוך. אסור לשכוח את זה).
אבל גם אם אני זורם איתך, חשבתי שהתבסס פה שהמאצ'אפ שלנו על ברסה עובד. לא הבנתי גם ממתי הקהלים הספרדיים נהיו אימתניים. לדעתי גם בוויזינק (כמו בפורום) תהייה נציגות ישראלית שתדע לתת פייט לקהל הספרדי הלא מרשים בכדורסל. בטח ובטח בסטארק ארנה אם וכאשר.

לנצח במדריד זה קשה. כמה פעמים מכבי ניצחה שם בשנים האחרונות? לדעתי אפס עגול.
לעומת זאת, המגרש של מילאנו הוא אחד ממגרשי החוץ הכי לא מאיימים באירופה. לא סתם מכבי חוללה שם ניסים נפלאות.

אבל אני דווקא רוצה להתייחס למשחקי הבית. אני פשוט לא רואה סרט שננצח את ריאל פעמיים בבית. היסטורית, מכבי נוהגת להפסיד לריאל בבית. זה אפילו כמעט קרה לפני שבועיים, מול אותה ריאל חבולה.
טברס ויבוסלה הם שני שחקנים שלמכבי אין תשובה להם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אפריל 2022, 17:38

הורידה הילוך? צפו בסיום המוזר של אנדולו
הטורקים נכנעו לכוכב וקירבו את מכבי ת"א למפגש מול ריאל. באירופה חושדים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=399022

תראו את הסרטון, אין מצב שהם לא הפסידו בכוונה. עוד יותר מגיע להם שמכבי תפסיד בכוונה ותשבש להם את התוכניות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 09 אפריל 2022, 17:55

שמואל1 כתב:הורידה הילוך? צפו בסיום המוזר של אנדולו

תראו את הסרטון, אין מצב שהם לא הפסידו בכוונה. עוד יותר מגיע להם שמכבי תפסיד בכוונה ותשבש להם את התוכניות.

וריאל הפסידה לבאיירן את הרבע האחרון בתוצאה, שים לב: 38-13 !
אז ריאל הפסידה בכוונה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי omerk » 09 אפריל 2022, 17:58

שמואל1 כתב:הורידה הילוך? צפו בסיום המוזר של אנדולו

נראה לי מסוכן להפסיד בכוונה בשביל לקבל אותם. כבר קרו מקרים שקבוצות באו עם רעל בעיניים אחרי ששמעו שקבוצות אחרות מזלזלות בהם (ע"ע "הפועל ירושלים כבר סגרה במות לחגיגות").

יש להם את המאמן המנוסה ביותר והשחקנים המנוסים ביותר וריאל קבוצה שבורה.

לא אומר שאני מעדיף את ריאל, אבל לטעמי כדאי לסגור את העונה הסדירה עם ניצחון משכנע בהיכל שישלח מסר חזק לשאר הקבוצות ויביא אותנו במומנטום חיובי מאד. המזל שלנו שאין פגרה בין העונה הסדירה לפלייאוף כך שאיך שסיימת, ככה כנראה גם תבוא לפלייאוף.
omerk

הודעהעל ידי Jack55 » 09 אפריל 2022, 18:28

ריאל מדריד :
1. וויליאמס גוס, יול
2. יול, דק, פרננדז
3. אבאלדה, האנגה, טיילור
4. ראנדולף, יבוסלה
5. טבראס, פוארייה

מילאנו :
1. רודריגז, גראנט
2. דילייני, האל, דניאלס
3. שילדס, ריצ'י
4. מלי, ביליגה, בנטיל
5. היינס, טרזוסקי

נכון לעכשיו הסגלים של שתי הקבוצות לאחר שמורידים את השחקנים שיחסרו בפלייאוף בכל קבוצה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי מילוס » 09 אפריל 2022, 19:20

שמואל1 כתב:לנצח במדריד זה קשה. כמה פעמים מכבי ניצחה שם בשנים האחרונות? לדעתי אפס עגול.
לעומת זאת, המגרש של מילאנו הוא אחד ממגרשי החוץ הכי לא מאיימים באירופה. לא סתם מכבי חוללה שם ניסים נפלאות.

אבל אני דווקא רוצה להתייחס למשחקי הבית. אני פשוט לא רואה סרט שננצח את ריאל פעמיים בבית. היסטורית, מכבי נוהגת להפסיד לריאל בבית. זה אפילו כמעט קרה לפני שבועיים, מול אותה ריאל חבולה.

מאז "הנס" ההוא מכבי ניצחה במילאנו רק פעם אחת (לפני חמש שנים).. הפסידה שם מאז 5 פעמים אאל"ט. כולל המשחק המביך העונה.
זה לא אומר הרבה כנראה, אבל מילאנו ומדריד הן שתי קבוצות במומנטום רע - שביום אחד כל אחת מהן יכולה להפוך הכל ולחזור לעשות את מה שעשו רוב העונה - לפרק. ומי מהן שתתפוס יום או שבוע - טובה ממכבי בהרבה. תוסיף שני מאמנים עם הרים של נסיון ברמות הללו, ובשורה התחתונה לדעתי הדבר הכי טוב שמכבי יכולה לעשות פה הוא להתרכז בעצמה, לשמור על המומנטום, ולא להישאב לחישובים כאלו ואחרים. כי כבר ראינו העונה כמה שמכבי היא קבוצה של מומנטומים, ומה הפסד בודד יכול לעשות..
מילוס

הודעהעל ידי itai7 » 09 אפריל 2022, 19:29

מילוס כתב:
שמואל1 כתב:לנצח במדריד זה קשה. כמה פעמים מכבי ניצחה שם בשנים האחרונות? לדעתי אפס עגול.

מאז "הנס" ההוא מכבי ניצחה במילאנו רק פעם אחת (לפני חמש שנים).. הפסידה שם מאז 5 פעמים אאל"ט. כולל המשחק המביך העונה.
זה לא אומר הרבה כנראה, אבל מילאנו ומדריד הן שתי קבוצות במומנטום רע - שביום אחד כל אחת מהן יכולה להפוך הכל ולחזור לעשות את מה שעשו רוב העונה - לפרק. ומי מהן שתתפוס יום או שבוע - טובה ממכבי בהרבה. תוסיף שני מאמנים עם הרים של נסיון ברמות הללו, ובשורה התחתונה לדעתי הדבר הכי טוב שמכבי יכולה לעשות פה הוא להתרכז בעצמה, לשמור על המומנטום, ולא להישאב לחישובים כאלו ואחרים. כי כבר ראינו העונה כמה שמכבי היא קבוצה של מומנטומים, ומה הפסד בודד יכול לעשות..

+1000 לגמרי
צריך לשמר את האנרגיה של המומנטום ולנצח לא משנה נגד מי
itai7

הודעהעל ידי Rampel » 09 אפריל 2022, 19:48

מילוס כתב:

מדויק. חסכת לי את התגובה.

אני רק אוסיף שנצחון בסדרה על מי משתי הקבוצות האלו עם הסגל הקיים הוא בגדר "נס" בפני עצמו. שוב, אנחנו אנדרדוגים מובהקים בכל סדרה ואנחנו הולכים לפגוש את אחת משתי המפלצות הפצועות של המפעל.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אפריל 2022, 21:46

עכשיו כשהמומנטום נשבר, אפשר להפסיד לפנר?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 09 אפריל 2022, 23:40

ראיתי עכשיו את הדקות האחרונות של אנדולו. אין ספק בכלל שהם נתנו לכוכב את המשחק, וזה פשוט מבזה את כל הרעיון של כדורסל תחרותי.
העונה הזאת איבדה כמעט כל ערך ספורטיבי עם הקורונה והדחת 3 קבוצות פלייאוף, שזה שהפסדים בכוונה אשכרה הפכו לטקטיקה לגיטימית, זה פשוט מייתר את כל האירוע. מקווה שביורוליג ימצאו פתרון מספיק מרתיע לדבר הזה, ומקווה שבמכבי לא יחשבו אפילו בכיוון.
מילוס

הודעהעל ידי Asf » 09 אפריל 2022, 23:56

מילוס כתב:ראיתי עכשיו את הדקות האחרונות של אנדולו. אין ספק בכלל שהם נתנו לכוכב את המשחק, וזה פשוט מבזה את כל הרעיון של כדורסל תחרותי.
העונה הזאת איבדה כמעט כל ערך ספורטיבי עם הקורונה והדחת 3 קבוצות פלייאוף, שזה שהפסדים בכוונה אשכרה הפכו לטקטיקה לגיטימית, זה פשוט מייתר את כל האירוע. מקווה שביורוליג ימצאו פתרון מספיק מרתיע לדבר הזה, ומקווה שבמכבי לא יחשבו אפילו בכיוון.
ראיתי גם עכשיו.
תמונה

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 אפריל 2022, 08:11

התאריכים נקבעו.
במידה ונסיים במקום החמישי נשחק ב20, 22, 26 ובמידה ונצטרך גם ב28 (מוצאי יום השואה)
במידה ונסיים במקום השישי נשחק ב19, 21, 26 ובמידה ונצטרך ב28 (מוצאי יום השואה)
המשחק החמישי לא נקבע

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 10 אפריל 2022, 09:04

שמואל1 כתב:עכשיו כשהמומנטום נשבר, אפשר להפסיד לפנר?

בדיוק ההיפך. אתה בכוח רוצה להכניס את הקבוצה למגמה של הפסדים רצופים?
עידן

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־12 אורחים